Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Hb canım evt öngörüşmeydi aynen ilaçlar hariç 3600 dediler ilaçlarda 1500 gibi tutuyormuş 5500 bulacak ... ya şimdiki adetimde tedaviye başlayacagız sonraki adetimi beklersem dogum kontrol hapı kullanıp sonra başlayacakmışız...bizm durumlar pek iyi değil benim ailelmle konuşacagız birde eşimin arkadaşı size yardım ederm diyordu bakalım ne olcak suanda bizi aşıyo fiyat çider e aylık bişeyler ödemiyoruz demi dr.iyiydi güzl güzel anlattı ama muayene etmedi ölylemi oluyo?

Merhaba tedavin hayırlı olsun şimdiden. çidere üyelik ücreti 150 lira vermek gerekiyor. ve 600 lira indirim yapılıyor. yani 450 lira indirim yapılmış oluyor canım

Demek ikimizin de son denemelik embriyomuz kaldı. umarım bu sefer herşey yolunda gider:)
ben de cumartesi regl olurum ve başlarım dondurulmuşla :) bi hafta sonra da tedbir amaçlı rahim filmi çekeceğiz. Aydın bey; "ben bi problem görmedim ama emin olalım bi de tüplerin durumuna bakalım belki sonradan sıvı birikmesi olmuştur" dedi. riski göz ardı etmemiş oluruz.
öyle canım, olmadı dediğin gibi sil baştan ve genetik tanı şart:)
sen başlamışmiydin canım?

canım tedaviye başlıyacakmışsın.allah emeklerini maddi manevi boşa çıkarmasın inşallah.senin sorunun nedir ? Herhangi bir teşhis varmı ?
Bu arada ben bahsetmedim galiba ama bende polikistik over var arkadaşlar .aynı sorunu olan varm ı ?

kızlar dün benden 7 tane yumurta aldılar.simdi aradılar maalesef 3 tane döllenme olmus.biri ii değilmiş yarın sabah 2 tanesi sabah 09:00 transfer edeceklermis.insallahhhhhh tutar ya bu arada pakize sende orda olacan değil mi?

canım çider'e bir seferlik 150 lira ödüyorsun,1 senelik üye oluyorsun..her merkezde geçmiyor..şanslı kısım ASM'De geçiyor olması..önce üye oluyorsun ardından ilk randevunu onlar alıyor senin üye olduğuna dair kağıt faxlıyorlar bu kadar...ilaçlar kişiden kişiye göre değişiyor..rezervin iyi durumdaysa evet 1500 gibi olur..ama benim rezerv kötü biraz ilaçlarım 3000 civarı tuttu malesef..

benim öngörüşmede muayene etmişti..

malesef bu maddiyat stresimize stres katıyor ama çaremiz yok bi şekilde yapmaya çalışıyoruz..inşallah sende en kısa zamanda başlar ve çok geçmeden pozitif sonuç alırsın..

Son düzenleme:

amin canım sağol henüz karar vermş değiliz .sebebsiz interfilite sanada geçmiş olsun

canım endişelenme sen...rahat ol,inşallah pozitif sonuç alacaksın...bu arada özeline msj attım :)

sudenaz siz tadavinn hangi aşamasındasınz tüpmü micro enjeksyonmu...?benm kafam karıştı ikisinn fiyatı aynımı

canım insalllahhhhhhhhhh.seni ekledimsende beni eklerken basta ben. varya onu yazma sen-ben diye baslayanı ekle...

Bejancım hayırlı olsun:) embriyom az diye sakin üzülme tamam mi önemli olan sağlıkla içinde gelişmeleri. bunlar tuttuktan sonra dondurulmuşu ne yapacaksin:)

evet canım yarın sabah 9 da orada olacağım görüşürüz inşallah.embiryo ya gelince allah ol derse 1 tanede yetiyor biliyorsun.inşallah güzel haberlerini alacağız.

sudenaz siz tadavinn hangi aşamasındasınz tüpmü micro enjeksyonmu...?benm kafam karıştı ikisinn fiyatı aynımı

teşekkür ederm canım peki mikroenjeksyonda yumurta toplamı işlemi oluyomu benm bildiğim sperm yumurta içne direk veriliyo,tüpbebekte yumurta toplanıyor spermle dışarda birleştiriliyor

canım artık tüpbebek yapılmıyor heryerde micro yapılıyor..her ikisindede yumurtalar toplanır.. tüpbebekteyken toplanan yumurtalar bir sıvının içerisine konur spermde aynı yere konularak kendiliğinden döllenmesi sağlanırdı..ama artık bu işlem hiçbiryerde yapılmıyor..microda toplanan yumurtalar önce ayıklanıyor boş dolu veya kaliteli kalitesiz gibi..en iyilerine yine seçilen en iyi spermler tek tek enjekte ediliyor..ben şuan yumurtaları iğnelerle büyütme aşamasındayım..bir aksilik çıkmazsa cuma günü yumurtalarım toplanıcak..

teşekkür ederm canım peki mikroenjeksyonda yumurta toplamı işlemi oluyomu benm bildiğim sperm yumurta içne direk veriliyo,tüpbebekte yumurta toplanıyor spermle dışarda birleştiriliyor

Canım, sudenaz güzelce açıklamış. mikro ve tüp zaten aynı şey. sadece yumurta ile spermin birleştirilme tarzı farklı. mikro da sperm yumurtaya enjekte ediliyor. diğerinde aynı ortama konulup döllenmesi bekleniyor. ve döllenen yumurta sayısı mikro ya göre çok az olduğu için tercih edilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…