Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Ayyy evet kızlarr, tabiatın yeşermesiyle insanın içine ne güzel bir huzur doğuyor... AĞaçlara, bitkilere bakmaya doyamıyorum.. Hepimiz silkinelim ve kışın ağır havasını atalım üzerimizden ... Bahar içimizde de filizlenir inşallah :)))))))

Shire;
Aşağıda ismini görüyorum online olmussun ama çıkmam gerekiyor ((( Eşimi almaya gideceğim ofise, oradan da spor klübüne geçeceğiz.. Gece yine bakarım..
Görüşmek üzere

Shire;
Aşağıda ismini görüyorum online olmussun ama çıkmam gerekiyor ((( Eşimi almaya gideceğim ofise, oradan da spor klübüne geçeceğiz.. Gece yine bakarım..
Görüşmek üzere

Shire;
Görüşmek üzere

Selam Belizz,
Uzun uzun cevap yazmışsın çok tşk.ler :) Aslında artık kararımı Aydın Bey yönünde verdim gibi bu çarş. saat 15:30 da suadiye asm den randevu aldım. Eşim de işten çıkıp gelecek, o gün net kararımızı veririz artık ama gözümüze batan bişi olmadıkça ki olacağını hiç sanmıyorum ikimizin kararı da Aydın Bey yönünde. Benim kendi çevremden duyduklarım, yaptığım detaylı araştırmalar ve sizlerin fikirleri de bu kararda çok etkili oldu, hepinize tekrar tşk.ler.. senin yaşadıklarını okuyunca da duyduğum benzer şeylerin doğru olduğunu anladım belizzcim, aslına bakarsan evet onlar da iyi dr.lar ama burada da yazmak istemediğim birçok yönüyle asm ve aydın bey kadar güven veren bir yer değil, bu kesin. Senin başına gelenler de can sıkıcı gerçekten yeditepeden ben de pek memnun kalmadım ilk 2 denemem orada olmuştu aman hepsine bir perde çek, dilerim tedavin başarılı olur ve bebiş(ler)ini tez zmanda sağlıkla kucaklarsın

Belizzcim evet bu konuya fazla takmamaya karar verdim artık, anlaşılan Ebru Hanım da gayet başarılı bir dr. kendimi onların ve kaderin ellerine teslim edicem :97: Sadece transferi aydın beyle denkleştirmeye çalışıcam ben de :) tarihler için çok tşk. bu tarihleri sağolsun ayşegül ve meliss de bana verdi daha önce ve o yüzden hemen harekete geçip bu sabah randevumu aldım çarş. için. Şimdi ben erlimin 6. günündeyim yani bitti sayılır. Kabaca bir hesap yaptım inş. herşey yolunda giderse hem opu hem de transfer 8 mayıs sonrasına geliyor :) bakalım inşallah herşey takılmadan aksamadan şakır şakır gider :) ama bizden daha detaylı tetkikler istenmeli diye düşünüyorum. gerçi çoğu yapıldı zaten ama bakalım neler çıkacak metabolomiks işini de konuşucam zaten gidince sorularımı hazırladım :)
sen ne aşamadasın şu anda belizzcim d.k. haplarına başladın mı yoksa bitirdin mi ?

Ayşegülcüm çok teşekkürler :) iyiki de görüştük di mi ne iyi oldu ben çok sevindim seni tanıdğıma :) güzel dileğine amin diyorum hepimiz için ama bir ekleme yapıyorum hatta tedavisi henüz başlamamış olanlar sen ve ben gibi dilerim başlamadan kendiliğinden hamile kalırlar, süper olur :)

kendisini tanımasam da minişleriyle sağlıklı, mutlu, upuzun bir hayat diliyorum :)

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim Ayşegül, inşallah tedaviye gerek kalmadan yola çıkar minik bıdık biran önce :)

Shire;
Görüşmek üzere

eheh ben bu konularda hem biraz yavaşım hem de buraya yeni alışıyorum, biraz acemilik ve yavaşlık olabilir yani :)

eheh ben bu konularda hem biraz yavaşım hem de buraya yeni alışıyorum, biraz acemilik ve yavaşlık olabilir yani :)

Shire;
Biz de topiğe ilk girdiğimizde çok yavaş ve nereye basıp, nereye bakacağımızı bilmiyorduk.. Çabuk alışacaksın canım

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim Ayşegül, inşallah tedaviye gerek kalmadan yola çıkar minik bıdık biran önce :)

Bende seni tanıdığım için çook mutluyum Shire, güzel dileklerin için de çooook teşekkür ederim.. Hepimiz yaşayacağız ve göreceğiz canım, birbirimize destek olacağız, tedavisiz ya da tedavili nasıl isterlerse öyle gelsin bıdıklar ama çabuk gelsinlerrr

ben bugün regl oldum ve tedaviye başlamam gerekiyor,normal şartlarda ortalama tedavim nasıl gerçekleşecek aydın beyin istanbulda olduğu günlere denk geliyormu acaba,yoksaki diğer aya mı bıraksam ne dersiniz??diğer aya bırakırsam bana yine doğum kontrol hapı verirmi acaba,bir bilgisi olan varmı

Belizzciğimizin yarın doktor kontrolü var canım, ancak öğle sonrasında ofiste olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…