canımbenim 10 gün derken transfer gününü saymadan 10 gün dediklerini biliyorum ama sen cuma günü baktıracaksan eğer başka yerde yaptır çünkü sonucu hemen 2 saat içinde veriyorlar canım
benim eşim cumartesi baktırmak istiyor dayanmayı başarabilirsem cumartesi günü test yapacağız
canım biliyorum 10 gün cumartesiye geliyor...ben 9.günde baktırmayı düşünüyorum..burda tıp merkezi olduğundan kan başka yere gidecek ertesi gün öğrenicem..ama hastaneye gidersem dediğin gibi 2 saatte çıkar..sanırım sabredemiycem en yakın hastaneye gidebilirim
bazen hiç öğrenmek istemiyorum sonucu,çok korkuyorum
selam sudenaz nasılsın?öncelikle pakizemin dediği gibi 2 saate test sonucu bildiriyolar.ben asm de yaptım üstelik pazar günü acilde kısmından 2 saate ögrendim.evet o duyguları ben 3 denememde yasadım.hem biran önce olumlu sonucu ögrenmek istiyordum hemde ya olumsuz olursa diye cok korkuyordum.ama emin ol kısmetinde varsa oluyor.kendini kasma hayırlısı olur insallah senle pakizeyimden güzel haberler bekliyorum.bir arkadasım olumsuz sonucları ardından yeni tedavi için adet dönemin beklerken adet olmamıs suan kendiliğinden hamile kaldı.yani olacagı varsa oluyor iste......
e2 iyiymiş...fsh biraz yüksek,sınırda denebilir..benim 9 çıkıyor ona bile çok diyorlar ...ama endişelenme yinede güzel bence,inşallah hayırlı olur..
sağol canım bugun muayene oldum sağ yumurta iyi ama sol biraz yavaşmş doğumkontrol hapına başladım 21 mayısta adet olacagm ve tedaviye başlayacağız inş aydın bey burda olurda transferi ve yumurta toplamayı o yapar evt fsh yüksek onu düşürelim dedi nasıl düşürecek ama bilmiyrm ya bide ben adetmn 2.günü dedm aslında 3. günü bi sorun olurmu acaba kafam hiç yernde değil onu bile karıştrdm....(
sudenaz zaman yaklaştıkça endişelerimde beraber artıyor belirti aramaktan ölücem
sende durumlar nasıl
kızlaryaa ben 2009 da tüp bebek yaptırmıştım test günü adet gördüm ama sonuç pozitifti bthcg 269du sonra 179 a düştü ve düşmeye devam etti dr.düşük yapıyorsun dedi ve düştü ben nettn bi dr anlattım durumu bana trombofili paneli(kan pıhtılaşması)testi yaptırmamı söyledi aydın bey e anlattım gerek yok biyokimyasal gebelik geçirmişsn 2,3 aylık olsaydı yapardık dedi ama ben takıldım buna acaba yaptırmm gerekirmi bu konuda bilginiz varmı...?
evet kimyasal gebelik geçirmişsin,bu gibi testleri genelde birkaç düşük sonrası bakıyorlar ama için rahat etmiyorsa kendin baktır..
kimyasal gebelik tam olarak nasıl oluyor?tutunma oluyormu ??
canım sende yaşamıştın aşılamanda..beta hcg değeri önce çıkar sonra düşmeye başlar..çıkan pozitif değer 2 günde bir düzenli bir şekilde en az ikiye katlaması gerek..tutunma oluyor ama fazla dayanamıyor ve düşüyor malesef..beta hcg değeri 0-5 arası çıkarsa tutunma olmamış demektir...
sudenaz nasılsın canım nezamn test yapıyorsun merakla bekliyorum inş. güzel sonuçlar alırsın
kızlar benim fsh yüksek cıktı ya acaba incir kürü uygulasam faydası olurmu suan dogumkontrol hapı kullanyrm dr 7,8 yumurta toplanır dedi ama dogum kontrol hapı dahada azaltır diye korkuyorum
sağol canım..yarın yaptırıyorum..inşallah hayırlı sonuç alırız..dualarınızı eksik etmeyin...yarin sonucu geç yazabilirim ....
canım doğum kontrol hapı kullanman çok iyi ve öyle dediğin gibi bir etkisi asla olmaz,öyle birşey olsa bu kadar kullanan insanlar boşamı kullanıyor..sen şimdiden karamsar düşünmeyi bırak,olumlu düşünmeye bakk...7-8 yumurta yı dr. bey olgun olanları kastetmiştir banada dediki 6-7 işe yarar çıkar dedi..29 tane toplandı,2 transfer,7 de dondurulmuş var..hiç belli olmaz daha ana tedaviye başlamadın...
kızlar ben bugün kan testi yaptım.sunucum NEGATİF... OLMADI
inşallah sizler iyi haber haber alırsınız
Hepinize teşekkür ederim.allah hakkımda hayırlısını versin inşallah
12.günde çıkacağını sanmıyorum sudenaz çünkü değerim 0.28
inşaallah sen hayırlı haber verirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?