meraba canım:))) şimdi kendimden mi bahsetsem yok yok çarşamba günü yazıcam
seni beklemeye almışlar girmezsen böyle olur işte
Bi de Geshenk ile didişiyordu kalpleri arttırmak için
canim merhaba.. ben bi kadin dogumcu tanidigin vasitasiyla sifaya gitmistim. birgul hnmi onermisti. kendi deneyimimi seninle paylasmak istedim, birgul hnmin hastasi vardi, geldi bi bakti, o sirada engin beyde geldi, iste beraber bi yorumlar yaptilar falan snr ben engin beyin odasina gittim. bana bir an once tup bebek yapmalisin, yumurta rezervinde cok dusuk. bir sene bile beklememen gerekiyor dedi. bu olay gecen sene oldu bu arada 28 yasindaydim. snr elime bazi testler verdi, bunlari yaptir, snr hemen goruselim dedi. nasil panik oldum nsl anlatamam. sonucta ben tup bebek vs dusunerek gitmemistim. benim 6 aylik klasik kontrolum sirasinda kistim oldugu cikti. bir ay bekledik gecmedi buyudu, yeditepede su an adini bile anmak istemedigim bi bayana gidiodum. beni sonomede gonderdi ordaki kontrolde polip ve baska kistlerde cikti. kadin bana adam akilli aciklama yapmadan ameliyat dedi. acayip panik oldum. kadin dogumcu arkadasimizda sonuclarimi gorunce kendisi yurt disindaydi, bu konuyu en ii tup bebekciler bilir sen normal doktora gitme tup bebekciye git dedi ve sifayi onerdi. ben kistler, polip falan die gittigim muayenede resmen duruma ugradim. testleri yaptirmadan ciktim hastahaneden ogleden snr da aydin beyle randevum vardi ona gittim. onda da bi arkadasimin arkadasi ameliyat olmustu, kiza sen hamile kalamazsin demisler, rahminde bebek buyuyemiyormus, dusuruyormus kiz. sekil bozuklugu varmis, aydin bey ameilyat etmis ve bebek sahibi olmus kiz. neyse aydin beye gittim bana yumurta rezervin az falan degil nerden cikarmis dedi. test yapildi mi dedi yoo dedim. burda bir suru yumurta var, yasina gore cok iyi hic dert edilecek bir durum yok dedi. yapmam icin verdikleri testleri gosterdim, bunlar tup bebek icin testler yaptirma cok pahali testler sen daha o durumda degilsin. gerek yok, esin burda bi test yaptirsin, onun durumuna birde burda bakalim dedi. esim yeditepede test yaptirmisti daha onceden. o da sadace meraktan yaptirmisti, yani aklimizda hic cocugmuz olmazsa gibi bi dusunce yoktu sifaya gidene kdr. bizim sonuclar ortada cikti, polipim ameliyatla alindi ve aydin bey normal deneyin dedi ama isi garantiye alalim bi rahim filmi cekelim tupler tikali ise bosuna ugrasmayin dedi. tabi ben ilk gorusmeden snr aydin beyi birakamadim. sifa bana paragoz gibi geldi. hah bi tane daha bulduk, aman kacirmayalim demisler gibi hissettim. beni korkutup hemen tedaviye baslatmaya kalktilar. con sinir bozucu bir durum. ii doktorlardir bisi diyemem ancak benim deneyimim boyle, bu sebeple kendilerinin benim gozumde hic degerleri yok ve kimseyede tavsiye etmem... cok karisik yazdim galiba, umarim anlayabilirsin... bende grbun eskilerindenim, ancak bayadir girmiyordum. melisss senden bahsedince benimde bu insanlarla deneyimim oldugu icin yazmak istedim. kendine ii bak, gorusuruz canim
canim sen ebru hnmla ilgili olumsuzluklara cok da takilma. kendisi ikizlerine hamileydi ve psikolojik olarak bazi arkadaslarla anlasamadi. isi hakkinda olumsuz bir seyimiz yok. sonucta ebru hnmin yaptigi transfer tutmadi desek aydin bey yapsa tutacagi ne malum. yani onu bilemeyiz, ebru hnimi da suclayamayiz. ben ebru hnm ile hic tanismadim, yrn tedavim basliyor, aydin bey cumartesi amerikaya gidiyor olmayacak onun icin ebru hnm ile tanisacagim, ama icim cok rahat, aydin bey ona guvenip gidebiliyorsa sorun yok demektir. ayrica aydin bey amerikaya gitti die kesinlikle hastalarini birakmaz. arasan o an acamasa bile amerikadanda sana geri doner. deneyimlerimizle dogrulanimstir bu tavri. mail atarsin ertesi gune kalmdan cvbi gelir. simdi ben enru hnmla hic tanismiyorum ay keske aydin bey olsaydi en azindan transferimde die dusundum ve kendisine mail attim. ebru hnma da cok guveniyorum o ayri ama sizin bulunmanizi da cok arzu ediyorum dedim. dk hapini 2-3 gun fazla kullanmami onerdi. boylelikle transferi onun donusune denk getirme sansimiz olacak. ha olmazsada olmaz. ebru hnma da guveniyorum. bu iste en onemli sey doktoruna guvenmek canim. ve ve tabiki stres olmamak. rahat ol, olacagina inan. bence sende 6. denemen oldugu icin metabolomixi de sende kullanabilirler. icin rahat olsun:d elimizde aydin beyin olmayacagi gunlerin listesi var soleki... aydin bey 19 mart 28 martta yok. amerikada. - 7 nisan 10 nisanda yok konferansda. snr 29 nisan 8 mayıs arasi yok amerikada. bence nisan ayi senin icin cok uygun gorunuyor. denk getirebilrisen super olur. geri mayisin 2. haftasindan itibarende cok uygun aydin bey cunku 8 mayisda donuyor snr 19 hazirana kdr burda. 19 haziran 26 haziran arasi yok amerikada...
cnm sen aydin beyde ok isen planini onunla yaparsiniz. hic tasalanma, aklina ne gelirse sor. guzelce cvp verir. cok nazik bi adamdir. ha tabi insalik hali, o gun cok ters hastalar denk gelmistir, cok yogundur, ozel hayatinda bisiler yolunda gitmiodur hani soguk durur falan onu bilemem ama hic birimiz oyle bir anina tanik olmadik daha aydin beyin. seninde olmayacagini dusunuyorum. ebru hnm konusunda da endisen olmasin. ilac takiplerinde falanda aydin beye surekli bilgi veriyor, koordineli calisiyorlar. allahtan hayirlisini dile ve olsun canim
Sevgili Shire;
Arkadaşlarım sorularını gayet güzel cevaplamışlar. Gerçi seninle özelden görüştük ama yine de 5 tüp bebek denemesinin ne kadar yorucu bir süreç olduğu ve bu zamana kadar ki sabrını bir kere daha takdir ediyorum.
Umarım bu sefer Aydın Bey ile başarıyı yakalarsın ve göbüşüne bebiş kondurur sevgili doktorumuz.
Sevgili Arkadaşlar;
Uzun zamandır haber alamadığımız Whitecat isimli arkadaşımızdan güzel haberler var.. Merak edenler için sizinle paylaşmak istiyorum.
Whitecat arkadaşımız erken doğum yapmıştı ve iki güzeller güzeli kız doğurmuştu.. Ancak bebekler küvezdeydi son haber aldığımızda.. Neyse ki kendisine ulaştık, iyi haberlerini aldık.. Güzel kızları ile birlikte evlerindeler..
Darısı hepimizin başına :)))))))
Benim de bugün Aydın Bey ile randevum vardı.. Aralık ayında bir ameliyat olmuştum, o zamandan bu yana bir araya gelmemiştik..
Aydın Bey, Ebru Hanım, Sevilciğimiz, Arzucuğumuz, tatlı hemşirelerimiz Emine, Demet, Dilek ve en miniğimiz Yağmurcuğu da gördümm çoook mutlu oldum... Hepsi gayet iyiler ve yoğun çalışmaya devam ediyorlar..
Canım doktorum beni muayene etti.. Rahmim gayet iyi herhangi bir problem yok.. Şöööyle bir yol haritası çizdik, önümüzdeki aylarda yeni bir tedaviye başlayabileceğiz.. O zamana kadar da biz yine devam edeceğiz.. Bakalım bebişimiz kendi kendine mi gelecek yoksa Aydın Beyin sihirli elleriyle mi gelecek :)))))))))
Sadece okuyan ve kulübe yazmayan arkadaşlarımız da kendileriyle ilgili bilgiler verirlerse hepimiz birbirimizden haberdar olabiliriz...
Tek tek saymak istemiyorum.. Ama kızlarrrr nerelerdesinizzz????
Shire;
Aşağıda ismini görüyorum online olmussun ama çıkmam gerekiyor((( Eşimi almaya gideceğim ofise, oradan da spor klübüne geçeceğiz.. Gece yine bakarım..
Görüşmek üzere
eheh ben bu konularda hem biraz yavaşım hem de buraya yeni alışıyorum, biraz acemilik ve yavaşlık olabilir yani :)
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim Ayşegül, inşallah tedaviye gerek kalmadan yola çıkar minik bıdık biran önce :)
Ayşegülcüm çok teşekkürler :) iyiki de görüştük di mi ne iyi oldu ben çok sevindim seni tanıdğıma :) güzel dileğine amin diyorum hepimiz için ama bir ekleme yapıyorum hatta tedavisi henüz başlamamış olanlar sen ve ben gibi dilerim başlamadan kendiliğinden hamile kalırlar, süper olur :)
Belizzcim evet bu konuya fazla takmamaya karar verdim artık, anlaşılan Ebru Hanım da gayet başarılı bir dr. kendimi onların ve kaderin ellerine teslim edicem :97: Sadece transferi aydın beyle denkleştirmeye çalışıcam ben de :) tarihler için çok tşk. bu tarihleri sağolsun ayşegül ve meliss de bana verdi daha önce ve o yüzden hemen harekete geçip bu sabah randevumu aldım çarş. için. Şimdi ben erlimin 6. günündeyim yani bitti sayılır. Kabaca bir hesap yaptım inş. herşey yolunda giderse hem opu hem de transfer 8 mayıs sonrasına geliyor :) bakalım inşallah herşey takılmadan aksamadan şakır şakır gider :) ama bizden daha detaylı tetkikler istenmeli diye düşünüyorum. gerçi çoğu yapıldı zaten ama bakalım neler çıkacakmetabolomiks işini de konuşucam zaten gidince sorularımı hazırladım :)
sen ne aşamadasın şu anda belizzcim d.k. haplarına başladın mı yoksa bitirdin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?