sağol canım..endişelenmiyorum alışığım zatii
ebru hanım sinirli değil yani ben daha sinirliyim
sen neler yaptın?gözükmüyodun...
Merhaba
bugün aydın beyle olan randevum da en büyüğü 18 mm olan 1 yumurta olduğu en az 3 tane 18 mm olsun bekleriz dedi. O nedenle iğnemi 175 ml düşürüp çarşambaya kadar devam çarşamba yeniden kontrol büyük ihtimalle çarşamba akşamı çatlatma iğnesi ve cuma yumurta toplama olacak şekilde konuştu.rahimde ki sıvıya gelince hala duruyor.yumurta toplama günü duruma göre karar vereceğim dedi aydın bey.belki transfer yapmayız belkide ordaki sıvıyı çeker orta kalite olan embiryolardan birini transfer ederiz.iyi olan embiryoları dondururuz.ilerleyen dönemlerde dondurulmuşlarla deneriz dedi.inşallah hayırlısıyla embiryo oluşsun ondan sonrası artık hayırlısı arkadaşlar.
napim canım yaa kah pozitif kah negatif ,yaşayıp gidiyorum işte..havalardan galiba...adetimi bekliyorum ...öle işte :))
Merhaba Sudenaz,
Puregon en pahalı ilaç zaten canım, eczanelerde 600-700 tl civarında satılıyor..
ASM ilaç işine asla karışmıyor canım. Bazı merkezler ilaç da temin ediyorlar.
Daha evvel yazmıştım, ilaç almadan evvel reçetenizi çoğaltın ve en az 5 eczaneye verip teklif alın, en uygun fiyatı verenden gidip alırsınız demiştim. Okumadın sanırım.
Bize uygun fiyat veren ve bir çoğumuzun ilaçlarımızı aldığımız eczanenin telefonunu sana özelden mesaj atacağım.. Hastaneye çok yakın zaten.
Ama yine de bir kaç yere sorarsan aklın rahat olur canım..
Sevgiler..
[sıze="2"]canım sende bendensin..bende bugün aydın beyde randevum da çarşambaya kaldı çatlatma iğnesi..cumada toplarız dedi :) çarşamba 9:15 aldım randevu ama biz 8:30 - 9:00 gibi orda oluruz babamla geliyorum ben..mutlaka görüşürüz...benim sıvı olayını sordum..endişe edecek boyuttta değilmiş,ilerlememiş o yüzden transferi yapacakmışş..canım merak ettim bu arade sen şuan adetinin kaçıncı günündesin..yada iğne kullanalı kaç gün oldu?[/sıze]
merhaba bende aydın beyde ilk tüp bebekte 3.tedavime başlıcam bu ay sizlerin asm darıca ya yakın bir eczaneden uygun ilaç aldığınızı okudum banada adını bildiriseniz sevinirim şimdiden teşekkürler..
canım yine aynı güne kaldık yani
Canım 1 nisanda adet oldum 2.günü ilaçlara başadım yani bugün 10.günüm olması lazım.bu arada benim sıvı içinde çoğalmamış dedi ama ben evham yapıyorum yinede .neden oldu nerden geliyor falan filan diye.bana trnasfer yapsak bile iyi kalitede olanı değil orta kalite olan embiryolardan birini yaparız dedi.acaba benim durumum daha mı vahim.benim ilk denemem olduğu için çok meraklı ve evhamlıyım.allah sonumuzu hayır etsin inşallah.
canım sabah 09:00 ordaydık tabi bu gün acayip yogundu suadiyeden de gelenler varmıs 7 oda hepsi doluydu.evet yumurtaları topladılar.7 tane cıkmıs zaten benim yumurta rezervin co azdı ilk 2 dede öyleydi insallah kalite olarak ii çıkar yarın arıyacaklar kısmetse.transeferide carsamba yada cuma diyecekler hayırlısı artık.bekledim seni ama anladım yogunluktan dolayı denk gelmemissindir diye.canın saolsun sorun değil.eve geldim bir uyku bir uyanık devam ediyorum iste.seninde cuma günü toplaman var bakalırsın o zamana denk geliriz görüsürüz..
canım heyecanını çok iyi anlıyorum..ilk denemede malesef bende kafamda hep bin tane soruyla dolanıyordum ama artık anladımki çok ta kasmamak lazım sonuçta herşey olacağına varıyor,biz elimizden geleni yapalım rabbim nasib ettikten sonra mutlakaki olur..
bilimsel açıdan bakarsan şuan iyi durumdasın ,mesela benden 4 gün öndesin bu önemli..sen şuan adetinin 11. günündesin muhhtemelen 13.günde çatlatma 15. günündede toplancak..yani yumurtalarının kaliteleri iyi olacak endişelenme..benimde muhtemel toplanma zamanı adetimin 19.günü toplanıcak....
rahimdeki sıvı benim görüşüm belki daha önce geçirdiğin operasyonlardan ileri gelebilir..mesela benim 2. denemede 38 yumurta toplanmıştı,yumurtalar iğneyle toplandığından aşırı yumurta alınması rahimde su toplamasına neden olmuştu,benimde dondurdular ertesi ay transfer ettiler..yani bunu çok takma kafana ,bir an önce kavuşmak istiyorsun anlıyorum ama en ufak bir hata ve negatifte bir sonraki deneme için ne kadar beklemen gerektiğini bir göz önüne al,o zaman 1 ay beklemek sana çok daha mantıklı gelecektir..
eğer sıvıya rağmen koyarsa bencede mantıklı orta kalitedekileri koymak..yani kalitelileri riske atmıyor...eğer sıvı çok önemli boyutta olsaydı bence hiç riske girmezdi...durumun hiçte vahim değil..herşey güzel gidiyor,ben 3 senedir bu sitedeyim takip ediyorum ve ne vahim kişilerin pozitif sonuç aldığını gördüm..
lütfen sende sakin olmaya çalış ve herşeyi oluruna bırak...rabbim hepimize hayırlı olanı versin,ne yapmamız gerekiyorsa onu karşımıza çıkarsın..
Mavi-Mercan
meraba canım uzun süredir sen de yazmıyordun,
benim durumu belki hatırlarsın
ilk deneme 8-9 haftalıkken düşükle sonuçlandı. ikinci dondurulmuşla olan denemem kiyasal gebelikle sonuçlandı. şimdi son bi defa ya dondurulmuşla yada sil baştan, genetik tanı yapılarak deneme yapıcaz.
yeni tedaviye başlamışsın hayırlı olsun...
umarım başından sonuna kadar herşey yolunda gider:)
merak ettim,Aydın Bey size düşüklerin sebebi olarak ne söyledi?
Bejan meraba canım seni aktişf görüyorum.nasılsın.
Bir habre varmı embiryolarından.
canım ne güzel moral verdin.teşekkür ederim.ben ne kadar kafama takarsam takayım herşey olcağına varacak bunu biliyorum aslında ama yine farklı davranamıyor insan.buarada sen sigara kullanıyormusun .ben hala sigara da içiyorum günde 10-15 -tane içiyorum yumurta kalitesi anlamında buda beni korkutuyor.yaşayarak görücez bakalım neler olacak.belki yarın görüşürüz seninle orada.bende 9.00 da orada olacağım.
mrb kızlar aranıza yeni katıldım bende aydın arıcıya gidceğim bugun herkez memnun sanırım bakalım fiyatlar nasıl onagöre tüp bebeğe başlayacagız 2. denememiz olacak Rabbim bizimde yüzümüzü güldürsn inş.
[sıze="2"]canım ben içmiyorum sigara...bence sen biraz daha azaltmalısın..gerçi stres seni daha çok içmeye teşvik ediyordur ama yinede sonuçta olacak minicik bebişini düşünürsen belki biraz azaltabilirsin...sen eşinlemi geliyorsun?..benim eşim malesef bu dönemde yanımda olamıyor işi yüzünden ,perşembe günü bodrum dan gelecek...bu arada gerçek adım elif :)[/sıze]
evet canım.gayet iyiyim emriyolar için sanırım 14-16:00 arası haber verirler.dün 7 tane toplandı.bakalım insallah iyi kalitede olurlar.sen nasılsın neler yapıyorsun ....
canım ben eşimle geliyorum.benimde ismim meral.inşallah görüşürüz.
Sen bodrumda yaşıyorsun sanırım.istanbulda nerde kalıyorsun.
[sıze="2"]istanbul kartalda benim ailemin evi var...sayemde her kış 2 aylığına annem babamla geliyoruz...[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?