alya dondurulmusu kullanacagin zmnda onlari cozdurmek icin 600 oduomussun, bi de 1200tl transfer ucreti oluyormus ama sen de onlara gerek kalmayacak ins. ama dondurulmaya degecek embiryolarin olur ins. ikinci bebis icin tedaviye bastan baslamak zorunda kalmazsinDD...
selam kızlarrrr.........
bugün yumoşlarım toplandı..29 adet yumoş çıktı...
IMSI tekniğini önce beni odaya getiren hemşireye sordum doktorla konuşmam lazım dedim..neyse o da ebriyologla konuşmuş..toplamaya girmeden emriyolog geldi yanıma...konuştuk..daha önce kullandığımı ve mümkünse tekrar olmasını istediğimi söyledim ..ımsı tekniği kullanmadan oluşan ebriyolarla kullandıktan sonraki emriyolarımın durumunu anlattım..kendiside spermin durumuna baktıklarını söyledi..genelde morfoloji sorunları olanlara yapıyorlarmış..bizdede biraz vardı..o zaman yapabiliriz dedi..ama yinede sperm örneğini inceleyelim gerekliyse uygularız dedi...yani IMSI tekniği uygulanıyormuş...yarın arıycaklar kaçı döllendi diye..o zaman tekrar sorucam bize gerek olmuşmu diye..
Sudenaz ben çok kötüyüm inanılmaz kasık ağrım var dayanamıyorum sende durum nasıl bana birşey mi oldu acaba acayip ağrım var iki büklümüm
selam kızlarrrr.........
IMSI tekniğini önce beni odaya getiren hemşireye sordum doktorla konuşmam lazım dedim..neyse o da ebriyologla konuşmuş..toplamaya girmeden emriyolog geldi yanıma...konuştuk..daha önce kullandığımı ve mümkünse tekrar olmasını istediğimi söyledim ..ımsı tekniği kullanmadan oluşan ebriyolarla kullandıktan sonraki emriyolarımın durumunu anlattım..kendiside spermin durumuna baktıklarını söyledi..genelde morfoloji sorunları olanlara yapıyorlarmış..bizdede biraz vardı..o zaman yapabiliriz dedi..ama yinede sperm örneğini inceleyelim gerekliyse uygularız dedi...yani IMSI tekniği uygulanıyormuş...yarın arıycaklar kaçı döllendi diye..o zaman tekrar sorucam bize gerek olmuşmu diye..
Sudenaz ben çok kötüyüm inanılmaz kasık ağrım var dayanamıyorum sende durum nasıl bana birşey mi oldu acaba acayip ağrım var iki büklümüm
selam canım gecmis olsun simdiden.bu kadar agrın olması anormal bence ben 2 denememde kesinlikle bi gram agrım olmadı.peki hemsireye veya dr sormadın mı neden agrı olmus.cok agrın varsa bi minoset kullan yazmıs olmaları lazım mutlaka..acaba o sıvı icin bir işlem mi yapıldı.?ne kadar yumurta toplandı ..bilgi verirsin...görüsürüz
geçmiş olsun canım inş. güzel haberler alırsın benim anlamadığım burda cok yumurta topluyorlar galiba
selam canım hayırlı ugurlu olsun..insallah yarına cok ii bir sekilde döllenirler...yarın hayırlı haberini bekliyoruz.bende 3 günüm transferin sürekli yatıp keyif yapıyorum.arada sırada kasıklarıma agrı vuruyor bide mide bulantım var bakalım.yarından itibaren su yatma isini artık azaltırım....
sağol canım ,sayı meselesi bünyeye göre değişir..benim 3 denememdede bu civarlardaydı.
sağol canım iyi dileklerin için..inşallah tutunmuştur seninkiler..bencede azalt yatma işini..bende 1-2- gün dışında yatmayı düşünmüyorum
[Bbiz 2. denememiz olacak ilkindede 8 yumurta toplanmıştı arkadaşlarla gitmiştik biz ondanda 6,7 yumurta toplandı burası farklı sanırım. sen nasılsın iyimisin
öncelikle hayırlı olsun canım, yarın güzel haberler alıcaz inşalah. kaç tane bebişim oluşmuş öğrenicaz:))selam kızlarrrr.........
evet canım aynen öyle:) ama tüp sayısı farketmiyor dondururken sabit 600 lira verliyor...canım tam anlayamadım..hem dondurmaya 600 hemde çözdürmeyedemi 600 vericez..?:44: :44:
llütfen canım burda okuduğun toplanan yumurta sayılarını hastaneye bağlı bi durum gibi düşünme, pakize ve sudenazın maşallah rezervleri iyiymiş. yoksa birçok arkdaşımızda toplanan yumurta sayısı 10 civarıydı. bence forumlardan öğrenmeye çalışmadan önce teknik bilgi içeren sitelerden araştır. yoksa burda okuduklarını geneller ve yanılırsın. sonra ayrıntılar için forumları incelersin.biz 2. denememiz olacak ilkindede 8 yumurta toplanmıştı arkadaşlarla gitmiştik biz ondanda 6,7 yumurta toplandı burası farklı sanırım. sen nasılsın iyimisin
llütfen canım burda okuduğun toplanan yumurta sayılarını hastaneye bağlı bi durum gibi düşünme, pakize ve sudenazın maşallah rezervleri iyiymiş. yoksa birçok arkdaşımızda toplanan yumurta sayısı 10 civarıydı. bence forumlardan öğrenmeye çalışmadan önce teknik bilgi içeren sitelerden araştır. yoksa burda okuduklarını geneller ve yanılırsın. sonra ayrıntılar için forumları incelersin.
hatta canım boş zamanın varsa bu topiği en başından okumanı tavsiye ederim. roman gibi sıkılmadan okursun ve inan çok şey öğrenirsin
geçmiş olsun ve hayırlı olsun:))
valla canım iyimiyim kötümüyüm bilemedim..iyiyim herhangi bi sorun yok çok şükür..kötüyüm ağrım çok,ayakta fazla duramıyorum..karnımda aşırı şişlik var...
öncelikle hayırlı olsun canım, yarın güzel haberler alıcaz inşalah. kaç tane bebişim oluşmuş öğrenicaz:))
canım sorman da çok iyi olmuş. biz şu anda yeni deneme yapmayacağımız için sormam bişey ifade etmeyecekti ama olaki sil baştan denemeye başlarız, ben de IMSI nin uygulanmasını istiycam...eşimin morfolojisi %2 ve bu değer ve altındaki değerlerde uygulanıyor diye biliyorum. peki sizinki kaçtı?
evet canım aynen öyle:) ama tüp sayısı farketmiyor dondururken sabit 600 lira verliyor...
[sıze="2"]pakizeyim nerdesin?? Merak ettim seni nasıl oldun?...ben bugün daha iyiyim çok şükür...heyecanla bekliyorum...ararlarsa yaz hemen yoksa
[/sıze]
yazmazmıyım hemen yazarım sende yaz olurmu çok merak ediyorum
rahatsızlığıma gelince düne göre daha iyiyim ama hala devam ediyor aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?