pakizeyim ve bejan dualarimiz sizinle:d bu sefer hersey daha farkli ve daha guzel olacak. Ikiniz icinde dua edicez. Bencede gorusun orda ve destek olun birbirinize:ddd
evet canım heyacanlı günler beni bekliyorrrr. Nedendir bilmiyorum ama heyacanlı ve iyiyimmmm.umarım bu hep böyle giderrrr.umarım yumuslarım döllenir bölünür iii bi şekilde annesinin karnındaki evine yerlesir.söz iii bir ev sahibi olacam :)))))yedikleri önünde yemedikleri arkadalarında olacakk sözzzzzzzzzzzzzz:))
pardon canim ya, ben msjlari bugun toplu okudum, 6-7 sayfa bir okuyunca anten ii cekmio((( cok ozur dilerim (((
canim ozellikle siviya bakilan arkadasimiz olmadi galiba. yani bi arkadasimizda ultrasyonda gormustu aydin bey, aysegulde rahim filmi cekildi orda goruldu di mi aysegul??? bebegin tutunamamasinin nedeni olabiliyor ama 10. haftada kaybedilen bebekteki sorun bu olabilir mi bilemiyorum. yani sanmiyorum, benim anladigim bebek tutunamiyor hic bu sivi varsa ama yine de yanlis bilgilendirme yapmayayim sana. kafanda cok karismasin. bu sivi bi muayenede gorunurken digerinde gorunmeyede biliyor. ole sinir bisi
ok şimdi anladım bizim o anlamda sıkıntımız olmadı,
ilki tutmadı
2.dondurulmuş tuttu kaybettim
3. uttu ama kimyasal gebelik oldu
arada histereskopi oldum şimdi nisanda 4. yü deneyeceğim. Belki içine doğmuştur, hayırlısı diyelim.
Selamlar.
4. Nisan ayında tekrar ba
demi sarı çizmeli mehmet ağa:)))) adım serpil ben 09:00 içerde olurum yanımda sadece eşim olacak senin adı ne?
meral...
Umarım beni senin yanına alırlar.
ınşallah görüşürüz.
eminim canimDDD
canim en iyi olan an fazla 15tir tezine ne yazik ki katilamayacagim. ole biseyin olmadigini kendimde gordum cunku. ztn aydin beyin agzindan da bole bisi duymadim. ondan duymadan inanmam. benden 24 yumurta toplandi, 19u olgundu. 16si dollendi, 12si yoluna cok guzel bir sekilde dvm etti. birini transfer edip digerlerini dondurduk... sayilara fazlaca takilmamaya calis olur mu?? onceki deneyimlerin seni buna itiyor anliyorum ama 15 toplanmasi iyidir gibi biseyi ben ilk defa da senden duyuyorum... evt aydin beyde sayinin cok fazla olmasini istemiyoruz dedi, bak bunu duydum agzindan ama herhangi bi adet vermedi. veremezde. sonucta hepimizin goruntude ayni da olsa genetik olarak farkli bi vucudumuz var. neye ne sekilde tepki verecegini bilemeyiz. hayirlisi olsun de, gonlunu ferah tut...
pakizeyim,bejan,hadi bakalım yolunuz açık olsun hayırlı olsun,yakında burada görürüz hamileyiimmm diye yazdığınızı...dualarım sizinle
Belizz cim senınde transferin hayırlı olsun...bence sen baskılı hamile t shirt lerine bakmaya başla canım :)))
Sudenazcım saakıınn endişelenme canm ..bir şeyin olacağı varsa her şey denk gelir,bir şeyler bir şeylere sebep olur ve sonunda olur yani ... belki senin o gün dozajının tam artması gerekıyordu ve öyle oldu..ebru hanımla daha tanısmadım ama forumdan anladıım kadarıyla işinin ehli biri bir de sinirli galiba ...terslerse valla dayanamam ben öyle şeylere,hassasımdır zaten bu konularda ıyıce hassaslastırıyo adamı, ...
[sıze="2"]evet kızlar bu sabah ebru hanımda randevum vardı..
__adetimin 2.günü tedavi puregon 200 ile başladı (29.03.11)
__adetimin 5.günü endometrium 5.5mm....sağda 6 ve 5 mm foleküller....solda 9mm - 6mm(2 adet) - 5mm(2 adet) - 4mm(3 adet) foleküller..puregon 225 e çıkardı (01.04.11)
__adetimin 8.günü endometrium 7.5mm....sağda 9 - 6 - 5 mm foleküller....solda 10mm - 9mm(2 adet) - 8mm(2 adet) - 7mm foleküller..ilaçlar aynen devam (04.04.11)
__adetimin 11.günü endometrium 8.5mm.....sağda baktı ama ölçmeden aynı dedi.....solda 14.5mm - 14mm - 11mm - 8.5mm (3adet) foleküller....puregon 275 e çıkardı (07.04.11)
__adetimin 13.günü endometrium 9.5mm.....sağda 11,5mm - 10mm foleküller......solda 18mm - 15,5mm - 15mm foleküller...puregon 275 ile devam (09.04.11)
evet ilacı artırmak bi işe yaramadı malesef..çok yavaş dedi ve artık yapcak bişey yok daha yükseltmiycez ne kadar olursa toplıycaz dedi...büyük ihtimal çarşamba toplanabilirmiş..pazartesi tekrar muayenem var..sanırım o gün kesinleşicek..yine sıvıya bakmadı...artık bende sormadım..çok şükür son muayeneme aydın bey bakacak.artık onunla konuşuruz herşeyi...[/sıze]
pakizeciğim p.tesi 2 mizde görüşme günü benim toplama günüm 09:00 orda olacam fırsatın olursa yanıma gel büyük ihtimal içerde olacam.senide görmek isterim.bizler aynı kaderi yasanlarız bizi bizden başkası ii anlmaz canım..insallah bu kaderlerimiz değişir....görüsmek üzere
canım benimde pazartesi günü randevum var ve cuma günki randevumda ebru hanım çarşamba yumurta toplama olacak gibi konuştu.aynı gün olacak sanırım işlemlerimiz.allah yardımcımısın.inşallah yüzümüz gülsün artık.
Dün akşam bir olay yaşadım onu paylaşmak istiyorum sizlerle.çok samimi olduğumuz bir çift arkadaşımızla yemeğe çıktık.......
:
canım benimde pazartesi günü randevum var ve cuma günki randevumda ebru hanım çarşamba yumurta toplama olacak gibi konuştu.aynı gün olacak sanırım işlemlerimiz.allah yardımcımısın.inşallah yüzümüz gülsün artık.
Dün akşam bir olay yaşadım onu paylaşmak istiyorum sizlerle.çok samimi olduğumuz bir çift arkadaşımızla yemeğe çıktık.ama bayan olan arkadaşla ben gündüzden buluştum birlikte birşeyler yaptık eşlerimizde akşam bize katıldı.bu arkadaşım 7 yıllık evli ve çocuğu olmuyordu.bende 6 yıllık evliyim sürekli doktorlara gittiğim için bildiğim herşeyi bu arkadaşımla paylaşırdım.o doktora gitmediği için ona faydalı olsun diye.derken benim aşılama yapıp tuttupta düştüğü ay (kimyasal gebelik) oda kendiliğinden 7 yıldan sonra hamile kaldı.benim neler yaşadığıma 1.gözden olarak şahit.
Neyse dün akşama döneyim benim bu konuyla ilgili neler yaşadığımı ve ne kadar hassas olduğumu bilmelerine rağmen karı koca dün gece yolda sürekli bebek muhabbeti.yolun ortasında yok canım çilek çekti yok canım turşu çekti.yok biz artık 3 kişiyiz.sürekli bebek muhabbeti.birden yeter artık susun diye bir bağırdım arabada ve ağlamaya başladım anlatamam. Artık o kadar sinirlerim bozuluyor ki bu tarz anlayışsız tavırlara en samimi olduğum arkadaşlarımla bile arama mesafa koymaya başladım.resmen nispet yaptılar dün akşam bana.hiç yakışmadı onlara
sorun çıkacaklarını sanmıyorum canım.beklerim..
bejan canım yanına gelemedim çok yoğundu ve geç çıkınca işe geç kaldım uğrayamadım.inşallah herşey yolunda gitmiştir.haberlerini bekliyorum.
Bayanlar merhabaaaaaa uzun zamandır gelemıyordum
tedavıdekıler allah yardımcınız olsun
kızlar benım tedavımden kalan gonal f var ıhtıyacı olan bırıne vermek ıstıyorum
zamanı gecmedı daha gecen ay negatıfı aldım
lutfen bırının ısıne yarasın ozelımden yazabılırsınız canlarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?