Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

canım sende bendensin..bende bugün aydın beyde randevum da çarşambaya kaldı çatlatma iğnesi..cumada toplarız dedi :) çarşamba 9:15 aldım randevu ama biz 8:30 - 9:00 gibi orda oluruz babamla geliyorum ben..mutlaka görüşürüz...benim sıvı olayını sordum..endişe edecek boyuttta değilmiş,ilerlememiş o yüzden transferi yapacakmışş..canım merak ettim bu arade sen şuan adetinin kaçıncı günündesin..yada iğne kullanalı kaç gün oldu?

Son düzenleme:
napim canım yaa kah pozitif kah negatif ,yaşayıp gidiyorum işte..havalardan galiba...adetimi bekliyorum ...öle işte :))

sen tedaviya başlamamışmıydın? yanlışmı hatırlıyorum?

neyse sen negatifliği şöyle bi bırak kenara,hep pozitif kal

evet bugünkü randevum;

__adetimin 2.günü tedavi puregon 200 ile başladı (29.03.11)

__adetimin 5.günü endometrium 5.5mm....sağda 6 ve 5 mm foleküller....solda 9mm - 6mm(2 adet) - 5mm(2 adet) - 4mm(3 adet) foleküller..puregon 225 e çıkardı (01.04.11)

__adetimin 8.günü endometrium 7.5mm....sağda 9 - 6 - 5 mm foleküller....solda 10mm - 9mm(2 adet) - 8mm(2 adet) - 7mm foleküller..ilaçlar aynen devam (04.04.11)

__adetimin 11.günü endometrium 8.5mm.....sağda baktı ama ölçmeden aynı dedi.....solda 14.5mm - 14mm - 11mm - 8.5mm (3adet) foleküller....puregon 275 e çıkardı (07.04.11)

__adetimin 13.günü endometrium 9.5mm.....sağda 11,5mm - 10mm foleküller......solda 18mm - 15,5mm - 15mm foleküller...puregon 275 ile devam (09.04.11)

__adetimin 15.günü endometrium 12mm.....sağda 12 - 11 - 10 - 9mm foleküller.....solda 20 - 19 - 16 - 15mm(3 adet)foleküller...puregon 275 ile devam (11.04.11)

aslında bugün çatlatmayı verecekti benim bu sağ taraf oldum olası çalışmıyor maalesef ama şu 15 ve 16 mm lerde bir tık yükselsin diye son 2 gün verdi..çarşamba son randevu ve çatlatma iğnesi..cumada toplanıcak..

sıvı meselesine gelince endişelenecek boyutta gelmemiş ,başlangıçta çoğalabilir diye düşünmüş ama öyle bişey olmamış..o yüzden transfer yapılacak dedi...2 transfer kalanı dondurcaz dedi..

merhaba bende aydın beyde ilk tüp bebekte 3.tedavime başlıcam bu ay sizlerin asm darıca ya yakın bir eczaneden uygun ilaç aldığınızı okudum banada adını bildiriseniz sevinirim şimdiden teşekkürler..

canım yine aynı güne kaldık yani
Canım 1 nisanda adet oldum 2.günü ilaçlara başadım yani bugün 10.günüm olması lazım.bu arada benim sıvı içinde çoğalmamış dedi ama ben evham yapıyorum yinede .neden oldu nerden geliyor falan filan diye.bana trnasfer yapsak bile iyi kalitede olanı değil orta kalite olan embiryolardan birini yaparız dedi.acaba benim durumum daha mı vahim.benim ilk denemem olduğu için çok meraklı ve evhamlıyım.allah sonumuzu hayır etsin inşallah.

canım aramıza hoşgeldin..inşallah seninde burada güzel haberlerini alırız...

eczane bilgileri içinde bu topic in 205. sayfasını okursan istediğin tüm bilgilere ulaşırsın..

canım heyecanını çok iyi anlıyorum..ilk denemede malesef bende kafamda hep bin tane soruyla dolanıyordum ama artık anladımki çok ta kasmamak lazım sonuçta herşey olacağına varıyor,biz elimizden geleni yapalım rabbim nasib ettikten sonra mutlakaki olur..

bilimsel açıdan bakarsan şuan iyi durumdasın ,mesela benden 4 gün öndesin bu önemli..sen şuan adetinin 11. günündesin muhhtemelen 13.günde çatlatma 15. günündede toplancak..yani yumurtalarının kaliteleri iyi olacak endişelenme..benimde muhtemel toplanma zamanı adetimin 19.günü toplanıcak....

rahimdeki sıvı benim görüşüm belki daha önce geçirdiğin operasyonlardan ileri gelebilir..mesela benim 2. denemede 38 yumurta toplanmıştı,yumurtalar iğneyle toplandığından aşırı yumurta alınması rahimde su toplamasına neden olmuştu,benimde dondurdular ertesi ay transfer ettiler..yani bunu çok takma kafana ,bir an önce kavuşmak istiyorsun anlıyorum ama en ufak bir hata ve negatifte bir sonraki deneme için ne kadar beklemen gerektiğini bir göz önüne al,o zaman 1 ay beklemek sana çok daha mantıklı gelecektir..
eğer sıvıya rağmen koyarsa bencede mantıklı orta kalitedekileri koymak..yani kalitelileri riske atmıyor...eğer sıvı çok önemli boyutta olsaydı bence hiç riske girmezdi...durumun hiçte vahim değil..herşey güzel gidiyor,ben 3 senedir bu sitedeyim takip ediyorum ve ne vahim kişilerin pozitif sonuç aldığını gördüm..

lütfen sende sakin olmaya çalış ve herşeyi oluruna bırak...rabbim hepimize hayırlı olanı versin,ne yapmamız gerekiyorsa onu karşımıza çıkarsın..

Son düzenleme:

inşallah güzel haberler alırsın..bizide haberdar etmeyi unutma

mrb kızlar aranıza yeni katıldım bende aydın arıcıya gidceğim bugun herkez memnun sanırım bakalım fiyatlar nasıl onagöre tüp bebeğe başlayacagız 2. denememiz olacak Rabbim bizimde yüzümüzü güldürsn inş.

canım ne güzel moral verdin.teşekkür ederim.ben ne kadar kafama takarsam takayım herşey olcağına varacak bunu biliyorum aslında ama yine farklı davranamıyor insan.buarada sen sigara kullanıyormusun .ben hala sigara da içiyorum günde 10-15 -tane içiyorum yumurta kalitesi anlamında buda beni korkutuyor.yaşayarak görücez bakalım neler olacak.belki yarın görüşürüz seninle orada.bende 9.00 da orada olacağım.

Melis merhaba canım;
Aslında seninle aynı durumdayız nerdeyse.
Benim de son bir dondurulmuş hakkım kaldı onu da bu ay kullanmayı düşünüyorum. Eğer tutmazsa yeni tüp bebek de bize de genetik tanı yapılacak...

3.denemeden sonra Histereskopi yapıp rahime bakmak lazım dedi Aydın Bey. Ocak ayında ameliyat oldum ok hafif perde vardı düzeltti.
Perdeyi başından beri biliyorduk, engelleyecek gibi değildi, ama arda arda başarısız olunca tüm ihtimalleri ortadan kaldırmak gerekiyor.

Bizde bu durumlar böyle canım.

Bejan meraba canım seni aktişf görüyorum.nasılsın.
Bir habre varmı embiryolarından.

evet canım.gayet iyiyim emriyolar için sanırım 14-16:00 arası haber verirler.dün 7 tane toplandı.bakalım insallah iyi kalitede olurlar.sen nasılsın neler yapıyorsun ....

canım ben içmiyorum sigara...bence sen biraz daha azaltmalısın..gerçi stres seni daha çok içmeye teşvik ediyordur ama yinede sonuçta olacak minicik bebişini düşünürsen belki biraz azaltabilirsin...sen eşinlemi geliyorsun?..benim eşim malesef bu dönemde yanımda olamıyor işi yüzünden ,perşembe günü bodrum dan gelecek...bu arada gerçek adım elif :)

aramıza hoşgeldin canım..inşallah sende bizler gibi memnun kalırsın..ve güzel haberler verirsin bizlere..tüp bebek fiyatı 3600 tl ilaç ve testler hariç..ama sanırım randevuyu almışsın..eğer bu öngörüşme randevusuysa..kesin karar verdiğinde çider derneğine üye ol..bu sayede tüp bebek fiyatın 3000 e düşücek..derneğe 150 tl ödüyosun üye olmak için..yani 450tl kar demek..karar verirsen bu konuda sana yardımcı olurum canım...

canım ben eşimle geliyorum.benimde ismim meral.inşallah görüşürüz.
Sen bodrumda yaşıyorsun sanırım.istanbulda nerde kalıyorsun.

evet canım.gayet iyiyim emriyolar için sanırım 14-16:00 arası haber verirler.dün 7 tane toplandı.bakalım insallah iyi kalitede olurlar.sen nasılsın neler yapıyorsun ....

canım bende iyiyim .rahimdeki sıvıyla ilgili bende telaş yapıyorum.bakalım bende nasıl olucak süreç.merakla bekliyorum.
Inşallah öğleden sonra bize iyi haberler verirsin.bende merakla haberlerini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…