Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

pakizeyim canım inşallah sendende güzel haberler alıcaz..ben şuan iğne vurdurmaya gidiyorum..ordanda eşimle dolaşıcaz...o yüzden akşam üstü girerim artık..

offf acayip merak ediyorum..:84: :84: :84:

gözünaydın canım
benimde 23 ü olgun çıkmış 23.üde döllenmiş çok şükür.inşallah kaliteleride iyi çıkar ve inşallah bize de sıkı sıkı tutunurlar canım.güzel başladık sonuda güzel olur inşallah

canım çözme işlemi sonuçta bizim dolaptaki etin yerini değiştirip çözünmesini beklemek gibi olmuyor:))) itina ve özenle fasrklı işlemler yapılıyordur. dondurulmuş denemenin maliyeti de 1200+600. yani 1800 lira.

süperrr hadi bakalım çok güzel inşallah bu sefer herşey güzel olacak
çok güzel canım merak etme cnm bu sayıdan illaki kaliteleri iyi olan bi sürü embriyon olur
hadi gözün aydın

oooooooooo süpermiş

canım evet inşallah hep böyle yolunda gider....

canım benmi yanlış anlıyorum seni

1200----transfer
600----dondurma
600----çözdürme

anlattığın bu değilmi? :44::44:

teşekkürler canım..inşallahhh

Son düzenleme:
bu arada bizim spermlere IMSI uygulandımı diye sormuştumya..geri dönüş yaptı sağolsun embriyolog ufuk bey aradı hemen, normalde 200 kat büyüterek seçiyolarmış standart olarak , bizim spermlerin morfolojisi çokta kötü değildi dedi ama yinede bizimkileri 400 kat büyüterek seçmiş

Son düzenleme:
canım benmi yanlış anlıyorum seni

1200----transfer
600----dondurma
600----çözdürme

anlattığın bu değilmi? :44::44:

teşekkürler canım..inşallahhh

çok detaya girince kafan karıştı sanırım canım:) sonuçta siz şimdi toplama da 2400 lira verdiniz dimi canım. şimdi tranferde de 1200 lira vereceksiniz. ve embriyoların
dondurulması için de 600 bu deneme tamam. tabi istemezseniz diğer embriyolarınızı dondurmayabilirsiniz ama mutlaka istersiniz:))
olaki tabi inşallah olmaz bu deneme başarısız oldu yada ilk çocuktan sonra ikinci bi çocuk istediniz. dondurulmuş embriyo ile denemenizde 1200 lira transfer ücreti ve 600 lira transfer edilecek dondurulmuş embriyonun çözündürme ücreti yani toplam sizden 1800 lira isterler. ve dondurulmuş denemisinde iğne kullanılmaz. bi ilaç velilir.bu ilaç yumurtlamayı engeller aynı zamanda rahmi kalınlaştırarak hazırlar ve ay ortasında progesteron jel kullanırsın ve transfer yapılır.

nasılsın ağrıların nasıl oldu
birde sana birşey sormak istiyorum sen çok yumurta çıktı diye baştan bir üzülmüştün onu soramadım sana neden üzülmüştün.çok yumurta nasıl bir soruna neden oluyor

çok güzel canım merak etme cnm bu sayıdan illaki kaliteleri iyi olan bi sürü embriyon olur
hadi gözün aydın[/QUOTE]

canım inşallah dediğim gibi olur ama aslında bakarsan 1 taneside yeter ...
yeter ki rabbim ol desin

canım mesela bu yaşadığımız ağrılar ohss belirtisi benim 2. denemede toplama sonrası ohss oldum..transfer erteledi (ohss aşırı yumurta uyarılması sonucu karında su toplama) ...çok şükür düzeldim gibi...yaşımız genç olduğundan bu kadar yumurta ilerde erken menepoz demek..mesela 30 yumurta normal şartlarda 2 senede ulaşabileceğimiz bir rakam..biraz ayrıntıcı oldum ama 3 denemede toplanan yumurta sayım 100 ü buldu...seninde demin dediğin gibi bize lazım olan 1-2 embriyo..benim kendi düşüncem 10-15 arası yumurta ideal...

Aydın beyde daha önceki sayılarımı yüksek bulmuştu,o yüzden sayı az olması için uğraştı,düşük doz verdi falan...hatta toplama sonrası geldi malesef yine çok oldu dedi

şimdi seninde çok çıktı diye sakın kendine yorumlama ...sonuçta benim artık 4. denemem ve her defasında bu yumurta sayısına rağmen olmaması herkesi üzüyor ve bu yaşta yıprandığımı düşünüyorlar..

ama böyle olması gerekiyormuş olmuş...o anlık bişeydi..şuan mutluyum çünkü en azında henüz hiçbiri ziyan olmadı

bide benim transfer günüm hala belli değil..sordum ufuk beye bana emriyoların gidişatına göre bakıcaz haber vericez dedi..olasılık bile vermedi...

ağrılarımda bugün düne göre çok iyiyim ..lekelenmem var biraz..bide ayakta fazla kaldımmı biraz ağrım oluyor ama sorun teşkil edecek kadar olmadığına eminim..inşallahta olmaz

şimdi anladım nerde hata yaptığımızı..ben o 2400tl hesabını 1200+600+600 sonucu olarak verdim..sonuçta masrafı 1800 diye sayıyorsun ama dondurma yı şimdi alacaklarından onun katmıyorsun..bide biz çider üyeliği ile gittik..2000 verdim..1000 tl daha vericem...dondurulmuş çıkarsa 600 daha vericem...sonra onları kullanırsam buna ilaveten 1800 daha vericem...anlaşılmıştır...sen dondurulmuş ücreti hesaba katmayınca kafam karıştı..sen onu önceki hesaba katıyosun..geri işlemleri biliyorum 2. denememde 1 ay ertelenmişti transferim o zaman dediklerini kullandım..

ohhh sorun kalmadı...teşekkürler canım ...fazla kurcaladım sanırım..hele bi çıksın dondurulcaklar dimi

sana çok soru soruyorum ama yazdıklarını okuyunca başka başka sorular aklımda belirdi mesala;
1.ohss belirtisi neden transferi ertiliyor birde bizim de şuanda ohss yaşadığımıza göre transferimiz ertelenirmi ? geçen sefer senin bu defakinden nasıl bir farklılık vardı ve transferin ertelendi
2.daha öncede çok yumurtan olmuş dondurulmadı onlar neden her defasında tedaviye yeniden başladın
çok sordum kusura bakma

madem neden düşük dozla başlamıyorlar tedaviye benim önceki tedavimde 150ml 175ml arasıydı şimdi 200 le başlayalım dedi benim kafam cok karışık nasıl karar verceğim bilmiyorum(ve 3.yada 5. günde transfer etmek zorunda değillermi...?

canım sen çok kafanı karıştırıyorsun..herkes bir değil..bana yüksek doz vermek zorunda kalındı çünkü benim yumurtalarım büyümüyor...normalde 1 hafta 10 günde toplanacak yumurtalar bende 16 gün 20 gün arası toplanıyor..aydın beyin bana uyguladığı düşük doz 275 canım...200 normal ve düşük bir doz zaten..

takma kafayı sen bunlara gerçekten Aydın beyde yapacaksan o senin için en iyisini uygular..kendini teslim etmezsen sürekli kurcalarsan sıkıntıdan yumurtalarında gelişmez..bak bu çok önemli rahat ol..

rabbim ol derse herşekilde olur..

ohss yaşamıyoruz şuan...ohss olsan hastanelik olursun ve 2-3 haftada düzeliyorsun...erteleniyor çünkü karında su topluyor...emriyonun tutunmasını zorlaştırır..bizim transfer ertelenmez..çünkü ilk gün yaşamamız gereken oydu zaten..sonra düzeldik...benim geçen sefer 38 yumurtam toplanmıştı..kendime zor geldim zaten...çok kötü geçirdim...

canım bu topici oku..kafandaki soru işaretleri ni giderebilirsin burda

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...larimiz-toplandiktan-sonra-neler-yasadik.html

malesef embriyolarımı dondurulucak kalitede olmadıkları için dondurmadılar...tartışmıştım bile 14 embriyo 5 güne geliyor..2 tanesi transfer ediliyor ve kalan 12 embriyodan 1 tanesidemi dondurulmaz ..benimde çok moralim bozulmuştu..ama daha önce okuduklarımdan dondurma işlemini iyi yapan merkezleri seçin diyenler oldu..bakıcam eğer burda dondurlulmuşum çıkarsa demekki sorun diğer merkezde olma ihtimali yüksek...bide orda dondurma işlemi ücretsizdi belki de herkesinkini dondurmak istemiyorlardı..bilemiyorum o konuda benimde kafam karışık...

allah allah canım çok ilginç o kadar embriyoyu nasıl dondurmazlar.
ben dondurma ve çözündürme işleminin mutlaka maliyetinin olduğuna inanıyoum ve ayrı olarak dondurma ücreti almasalarda onun maliyetini fiyata ekliyolardır.
neyse bakalım bu denemede ne olacak:)

canım ben 2. ve 3. denemeleri umut tüp bebek merkezinde denedim..orda 4500tl ya tüp bebek + ilaçlarda onlara dahil + hormon testleri bu fiyatın içinde...1 yıl da dondurma ücretsiz ...çider üyeliği ile 3950tl yaptırmıştım..aslında bana göre bedavaydı orası nerdeyse, çünkü benim orda kullandığım ilaçların maliyeti 3500 civarındaydı...ama onların öyle, ilacı azda kullansan çokta kullansan fiyat değişmiyor..anca az ilaç kullananlardan kar ediyorlar...maliyete ekli değil...

sanırım 5500tl e çıkarmışlar..şuan dondurma ücretlimi bilmiyorum benim zamanında değildi...

dediğin gibi bakalım burda ne olacak?

canım ya iyiki varsın beni cok iyi anlıyorsun bilmiyorum içimde hep bir şüphe sorulardan kurtulamıyorum emeklermin boşa gitmesnden korkuyorum bu benim son şansım dondurma şansın yok maddi açıdan b oyüzden böyleyim

canım hormon testleri nezamn yapılıyor ve nekadar tutuyor bize böyle bişeyden bahsetmediler 3600 tedavi 1500 1000 ilaç dediler cok oldum biliyorum...

canım hormon testleri nezamn yapılıyor ve nekadar tutuyor bize böyle bişeyden bahsetmediler 3600 tedavi 1500 1000 ilaç dediler cok oldum biliyorum...

canım ilk hormon testi tedaviye başlıycağın adetin 2. veya 3. bakılır ama belki istenmeyedebilir...şimdi ASM de çok pahalı (324tl),zaten istediğiniz yerde yaptırabilirsiniz diyorlar ...ben ssk geçen bi tıp merkezinde 60 tl ya yaptırdım..canım bu testlerden bahsetmezler çünkü gerekliyse isterler..gerek olmayadabilir...

sıkıntını çok iyi anlıyorum..bende her defasında bu son artık nasıl tekrar toparlarım bu parayı diyorum ama rabbim veriyor çaresini...bende bu durum yüzünden 8 senelik iş hayatımı bıraktım ..sürekli bir işe giremiyorum..merkez yakınımda olmadığı için...bizde maddi açı yüzünden üst üste deneyemiyoruz..senede 1 kere anca...biliyorum çok zor ama zaten olacağı varsa olur o yüzden bu denemende parayı düşünmeden yap...aklına getirmemeye çalış yoksa bu stres seni kötü etkiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…