Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

teşekkür ederim gerçekten cok yardımcı oldunuz birkere tüp bebek denedikten sonra bukez daha çok dikkatli olmak istiyorum aynı üzüntüleri yeniden yaşamak istemiyrum büyük birihtimalle adet olduktan sonra bizde başlayacagız fiyatta iyi ama bize suan biraz yüksek geldi hayırlısı bakalımRabbim bizimde yüzümüzü güldürsün...

teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin içn

evet randevudan geldim..akşam 23:00 te çatlatma iğnesi yapıcam , cumada toplanıcak..inşallah hayırlısı olur...

pakize ben seni gördümmü görmedimmi bilemedim ya :)

[sıze="2"]evet randevudan geldim..akşam 23:00 te çatlatma iğnesi yapıcam , cumada toplanıcak..inşallah hayırlısı olur...

Pakize ben seni gördümmü görmedimmi bilemedim ya :)
[/sıze]

ben seni gördüm ama sen olduğunu geç anladım.tam çaprazında eşimle oturuyoırdum.içerden isminle çağırdıklarında sen olduğunu anladım.
Buarada aydın bey bana da aynı saatte dedi ve cuma günü sabah 9:00 da toplucaz dedi.
Peki sana sıvı için birşey dedi mi ?

yok demedi canım ama toplama günü tekrar sorucam..sana dedimi?

bu arada karşımda oturuyodunuz sanırım..ben düşündüm ama sen bakmayınca değil herhalde dedim...heyecanlıydın galiba

Son düzenleme:
toplama günü bir sürü sorum olacak aydın beye...şimdi ben spermlerin 6000 kere büyütülerek (IMSI yöntemi) seçilmesini istiyorum,döllenme daha iyi oluyor,aslında sormayı unuttum bu yöntemi yapıyorlarmı,son denememde yapılmıştı ve çok daha fazla yumurta döllenmişti..birde kaçıncı gün transfer yapıcaklar 3 mü 5 mi?

Son düzenleme:

canım heyacanlıydım evet.sana bakmama konusuna gelince sen olup olmadığını bilmediğim için rahatsız etmemek adına bakmadım.
Bu akşam sana çatlatma iğnesi yapacaksın dediyse cuma toplama var demedi mi
bana cuma toplıcaz dedi

canım benim çok fazla bilgim yok keşke banada o uygulamayı yapsalar aslında.ama ben bilmesiğim için tabi yönlendiremiyorumda .aslında sen müsait isen bu akşam iş çıkışı kartal da bir yerde buluşsakta yüzyüze konuşsaydık.hem bende toplama öncesi biraz birşeyler öğrenirdim.tabi müsait ve çıkabiliyorsan.

sen sıvıyı sordunya ben onu dedim cuma toplamaya gittiğimde tekrar sorarım diye..

şimdi şöyle daha açık anlatayım bu spermlere ımsı tekniği heryerde yapılmıyor ama ben sana açıklıyım..şimdi normalde yumurtalar toplanıyor eşindende sperm alınıyor...spermler belli aşamadan geçiyor ayıklanıyor ilaçlanıyor falan ,mikroskobun altında çok fazla büyütemiyorlar ,belli kriterlere göre en iyileri seçilip yumurtalara enjekte ediliyor...oysa IMSI da spermler cihazın adını bilmiyorum ama o cihazla tam 6 bin - 6 bin 500 kadar büyütülerek seçiliyor..yani iyisini bulma açısından çok başarılı bir yöntem..

kendimden örnek vereyim benim 2. denemede uygulanmadı 38 yumurtanın 19 u işleme alında enjekte edilen spermlerden sonra 1. gün 10 tanesi döllendi...3.gün 5 embriyo kaldı,gerisinin gelişimleri durdu ,burada spermin kalitesi önemli yumurtayı dölleyen ve iyi bölünmesini sağlayan spermin kalitesi..

3.denememde 28 yumurta toplandı..25 yumurta ya imsi yöntemiyle seçilen spermler enjekte edildi..1.gün 16 sı döllendi..14 emriyo 5.güne kadar geldi..aradaki farkı sen düşün yani...

ben başta sormadım kendi belki söyler diye..bugün sorucaktım unuttum ama kesin cuma günü sorucam veya ebriyologla konuşucam..bu yönteme extra ücret alınmıyor,yani önceki öyleydi..

Son düzenleme:
bu arada çok isterdim görüşmeyi ama şimdi annemle dışarı çıkıcaz beni bekliyor..şöyle yapalım istersen akşam msn veya face varsa görüşebiliriz..ben sana özelden atayım kaydet sen...cumada erken geliriz biraz sohbet eder rahatlarız

Son düzenleme:

ok canım.ben özelden mesaj atamıyorum.attırmıyor nedense.sen bana msn nını yaz ben msn e ancak akşam evden girebiliyorum.ordan konuşuruz.teşekkürler

iyi alya sen nasılsın? bizde tatlı heyecanlar var..bebişlerle buluşmaya az kaldı

sen ne yaptın? karar verebildinmi başlamaya?

Allah daha iyi etsin canım bende iyiyim işte...henüz karar vermiş değilim kafam cok karışık beni hiç muayene etmedn drek tüp bebek dedi kan testleri istedi sadece sizdemi dogum kontrol hapıyla başladınız birde sıvıdan bahsediyorsunuz o ne...?inş canım bebişlerinz gelir Allah emeklerinizi boşa cıkarmasın

suenaz pakize nasılsınız kızlar

canım iyiyim diyeceğim ama aslında gerçekten çok heyecanlıyım.transferin yapılıp yapılmayacağını belli değil sıvıyı halledersek transfer yapıcaz dedi aydın bey ama bu haliylede transfer yapmak ne kadar doğru onu bilmiyorum.bu sıvı nerden geliyor sorun nerden kaynaklanıyor ..... Kafamda tonlarca soru var. O nedenle transfer ile ilgili kaygılıyım..bebek gelecek mi diye ayrıca endişe ve heyecanım var.anlıyacağınız çok karışığım...kendimde duygularımda

sıkma canını inş herşey yolunda gider bu sıvı neden oluşuyo peki Rabbim yrdımcımız olsun canım

muayene konusuna takılma,beni muayene etti çünkü benim yumurta kistleri kalabiliyor bazen..kesin kararımı vermiştim başlamak için..uygun olup olmadığıma baktı..banada doğum kontrol hapı kullan 1 ay sonra başlayalım dedi..ben işimi bu zamana ayarladım deyince,o zaman adet ol gel bakalım bişey yoksa başlarız dedi ve öyle başladık..

doğum kontrol hapını sanırım çoğunlukla veriyor herkese,iyide bişey aslında doğum kontrol hapı yumurtaları baskılıyor ve kist oluşmasını engelliyor tüpbebeğe iyi bir hazırlık...canım sıvı olayın olursa ultrasonda farkediyor zaten genelde geçirilmiş operasyonlar tıkalı tüplerden ileri geliyor.. sen şimdiden bunları düşünüp kafanı bulandırma,hepimizin sorunları farklı farklı ...

sen sadece hazır olup olmadığına karar ver gerisini doktora bırak çünkü onlara güvenmekten başka çaremiz yok..rabbim senin hakkındada hayırlısı neyse onu versin canım

SLM kızlar.ben geldim toplanmıs 7 yumurtadan 3 döllendi 1 malesef saglıksız emriyodu.2 tanesi 1 inci kalite dedi aydın bey.eve geldigimden beri sırt üst yatıyorum.bu arada sudenaz pakizeyim ask olsun gelmişsiniz kontrole gelmediniz yanıma acaba saatimi uymadı.neyse canınız sağolsun su bebişlerimiz bir tutsunda göbüşlü halimizle görüsürüz..bu arada aysegüllll canım sağolsun beni telefonlarıyla yalnız bırakmadı.kızlar tavsiyeniz varsa dinlerim.simdiden cok tesekkürler öpüldünüz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…