Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

canım ne demek her zaman yardımcı olurum sana...

hepimiz emeklerimizin boşa gitmesinden endişe ediyoruz ama mecburuz denemeye..benim sana en büyük tavsiyem herşeyi bir kenara bırak,bu düşüncelerden kurtulmalısın ,buraya girmen aklını karıştırıyorsa varsın girmeyiver,yeterki kafan rahat olsun,herşeyi biz bilmek zorunda değiliz,bunu düşünmesi gereken güvendiğimiz doktorumuz,biz bebişlerimizle geçireceğimiz güzel günleri düşünelim..bak inan bana bunların sana faydası büyük olur...

Son düzenleme:
Merhaba
embiryoların kalitesi ile ilgili ne zaman bilgi verecekler arkadaşlar bileniniz var mı? Acaba transfer günümü öğreniliyor.çok merak ediyorum

Alya 26 merhaba canım
bende senin gibi acemi olduğum için sorularına cevap veremiyorum ama sen kendini rahat tutmaya çalış.allah böyle hayırlı iş yapanı sıkıntıya sokmaz bir kapı mutlaka açar.üzme sen kendini .
Birde bu tedavimdem elimde kalan 875 ml lik puregonum var eğer hala ilaçlarını almadıysan ve istersen sana verebilirim.yaklaşık 800 tl den kurtulmuş olursun onuda belki dondurmada kullanabilirsin

tamam anladım eşimden ve benden de istediler eşim yaptırdı bende adetimi bekliyorum zaten kötü etkiledi karma karışığım Allah bizimde yüzümüzü güldürür inş.

inş. canım allah hepimizin yardımcısı olsun... yok dha almadım ilaçlarımı

Merhaba
embiryoların kalitesi ile ilgili ne zaman bilgi verecekler arkadaşlar bileniniz var mı? Acaba transfer günümü öğreniliyor.çok merak ediyorum

canım ben yarın aramazlarsa arıycam..zaten bize verilen kağıtta bilgi almak için saat 14:00 ile 16:00 arası arayabilirsiniz diyorlar..3. günkü durumlarını öğren istersen sende arayıp...

arkadaşlartest yaptırdım sonuç negatif bir dahaki sefere artık kısmet değilmiş inşş sizlerin olumlu sonuçlanır.

kızlar aradım bugün hastaneyi..embriyolarım hakkında bilgi almak için..bugün 3. günleriydi...24 üde bölünmeye devam ediyor ama arlarında 9-10 tanesi 1. kalite...3 tane 8 hücreli 1. kalite----3 tane 7 hücreli 1. kalite---3 tane 6 hücreli 1. kalite varmış gerisi 5-4 hücreli....

bize metebolomix yaptırmayı önerdiler...çünkü hepsi aynı seviyede ilerliyor ya aralarından seçmece 2 taneyi seçecekler yada metebolomix uygulayıp en iyi 2 taneyi seçecekler...ama işte asıl soru emriyo başı 250 tl...kaç tanesine uygulanmasını biz belirliycez...yani diycezki 4 tanesine uygulayın ..4 üne bakıp onların içinden 2 tane iyi olanı transfer edicekler...bi masraf daha çıktı...bunu transfer günü karar vericekmişiz...zaten çarşamba günü transferim kesinleşti...yarın arayıp kaçta geliceğimi bildiricekler...

pakizeyim sen ne yaptın? aradınmı?

canım tam anlayamadım..hem dondurmaya 600 hemde çözdürmeyedemi 600 vericez..?:44: :44:

670kusur birsey dondurma arkadaslar. gecen ay yaptirdigim icin biliyorum.

geçmiş olsun canım inş. güzel haberler alırsın benim anlamadığım burda cok yumurta topluyorlar galiba

arkadaslar sana guzelce anlatmis cnm. burdaki hic kimse ile kendini karsilastirma. herkesin bunyesi farkli. mesela arkadasinla sogukta kalirsin, o hasta olmaz sen olursun. halbuki ayni seyi yapmissindir. ama kisiye yansimasi farkli olur. bu da ole bisi. herkesinki farkli. doktorlarin gorevi bu farki anlayip ona uygun tedaviyi vermek ztn. cok yumurta toplanmasinda yas faktorude onemli. sen kac yasindasin bilmiyorum ama yasi buyuk olanlarin yumurta sayilari dusuk olabiliyor.

alla alla.. neden bu kdr cok agrimis? ne dediler? benden de cok yumurta toplandi ama allaha sukur 2 tane minoset ictim o da agrio gibiydi cok acimadan iceyim dedim. tedavi vs surci cok ii gecti bende ama sonu olumsuz oldu insallah hepinizin olumlu olacakDDD

tebrik ederim canimcimDDD

amin amiiiiiinDDD tebrikler

cnm bende 225ile basladim. senin dozunda dusuk. her doktor ayni diil. eskiyi unut. karsilastirma yapma. kafani daha fazla karistirma canim. 350 kullananlar var. seninki dusuk canim:)))

arkadaşlartest yaptırdım sonuç negatif bir dahaki sefere artık kısmet değilmiş inşş sizlerin olumlu sonuçlanır.

cok uzuldum canim. neler hissettigini bilebiliyorum(( ama denemeye dvm:) agla icini bosalt snr hayata dvm, uzulmek yokDDDD ok mi:))))

aaa evt yuksekmis maliyeti???? ee ne yapacaksiniz uygulayacak misiniz? uygularsaniz ilk olacaksiniz bizim tanidklarimizdan yaptiran hic olmadi:)))

Son düzenleme:

daha önce nekadardı? sizedemi önerdiler? önerdilerse niye kabul etmediniz? biz sıcak bakıyoruz ama tamda karar vermedik..yani aynı seviyelerde fazla embriyo olduğu için yaptırmazsak şansa seçicekler yani görüntüye bakarak karar vericekler..bilemiyorum tam olarak kafam karışık..

metebolomix konusunda bilgisi olanlar bana yardımcı olabilirlermi? ne yapmalıyım?

iyiyim canım bende ugün itibariyle 2 haftalık yıllık izne ayrıldım.bu iki haftayı sükunet içinde geçirmek ve dinlenmek istiyorum.hayırlısı artık inşallah
bende bugün hastaneyi aradım.ama senin gibi not edemedim çünkü gizlice arşiv odasında konuştum not alamadım.ama en büyüğü için 8 hücreli dedi diğerlieri 7 ve 6 hücreli imiş.8 hücreli olan için 1 mi dedi 2 mi dedi iyi hatırlıyamıyorum.biraz canım sıkıldı sanki iyi gelişmiyorlar gibi.internetten yaptığım araştırmalara göre 3.günde 12 hüsreli olan var.
bizede transfer için çarşamba dediler .yarın öğleden sonra arayacaklar mış

canım banada daha önce 11 hücreli konuldu ama tutmadı..ben onu sorun etmiyorum 1. kalite olması yeterli..sana metabolomix ten bahsetmedilermi?

bu arada çok iyi yapmışsın izne ayrılmakla..artık işi unut sevdiğin şeyleri yaparak geçir...inşallah güzel sonuçlar alıcaz..

metaboliks i istediğimi ben ufuk beye yumurta toplama günü söylemiştim.oda akarız demişti.bugünde muharrem bey ile görüştüm.oda metaboliks yapılacakmış gibi hareket ediyoruz dedi.gerekiyordamı söyledi onu bilmiyorum çünkü ben baştan söylemiştim.

sudenaz transferden sonra iğne işini ne yapmayı düşünüyorsun.ben ne yapacağımı bilmiyorum.hemen ilk günden dışarıya çıkayım mı çıkmayayım mı bilemiyorum

benim transferim yapılacağı gün demek istedim.o gün ancak hastaneye gideceğim.yani çarşamba günü :)
dua et bizim için olurmu sudenazında benimde transferimiz o gün yapılacak

Allah gönlünüze göre versin canım dualarım hep sizinle zaten Rabbim bütün isteyenlere ve bize hayırlı sağlıklı evlatlar versin...benim adım müberra doğan bıraka bilirsen sevinirim bırakmassanda canın sağolsun eşim oraya gidiyor arada oda alabilir peki sen yeniden deneyecek olursan inş olmazsında sana lazım olur yine ilacın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…