Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

belirti olmuyo demiştim ya ilk defa senle konuştuktan donra kasıklarımda ve karnımda ağrı ve batmalar var..ve çok uykum var..inllah adet ağrısı değildir..iyiki varsınız..ALLAH SANA NURTOPU GİBİ İKİZ EVLATLAR VERSİN YA RABBİM...

oh oh maaşallah

adet ağrıların olursada moralini bozma,onlarda gebelik belirtisi..

aminnnnn canım cümlemize versin inşallahhhhh

Son düzenleme:
Bemimde adet sancısı gibi ağrılarım ilk günler şimdi yok,hiç birşey hissetmiyorum sizde durumlar nasıl

Allah emeklerinizi boşa cıkarmasın...ilacı eşim almış teşekkür ederm canım ilacın nezamana kadar kullanılması gerekiyo acılmışya oyuzden soruyorum

Bemimde adet sancısı gibi ağrılarım ilk günler şimdi yok,hiç birşey hissetmiyorum sizde durumlar nasıl

benim hala devam ediyor adet sancılarım hata dün geceyi zor geçirdim diyebilirim karnım çok ağrıdı..aradaa bir başım ağrıyor..bazen ateş basıyor bazen donuyorum...kasık batmasıda oluyor bazen...

bejannnnnnnnn

ne yaptın sen? nasılsın? sonuç aldınmı?

heyecanla güzel haberini bekliyorum

evet dün aldım maalesef 3.denememde negatif

insallah sizinkiler tutar...

nasıl üzüldüm anlatamam..çok zor biliyorum,kim ne derse boş geliyor insana...canım inşallah rabbim yüzünü en kısa zamanda güldürür..eminin rabbim hayırlı zamanda hepimizin kucaklarını doldurucak inanıyorum..yeterki istemeye devam edelim..

evet dün aldım maalesef 3.denememde negatif

insallah sizinkiler tutar...

bejancım çok üzüldüm canım( naapalım demek ki zamanı değilmiş. merak etme zamanı gelince bebek bi anda geliveriyor. biz de ne kadar acele edersek edelim bir an önce olsun diye uğraşalım ama işte o kendi istediği anda geliyor....

canım bende çok endişe ediyorum.doğru dürüst bir belirti yok çok hafif kasık ağrısı oluyor çok seyrek ve anlamı varmıdır bilmiyorum ayaklarım üşüyor
senin test gününe zaman dediler

canım bende çok endişe ediyorum.doğru dürüst bir belirti yok çok hafif kasık ağrısı oluyor çok seyrek ve anlamı varmıdır bilmiyorum ayaklarım üşüyor
senin test gününe zaman dediler

canım valla böyle yorumlara bakıyorum kiminde hiç bir belirti yok ,kiminde var herkesinki farklı..benimde kafam çok karışık ne düşünceğimi bilemiyorum,olumlu olması için dua ediyorum..

bana aydın bey 10.gün bakabilirsin kanda dedi..hemşireler kağıda 2 mayıs yazdı ama ben cuma günü baktırıcam,burda sonucu bir gün sonra veriyolarmış yani cumartesi öğrenicez hayırlısıyla..

sen ne zaman düşünüyorsun?

canımbenim 10 gün derken transfer gününü saymadan 10 gün dediklerini biliyorum ama sen cuma günü baktıracaksan eğer başka yerde yaptır çünkü sonucu hemen 2 saat içinde veriyorlar canım
benim eşim cumartesi baktırmak istiyor dayanmayı başarabilirsem cumartesi günü test yapacağız

Allah emeklerinizi boşa cıkarmasın...ilacı eşim almış teşekkür ederm canım ilacın nezamana kadar kullanılması gerekiyo acılmışya oyuzden soruyorum

canım onun içinde 1025 ml çıkıyormuş üstünde 900 yazmasına rağme biz ondan 1 defa 175 ml kullandık bilgin olsun .kullanımı ile ile ilgili hemşireler sanki 1 ay dediler diye hatırlıyorum ama sen bizim hemşirelere bir sor canım ona göre kullanırsın.

kızlar yaa bugun kan testlerimi yaptırdım FSH ve ESTRADİOL biraz yüksek cıkmış sanki (fsh12,32)(e231,98)sizn kactı yarın kontrole gidiyorum ama ben sabha kadar bunu düşünr uyuyamm şimdi

kızlar yaa bugun kan testlerimi yaptırdım FSH ve ESTRADİOL biraz yüksek cıkmış sanki (fsh12,32)(e231,98)sizn kactı yarın kontrole gidiyorum ama ben sabha kadar bunu düşünr uyuyamm şimdi

test sonuçlarım işyerinde olduğundan karşılaştıramadım ama fsh biraz yüksek sanki 10 nun altında olmasını istiyorlar diye biliyorum e2 in normal gibi ama benim arkadaşımın fsh ı 30 du 2.tüp bebek te oldu ve doğdu bile maaşallah merak etme çok önemli bir sorun değil yumurtalık rezervi ile ilg,ili sanırsam

allah bağişlasın.sağol canım evt yumurta rezerviyle ilgili inş. önemli değildir sen napıyosun nasıl gidiyor beklemek cok zor

allah bağişlasın.sağol canım evt yumurta rezerviyle ilgili inş. önemli değildir sen napıyosun nasıl gidiyor beklemek cok zor

nasıl gitsin canım oldukça zor geçiyor zaman bazeniyice heyecan yapıyorum bazen daha sabırlı oluyorum sürekli değişiyor haleti ruhiyem...inşallah sonu hayırlı olsunda

canımbenim 10 gün derken transfer gününü saymadan 10 gün dediklerini biliyorum ama sen cuma günü baktıracaksan eğer başka yerde yaptır çünkü sonucu hemen 2 saat içinde veriyorlar canım
benim eşim cumartesi baktırmak istiyor dayanmayı başarabilirsem cumartesi günü test yapacağız
canım biliyorum 10 gün cumartesiye geliyor...ben 9.günde baktırmayı düşünüyorum..burda tıp merkezi olduğundan kan başka yere gidecek ertesi gün öğrenicem..ama hastaneye gidersem dediğin gibi 2 saatte çıkar..sanırım sabredemiycem en yakın hastaneye gidebilirim

bazen hiç öğrenmek istemiyorum sonucu,çok korkuyorum

Son düzenleme:

e2 iyiymiş...fsh biraz yüksek,sınırda denebilir..benim 9 çıkıyor ona bile çok diyorlar ...ama endişelenme yinede güzel bence,inşallah hayırlı olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…