SLM kızlar.ben geldim toplanmıs 7 yumurtadan 3 döllendi 1 malesef saglıksız emriyodu.2 tanesi 1 inci kalite dedi aydın bey.eve geldigimden beri sırt üst yatıyorum.bu arada sudenaz pakizeyim ask olsun gelmişsiniz kontrole gelmediniz yanıma acaba saatimi uymadı.neyse canınız sağolsun su bebişlerimiz bir tutsunda göbüşlü halimizle görüsürüz..bu arada aysegüllll canım sağolsun beni telefonlarıyla yalnız bırakmadı.kızlar tavsiyeniz varsa dinlerim.simdiden cok tesekkürler öpüldünüz.....
SLM kızlar.ben geldim toplanmıs 7 yumurtadan 3 döllendi 1 malesef saglıksız emriyodu.2 tanesi 1 inci kalite dedi aydın bey.eve geldigimden beri sırt üst yatıyorum.bu arada sudenaz pakizeyim ask olsun gelmişsiniz kontrole gelmediniz yanıma acaba saatimi uymadı.neyse canınız sağolsun su bebişlerimiz bir tutsunda göbüşlü halimizle görüsürüz..bu arada aysegüllll canım sağolsun beni telefonlarıyla yalnız bırakmadı.kızlar tavsiyeniz varsa dinlerim.simdiden cok tesekkürler öpüldünüz.....
canım ben beklerken transfere gidenlere baktım 2 kişi gitti ama işte bilemedim..
hayırlı uğurlu olsun bebişlerin..sana tavsiyem bende uygulayacağım hergün 3-4 dilim ananas (ben 2 aydır yiyorum haftada bir) kabak çekirdeği tüket..bol sıvı al kabız olmamaya gayret et...haberleri izleme (moralin bozulmasın) komedi filmleri izle,kitap oku,müzik dinle,bebişlerinle muhabbet et..çok oldu galiba :)
bence en önemlisi sakın idrar testi yapma !!!!!!
canım çok haklısın görüşebilseydik bende memnun olacaktım ama randevudan yine geç çıktığım için 9:45 de muaynem bitti veb benim saat 10 da işe dönmüş olmam gerekiyordu o sebeble
ama dediğin gibi inş hamiş hallerimizle buluşuruz görüşürüz ben çok memnun olurum bu arada senin 3.denemem de değil mi o yüzden 2 transfer ettiler ?
inşallah güzel haberlerini bekliyoruz bize değişiklikler olursa vücudunda onunlada ilgili haber ver olur mu ayrıca inanki seninkini tutacağını içimden hissediyorum resmen allahın izniyle.öpüyorum seni
ben kahve rengi deri montluydum.evet benle beraber biri daha transfer yapıldı.özellikle bankoda sordum elif ve meral geldimi diye yok dedi sevil.neyse kısmetse sizinde cuma olacak hepberaber bulusuruz.tavsiyelerine uyacam canım siimdilik dogum yapmıs gibi hic kalkmıuorum yerimden :))))))ayrıca su ananasla ilgili bir dr sor.yanlıs hatırlamıyorsam yurtdısında tedavi olan bir arkadas dr yeme demiş.aydın beye sormakta fayda var derim.ama kabak cekirdeini yiyorum.cuma günü senin ve pakizenin olumlu haberlerini bekliyorumm öprüm sizi...
n
muayene konusuna takılma,beni muayene etti çünkü benim yumurta kistleri kalabiliyor bazen..kesin kararımı vermiştim başlamak için..uygun olup olmadığıma baktı..banada doğum kontrol hapı kullan 1 ay sonra başlayalım dedi..ben işimi bu zamana ayarladım deyince,o zaman adet ol gel bakalım bişey yoksa başlarız dedi ve öyle başladık..
doğum kontrol hapını sanırım çoğunlukla veriyor herkese,iyide bişey aslında doğum kontrol hapı yumurtaları baskılıyor ve kist oluşmasını engelliyor tüpbebeğe iyi bir hazırlık...canım sıvı olayın olursa ultrasonda farkediyor zaten genelde geçirilmiş operasyonlar tıkalı tüplerden ileri geliyor.. sen şimdiden bunları düşünüp kafanı bulandırma,hepimizin sorunları farklı farklı ...
sen sadece hazır olup olmadığına karar ver gerisini doktora bırak çünkü onlara güvenmekten başka çaremiz yok..rabbim senin hakkındada hayırlısı neyse onu versin canım
canım seninle ilgili dedim gelmedi herhalde sevilede sordum.sana tavsiyem su tedavi asamasında
is telasını bir sekil hallet işe yetişme telasından maf olursun.benim patron gerekiyorsa 10 gün de yat diye...gercş hemşire sürekli yatmana gerek yok sadece agır tasıma spor yapma birde 2 saatten fazla ayakta durma.bu arada benim 3 denemem evet ondan 2 tane verdiler insallah tutar.canımsınnnnnnnn ya harika bir şey geçmiş icinden insalllahhhhhhhhhhh ALLAH sesini duysun arkadasım.3 müzde teyze oluruz...bende öptüm....bu arada msn adresini sen mail olarak at istersen mesaj halinde cünkü gelen bisey yokk...
canım ne güzel moral verdin.teşekkür ederim.ben ne kadar kafama takarsam takayım herşey olcağına varacak bunu biliyorum aslında ama yine farklı davranamıyor insan.buarada sen sigara kullanıyormusun .ben hala sigara da içiyorum günde 10-15 -tane içiyorum yumurta kalitesi anlamında buda beni korkutuyor.yaşayarak görücez bakalım neler olacak.belki yarın görüşürüz seninle orada.bende 9.00 da orada olacağım.
Hb canım evt öngörüşmeydi aynen ilaçlar hariç 3600 dediler ilaçlarda 1500 gibi tutuyormuş 5500 bulacak ... ya şimdiki adetimde tedaviye başlayacagız sonraki adetimi beklersem dogum kontrol hapı kullanıp sonra başlayacakmışız...bizm durumlar pek iyi değil benim ailelmle konuşacagız birde eşimin arkadaşı size yardım ederm diyordu bakalım ne olcak suanda bizi aşıyo fiyat çider e aylık bişeyler ödemiyoruz demi dr.iyiydi güzl güzel anlattı ama muayene etmedi ölylemi oluyo?
teşekkür ederm canım peki mikroenjeksyonda yumurta toplamı işlemi oluyomu benm bildiğim sperm yumurta içne direk veriliyo,tüpbebekte yumurta toplanıyor spermle dışarda birleştiriliyor
evet randevudan geldim..akşam 23:00 te çatlatma iğnesi yapıcam , cumada toplanıcak..inşallah hayırlısı olur...
pakize ben seni gördümmü görmedimmi bilemedim ya :)
ben seni gördüm ama sen olduğunu geç anladım.tam çaprazında eşimle oturuyoırdum.içerden isminle çağırdıklarında sen olduğunu anladım.
Buarada aydın bey bana da aynı saatte dedi ve cuma günü sabah 9:00 da toplucaz dedi.
Peki sana sıvı için birşey dedi mi ?
toplama günü bir sürü sorum olacak aydın beye...şimdi ben spermlerin 6000 kere büyütülerek (IMSI yöntemi) seçilmesini istiyorum,döllenme daha iyi oluyor,aslında sormayı unuttum bu yöntemi yapıyorlarmı,son denememde yapılmıştı ve çok daha fazla yumurta döllenmişti..birde kaçıncı gün transfer yapıcaklar 3 mü 5 mi?
Allah daha iyi etsin canım bende iyiyim işte...henüz karar vermiş değilim kafam cok karışık beni hiç muayene etmedn drek tüp bebek dedi kan testleri istedi sadece sizdemi dogum kontrol hapıyla başladınız birde sıvıdan bahsediyorsunuz o ne...?inş canım bebişlerinz gelir Allah emeklerinizi boşa cıkarmasın
canim kesinlikle sigarayi birakmalisin bence yani.. bebegin icin cok zararli. ben yanimda sigara bile ictirtmeyi dusunmuyorum. icen kendini zehirlesin baskalarina zarar vermesin dusuncesindeyim.. ve tahmin edebilecegin gibi sigara yasaginin destekcisiyim
canim allah yardim ediyor inan. ins bu seferki denemende bebisini kucagina alirsin. simdiden hayirli olsunarkadaslar solemisler ama bende soliim yinede cidere yillik bi seferlik odeme yapiyorsun. benim yumurta sayim yuksekti ancak ilaclarim 1800-1900 civari birsey tuttu. 1500 az soylemisler sana gibi geldi. ilk aldigim ilaclar 1500 tuttu snr biraz daha ilave yaptim cunku ben... 24 tane de yumurtam toplandi 225 max kullandigim ilac miktariydi..
sen asilama ile karistirdin galiba canim. rahmin icine spermlerin birakildigi o. asilamada spermler yumurtaya yakin yere birakiyorlar. tup bebek mikroenjeksiyon farkini da arkadaslar anlatmislar ztn
cnm hayirli olsun
cnmcim sanada hayirli olsun
Imsı yontemi yok cnm ASMde. Imsi yontemi olan yerlerde bu yontemi morfolojisi %1in altinda olan hastalara uyguluyorlar die biliyorum. kacinci gunde trasnfer yapilacagini senin yumurta sayin belirleyecek. yumurtan az olursa riske girmeyip 3.gununde falan yapiyorlar transferi ama sayi cok olursa en iiyi bulmak amacli arada olusacak kayiplari goze alip 5. gunu bekliolar.
cnm sizin durum belli oldugu icin direkt tup bebek die karar vermistir, onceden deneyiminde var ztn. e muhtelemen sen testlerini falan da goturmussundur onlar yeterli olmustur. rahmine sen tup bebege karar verdiginde bakip tmm uygundur vs diyebilmek icin bakacaktir. cogumuz tup bebekten oncede aydin beyin hastasi oldugumuz icin prosedurlerimiz farkli oldu. herkesin durumu farkli..
oooh cnm, hayirli ugurlu olsun bebislerin. allah gonlune gore tek veya cift versinDD ananas yeme cnm ya, biz onu nette cok aarastirdik bi anans lafi var burda ama ben hic bi yerde dusugu onler vs gibi bi bilgiye rastlamadim. aksine bi yerde hamileler cok tuketmemelidir diyordu. bosver yeme sen onu...
kizlar bende rapor vs die aydin beyin basini yedim. gerek yok dedi bana, cumartesiydi transferim pztesi normal hayatina don dedi ama ben yine de persembe gittim ise. ama evde de kasmamistim kendimi. ama aydin bey yatin dinlenin falan die bisi demio, sadece ilk gun dikkat edin dio. transferde verdikleri kagitda da bole bisi kanitlanmamistir yazio. bilemiyorum artik. herkes kendini nsl ii hissedecekse ole davranmali bence
bende sali gunu test yaptim. ilk denememdi olmadi maalesef. aydin bey aradi gorustuk, dondurulmuslarim ii kalitede benim. onlarla sansini cok yuksek goruyorum dedi, bana baya bi moral verdi, yumurta sayin cok oldugu yani cok yumurta toplandigi icin bazen ilk deneme basarisiz olabiliyor dedi. denemeye dvm tabehepinizi optum kizlar...
kizlar bende rapor vs die aydin beyin basini yedim. Gerek yok dedi bana, cumartesiydi transferim pztesi normal hayatina don dedi ama ben yine de persembe gittim ise. Ama evde de kasmamistim kendimi. Ama aydin bey yatin dinlenin falan die bisi demio, sadece ilk gun dikkat edin dio. Transferde verdikleri kagitda da bole bisi kanitlanmamistir yazio. Bilemiyorum artik. Herkes kendini nsl ii hissedecekse ole davranmali bence:d
bende sali gunu test yaptim. Ilk denememdi olmadi maalesef. Aydin bey aradi gorustuk, dondurulmuslarim ii kalitede benim. Onlarla sansini cok yuksek goruyorum dedi, bana baya bi moral verdi, yumurta sayin cok oldugu yani cok yumurta toplandigi icin bazen ilk deneme basarisiz olabiliyor dedi. Denemeye dvm tabe:d hepinizi optum kizlar...
cok tesekkürler belizciğim.ALLAH sesini duysun insallahhh.evet kesinlikle zaten bizler ilaçlarla tedavi olanlarız hatta ben bu tedavimde igneye basladugımda 2 gün incir kürü kullanmstım.kontrol sırasında bir yumurtanının digerlerinden hızlı ve anormal büyügüdügünü dedi.bende incir kullanıyorum dedim bırak dedi tam aksine tedaviyi olumsuz etkiler dedi.hatta tutan 3 yumurtadan 1de kromozon bozuklugu oldugunu söyledi.bence kızlar bu gibi seyler tedavide yapmamak lazım.zaten yüklenecegi kadar hormon yükleniyoruz.ha normal tüp bebeksiz denenebilir diye düsünüyorum.belizcigim sunuda diyeyim ben kendi adıma diyorum cok harekketli biriyim ise hemen dönersem mutlaka farkına varmadan bi aksilik yasarım diye dosya tasırım hızlı kosarım hic belli olmaz iste onun iicn dinlenenme geregi duydum yoksa tabiki kağıtta yazdıgı gibi gerek yok denmis.bu benim 2 günüm hafta basına kadar ne kadar dikkat edersem en iyisi.annesinin nazlısı(nazlıları) bekletiyor.duanızı eksik etmeyin herkese hayırlısı nasip etsin....
[
canim allah yardim ediyor inan. ins bu seferki denemende bebisini kucagina alirsin. simdiden hayirli olsunarkadaslar solemisler ama bende soliim yinede cidere yillik bi seferlik odeme yapiyorsun. benim yumurta sayim yuksekti ancak ilaclarim 1800-1900 civari birsey tuttu. 1500 az soylemisler sana gibi geldi. ilk aldigim ilaclar 1500 tuttu snr biraz daha ilave yaptim cunku ben... 24 tane de yumurtam toplandi 225 max kullandigim ilac miktariydi..
cnm sizin durum belli oldugu icin direkt tup bebek die karar vermistir, onceden deneyiminde var ztn. e muhtelemen sen testlerini falan da goturmussundur onlar yeterli olmustur. rahmine sen tup bebege karar verdiginde bakip tmm uygundur vs diyebilmek icin bakacaktir. cogumuz tup bebekten oncede aydin beyin hastasi oldugumuz icin prosedurlerimiz farkli oldu. herkesin durumu farkli..
sağol canım bilemiyorum bana 1000 1500 dediler inş daha fazla tutmaz ozamn biraz zor bizim iş gerçi herkezin durumu farklı ama hayırlısı... yumurta sayısı az olursa dahamı cok ilaç kullanıyoruz acaba
dondurmak için nekadar istiyorlar?
canım inşallah bi dahaki sefer son olur..
IMSI Yöntemi ASM 'De kimi var kimi yok diyor ama sitelerinde tüpbebekte yapılan işlemler arasında IMSI var..yani yapılıyor olması gerekli..ben yapılıyorsa istiycem bakalım..çünkü benim 3. denemede yapıldı ve çok işe yaradı...sormaktan ne kaybederiz,içimde kalmasın :)
belizcim inşallah hayırlısı olur.çok beklemeden meleğine kavuşursun.
2.deneme ne zaman olacak , aydın bey bir bilgi verdi mi bununla ilgili canım
bi sor bakalım canım ben de merak ettim. hatta kullanılmazsa bile ben embriyolarının durumunu merak ediyorum. yani IMSI kullandığın denemenle fark olacak mı..
IMSI Yöntemi ASM 'De kimi var kimi yok diyor ama sitelerinde tüpbebekte yapılan işlemler arasında IMSI var..yani yapılıyor olması gerekli..ben yapılıyorsa istiycem bakalım..çünkü benim 3. denemede yapıldı ve çok işe yaradı...sormaktan ne kaybederiz,içimde kalmasın :)
alya dondurulmusu kullanacagin zmnda onlari cozdurmek icin 600 oduomussun, bi de 1200tl transfer ucreti oluyormus ama sen de onlara gerek kalmayacak ins. ama dondurulmaya degecek embiryolarin olur ins. ikinci bebis icin tedaviye bastan baslamak zorunda kalmazsinDD...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?