Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Sudenaz...
Bu saatlerde muhtemelen sonucunu öğrenmiş olmalısın..
İnnşallahhhh müjde verirsin bize..
Kalbimiz ve dualarımız seninle canım..

canım sonuca çok üzüldüm bende yakın zamanda olumsuz sonuç almıştım daha yeni toparlanıyorum en kısa zamanda seninde topralanıp yeniden başlamanı diliyorum su an kim ne söylese boş biliyorum seni en iyi bizler anlarız bu acıyı yaşayanlar allah bizimde yüzümüzü inşş güldürücek buna yürekten inanmanı ve tekrar denemeni diliyorum

Kızlar hepinize teşekkür ederim.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
sudenaz sen neyaptın inşallah haberler iyidir.

[sıze="2"]

Malesef negatiffffff...çok üzgünüm...4.dede başaramadım...
[/sıze]

canım senin için de kendim içinde çok ama çok üzgünüm.
Ama bu formda bu ay yapan kimsenin tutmaması bana çok ilginç geldi.
Ama şu sıvı işiyle ilgilenmemiz gerektiğini düşünüyorum.o sorunu hallettikten sonra yeniden deneme olmalı diye düşünüyorum.
Allah hepimizi sabır ve bundan sonrası içinde hayırlısını versin

malesef negatiffffff...çok üzgünüm...4.dede başaramadım...

olamaz yaa inanbana cok üzüldüm senn için ve pakize için Rabbim bizim yüzümüzü ne zaman güldürecek acaba benimde umutlarım tükendi zaten umutlu değildim Allah tan hayırlısı sabır sabır sabırrrrrr....ALLAH ım şu mübarek cuma günn nün hürmetine bizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et neolurrrr

canım ben birkaç güne bodruma evime dönüyorum..doktorla görüşücektim ama amerikadaymış..gelince arayacak dediler..seninle aynı fikirdeyim..ben tüplerimi aldırmaya karar verdim...yararları yok..zararları olma ihtimali bile yetiyor...ama ben bidaha anca kasım gibi deneyebilirim...sen nasılsa yakınsın.kısa zamanda tekrar denersin

canım inşallah seninki mutlu sonla biter..rabbim hakkımızda hayırlısını versin..nasib değilmiş...

Tum arkadaslara merhaba
Bu topikle gecen yil tanistim. Artik umutlarimin tukendigi ve merkez aramaya basladigim zaman. Bikmadan sonuna kadar okudum yazilanlari; uzuntuleri sevincleri taa derinlerde hissettim. Bugunde sudenaz pakizeyim sizlerin sonuclarini okurken gozlerim doldu birkac satir yazmak istedim. Bende ASM de 3 deneme yaptirdim. sunu soylemek isterim ki dogru yerdeyiz. Ben sizlerin aksine Ebru Hn in hastasiyim bana o kadar iyi moral ve pozitif enerji verdiki sayesinde ve rabbimin yardimiyla 3. denemede dondurulmuslarla pozitif sonucu aldim. henuz daha cok yeni ve simdide icimi baska endisler kapladi. Bana da dondurulmuslarla sansimizn daha yuksek oldugunu soylenmisti ve nitekimde oyle oldu. Uzulmekte cok haklisiniz ama nolur umutsuzluga kapilmayin. Hepimiz bir gun anne olacagiz insallah :) Insallah en kisa zamanda hamis haberlerinizi aliriz.

gözünaydın tatkım allah tamamına erdersin inşallah
darısı başımıza
sana birşey sormak istiyorum sen neden ebru hanımı tercih ettin aydın bey varken birde ebru hanımın fiyatı farklı mı aydın bey den.

tebrikler canım..sağlıkla kucağına almak nasib olur inşallah..gerçekten umut oldun bizlere...

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım bizede hayırlısıyla bu duyguyu yasatsın dualarımızı eksik etmeyelim

malesef negatiffffff...çok üzgünüm...4.dede başaramadım...

Tatlım çok üzgünüm.... Eve az evvel girdik ve ilk işim kulübe bakmak oldu.. Sen her ne kadar umutsuz olsan da , ben senin adına çok umutluydum.. Çok canım sıkıldı şimdi..
İnsan ne diyeceğini bilmiyor. Senin de canın sağolsun, allah sana ve eşine sağlık versin başka hiçbir şeyin önemi yok.. Ben eminim ki bu son üzüntün olacak..
Biliyormsun yakın zamanda bir arkadaşımız da ilk denemesinde negatif sonuç aldı ve sevgili Aydın Bey aynen sana da söylediği gibi çok yumurta toplandığında bazen negatif sonuç alabildiklerini söylemiş... Bunun bir yüzdesi yok tabii ki.. Ancak yaşadımız her kötüden şer çıkarmak gerek: bak seni hastanede bekleyen dondurulmuş embriyoların var :)))) Ya onlar da olmasaydı??
Benim şahsen tanıdığım ve görüştüğüm iki arkadaşımdan biri dondurulmuş embriyosunu geçen ay doğurdu , diğeri de 10 Mayısta ASM'de doğacak ve bebeğine 5.denemesinde kavuştu :)))))))))
Sen Bodrum'a güle güle değil üzüle üzüle gideceksin ama Kasım'da güle güle gelip, güle güle gideceksin inşallahh
Şimdiden iyi yolculuklar diliyorum.. Eşine de İstanbul'dan kucak dolusu sevgiler..

Ayşegül merhaba... öylesine geziyordumki seni gördüm bir merhaba demek istedim.. nasılsın canım? nasıl gidiyor bebekle alakalı yeni denemeler tedaviler varmı? sağlığın sıhhatin yerinde mi? diğer arkadaşlarıma da çok selam söylüyorum hepinizi öpüyorum...

amin canim insallah :) Aydin Bey her ay seyahatte oldugu icin Ebru Hn ile basladim. Ilk gorusmeyide Ebru Hn ile yaptim bana cok guven verdi. fiyatlar ayni canim dr a gore degismiyor. Hastanenin fiyati sabit. Beni de arada Ebru hn olmadiginda Aydin Bey kontrol etti. Ikisi de gercekten isinin ehli cok iyi dr lar. Senin dondurulmuslarin vardi hatirladigim kadariyla. Insallah onlardan biri tutunacak sana :)

Umutly harika bir haber bu :)))))))))) Çoookk tebrik ederim..
Kendini kötü hisseden, şu an üzüntü yaşayan ve umutlarını tükettiğini sanan o kadar çok arkadaşımız var ki, bu haberle hepsinin içinde yeniden umut yeşerecek... Nickin gibi Umut verdi bu güzel haber..
Allah tamamına erdirsin canım...

Daha evvelki yazılarımda ben de her zaman belirtmişimdir, Ebru Hanım benim gözümde de her zaman çok iyi bir hekimdir, her karşılaşmamızda o güzel gözlerinden yayılan sıcacık sevgiyi ve işine olan aşkını görmüşümdür. Allah onun tatlı bebişleri gibi bebişler verir hepimize inşallah.

Kızlar gördüğünüz gibi buraya yazmayan ancak zaman zaman bizi takip eden Umutly arkadaşımız gibi bir çok arkadaşımız var. Bu nedenle negatif sonuçların üstüste olması kafanızı karıştırmasın. Bizler sadece yazmaya cesaret edenleriz bunu unutmayın. Ayrıca randevu almakta bile zorlanıyoruz, her gittiğinizde siz de görüyorsunuz bekleme salonu her daim dolu.. Ama kadınlar kulubünü bilmeyen, bilse de yazmayanlar var.. Varsın olsun yazmasınlar, okusunlar ve bilgi sahibi olsunlar, sorularına cevap bulsunlar yeter di mi :))))

Çok teşekkür ederim Geshenk,
İyiyim şükür.
Arkadaşlara selamlarını iletirim.
Sevgiler.

merhaba arkadaşlar.
eskisi kadar vakit bulup giremesemde arasıra bizim küçük şirineyi uyutunca hemen kızlar ne yaptı diye hızlı bir şekilde okuyup çıkmak zorunda kalıyorum.yeni deneyip olumlu sonuç alamayan arkadaşlar üzüntünüzü sizinle aynı şekilde bizlerde yaşıyoruz.inşallah bundan sonra herşey çok daha güzel olur.ne kadar yorucu,yıpratıcı bir süreç olursa olsun bıkmadan usanmadan sonuna kadar devam edin.inanıyorumki herkes sonunda bu güzel duyguyu yaşayacak.
bende erken doğum yaptım.ayşeğül arkadaşım yazmış okuduysanız.32 haftalık 1.800 gr doğdu bebeğim.10 gün küvezde ara bakımda kaldı. ayın 9 da üç aylık olacak inşallah.şimdi sağlığı iyi allahıma şükürler olsun.herşey yavaş yavaş yoluna girdi.kötü günleri atlattık.anneliği inanın daha yeni yeni yaşamaya tatmaya başladım.tüp bebek süreci gerçekten çok zor arkadaşlar tedavi,hamilelik doğum hepsi ayrı başlı başına yıpratıcı
eski arkadaşlardan kimse yazmamış inşallah sizde güzel sonuçlar alanlar vardır aranızda.
ayşeğül canım seninlede görüşemedik sen nasılsın neler yapıyorsun.

sağol canım...zor günler geçirmissin ama çok şükür atlattın maaşallah 3 ayda olmuş...Allah analı babalı büyütsün...

Maşaallah, Allah analı babalı büyütsün kuzucugu..seni merak ettik ama iletişim kuramadık ayşegül bize ii oldugunuzu iletti sağ olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…