Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

kızlar öyle su toplaması falan kötü şeyler getirmeyin aklınıza her zaman olumlusunu düşünün iyi olsun, güzel olsun, hayırlı haberlerinizi bekliyorum dört gözle....

merhaba kızlarrrrrrrrrr
bugnde kontrolum vardı amma yogundu hastane ya
9,25 dekı randevum opular takıpler sebebıyle aboo 10,10 gece oldu cok yogun doktorlar allah kolaylık versın
bırazda buna stres yaptım ıste sorun oluyor cunku
neyseeee sozun kısası bu aksam catlatmayı vuruyorum
hayırlısı bakalım persembe sabah 10 da opum olucak
hayırlsı artık
1 yumosum 14 mm mıs
gerı 2 tane kalıyor hepsıne bakıcaz dedı ebru hanım hayırlısı artık
allah ol dedımı olur napalım

nurben canım pazar gunu calısıyormu asm mısal benım 3,gun transferım olursa pazara denk gelıyor
allah kısmet ederse ınsallah transferı canlarım bana dua edın kızlar ıhtıyacım cok varrrr

CANIM BENİM DUALARIM SENİNLE, bu akşamdan itibaren senin için tesbih çekicem, şimdiden güzel güzel düşün hamileymişsin gibi davran ve öyle hisset, bak bu çok önemli nisam...
canım benim bildiğim evet pazar günü çalışıyor ama sadece opu ve transfer yapılıyor, pek muayene almıyorlar diye biliyorum ama sen canını sıkma, hem nereden biliyorsunki 3. gün koyacaklarını bazen 4. yada 5. günde koyuyorlar, ,en son 5 diye biliyorum , benim mesela 21 ekim sabahı opum olmuştu 25 ekim sabahıda transferim oldu... yani tam dört gün...
hem sana bişey diyim mi ben pazartesi ve perşembe günlerinin bereketine inanırım, bak mübarek perşembe yumoşların toplanacak ne güzel ve nasipse pazarteside yine çok güzel bir gün transferin olur İNŞALLAH, İNŞALLAH......
Dualarım seninle nisam , sen sadece pozitif düşün ve inancını yitirme... yumoşlarınla güzel güzel telapati kur emi....
Hayırlı haberlerini alıcaz İNŞALLAH arkadaşım, ben inanıyorum sen de inan bütün yüreğinle...

nurbencımm canım duanda banada yer verdıgın ıcın allah razı olsun
evet bende persembe ınsallah opu olucam
hayırlısı beyavvvv 3,-5,gun farketmez
olduktan sonra 2,gun transferıylede oluyor
dun aksam 23,,00de ıgnemı oldum
ayy ruyamda cetro....ıgnesını vurmusum guya catlatmadan sonra anam napıcam yanlıslıkla oldu dıyorum
bu gece pek uyuyamadım
aslında pozıtıfım ama ıster ıstemez ınsan sıkıntılar cekıyor
bakalım allahım ol dedımı 1 taneyede ol dıyor ınsallah herkesınde benımkıde kalıtelı olurda sımsıkı annenlerın karnına tutunup 9 ay sonra saglıklı hayırlı uzun omurlu evlatlarımızı kucagımıza alırız

kafana o kadar takmışsın ki, rüyalarına girer olmuş arkadaşım, sakin ol ve transfer sırası duanı etmeyi unutma...
hayırlı haberlerini bekliyorum....
dediğin gibi ALLAH'ım ol dedimi oluyor, gerisi fasa fiso...
mevlam ne eylerse güzel eyler diyelim ve tevekkül edelim, nisam opun saat kaçta olacak?

nasıl geçti OPU'u?
merak ediyırum seni, duanı ettim, bu hayırlı perşembe gününün yüzü suyu hürmetine, tüm melekler duysun sesimizi, nisamın güzel güzel bebişleri olsun İNŞALLAH....

nurbennnnnnnnnn canımmm geldımmmmmmmmm

opum hamdolsun ıyı gectı
ebru hanım yumosun az oldugu ıcın ya cumartesı yada pazartesı yaparız transferı dedı
hayırlısı dedım
sımdı yarını beklıyorum

dua etmeye devam et teyzesı

Merhaba hanımlar :) Ben aranıza yeni katıldım, ilk mesajımı da buraya yazıyorum. Kendimden bahsedeyim biraz; 34 yaşındayım, 5 senedir bebek istiyoruz eşimle tüm tetkikler yapıldı ve sebepsiz infertilite grubuna dahil edildik.
Toplam 5 kere tüp bebek denemesi yaptık. İlk ikisi negatif sonuçlandı hastaneyi değiştirdim, 3. de biyokimyasal gebelik yaşadım değer çok güzel gidiyordu ama bir anda düştü. Aslında sanırım 4. tüp bebek de biyokimyasal gibi birşeydi çünkü değer 9 çıkmıştı 2 gün sonra testi tekrarlamamı doktor istemedi ben de tekrarlamadım e haklı da çıktı regl oldum sonunda ve 5. tüp bebek sonucu yine negatifti.
Son 3 denemeyi aynı yerde yaptım. Aslında bu doktordan çok memnunum ama yine de değiştirmeye kesin kararlıyım çünkü bana maalesef olumsuzlukları hatırlatacağını düşünüyorum ayrıca bence doktorlar da bir noktadan sonra aynı hastayla uğraşıp uğraşıp sonuç alamamaktan demoralize oluyorlardır. İstisnalar vardır belki ama, her neyse neticede kararlıyım 6. denememi burada değil başka yerde yapıcam.
Şimdi gelelim bu başka yerin neresi olacağına.. Ben Anadolu yakasında oturuyorum ve açıkçası karşı taraftaki merkezlere gitmeyi pek istemiyorum bence yol da bir stres faktörü çünkü hele ki İstanbul'da Anadolu yakasında da tüm alternatifleri araştırdım ve en son ASM Aydın Arıcı ile Kadıköy Şifa Engin Enginsu - Birgül Sarıkamış ekibi arasında kaldım. Her iki doktorla da ön görüşme yapmıştım daha önce. Aydın Bey zaten başarılarıyla kendini kanıtlamış bir dr. ancak çok yoğun olması ve hep burada olmaması beni biraz düşündürüyor. O yoğunlukta kaybolmak istemiyorum artık biraz özel alaka istiyorum galiba. Şifa bu anlamda daha avantajlı çünkü ekip bir yandan da psikolojinizi toparlıyor ciddi anlamda bunu gördüm ve bir tanıdığım (ki daha önce 4 negatifi vardı) buradan çok memnun kaldı şimdi kızı kucağında :) Ama Aydın Bey'de tedavi görüp ikiz doğuran iki arkadaşım daha var öte taraftan. Açıkçası tüm okuduklarım ve duyduklarım bilimsel anlamda bir tercih yapacaksam Aydın Bey'i işaret ediyor ve şu metabolomix yöntemi de bir çözüm olur belki bize diyorum (bu konuda genel bilgim var ancak burada yaptıranlar varsa lütfen beni aydınlatsınlar) Ama diğer taraftan daha sakin olması, verecekleri moral açısından şifayı da yabana atamıyorum. Ayrıca Engin bey ve Birgül hanım da değerli dr. lar ve orada işin farkı Engin beyin yani embriyoloğun işin çok içinde olması ve lab. ın da iyi olduğu söyleniyor ama mesela internette de çok fazla yorum yok şifayla ilgili.
Gördüğünüz gibi kafam tam bir çorba vaziyetinde Çok uzattım, dolmuşum :) Sizleri de yorduğum için kusura bakmayın ancak fikirlerinize, yardımınıza çok ihtiyacım var.
Bu arada nisam umarım tedavin başarıyla sonuçlanır ve bebişine kavuşursun. Seni de merakla takip edicem, bol şans

Geçmişi de okudum ama elbette tüm sayfaları değil. Merak ettiklerimi de yazayım cevap verirseniz çok mutlu ve bahtiyar olurum

1- Aydın Bey özellikle sebepsiz infertilitede başarılı mı ?
2- Benim için Aydın Bey'in genel ilaç planlamasını yapması, yumurta toplama ve transfere girmesi çok önemli, bunları kendisiyle ayarlayabilir miyim ? Örn: yumurta toplamada ebru hanımda ciddi bir sorun yaşayan arkadaşı okudum ve çok etkilendim. Onu okumasam da açıkçası bu 2 önemli işlemin (opu ve transfer) Aydın Bey'in girmesi çok önemli benim için. Onun dışında tüm kontrolleri başkası yapabilir sorun değil nasılsa Aydın beye bilgi veriyorlardır.
3- Metabolomix yöntemini deneyen var mı ? Deneyen varsa lütfen izlenimlerini ve sonucu paylaşsın.
4- Ön görüşmede bana fazlasıyla ciddi ve mesafeli gelmişti kendisi belki çok yoğundu bilmiyorum ama sizce moral verme, ilgi-alaka konusunda nasıl ?
5- Embriyolog Ufuk Bey hakkında internette özgeçmiş bulamadım. Ne kadar ve nerede tecrübeli bu arkadaş bilginiz var mı ? Bilgi verme konusunda nasıl ?
6-ASM de yaşadığınız olumsuz herhangi bir şey varsa lütfen yazın
7-şu anki ücret nedir ?

en iyisi kovulmadan burada noktayı koyayım yoksa bu sorular hiç bitmeyecek sabrınıza sonsuz teşekkür şimdiden

dualarım seninle arkadaşım............
mehmet'ime arkadaş mı gelicek yoksa gelin mi acaba............
canımsın, yatmadan yine sana dua edicem, sende yumoşlarınla bol bol telapati kur emi ve hep çok güzel düşün arkadaşım.......
şimdiden heyecanlanıyorum ya...............
şu gebelik testini beklemek var ya hele sonrası İNŞALLAH OLUCAZ..............
öpüyorum seni nisam, hadi hayırlı haberlerini bekliyorum...........

shire, öncelikle merhaba, evet çok dolmuşsun , elimizden gelince yardımcı olmaya çalışacağım sana ama bu çok önemli kararda sana ait, ben ASM'nin lab'ına güveniyorum, ha adamları tanıyormusun dersen isimden başka birşey yok ancak özellikle Aydın Bey'e çok güvenim var, ve bu adam işinde profesyonel dolayısıyla işin diğer önemli olan yeri lab'ı asla hafife almaz, lab'ına güvenir... Ekipte yer alan Ebru ÖZTÜRK'de kendini bu alanda oldukça geliştirmiş biri ve Aydın Bey kendisine güvenip Amerka'ya bile gidip geliyor...... Hastane çok iyi, psikolojik olarak rahatlatıyor insanı, en azından ben öyle hissettim (üniversite hastanelerine gidip orda ki umutları tükenmiş insanları gördükten sonra....)
Kadıköy Şifa hakkında en ufak bir bilgim yok, ben de tüp bebek için arayışa girdiğimde üstünde durduğum 3 tane hastane vardı,
1- Umut tüp bebek,
2-Alman Hastanesi
3-ASM(Anadolu Sağlık Merkezi)
bu 3 merkezi iyice araştırdım, almanda ve umutta başarıya ulaşan tanıdıklarımda vardı , ASM'de sadece bildiğim bir arkadaşımın arkadaşı yaptırmıştı şimdi ikizleri var...
ilk ön görüşmeye gittim ve aydın beye bir güven oluştu bende, aklımdaki tüm soruları sordum ve doktor beye gerçekten kanım ısındı, ve daha başka bir yere gitme gereği duymadım, eşimde benimle aynı fikirdeydi...
yalnız şunu söyliyim bu metabolomix yöntemini herkese uygulamıyorlar, ben doktora sormuştum bize bunu yaparsanız kaça mal olur gibisinden onu kromozom problemleri gibi durumlar için yapıyoruz sizer olmaz dedi, ben de önce bi bozuldum ama sonradan mantıklı geldi yani... ne problemleri olan insanlar var yani.....
yoğunluk konusunda kesinlikle haklısın, dehşet yoğun bir doktor... yapabilecek fazla birşey yok, örneğin benim ön görüşmem, ilaçlarımın planlanması ve yumurta takibimin 3-4 seferini Aydın Bey yaptı, son yumurta takiplerimi ,OPU'mu ve Trasferimi ise Ebru Hanım yaptı, ve memnun kaldım açıkcası... yani orda tedaviye başlarsan baştan sona kadar Aydın Beyle devam etme durumun tamamen şans açıkcası, bakalım yumurtaların hemen cevap verecek mi, opunu o yaptı transferde olacak mı, bunları şimdiden bilmek çok ama çok zor....
ne kadar memnun kalsamda senin durumun biraz özel, 6. denemeni yapacaksın ve sanki Şifa sana daha iyi gelir gibime geliyor,doktor aynı zamanda embriyolog anladığım kadarıyla, bu açıdan bakarsak şifa gibi ama dedim ya karar senin arkadaşım...

şimdi bunları yanıtlayalım
1-ben başarılı buldum, bir kere ben hikayemi ver başımdan geçen bir üniversite tüp bebek profunun dediklerini paylaştığımda bana ilk dediği sana yanlış ilaç vermişler, bu hormon değerlerine bu ilaç verilmez oldu ve adam sonuna kadar haklı çıktı,
ayrıca bana ön muayene yaptığında rahmim ile ilgili saptamaalrı çok yerindeydi, inceledi ve şimdi bu ay bir tedavi yaparsak yine düşük yaparsın yazık dedi ve bir ay daha başka bir tedavi uyguladı ve gerçekten işe yaradı, minnettarım kendisine...
2-bu sorunun cevabını yukarıda vermiştim hatta kendimden örnek verdim,
3-bunuda yukarıda yazdım ama benm açıkcası uygulayan duymadım, şimdi duydum desem yalan olur...
4-Aydın Bey ilgi alaka konusunda bence 10 numara, hastaya avrupai bir yaklaşımı var, tamamen insancıl, yüreğinixzi açtığınızda size elinden gelen yardımı yapmayı sağlayan bir adam forumun hepsini okusun kimi hastaları telefonla bile aradığında gayet güzel konuşur izah eder falan... ama Ebru Hanım biraz daha sert bir kadın, alıngan olabilirsiniz, sözünü esirgemiyor ve yer yer kırıcı olabilir bu açıdan bakıldığında ama dediğim gibi işini iyi yapıyor, önemli olanda zaten bu...
5-dediğim gibi ufuk bey konusunda bir bilgim yok, biz yumurtalarımızın durumunu diğer embriyolog muharrem beyden öğrenmiştik, saolsunlar onlarada her sorumuza sıkılmadan güzel güzel cevap verdiler, en iyi yumurtamızı koydular, diğerleri için ise, onlara açık konuşalım,eğer işe yaramayacağını düşünüyorsanız hiç gerek yok dedik, tekrar taze taze yaparız dedik, yo yo 3 tanesi gelecek vadeder bunları biz dondurun deriz, dediler ve dondurduk.
6- olumsuz herhangi bir olay yaşamadım, hatta 2 arkadaşıma da tavsiye ettim..
7-şu anki ücret nedir bilmiyorum ama ben ÇİDER vasıtası ile gittim, ÇİDER'e başta 150 tl yatırdım, onun indirimi ileASM'de 3.650 tl olan tüp bebek fiyatı 3.000 tl'ye indi... ama bu fiyata ilaçlar, çatlatma iğneleri zart zurt dahil değil, ilaçlar zaten kişiden kişiye değişiyor.... benimkiler 1.200 falan denk geldi, ilaçları uygun alabileceğiniz yerleri sormanız durumunda yardımcıda olurlar....

umarım yardımcı olabilmişimdir arkadaşım, yolun ve bahtın açık olsun....

Çok teşekkürler Nurben, üşenmeden uzun uzun cevaplamışsınız sorularımı. Açıkçası normalde kafası bu kadar karışık birisi değilim, genelde kolay ve doğru karar veririm ancak bu iş biraz da kader.. aslında hepsi de iyi merkezler belki de tek sorun zamanının gelmemiş olması ve nereyi seçersem seçeyim bu işin garantisi yok ama yine de elimden geleni yapmak istiyorum. Sizin gebeliğiniz oluşmuş ve hatta bayağı ilerlemiş ne güzel umarım sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize :) her ikinize de bol sağlık diliyorum:)
Bir de şunu sormak istiyorum Aydın Bey'in amerikaya gittiği günler belli mi aylık olarak acaba yani mesela ben ona desem ki sizin opu ve transfere girmenizi istiyorum buna göre bir planlama yapamaz mı acaba mesela o ay uymuyorsa ben öbür ayı beklerim vs. gibi bunu kendisine sorsam olur mu sizce nasıl karşılar ? Belki diyeceksiniz ki nereden biliyorsun opu ve transfer gününü ama zaten bir aksilik olmadığı sürece bu belli bir süreç ya da şöyle diyeyim daha önceki tedavilerimde benim için öyle oldu hep şükürler olsun ki umarım bundan sonra da öyle olur :) eğer yanlış hatırlamıyorsam genelde adetin 15. 16. günü gibi opu yapılıp sonrasında da embriyonun ya 3, ya 4 ya da 5.gününde transferlerim yapıldı benim. Bu konuda ne dersiniz ? Şifa hala aklımda ancak Aydın Bey daha güvenilir bir dr. gibime geliyor bir de bu kadar yoğun olmasa :)

canım önemli değil, elimizden geldiğince yardım etmeye çalışırız, yeter ki senin işine yarasın, evet teşekkür ederim, benim bebeğim 23. haftanın içinde teyzesi, herşey yolunda şimdilik İNŞALLAH sağ selim almak da nasip olur kucağımıza...
ve darısı siz isteyen arkadaşlarımın başına İNŞALLAH...
Aydın Bey'in amerikaya gittiği günler belli midir tam bilemiyorum, ama bence bellidir, sen 02626785241 numaralı telefondan yardımcı olabilirler... Ancak sen kendin Aydın Bey'e 'ben size çok güveniyorum ve başından sonuna kadar yanımda olmanızı istiyorum bu yüzden planlamamın sizin seyahat planlarınıza göre yapılmasını çok arzu ediyorum derseniz ve daha önce başınızdan geçen hikayeyide anlatırsanız ben inanıyorum ki, size elinden gelen desteği yapacaktır... bence bu denemeye değer...
Sana bol şanslar diliyorum, umarım herşey gönlünce olur, ASM yada Şifa farketmez, bizleri bilgilendirirsen seviniriz...

nurben yarınn saat 10 da transferım var haberın olsunnn dua et bana teyzesı
ınsallah gelınler oglanlar gelır hepp hayırlısı
ayyyyyyyy bugun cok heycanlıyım
ısımde cok optum senı mehmedımıde canımmmmmmmmmmmmm aeo muckkk

canım hoşgeldinnnnn......
nasısılsın bakim....
heyecan var mı?

hayırlısıyla gelecek bebekler, senden güzel haberler alacaz, ben buna yürekten inanıyorum, yumurtaların durumu hakkında bilgi aldın mı embriyologlardan nedir durum şimdilik

Aminnn :)
Evet senin önerin güzel bu şekilde konuşablirim hatta başından sonuna da değil sadece başında ilk ilaç planlamada ve opu ve transferde bulunması yeterli aradaki kontrolleri başkası da yapsa olur. Zaten şu an henüz kendimi hazırlama ve araştırma safhasındayım yani anlyacağın hemen başlamak istemiyorum birkaç ayı bulur sanırım. Fakat şu 1-2 hafta içinde Aydın Bey'e eşimle gidip bir muayene olmayı ve detaylı konuşmayı istiyorum. Size haberler veririm tabii ki başlayınca. Güzel dileklerin ve yardımın için teşekkürler. Hepimize bu yolda bol şans diliyorum :13:

merhaba kızlarrrrrrr

sonunda bende aydın bey de karar kıldım..çidere üyeliğimi yeniledim...ve çarşamba 16:30 da ön görüşme için randevu aldım...biraz şanslıydım sanırım..tam zamanında aramışım kendisi cuma günü amerikaya gidiyor ve ayın sonuna kadar yokmuş..çarşamba günü bir randevu iptali olmuş onun yerine aldılar yoksa full dolu yani...zaten ben öngörüşme yapacağım. adetim nisan başında başlıyor tam doktorun geldiği zaman..tabi bir aksilik çıkmazsa ( tedavi iptal falan )

pazartesi istanbul yolcusuyum..4. denemem olmasına rağmen nedense ilk defa bu kadar heyecanlıyım..inşallah hepimiz için hayırlısı olur..dualarınızı bekliyorum...

merhaba sudenaz,

4. denemen umarım son olur ve bebeğine sağlıkla kavuşursun ben de yarın sabah randevu için arayacağım ama umarım alabilirim bu hafta için artık alamazsam da amerika dönüşüne giderim napalım geç olsun güç olmasın :) bol şans diliyorum sana, sevgiler..:109:

Kızlar, her ikinizede başarılar diliyorum, İNŞALLAH herşey gönlünüze göre olur...
hayır dualarımız sizlerle, güzel düşünün güzel olsun arkadaşlar....
hayırlı haftalar diliyorum sizlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…