canım ya iyiki varsın beni cok iyi anlıyorsun bilmiyorum içimde hep bir şüphe sorulardan kurtulamıyorum emeklermin boşa gitmesnden korkuyorum bu benim son şansım dondurma şansın yok maddi açıdan b oyüzden böyleyim
canım ilk hormon testi tedaviye başlıycağın adetin 2. veya 3. bakılır ama belki istenmeyedebilir...şimdi ASM de çok pahalı (324tl),zaten istediğiniz yerde yaptırabilirsiniz diyorlar ...ben ssk geçen bi tıp merkezinde 60 tl ya yaptırdım..canım bu testlerden bahsetmezler çünkü gerekliyse isterler..gerek olmayadabilir...
sıkıntını çok iyi anlıyorum..bende her defasında bu son artık nasıl tekrar toparlarım bu parayı diyorum ama rabbim veriyor çaresini...bende bu durum yüzünden 8 senelik iş hayatımı bıraktım ..sürekli bir işe giremiyorum..merkez yakınımda olmadığı için...bizde maddi açı yüzünden üst üste deneyemiyoruz..senede 1 kere anca...biliyorum çok zor ama zaten olacağı varsa olur o yüzden bu denemende parayı düşünmeden yap...aklına getirmemeye çalış yoksa bu stres seni kötü etkiler...
Alya 26 merhaba canım
bende senin gibi acemi olduğum için sorularına cevap veremiyorum ama sen kendini rahat tutmaya çalış.allah böyle hayırlı iş yapanı sıkıntıya sokmaz bir kapı mutlaka açar.üzme sen kendini .
Birde bu tedavimdem elimde kalan 875 ml lik puregonum var eğer hala ilaçlarını almadıysan ve istersen sana verebilirim.yaklaşık 800 tl den kurtulmuş olursun onuda belki dondurmada kullanabilirsin[/QUOT inş. canım allah hepimizin yardımcısı olsun...yok daha almadım ilaçlarımı
Alya 26 merhaba canım
bende senin gibi acemi olduğum için sorularına cevap veremiyorum ama sen kendini rahat tutmaya çalış.allah böyle hayırlı iş yapanı sıkıntıya sokmaz bir kapı mutlaka açar.üzme sen kendini .
Birde bu tedavimdem elimde kalan 875 ml lik puregonum var eğer hala ilaçlarını almadıysan ve istersen sana verebilirim.yaklaşık 800 tl den kurtulmuş olursun onuda belki dondurmada kullanabilirsin
inş. canım allah hepimizin yardımcısı olsun... yok dha almadım ilaçlarımı
Merhaba
embiryoların kalitesi ile ilgili ne zaman bilgi verecekler arkadaşlar bileniniz var mı? Acaba transfer günümü öğreniliyor.çok merak ediyorum
arkadaşlartest yaptırdım sonuç negatif bir dahaki sefere artık kısmet değilmiş inşş sizlerin olumlu sonuçlanır.
canım tam anlayamadım..hem dondurmaya 600 hemde çözdürmeyedemi 600 vericez..?:44: :44:
geçmiş olsun canım inş. güzel haberler alırsın benim anlamadığım burda cok yumurta topluyorlar galiba
bende aynıyım..alışık olduğumdan belirtmedim..çok yumurta toplandımı malesef bunlar yaşanıyor..bende sürekli yatıyorum..kalktımmı başım dönüyor,midem bulanıyor...kaşıklarım da ağrı var çok diğer denemelerdede yaşadım ben böyle..tabi sen bilirsin istersen ara konuş..yada yarında iyi bir dinlen bakalım geçicekmi?? bugün için normal aslında ,çok zorlamazsak kendimizi yarına hafifler canım...benim kanamamda var biraz..minoset kullanıyorum..sende al günde 4 tane alabilirsin dedi 6 saat arayla..
evet beklenen telefon sonunda geldiiii ...
29 yumurta toplanmıştı
24 tanesi olgun çıktı yani 24 ü işlem gördü...
veeeeeeeeeeee
1.gün 24 üde döllenmiş
ay çok mutluyum..bu arada IMSI uygulandımı diye sordum..arayan bayan bilmiyordu,öğrenip geri dönücekmiş..onuda merak ediyorum eğer uygulanmadıysa bu bizim için büyük gelişme olmuş...
gözünaydın canım
benimde 23 ü olgun çıkmış 23.üde döllenmiş çok şükür.inşallah kaliteleride iyi çıkar ve inşallah bize de sıkı sıkı tutunurlar canım.güzel başladık sonuda güzel olur inşallah
madem neden düşük dozla başlamıyorlar tedaviye benim önceki tedavimde 150ml 175ml arasıydı şimdi 200 le başlayalım dedi benim kafam cok karışık nasıl karar verceğim bilmiyorum(ve 3.yada 5. günde transfer etmek zorunda değillermi...?
arkadaşlartest yaptırdım sonuç negatif bir dahaki sefere artık kısmet değilmiş inşş sizlerin olumlu sonuçlanır.
kızlar aradım bugün hastaneyi..embriyolarım hakkında bilgi almak için..bugün 3. günleriydi...24 üde bölünmeye devam ediyor ama arlarında 9-10 tanesi 1. kalite...3 tane 8 hücreli 1. kalite----3 tane 7 hücreli 1. kalite---3 tane 6 hücreli 1. kalite varmış gerisi 5-4 hücreli....
bize metebolomix yaptırmayı önerdiler...çünkü hepsi aynı seviyede ilerliyor ya aralarından seçmece 2 taneyi seçecekler yada metebolomix uygulayıp en iyi 2 taneyi seçecekler...ama işte asıl soru emriyo başı 250 tl...kaç tanesine uygulanmasını biz belirliycez...yani diycezki 4 tanesine uygulayın ..4 üne bakıp onların içinden 2 tane iyi olanı transfer edicekler...bi masraf daha çıktı...bunu transfer günü karar vericekmişiz...zaten çarşamba günü transferim kesinleşti...yarın arayıp kaçta geliceğimi bildiricekler...
pakizeyim sen ne yaptın? aradınmı?
alla alla.. neden bu kdr cok agrimis? ne dediler? benden de cok yumurta toplandi ama allaha sukur 2 tane minoset ictim o da agrio gibiydi cok acimadan iceyim dedim. tedavi vs surci cok ii gecti bende ama sonu olumsuz oldu insallah hepinizin olumlu olacakDDD
canım bende minoset attım ...bu sefer daha iyi geçti ama öncekiler gerçekten çok kötüydü..tabi kişiden kişiye görede değişir...
aaa evt yuksekmis maliyeti???? ee ne yapacaksiniz uygulayacak misiniz? uygularsaniz ilk olacaksinizbizim tanidklarimizdan yaptiran hic olmadi:)))
canım transfer günü adını söylersen asm ye bırakırım
kızlar aradım bugün hastaneyi..embriyolarım hakkında bilgi almak için..bugün 3. günleriydi...24 üde bölünmeye devam ediyor ama arlarında 9-10 tanesi 1. kalite...3 tane 8 hücreli 1. kalite----3 tane 7 hücreli 1. kalite---3 tane 6 hücreli 1. kalite varmış gerisi 5-4 hücreli....
bize metebolomix yaptırmayı önerdiler...çünkü hepsi aynı seviyede ilerliyor ya aralarından seçmece 2 taneyi seçecekler yada metebolomix uygulayıp en iyi 2 taneyi seçecekler...ama işte asıl soru emriyo başı 250 tl...kaç tanesine uygulanmasını biz belirliycez...yani diycezki 4 tanesine uygulayın ..4 üne bakıp onların içinden 2 tane iyi olanı transfer edicekler...bi masraf daha çıktı...bunu transfer günü karar vericekmişiz...zaten çarşamba günü transferim kesinleşti...yarın arayıp kaçta geliceğimi bildiricekler...
pakizeyim sen ne yaptın? aradınmı?
anlamadım canım kimin transfer günü...? ben daha tedaviye başlamadım
iyiyim canım bende ugün itibariyle 2 haftalık yıllık izne ayrıldım.bu iki haftayı sükunet içinde geçirmek ve dinlenmek istiyorum.hayırlısı artık inşallah
bende bugün hastaneyi aradım.ama senin gibi not edemedim çünkü gizlice arşiv odasında konuştum not alamadım.ama en büyüğü için 8 hücreli dedi diğerlieri 7 ve 6 hücreli imiş.8 hücreli olan için 1 mi dedi 2 mi dedi iyi hatırlıyamıyorum.biraz canım sıkıldı sanki iyi gelişmiyorlar gibi.internetten yaptığım araştırmalara göre 3.günde 12 hüsreli olan var.
bizede transfer için çarşamba dediler .yarın öğleden sonra arayacaklar mış
canım banada daha önce 11 hücreli konuldu ama tutmadı..ben onu sorun etmiyorum 1. kalite olması yeterli..sana metabolomix ten bahsetmedilermi?
bu arada çok iyi yapmışsın izne ayrılmakla..artık işi unut sevdiğin şeyleri yaparak geçir...inşallah güzel sonuçlar alıcaz..
benim transferim yapılacağı gün demek istedim.o gün ancak hastaneye gideceğim.yani çarşamba günü :)
dua et bizim için olurmu sudenazında benimde transferimiz o gün yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?