Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

nurbencım evet canım aynen bak ıste allah ol dedımı oluyo

canım ben ılk defa gonal kullanıcam
onceden menegon fostımonn kullanmıstım
sımdı gonal f guvenıorum
cunku gonal vede progon ıyıymıs etkılıymıs sorunsuzlarda
sorunumuz var ama hamdolsunnnn bugunumuze dıyorum allah beterınden korusun
bende boyle bır sorun yoktu ılk denememde 10 yumos vardı 2,de bırden 4 dustu demekkı nasıp boyleymıs sımdıde 6 tane gozuktu ama bırı 13 mm mıs
5 ı bakalım benım olucak ınsallah
ılk ıgnemı yaptım dun aksam acımadı gonalın ucu baya ınceymıs
ınsalalh cuma gunu ıyı haberlerle gelırım hayırlısı dıyorum sureklı ve tevekkul edıyorum
dogru zamansa rabbım devam ettırsın ınsallah

adacımmm canımmmm sen nasılsınnnnn
goremıyorum senıı

evet canım; gonal-f'in ucu dediğin gibi baya ince, neredeyse hiç hissetmiyorsun. Oyüzden iğne yaparken canım hiç yanmazdı benim,
evet gonal-f pek çok doktor tarafından önerilen bir ilaç, fiyatıda oldukça pahalı yani...
İNŞALLAH, şifanı bulursun, gönlüne göre olur arkadaşım...
beni habersiz bırakma, kontrollerinden, yumurta toplama ve transfer işleminden haberdar edersen sevinirim

nurbencım evet canım acımıyor.ben ılaclarımı ocak ayında soguk zamanda hamdolsun ayarladım hem burdan hemde cıderden bazı bayanlardan yoksa sadece gonalım benım 2100 tutacaktı
hamdolsun allah rast getırdı bırde havanın soguk olması ılacları temın etmemde cok ıyı oldu ıcım rahat oldu
tabıkı haberdar ederım canım cuma gunu bakalım ne dıcek doktor hayırlısı allahtan
sen nasılsın evladın nasıl annesı ısmı bellı yegenımızın annesı

kızlar nasılsınız bakalım,benim haplar daha bitmedi haftaya cuma bitecek ,neler yaşayacağımı sizlerden takip edebiliyorum ama nurbencim hadi hayırlısı senin işlemlerin başlamış,darısı bana bakalım

çok sevindim ilaçları temin etmene, yazık yoksa bir sürü para gidiyor yani...çidere bende ilaçlarımı vermek istedim ama ilaçların ulaşımı uzun sürecekti uğraşması o yüzden en yakın üniversite hastanesine verdim...
durumu zorda olanlar kullansın dedim. ALLAH'a şükür bizim gücümüz var, borç harçla çocuk yapmaya gelenler var, 7. 8. denemesini yapıpta bir ev bir araba parası verenler var. Halimize binlerce şükürler olsun...
aaaaaaaaa evet, babası adını koydu; Mehmet olacak hayırlısıyla! şimdi yanına yakışacak bir isimde ben istiyorum bakalım, burak yada buğra yanına olabilir...

prettyy'cim, haftaya cuma İNŞALLAH sende mucizenin ilk adımını atarsın, herşey yolunda gider ve hamiş olarak tekrar sohbet ederiz...

slm kızlar..
bişey sorucam aydın bey asm nin hangi şubesinde çalışıyor.. şuan bende 4. deneme için araştırma içerisindeyimde aydın beyde düşündüklerim arasında ama eğer kadıköydeki şubedeyse...

SUDENAZ, benim bildiğim, İstanbul Suadiye ASM'de ve Kocaeli Gebze ASM'de diye biliyorum...
Ayrıntılı bilgiyi 0 262 678 52 41'den alabilirsin, bu Gebzedeki ana ASM merkezi...
Umrım yardımcı olabilmişimdir...
bu arada herkeslere günaydınlar...

nurben gunaydın canımmmm
aaa mehmetmı cok guzel bırde yanına bugra oldumu tam olur burakta guzel
ıkısınınde anlamları cok onemlı
yarın ıcın meraktayım
duamda allahım dogru zaman eyle dıyorum sureklı
allahıma bıraktım hayırlısı ınsalalh yumoslar guzel guzel cevap vermıstır ınsallh
nurbenım canımmmmm duandayım dımı sen cok olgun ve genıs dusunen bırısısın cok tanısmasakta yazılarında bunu cıkarabılıyorum sagol canım hersey ıcın
ben dıger dernekte cok takılıyorum burayada sızlerı gormek ıcın gelıyorummm

pretrı canımmmm senın opuın oldumu hangı asamadasın canım
ınsallah 40 larımız karısır canımsın

yani iki şubeyede birdenmi bakıyor,orayı çözemedim :44:

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnn
sudenazz canım ebru hanımda aydın beyde haftanın bellı gunlerı bellı saatlerı hem sıfa asmde hem suadıye asm de calısıyor
ama opu ve transfer bıldıgım kadarıyla sıfada yapılıyor dıye bılıyorum
yanı hangısı yakınsa sen orda takıp edılıyorsun ama opu ve transfer sadece sıfadakınde canım
sen bunları kafana takma cok uzak degılsen canım
nurbennnnnnnnnnnn nasılsın canımmmm bugun oglen kontrolum var bakalım bızım kasıkcı elmasları nekadar buyumus

günaydın canım....
şifa derken, ne demek istedin anlamadım?
ama benim yumurta toplamamda, transferimde gebzede ki ana merkezde yapıldı...
benim değil daha bir sürü kişininkide...

canım, benim de bugün saat 4'te detaylı ultrasonum var, benim kaşıkçı elmasını da merak ediyorum...
senin kaşıkçıyıda merak ediyorum, hakkımızda hayırlısı İNŞALLAH....

nurbencım canım as nın bulundugu semt sıfa mahallesı dıye gecıyorya ondan dedım yanı gebzeye baglı degılya pardon kafa karıstırmıs olmayayım
canım suadıyeye yakın olanın yumurta takıplerı orda oluyormus ama senınde benımde dedıgm gıbı opu ve transfer gebzede yanı(sıfada)oluyor
ayyyyyyyyyy senındemı bugun randevum var neguzellllllllll
keske oglen olsaydı canım yaaa bende 11,30da gıdıcem ınsallahhhhhhhh
dua et teyzesı bıze
bende sıze hep edıyorum butun gebelere gebe kalıcaklara ınsallah hep edıyorm dua
cumanız mubarek olsunnnnnnnnnnnnnnnnn

opu nedir benim sizin kadar bilgim yok henüz inşallah herşey yolunda gider senin içinde,ama formlardan takip ettiğim kadarıyla mutlu sonla bitiyor hepsi

sende onların arasında olucaksın eminim bundan

aaaaaaa şifa mahallesi olduğunu bilmiyordum, birşeycik daha öğrendim, sağolasın...
ediyorum canım dualarımdasınız, RABBİM kimseye aratmasın, evlatla sınamasın... evet saat 4'te detaylı var, gelince haberleşiriz artık, İNŞALLAH güzel geçer senin randevunda...
opu nedir benim sizin kadar bilgim yok henüz inşallah herşey yolunda gider senin içinde,ama formlardan takip ettiğim kadarıyla mutlu sonla bitiyor hepsi

sende onların arasında olucaksın eminim bundan

canım opu; yumurta toplama işlemi demek, iğneler ve ilaçlar yardımıyla kontrollü büyüyen yumurtaların toplanması işlemi demek...
evet tüp bebek denemelerinin büyük bir çoğunluğu mutlu sonla bitiyor,
nisam'ın ve tüm isteyenlerin de bu yolculuğunun mutlu sonla bitmesi dileklerimle...

merhaba arkıdıslarrrrrrrrrrrrrr
nurbencımmm gıttınmı sende canım
dun muayenemı oldum
yumosların hepsı buyursen ıyı dedı
ama endumetrıum ınce dedı ama suan tedavının basındayız belkı ondandır dedı cunku hacıgımız daha dun gıttı
bırde ostrojen hormonu verdı
gundeee 3defa ıcıcem 2 defada fıtıl gıbı atıcam
pazartesı kontrol var bırde cetro...... ıgnesıne basladım dunde
bakalım hayırlısı allahtan
pretrııııııı canımmmm ınsalalh canımmmm ınsallahhhhhhhhhhhh herkesınde benımdeeeeeeeeeolsun ınsallahhhhhhhh

pretrııııııı canımmmm ınsalalh canımmmm ınsallahhhhhhhhhhhh herkesınde benımdeeeeeeeeeolsun ınsallahhhhhhhh[/QUOTE]

inşallah canım yaa benim bu ilk olduğu için sizin konuşmalarınızı öylece takip ediyorum,anladığım kadarıyla bayağı bi hormon yüklemesi yapılıor,peki bu hormonlar seni nasıl etkiliyor??yan etkisi falan oluyormu??

gunaydınnn canlarımmm
bu sabah randevum vardı
ılacım yetmedı
450 lılık gonal alıcam
5 yumosum gozukmustu ama hepsı tepkı vermemıs
az ama hayırlısı yaaa allahım buyuk
pretrı canım ınsallah yan etkısı olmaz ılacların bıze
sen napıyon gelıyonm u doktora naptın bakalım

sağol canım..aslında ben bodrum da yaşıyorum..annemlerin evi var istanbul kartal'da oraya yakın yerlere bakıyorum...yeditepe ve asm yi düşünüyorum...aydın bey hakkında hep güzel yorumlar aldım,bi öngörüşme yapıcam...bi hafta sonra istanbula geliyorum bakalım hayrlısı inşallah...açıkçası prof. olduğundan ilgisiz olur diye çekiniyorum ,bide benim için önemli olan şey her gittiğimde farklı farklı kişilerin bakmasını istemiyorum.

arkadaşım, dün işyerinin netinde bir problem vardı bir türlü yazamadım, ama seni merak ediyorum, beni habersiz bırakma, İNŞALLAH yumoşlarının hepsi tosmu tosmuk olurlar... ilaçların yan etkisi isa en son düşüneceğin şey olsun, bende bol bol kilo yaptılar ama değdi mi bence değdi...

sudenazcım, öngörüşmeni yap o zaman kafandaki prof profili ile Aydın ARICI'yı bir kıyasla derim... emiynim merkezi ve doktoru gördükten sonra yeditepe yada herhangi başka bir merkeze gitmek istemiyceksin arkadaşım...
bu arada tüm arkadaşlarımın 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ YÜREKTEN KUTLUYORUM...
malum kadın olmak zor zanaat, erkeklerden en büyük farkımız KADIN olmak

nisammmm 1 yumurta yetiyor çocuk için sende biliyosun,tutunmak istedimi o kimse geçemz önüne,inşallah seninde olacak,benim haplarım cuma günü bitiyor,ondan sonra hayırlısı diyorum,gelip gitmeye başlıcam bende heralde,yan etkisi olarak keşke kilo aldırsa dış görünüşümle alakalı bir sorun olamaz zaten ,bizim okulda bir öğretmenin eşi tüp bebek tedavisi yaptırırken ciğeri su toplamış verilen hormonlardan dolayı,allah yaşatmasın diyorum,mutlu sonla bitecek tüm çabalarımız inanıyorum buna,hadi bakalım nisanda mutlu haberleri veririz birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…