Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Ben geçen hafta regl oldum ilaçlara başladım Melisss, Mayıs 7 gibi transfer görünüyor.Sen ne durumdasın.

CANIM SİMDİDEN HAYIRLI UGURLU OLSUN İNS.BEBİŞLERİNİZ SIKI SIKI TUTUNUR DUALARIM SİZLE......

sağol canım benim..koyduk bizde bebişleri, sonumuz hayırlı olur inşallah...

asıl sen ne yaptın? az kalmış olması lazım...belirti falan varmı? nasıl hissediyorsun kendini?

sudenaz merhaba aydın beydemı tedavı goruyosun hayırlısı olur ınsallah bende nerde tedavı olacagımı bılmıyorum aytug beydeydı ılk denemem olmadı kısmet degılmıs sımdı ıkı merkez arasında kaldım cvp verırsen sevınırım yanlız burayı kullanmayı pek degıl hıc bılmıyorum yanlısım olursa pardon :)

canım ne öğrenmek istiyorsan yardımcı olurum sana..benim 4. denemem ama aydın beydeki ilk denemem..ben herşeyden memnun kaldım..sonuçta elden ne geliyorsa yapıldu artık sonucu rabbim nasib ederse olacak...ama olmazsa yine aydın beyde devam edeceğim...

şöyle bir durumda var aydın bey ayda bi kaç kez amerikaya gidebiliyor yani bazı işlemlerin ebru hanıma denk gelebilir ama birbirlerinden haberli bir şekilde çalışıyorlar...sormak istediklerin varsa cevaplarım canım..inşallah hayırlısı olur senin içinde..

sağol canım benim..koyduk bizde bebişleri, sonumuz hayırlı olur inşallah...

asıl sen ne yaptın? az kalmış olması lazım...belirti falan varmı? nasıl hissediyorsun kendini?

selam sudenaz.evet pazar günü test yapılacak.heyacanlıyım korkuyorum vs vs bir sürü duygu yaşıyorum.3 gün dinlenmeden sonra normal hayatıma döndüm.arada bir kasık agrım oluyor.mide yanmam cok fazla arada bir resmen kaynıyor gibi.göbek kısmında sanki tatlı bir kramp girer gibi damarlarım attığını hissediyorum.açıkçası başka olan seyleride psikolojik olarak düsünüyorum.siteyi sürekli takip ediyorum.tutunma belirtileri herkeste değişik ve bazen hiç belli olmuyormuş.bu arada ben 36 saatte bir bebe aspirini ve sabah aksam jel kullanıyorum jelden sonra hemsire 10-15 dk yürümemi istedi emsin diye ancak o sekil emiliyormuş jel.bol bol su içiyorum kayısı vs kabızlık olmasın diye.işe basladım..senin durumun nasıl.ben pakizeyimle konusuyorum.2 niz aynı günde transfer oldunuz.sende durumunu belirt.umarım emeklerimiz boşa gitmez....görüsürüz..

merhaba senin tedavin nasıl sonuçlandı çok merak ediyorum daha önceki yazılarda 5 denemem olduğunu okumuştum benimde 3 tüp bebek olumsuz sonuçlandı.ben kaiteli yumurta üretemiyorum asm ilk tedavimdi orda devam etmeyi düşünüyorum ama bu yumurta işini nasıl çözücem bilemiyorum doktorlada konuştum ama yumurtayı kaliteli hale getirebilmek için ne bir ilaç nede bir yol var.

cnm bunun icin cok sayida birbirine yakin kalitede embiryo olmasi lazim ya onun icin simdiye kdr bu durumu kurtaran biri olmamisti. benim sayim coktu ve kaliteleri yakindi birbirine ama banada daha ilk denemem falan die onermediler galiba. bende doktorlarin isine karismicam die dusundugum icin sormadim, bisi demedim yani. simdi ikinci denemede dondurulmuslara uygulaniyor mu aydin bey uygulayalim der mi gorucez bakalim. gerci benim 1. kalite yumurtami tek tupde dondurmuslardi, tek transfer edilecek ikincisinde digerlerine yazik olmasin demisti aydin bey. sanirim o kullanilir yine metabolomixi kullanamam. daha once uygulayan olmadigi icin fiyatini da bilmioduk. senden ogrenmis oldum ben

canimcim hayirlisi olsun hakkinda ben cok umutluyum:))))

Son düzenleme:

heyecanla güzel haberini bekliyorum..ben eski denemeler gibi kendimi yatağa bağlamadım..kasmıyorum ev içinde dolanıyorum..bana jel değil iğne verdi,mahfediyor beni,kalçalarımın acısından başka hiçbişey hissetmiyorum..

canım uygulanmadı bana..transfer günü aydın bey ile ufuk bey geldiler ,metabolomixin gerek kalmadığını söylediler,aralarından 2 tanesi kendini çok iyi göstermiş,kalanlardan 7 tanesi 2 tüpte donduruldu..

Sudenaz ve pakizeyim,hayırlı olsun inş. Bebişleriniz sıkı sıkı tutunur güzel haberlerinizi alırız şimdilik nasılsınız bakalım allah yardımcınız olsun...

kızlar merhaba,
çarşamba günü 1 adet transfer yapıldı .5 adette donduruldu.bunlardan 2 tanesinin kalitesi şüpheli gibi
artık evde beklemedeyim.
alya cım ilacı alabildin mi ? ayrıca gönderdiğin hediye için çok teşekkür ederim.
sudenazcım sen ne yaptın.kaç tane sende dondurulmuş çıktı?
herkez çok suskun

canım bizde 7 tane dondurduk...2 tanede transfer...neler yapıyorsun?ben fazla yatmamaya çalışıyorum..dolanıyorum sık sık..vakitte geçmiyor..ben transferin 9 günü kanda baktırıcam..

canım bizde 7 tane dondurduk...2 tanede transfer...neler yapıyorsun?ben fazla yatmamaya çalışıyorum..dolanıyorum sık sık..vakitte geçmiyor..ben transferin 9 günü kanda baktırıcam..

Sudenaz sen kaç yaşındasın bu arada transferin hayırlı olsun.iki tanemi transfer edildi sana ben seni 35 ten küçük zannediyordum...

rica ederim canım nedemek küçük bi hediye eşim aldı ne aldıgınıda bilmiyorum ben ailemin yanndayım inş beğenmşsndr ... alamadım ilacı sen nezaman bıraktın eşim sormuş ama yok demişler... kendine iyi bak canım

sende ki sıvı ne ldu sudenaz baktımı aydın bey
birde metabolomiks yapıldımı canım

canım sıvı ile ilgili hiç bişey demedi..transfere girdiğimde aydın bey gelmeden ordaki kız rahim kontrolü yaptı sordum bi sorun varmı diye ,yok gayet iyi dedi..

metebolomix yaptırmaya gerek kalmadı..aydınbey bu transfer edilen 2 tanenin diğerlerinden ayrıldığını çok iyi olduğunu söyledi..onların kalitesine yakın 7 taneyide 2 tüpte dondurdular,yani 2 sefer dondurulmuş deneyebileceğim...

sana uygulandımı?

yok canım bana da uygulanmadı

pakizeyimmmm

buarada sana söyledimi bilmiyorum ama aydın bey bana dediki; normalde çok fazla yumurta topladığımız hastaların tutma şansı biraz az olabiliyor,ilaçlara karşı vücut fazla uyarıldığı için ama bu olmazsa dondurulmuşlarla şansın daha fazla dedi...biraz canım sıkıldı..inşallah dondurulmuşlara gerek kalmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…