benim transferim yapılacağı gün demek istedim.o gün ancak hastaneye gideceğim.yani çarşamba günü :)
dua et bizim için olurmu sudenazında benimde transferimiz o gün yapılacak
sudenaz transferden sonra iğne işini ne yapmayı düşünüyorsun.ben ne yapacağımı bilmiyorum.hemen ilk günden dışarıya çıkayım mı çıkmayayım mı bilemiyorum
Allah gönlünüze göre versin canım dualarım hep sizinle zaten Rabbim bütün isteyenlere ve bize hayırlı sağlıklı evlatlar versin...benim adım müberra doğan bıraka bilirsen sevinirim bırakmassanda canın sağolsun eşim oraya gidiyor arada oda alabilir peki sen yeniden deneyecek olursan inş olmazsında sana lazım olur yine ilacın
canım valla yapcak bişey yok babam arabayla götürüp getircek 2 dkka lık mesafeye...6. günden itibarende kendim yürüyerek gitmeyi düşünüyorum...
Allah gönlünüze göre versin canım dualarım hep sizinle zaten Rabbim bütün isteyenlere ve bize hayırlı sağlıklı evlatlar versin...benim adım müberra doğan bıraka bilirsen sevinirim bırakmassanda canın sağolsun eşim oraya gidiyor arada oda alabilir peki sen yeniden deneyecek olursan inş olmazsında sana lazım olur yine ilacın
canım inşallah gerek kalmayacak ama olursada yaz sonunda denerim herhalde diye düşünüyorum.ilaçta okdar beklemz 1 ay içinde kullanılmaası lazım.inşallah sende hamile kalırsın bu ilaçla.ben çarşamba günü adını söyliyerek bırakıcam aldırırsın canım
canım inşallah gerek kalmayacak ama olursada yaz sonunda denerim herhalde diye düşünüyorum.ilaçta okdar beklemz 1 ay içinde kullanılmaası lazım.inşallah sende hamile kalırsın bu ilaçla.ben çarşamba günü adını söyliyerek bırakıcam aldırırsın canım
canım kendiniz yapamıyormusunuz iğneyi...? ben öncekinde kendim yapıyordum göbekten yada bu farklımı
canım ilacı bıraktıgın yere yine ugra tamm mıı carşamba günü
iyiyim canım bende ugün itibariyle 2 haftalık yıllık izne ayrıldım.bu iki haftayı sükunet içinde geçirmek ve dinlenmek istiyorum.hayırlısı artık inşallah
bende bugün hastaneyi aradım.ama senin gibi not edemedim çünkü gizlice arşiv odasında konuştum not alamadım.ama en büyüğü için 8 hücreli dedi diğerlieri 7 ve 6 hücreli imiş.8 hücreli olan için 1 mi dedi 2 mi dedi iyi hatırlıyamıyorum.biraz canım sıkıldı sanki iyi gelişmiyorlar gibi.internetten yaptığım araştırmalara göre 3.günde 12 hüsreli olan var.
bizede transfer için çarşamba dediler .yarın öğleden sonra arayacaklar mış
kızlar aradım bugün hastaneyi..embriyolarım hakkında bilgi almak için..bugün 3. günleriydi...24 üde bölünmeye devam ediyor ama arlarında 9-10 tanesi 1. kalite...3 tane 8 hücreli 1. kalite----3 tane 7 hücreli 1. kalite---3 tane 6 hücreli 1. kalite varmış gerisi 5-4 hücreli....
bize metebolomix yaptırmayı önerdiler...çünkü hepsi aynı seviyede ilerliyor ya aralarından seçmece 2 taneyi seçecekler yada metebolomix uygulayıp en iyi 2 taneyi seçecekler...ama işte asıl soru emriyo başı 250 tl...kaç tanesine uygulanmasını biz belirliycez...yani diycezki 4 tanesine uygulayın ..4 üne bakıp onların içinden 2 tane iyi olanı transfer edicekler...bi masraf daha çıktı...bunu transfer günü karar vericekmişiz...zaten çarşamba günü transferim kesinleşti...yarın arayıp kaçta geliceğimi bildiricekler...
Sudenaz 24 tane bebişcikler var şimdi hadi hayırlı olsun...Metobolomix i size neden tavsiye ettiler..yani forumda rastlamadım yada okurken atladım mı bilemiyorum ama başka metobolomix önerilen oldumu ? bunu önerme nedeni neymiş,bilgilendirir misin bizi ???
Çok güzel bir yöntem benim merak ettiğim herkeste uygulanmıyor mu ?ya da uygulanamıyo mu ? Cevabını bilen var mı arkadaşlar....ASM de uygulamaya geçilmiş ama ben forum da pek rastlamadım.??ya da atladım mı ?
kızlar aradım bugün hastaneyi..embriyolarım hakkında bilgi almak için..bugün 3. günleriydi...24 üde bölünmeye devam ediyor ama arlarında 9-10 tanesi 1. kalite...3 tane 8 hücreli 1. kalite----3 tane 7 hücreli 1. kalite---3 tane 6 hücreli 1. kalite varmış gerisi 5-4 hücreli....
bize metebolomix yaptırmayı önerdiler...çünkü hepsi aynı seviyede ilerliyor ya aralarından seçmece 2 taneyi seçecekler yada metebolomix uygulayıp en iyi 2 taneyi seçecekler...ama işte asıl soru emriyo başı 250 tl...kaç tanesine uygulanmasını biz belirliycez...yani diycezki 4 tanesine uygulayın ..4 üne bakıp onların içinden 2 tane iyi olanı transfer edicekler...bi masraf daha çıktı...bunu transfer günü karar vericekmişiz...zaten çarşamba günü transferim kesinleşti...yarın arayıp kaçta geliceğimi bildiricekler...
Sudenaz 24 tane bebişcikler var şimdi hadi hayırlı olsun...Metobolomix i size neden tavsiye ettiler..yani forumda rastlamadım yada okurken atladım mı bilemiyorum ama başka metobolomix önerilen oldumu ? bunu önerme nedeni neymiş,bilgilendirir misin bizi ???
canım seninde tedaviye başladığını bilmiyordum hayırlı olsun inşallah hep beraber mutlu sona ericez inşallah.senden kaç yumurta toplandı ?
birde ben yumurta toplama gününden bu yana sürekli metobolomix istediğimi söylediğim için bana önermediler.ama hep konuşuyoruz.yarın yüz yüze konuşucaz.allah tan hayırlısını istiyorum inşallah hepimiz için
pakizeyimm canım aradılar beni..yarın 9:30 da hastanede olcakmışız...senden ne haber ?
pakizeyimm canım aradılar beni..yarın 9:30 da hastanede olcakmışız...senden ne haber ?
hayırlı olsun cnm, sıkıca tutunurlar inşallah:)
canım saat 10:00 da da bizi çağırdılar.hayırlısı artık bizim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?