Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

selam kızlarrrr.........
bugün yumoşlarım toplandı..29 adet yumoş çıktı...

IMSI tekniğini önce beni odaya getiren hemşireye sordum doktorla konuşmam lazım dedim..neyse o da ebriyologla konuşmuş..toplamaya girmeden emriyolog geldi yanıma...konuştuk..daha önce kullandığımı ve mümkünse tekrar olmasını istediğimi söyledim ..ımsı tekniği kullanmadan oluşan ebriyolarla kullandıktan sonraki emriyolarımın durumunu anlattım..kendiside spermin durumuna baktıklarını söyledi..genelde morfoloji sorunları olanlara yapıyorlarmış..bizdede biraz vardı..o zaman yapabiliriz dedi..ama yinede sperm örneğini inceleyelim gerekliyse uygularız dedi...yani IMSI tekniği uygulanıyormuş...yarın arıycaklar kaçı döllendi diye..o zaman tekrar sorucam bize gerek olmuşmu diye..

canım tam anlayamadım..hem dondurmaya 600 hemde çözdürmeyedemi 600 vericez..?:44: :44:

Sudenaz ben çok kötüyüm inanılmaz kasık ağrım var dayanamıyorum sende durum nasıl bana birşey mi oldu acaba acayip ağrım var iki büklümüm

geçmiş olsun canım inş. güzel haberler alırsın benim anlamadığım burda cok yumurta topluyorlar galiba

selam canım hayırlı ugurlu olsun..insallah yarına cok ii bir sekilde döllenirler...yarın hayırlı haberini bekliyoruz.bende 3 günüm transferin sürekli yatıp keyif yapıyorum.arada sırada kasıklarıma agrı vuruyor bide mide bulantım var bakalım.yarından itibaren su yatma isini artık azaltırım....

Sudenaz ben çok kötüyüm inanılmaz kasık ağrım var dayanamıyorum sende durum nasıl bana birşey mi oldu acaba acayip ağrım var iki büklümüm

selam canım gecmis olsun simdiden.bu kadar agrın olması anormal bence ben 2 denememde kesinlikle bi gram agrım olmadı.peki hemsireye veya dr sormadın mı neden agrı olmus.cok agrın varsa bi minoset kullan yazmıs olmaları lazım mutlaka..acaba o sıvı icin bir işlem mi yapıldı.?ne kadar yumurta toplandı ..bilgi verirsin...görüsürüz

canım doktorum 32 adet dedi.ama boyutları falan hakkında bir bilgim yok.acayip ağrım var galiba aşırı uyarılma sendromu varya ondan oldu diye düşünüyorum.iki büklüm geziyorum.ara ara midem de bulanıyor yarın dr a gidicem

bende aynıyım..alışık olduğumdan belirtmedim..çok yumurta toplandımı malesef bunlar yaşanıyor..bende sürekli yatıyorum..kalktımmı başım dönüyor,midem bulanıyor...kaşıklarım da ağrı var çok diğer denemelerdede yaşadım ben böyle..tabi sen bilirsin istersen ara konuş..yada yarında iyi bir dinlen bakalım geçicekmi?? bugün için normal aslında ,çok zorlamazsak kendimizi yarına hafifler canım...benim kanamamda var biraz..minoset kullanıyorum..sende al günde 4 tane alabilirsin dedi 6 saat arayla..

geçmiş olsun canım inş. güzel haberler alırsın benim anlamadığım burda cok yumurta topluyorlar galiba

sağol canım ,sayı meselesi bünyeye göre değişir..benim 3 denememdede bu civarlardaydı.

sağol canım iyi dileklerin için..inşallah tutunmuştur seninkiler..bencede azalt yatma işini..bende 1-2- gün dışında yatmayı düşünmüyorum

biz 2. denememiz olacak ilkindede 8 yumurta toplanmıştı arkadaşlarla gitmiştik biz ondanda 6,7 yumurta toplandı burası farklı sanırım. sen nasılsın iyimisin

[Bbiz 2. denememiz olacak ilkindede 8 yumurta toplanmıştı arkadaşlarla gitmiştik biz ondanda 6,7 yumurta toplandı burası farklı sanırım. sen nasılsın iyimisin

valla canım iyimiyim kötümüyüm bilemedim..iyiyim herhangi bi sorun yok çok şükür..kötüyüm ağrım çok,ayakta fazla duramıyorum..karnımda aşırı şişlik var...

Son düzenleme:
öncelikle hayırlı olsun canım, yarın güzel haberler alıcaz inşalah. kaç tane bebişim oluşmuş öğrenicaz:))
canım sorman da çok iyi olmuş. biz şu anda yeni deneme yapmayacağımız için sormam bişey ifade etmeyecekti ama olaki sil baştan denemeye başlarız, ben de IMSI nin uygulanmasını istiycam...eşimin morfolojisi %2 ve bu değer ve altındaki değerlerde uygulanıyor diye biliyorum. peki sizinki kaçtı?
canım tam anlayamadım..hem dondurmaya 600 hemde çözdürmeyedemi 600 vericez..?:44: :44:
evet canım aynen öyle:) ama tüp sayısı farketmiyor dondururken sabit 600 lira verliyor...

biz 2. denememiz olacak ilkindede 8 yumurta toplanmıştı arkadaşlarla gitmiştik biz ondanda 6,7 yumurta toplandı burası farklı sanırım. sen nasılsın iyimisin
llütfen canım burda okuduğun toplanan yumurta sayılarını hastaneye bağlı bi durum gibi düşünme, pakize ve sudenazın maşallah rezervleri iyiymiş. yoksa birçok arkdaşımızda toplanan yumurta sayısı 10 civarıydı. bence forumlardan öğrenmeye çalışmadan önce teknik bilgi içeren sitelerden araştır. yoksa burda okuduklarını geneller ve yanılırsın. sonra ayrıntılar için forumları incelersin.
hatta canım boş zamanın varsa bu topiği en başından okumanı tavsiye ederim. roman gibi sıkılmadan okursun ve inan çok şey öğrenirsin

geçmiş olsun ve hayırlı olsun:))

Son düzenleme:

sağol canım tamm okuduklarımda hep cok yumurta toplannca merak ettm buraya özel birşeymi diye önce ki yerden hiç memnun kalmadık zaten...bu topiğin cogunu okudum :)

canım bizimde morfoloji %2,sayı 100 milyon üreri ama benim elimdeki bu sonuç 2,5 sene önceye ait,ilk denememizde yapılan test..sonraki 3 deneme, bu da dahil test istenmedi...denemelerde alınan örneklerin sonuçlarını hiç bilmiyorum..bakalım merak ediyorum bende yapacaklarmı?

çözdürme içinde 600 tl çok saçma hiç duymadım,dondurma işlemi sonuçta alıp saklıyolar tamamda çözdürme için ne yapıyolar extra...çözmek için dondurmuyolarmı..? valla bu hesap kitap işi beni geriyor...dondurulmuş bile denesen maliyet 2400tl...

pakizeyim nerdesin?? merak ettim seni nasıl oldun?...ben bugün daha iyiyim çok şükür...heyecanla bekliyorum...ararlarsa yaz hemen yoksa

[sıze="2"]pakizeyim nerdesin?? Merak ettim seni nasıl oldun?...ben bugün daha iyiyim çok şükür...heyecanla bekliyorum...ararlarsa yaz hemen yoksa

[/sıze]

yazmazmıyım hemen yazarım sende yaz olurmu çok merak ediyorum
rahatsızlığıma gelince düne göre daha iyiyim ama hala devam ediyor aslında

yazmazmıyım hemen yazarım sende yaz olurmu çok merak ediyorum
rahatsızlığıma gelince düne göre daha iyiyim ama hala devam ediyor aslında

evet beklenen telefon sonunda geldiiii ...

29 yumurta toplanmıştı
24 tanesi olgun çıktı yani 24 ü işlem gördü...
veeeeeeeeeeee
1.gün 24 üde döllenmiş

ay çok mutluyum..bu arada IMSI uygulandımı diye sordum..arayan bayan bilmiyordu,öğrenip geri dönücekmiş..onuda merak ediyorum eğer uygulanmadıysa bu bizim için büyük gelişme olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…