pakizeyimm canım aradılar beni..yarın 9:30 da hastanede olcakmışız...senden ne haber ?
Demek ikimizin de son denemelik embriyomuz kaldı. umarım bu sefer herşey yolunda gider:)
ben de cumartesi regl olurum ve başlarım dondurulmuşla :) bi hafta sonra da tedbir amaçlı rahim filmi çekeceğiz. Aydın bey; "ben bi problem görmedim ama emin olalım bi de tüplerin durumuna bakalım belki sonradan sıvı birikmesi olmuştur" dedi. riski göz ardı etmemiş oluruz.
öyle canım, olmadı dediğin gibi sil baştan ve genetik tanı şart:)
sen başlamışmiydin canım?
CANIM SİMDİDEN HAYIRLI UGURLU OLSUN İNS.BEBİŞLERİNİZ SIKI SIKI TUTUNUR DUALARIM SİZLE......
kızlar aradım bugün hastaneyi..embriyolarım hakkında bilgi almak için..bugün 3. günleriydi...24 üde bölünmeye devam ediyor ama arlarında 9-10 tanesi 1. kalite...3 tane 8 hücreli 1. kalite----3 tane 7 hücreli 1. kalite---3 tane 6 hücreli 1. kalite varmış gerisi 5-4 hücreli....
bize metebolomix yaptırmayı önerdiler...çünkü hepsi aynı seviyede ilerliyor ya aralarından seçmece 2 taneyi seçecekler yada metebolomix uygulayıp en iyi 2 taneyi seçecekler...ama işte asıl soru emriyo başı 250 tl...kaç tanesine uygulanmasını biz belirliycez...yani diycezki 4 tanesine uygulayın ..4 üne bakıp onların içinden 2 tane iyi olanı transfer edicekler...bi masraf daha çıktı...bunu transfer günü karar vericekmişiz...zaten çarşamba günü transferim kesinleşti...yarın arayıp kaçta geliceğimi bildiricekler...
pakizeyim sen ne yaptın? aradınmı?
sudenaz merhaba aydın beydemı tedavı goruyosun hayırlısı olur ınsallah bende nerde tedavı olacagımı bılmıyorum aytug beydeydı ılk denemem olmadı kısmet degılmıs sımdı ıkı merkez arasında kaldım cvp verırsen sevınırım yanlız burayı kullanmayı pek degıl hıc bılmıyorum yanlısım olursa pardon :)
sağol canım benim..koyduk bizde bebişleri, sonumuz hayırlı olur inşallah...
asıl sen ne yaptın? az kalmış olması lazım...belirti falan varmı? nasıl hissediyorsun kendini?
daha önce nekadardı? sizedemi önerdiler? önerdilerse niye kabul etmediniz? biz sıcak bakıyoruz ama tamda karar vermedik..yani aynı seviyelerde fazla embriyo olduğu için yaptırmazsak şansa seçicekler yani görüntüye bakarak karar vericekler..bilemiyorum tam olarak kafam karışık..
metebolomix konusunda bilgisi olanlar bana yardımcı olabilirlermi? ne yapmalıyım?
selam sudenaz.evet pazar günü test yapılacak.heyacanlıyım korkuyorum vs vs bir sürü duygu yaşıyorum.3 gün dinlenmeden sonra normal hayatıma döndüm.arada bir kasık agrım oluyor.mide yanmam cok fazla arada bir resmen kaynıyor gibi.göbek kısmında sanki tatlı bir kramp girer gibi damarlarım attığını hissediyorum.açıkçası başka olan seyleride psikolojik olarak düsünüyorum.siteyi sürekli takip ediyorum.tutunma belirtileri herkeste değişik ve bazen hiç belli olmuyormuş.bu arada ben 36 saatte bir bebe aspirini ve sabah aksam jel kullanıyorum jelden sonra hemsire 10-15 dk yürümemi istedi emsin diye ancak o sekil emiliyormuş jel.bol bol su içiyorum kayısı vs kabızlık olmasın diye.işe basladım..senin durumun nasıl.ben pakizeyimle konusuyorum.2 niz aynı günde transfer oldunuz.sende durumunu belirt.umarım emeklerimiz boşa gitmez....görüsürüz..
selam sudenaz.evet pazar günü test yapılacak.heyacanlıyım korkuyorum vs vs bir sürü duygu yaşıyorum.3 gün dinlenmeden sonra normal hayatıma döndüm.arada bir kasık agrım oluyor.mide yanmam cok fazla arada bir resmen kaynıyor gibi.göbek kısmında sanki tatlı bir kramp girer gibi damarlarım attığını hissediyorum.açıkçası başka olan seyleride psikolojik olarak düsünüyorum.siteyi sürekli takip ediyorum.tutunma belirtileri herkeste değişik ve bazen hiç belli olmuyormuş.bu arada ben 36 saatte bir bebe aspirini ve sabah aksam jel kullanıyorum jelden sonra hemsire 10-15 dk yürümemi istedi emsin diye ancak o sekil emiliyormuş jel.bol bol su içiyorum kayısı vs kabızlık olmasın diye.işe basladım..senin durumun nasıl.ben pakizeyimle konusuyorum.2 niz aynı günde transfer oldunuz.sende durumunu belirt.umarım emeklerimiz boşa gitmez....görüsürüz..
cnm bunun icin cok sayida birbirine yakin kalitede embiryo olmasi lazim ya onun icin simdiye kdr bu durumu kurtaran biri olmamisti. benim sayim coktu ve kaliteleri yakindi birbirine ama banada daha ilk denemem falan die onermediler galiba. bende doktorlarin isine karismicam die dusundugum icin sormadim, bisi demedim yani. simdi ikinci denemede dondurulmuslara uygulaniyor mu aydin bey uygulayalim der mi gorucez bakalim. gerci benim 1. kalite yumurtami tek tupde dondurmuslardi, tek transfer edilecek ikincisinde digerlerine yazik olmasin demisti aydin bey. sanirim o kullanilir yine metabolomixi kullanamam. daha once uygulayan olmadigi icin fiyatini da bilmioduk. senden ogrenmis oldum ben
canimcim hayirlisi olsun hakkindaben cok umutluyum:))))
kızlar merhaba,
çarşamba günü 1 adet transfer yapıldı .5 adette donduruldu.bunlardan 2 tanesinin kalitesi şüpheli gibi
artık evde beklemedeyim.
alya cım ilacı alabildin mi ? ayrıca gönderdiğin hediye için çok teşekkür ederim.
sudenazcım sen ne yaptın.kaç tane sende dondurulmuş çıktı?
herkez çok suskun
canım bizde 7 tane dondurduk...2 tanede transfer...neler yapıyorsun?ben fazla yatmamaya çalışıyorum..dolanıyorum sık sık..vakitte geçmiyor..ben transferin 9 günü kanda baktırıcam..
canım bizde 7 tane dondurduk...2 tanede transfer...neler yapıyorsun?ben fazla yatmamaya çalışıyorum..dolanıyorum sık sık..vakitte geçmiyor..ben transferin 9 günü kanda baktırıcam..
kızlar merhaba,
çarşamba günü 1 adet transfer yapıldı .5 adette donduruldu.bunlardan 2 tanesinin kalitesi şüpheli gibi
artık evde beklemedeyim.
alya cım ilacı alabildin mi ? ayrıca gönderdiğin hediye için çok teşekkür ederim.
sudenazcım sen ne yaptın.kaç tane sende dondurulmuş çıktı?
herkez çok suskun
sende ki sıvı ne ldu sudenaz baktımı aydın bey
birde metabolomiks yapıldımı canım
Sudenaz sen kaç yaşındasın bu arada transferin hayırlı olsun.iki tanemi transfer edildi sana ben seni 35 ten küçük zannediyordum...
canım sıvı ile ilgili hiç bişey demedi..transfere girdiğimde aydın bey gelmeden ordaki kız rahim kontrolü yaptı sordum bi sorun varmı diye ,yok gayet iyi dedi..
metebolomix yaptırmaya gerek kalmadı..aydınbey bu transfer edilen 2 tanenin diğerlerinden ayrıldığını çok iyi olduğunu söyledi..onların kalitesine yakın 7 taneyide 2 tüpte dondurdular,yani 2 sefer dondurulmuş deneyebileceğim...
sana uygulandımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?