belirti olmuyo demiştim ya ilk defa senle konuştuktan donra kasıklarımda ve karnımda ağrı ve batmalar var..ve çok uykum var..inllah adet ağrısı değildir..iyiki varsınız..ALLAH SANA NURTOPU GİBİ İKİZ EVLATLAR VERSİN YA RABBİM...
Bemimde adet sancısı gibi ağrılarım ilk günler şimdi yok,hiç birşey hissetmiyorum sizde durumlar nasıl
Bemimde adet sancısı gibi ağrılarım ilk günler şimdi yok,hiç birşey hissetmiyorum sizde durumlar nasıl
bejannnnnnnnn
ne yaptın sen? nasılsın? sonuç aldınmı?
heyecanla güzel haberini bekliyorum
evet dün aldım maalesef 3.denememde negatif
insallah sizinkiler tutar...
evet dün aldım maalesef 3.denememde negatif
[sıze="2"]benim hala devam ediyor adet sancılarım hata dün geceyi zor geçirdim diyebilirim karnım çok ağrıdı..aradaa bir başım ağrıyor..bazen ateş basıyor bazen donuyorum...kasık batmasıda oluyor bazen...
[/sıze]
canım bende çok endişe ediyorum.doğru dürüst bir belirti yok çok hafif kasık ağrısı oluyor çok seyrek ve anlamı varmıdır bilmiyorum ayaklarım üşüyor
senin test gününe zaman dediler
canım valla böyle yorumlara bakıyorum kiminde hiç bir belirti yok ,kiminde var herkesinki farklı..benimde kafam çok karışık ne düşünceğimi bilemiyorum,olumlu olması için dua ediyorum..
bana aydın bey 10.gün bakabilirsin kanda dedi..hemşireler kağıda 2 mayıs yazdı ama ben cuma günü baktırıcam,burda sonucu bir gün sonra veriyolarmış yani cumartesi öğrenicez hayırlısıyla..
sen ne zaman düşünüyorsun?
nedesek boş ama üzülme hayırlısı inş. en kısa zamanda annelik duygusunu yaşarsın dondurulmusun varmıydı Allah hepimize annelik duygusunu yasatsınevet dün aldım maalesef 3.denememde negatif
Allah emeklerinizi boşa cıkarmasın...ilacı eşim almış teşekkür ederm canım ilacın nezamana kadar kullanılması gerekiyo acılmışya oyuzden soruyorum
kızlar yaa bugun kan testlerimi yaptırdım FSH ve ESTRADİOL biraz yüksek cıkmış sanki (fsh12,32)(e231,98)sizn kactı yarın kontrole gidiyorum ama ben sabha kadar bunu düşünr uyuyamm şimdi
test sonuçlarım işyerinde olduğundan karşılaştıramadım ama fsh biraz yüksek sanki 10 nun altında olmasını istiyorlar diye biliyorum e2 in normal gibi ama benim arkadaşımın fsh ı 30 du 2.tüp bebek te oldu ve doğdu bile maaşallah merak etme çok önemli bir sorun değil yumurtalık rezervi ile ilg,ili sanırsam
allah bağişlasın.sağol canım evt yumurta rezerviyle ilgili inş. önemli değildir sen napıyosun nasıl gidiyor beklemek cok zor
kızlar yaa bugun kan testlerimi yaptırdım FSH ve ESTRADİOL biraz yüksek cıkmış sanki (fsh12,32)(e231,98)sizn kactı yarın kontrole gidiyorum ama ben sabha kadar bunu düşünr uyuyamm şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?