Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

canım uygulanmadı bana..transfer günü aydın bey ile ufuk bey geldiler ,metabolomixin gerek kalmadığını söylediler,aralarından 2 tanesi kendini çok iyi göstermiş,kalanlardan 7 tanesi 2 tüpte donduruldu..

hayirli olsun canimDD ins bu sefer bebislerine kavusacaksinDD dondun mu sen bodruma???

sanada hayirli olsun canim. dort gozle guzel hbrlerinizi bekleyecegizDD

benim negatifden snr soledi banada. transferde bisi dememisti ama cok yumurta toplandigi icin tutmamistir, bazen olabiliyor dedi. umarim tutar canim. sen gonlunu ferah tut

merhabalar arkadaşlar...benim 4. denemem tranferimin 4 günüALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.

hayirli olsun cnm sanada. cift embiryo mu transfer edildi sana???

canım ben hala istanbuldayım..eşim döndü bodruma..ben sonuca kadar burdayım..inşallah pozitif çıkarsada ilk ultrasona kadarda durucam..

valla bana önceden dedi moralim bozuldu..bide benim diğer denemelerdede çok toplanmıştı sonuçlar negatif,şimdi yine aynımı olacak diyorum ama hayırlısı artık rabbim inşallah ol demiştir..

çarşamba günü akşam bıraktık canım sabah gideerken yanımıza almayı unutmuştuk akşama bıraktık

sıkma canını inş güzel sonuçlar alırsın dua et canım...

canım oncelıkle tekrar allah hayırlısını nasıp eder ve ınsallah anne olursun mesela soyle baslayabılırım 1- aydın beyın ılgısı nasıl yanı sana cevap verıyormu rahat soru sorabılıyormusun 2- tedavı ne kadara mal oldu 3- ben tahlıllerımı dısarıda yaptırıp goturebılırmıyım kabul edıyormu 4- herseferınde muayne parası alıyorlarmı 5- bolum personelıde senınle ılgılımı sımdıden allah razı olsun

1-çok ilgili,her sorduğuma benim anlayacağım şekilde cevap veriyor..muayenede ekranda sana herşeyi tek tek gösteriyor,acele davranışlar sergilemiyor,çok güleryüzlü,en çok aydın bey e rahat soru sorabilmiştim

2-canım çider üyeliği ile gittim...ilaç ve testler hariç 3000tl...ilaçlar kişiden kişiye göre değişiyor,benimkini baz alma ,benim yumurtalarım geç büyüdüğünden fazla ilaç kullanıyorum..ilaçlarım 3000 civarı tuttu..ama genelde yumurta rezervin iyi ise 1500-2000 civarı tutar..

3-zaten tahlil istediklerinde kendileri hemen diyor istediğiniz yerde yaptırın diye bize faxlayın...orası çok pahalı..benden hormon testi istedi..orda 324tl idi..ben dışardan 60 tl ya yapıp götürdüm..bu konuda hiç endişen olmasın..

4-tedavi süresinceki tüm muayeneler ücretin içinde..ben ilk öngörüşmede tereddüt etmiştim acaba alırlarmı diye..almadılar üstelikte dr.muayene bile etmişti...

5-hepsi çok tatlılar...istediğini sorabiliyorsun..cep numarası veriyolar,en ufak bi sorunda arayın diyorlar..

canım bi konu daha varki aydın bey her ay amerikaya gidiyor belli zamanlarda oradaki bir ünv.tede ders veriyor..bu yüzden bazı zamanlarına denk gelemeyebilir..yerine ebru hanm bakıyor,aydın beyle görüşerek o nun istediği gibi bakıyor..ben bu konuda şanslıydım..aydın beyin amerikadan geldiği gün başladım tedaviye...arada bir kere daha gitti..2 muayeneme ebru hanm girdi...toplama ve transferimde aydın bey vardı yine..denk gelemeyedebiliyor yani..

canım benim bu 4.denememdi..ve daha önceki yerlerle kıyasladığımda buranın daha tecrübeli olduğunu anladım..ve olmazsa bile yola yine burda devam edeceğim..

inşallah senin için hayırlısı neyse o olsun canım..rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldursun...

pakizeyimmmm

nerdesin bacım

varmı belirti falan?
ya ben adet sancıları çekiyorum bide dün karın alt kısmımda ara ara böyle iğne batması gibi sızılar oluyor..arada bir çok üşüyorum arada birde ateş basıyor...karman çormanım anlıycağın..

senden ne haber?

bejannnnn sen ne yaptın? test günün ne zaman..inşallah pozitif sonucunu alırız...

merhba canım belirtim felan yok .off ne bunaldım bi bilsen ..

aslında belirti nedir onuda bilmiyorum..4 tüp bebek ve hiç gebelik yaşamadım.kimyasalda olsa..

canım bendede hiç pozitif olmadı ama hani şöyle herzamankinden farklı diyebileceğin şeyler varmı?bende çok bunal dım valla..:44::44: inşalla pozitif sonuç alırız

farklı olan bişey yok .dondurulmuş olduğu için ilaç etkiside yok.benimki başındna beri sebepsiz infertiliteydi ilk defa tranfer sırasında rahimim 360 derece ters olduğu ve rahim yolunun iyi olmasığını söylediler..buna bile sevindim ..çünkü en azından bi neden var ve onun üzerine gidilir..bu zamana kadar anşılamaması çok garip hangi gözle baktılar anlamıyorum..ALLAH EBRU HANIM VE AYDIN BEYDEN RAZI OLSUN..
bu sefer en azından bunlar gözetilerek işlem yapıldı tek umudum bu..
senin kaçıncı denemen ....hiç gebelik oldumu..

Kızlar merhaba,
sudenaz belirtilerin internetten okuduğum kadarıyla olumlu olan belirtiler canım.daha önceki denemelerinde neler yaşamıştın.aynımıydı ?
Bana gelince ara ara sadece adet sancısı giriyor o kadar başka hiçbir şey yok.zaman geçmiyor .olumsuz olacak diye çok korkuyorum.
Allah yüzümüze baksın inşallah

canım daha önce de bel ve kasık ağrıları çekmiştim ama onlar sürekli yatmaktan ileri geliyordu bence..şimdi yatarak geçirmiyorum..bende karmaşığım,psikolojik belirtilermi diye düşünüyorum..

olumsuz düşünmeyelim canım..benim ilk defa içimde acayip bir heyecan var..rabbim inşallah bebişlerimizi bize bağışlar...

bu 4. denemem..hiç gebelik olmadı..

gerçekten haklısın..insan ne olursa olsun bir neden aramak istiyor,,ama işte herşey güzelken olamasına daha çok üzülüyoruz...çünkü yapacak düzeltilcek bişey yok...benimde ilk defa aydın bey tüpümde biraz sıvı gördü,ama şimdilik önemli değil dedi..bende bu olumsuz olursa tüplerimi aldırma yoluna gitmeyi düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…