canım uygulanmadı bana..transfer günü aydın bey ile ufuk bey geldiler ,metabolomixin gerek kalmadığını söylediler,aralarından 2 tanesi kendini çok iyi göstermiş,kalanlardan 7 tanesi 2 tüpte donduruldu..
kızlar merhaba,
çarşamba günü 1 adet transfer yapıldı .5 adette donduruldu.bunlardan 2 tanesinin kalitesi şüpheli gibi
artık evde beklemedeyim.
alya cım ilacı alabildin mi ? ayrıca gönderdiğin hediye için çok teşekkür ederim.
sudenazcım sen ne yaptın.kaç tane sende dondurulmuş çıktı?
herkez çok suskun
pakizeyimmmm
buarada sana söyledimi bilmiyorum ama aydın bey bana dediki; normalde çok fazla yumurta topladığımız hastaların tutma şansı biraz az olabiliyor,ilaçlara karşı vücut fazla uyarıldığı için ama bu olmazsa dondurulmuşlarla şansın daha fazla dedi...biraz canım sıkıldı..inşallah dondurulmuşlara gerek kalmaz..
merhabalar arkadaşlar...benim 4. denemem tranferimin 4 günüALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.
merhabalar arkadaşlar...benim 4. denemem tranferimin 4 günüALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.
hayirli olsun canimDD ins bu sefer bebislerine kavusacaksin DD dondun mu sen bodruma???
sanada hayirli olsun canim. dort gozle guzel hbrlerinizi bekleyecegizDD
benim negatifden snr soledi banada. transferde bisi dememisti ama cok yumurta toplandigi icin tutmamistir, bazen olabiliyor dedi. umarim tutar canim. sen gonlunu ferah tut
hayirli olsun cnm sanada. cift embiryo mu transfer edildi sana???
rica ederim canım nedemek küçük bi hediye eşim aldı ne aldıgınıda bilmiyorum ben ailemin yanndayım inş beğenmşsndr ... alamadım ilacı sen nezaman bıraktın eşim sormuş ama yok demişler... kendine iyi bak canım
pakizeyimmmm
buarada sana söyledimi bilmiyorum ama aydın bey bana dediki; normalde çok fazla yumurta topladığımız hastaların tutma şansı biraz az olabiliyor,ilaçlara karşı vücut fazla uyarıldığı için ama bu olmazsa dondurulmuşlarla şansın daha fazla dedi...biraz canım sıkıldı..inşallah dondurulmuşlara gerek kalmaz..
canım ne öğrenmek istiyorsan yardımcı olurum sana..benim 4. denemem ama aydın beydeki ilk denemem..ben herşeyden memnun kaldım..sonuçta elden ne geliyorsa yapıldu artık sonucu rabbim nasib ederse olacak...ama olmazsa yine aydın beyde devam edeceğim...
şöyle bir durumda var aydın bey ayda bi kaç kez amerikaya gidebiliyor yani bazı işlemlerin ebru hanıma denk gelebilir ama birbirlerinden haberli bir şekilde çalışıyorlar...sormak istediklerin varsa cevaplarım canım..inşallah hayırlısı olur senin içinde..
canım oncelıkle tekrar allah hayırlısını nasıp eder ve ınsallah anne olursunmesela soyle baslayabılırım 1- aydın beyın ılgısı nasıl yanı sana cevap verıyormu rahat soru sorabılıyormusun 2- tedavı ne kadara mal oldu 3- ben tahlıllerımı dısarıda yaptırıp goturebılırmıyım kabul edıyormu 4- herseferınde muayne parası alıyorlarmı 5- bolum personelıde senınle ılgılımı sımdıden allah razı olsun
merhba canım belirtim felan yok .off ne bunaldım bi bilsen ..
aslında belirti nedir onuda bilmiyorum..4 tüp bebek ve hiç gebelik yaşamadım.kimyasalda olsa..
Kızlar merhaba,
sudenaz belirtilerin internetten okuduğum kadarıyla olumlu olan belirtiler canım.daha önceki denemelerinde neler yaşamıştın.aynımıydı ?
Bana gelince ara ara sadece adet sancısı giriyor o kadar başka hiçbir şey yok.zaman geçmiyor .olumsuz olacak diye çok korkuyorum.
Allah yüzümüze baksın inşallah
farklı olan bişey yok .dondurulmuş olduğu için ilaç etkiside yok.benimki başındna beri sebepsiz infertiliteydi ilk defa tranfer sırasında rahimim 360 derece ters olduğu ve rahim yolunun iyi olmasığını söylediler..buna bile sevindim ..çünkü en azından bi neden var ve onun üzerine gidilir..bu zamana kadar anşılamaması çok garip hangi gözle baktılar anlamıyorum..ALLAH EBRU HANIM VE AYDIN BEYDEN RAZI OLSUN..
bu sefer en azından bunlar gözetilerek işlem yapıldı tek umudum bu..
senin kaçıncı denemen ....hiç gebelik oldumu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?