[sıze="2"]
Malesef negatiffffff...çok üzgünüm...4.dede başaramadım...[/sıze]
malesef negatiffffff...çok üzgünüm...4.dede başaramadım...
canım senin için de kendim içinde çok ama çok üzgünüm.
Ama bu formda bu ay yapan kimsenin tutmaması bana çok ilginç geldi.
Ama şu sıvı işiyle ilgilenmemiz gerektiğini düşünüyorum.o sorunu hallettikten sonra yeniden deneme olmalı diye düşünüyorum.
Allah hepimizi sabır ve bundan sonrası içinde hayırlısını versin
olamaz yaa inanbana cok üzüldüm senn için ve pakize için Rabbim bizim yüzümüzü ne zaman güldürecek acaba benimde umutlarım tükendi zaten umutlu değildim Allah tan hayırlısı sabır sabır sabırrrrrr....ALLAH ım şu mübarek cuma günn nün hürmetine bizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et neolurrrr
tum arkadaslara merhaba
bu topikle gecen yil tanistim. Artik umutlarimin tukendigi ve merkez aramaya basladigim zaman. Bikmadan sonuna kadar okudum yazilanlari; uzuntuleri sevincleri taa derinlerde hissettim. Bugunde sudenaz pakizeyim sizlerin sonuclarini okurken gozlerim doldu birkac satir yazmak istedim. Bende asm de 3 deneme yaptirdim. Sunu soylemek isterim ki dogru yerdeyiz. Ben sizlerin aksine ebru hn in hastasiyim bana o kadar iyi moral ve pozitif enerji verdiki sayesinde ve rabbimin yardimiyla 3. Denemede dondurulmuslarla pozitif sonucu aldim. Henuz daha cok yeni ve simdide icimi baska endisler kapladi. Bana da dondurulmuslarla sansimizn daha yuksek oldugunu soylenmisti ve nitekimde oyle oldu. Uzulmekte cok haklisiniz ama nolur umutsuzluga kapilmayin. Hepimiz bir gun anne olacagiz insallah :) ınsallah en kisa zamanda hamis haberlerinizi aliriz.
Tum arkadaslara merhaba
Bu topikle gecen yil tanistim. Artik umutlarimin tukendigi ve merkez aramaya basladigim zaman. Bikmadan sonuna kadar okudum yazilanlari; uzuntuleri sevincleri taa derinlerde hissettim. Bugunde sudenaz pakizeyim sizlerin sonuclarini okurken gozlerim doldu birkac satir yazmak istedim. Bende ASM de 3 deneme yaptirdim. sunu soylemek isterim ki dogru yerdeyiz. Ben sizlerin aksine Ebru Hn in hastasiyim bana o kadar iyi moral ve pozitif enerji verdiki sayesinde ve rabbimin yardimiyla 3. denemede dondurulmuslarla pozitif sonucu aldim. henuz daha cok yeni ve simdide icimi baska endisler kapladi. Bana da dondurulmuslarla sansimizn daha yuksek oldugunu soylenmisti ve nitekimde oyle oldu. Uzulmekte cok haklisiniz ama nolur umutsuzluga kapilmayin. Hepimiz bir gun anne olacagiz insallah :) Insallah en kisa zamanda hamis haberlerinizi aliriz.
Tum arkadaslara merhaba
Bu topikle gecen yil tanistim. Artik umutlarimin tukendigi ve merkez aramaya basladigim zaman. Bikmadan sonuna kadar okudum yazilanlari; uzuntuleri sevincleri taa derinlerde hissettim. Bugunde sudenaz pakizeyim sizlerin sonuclarini okurken gozlerim doldu birkac satir yazmak istedim. Bende ASM de 3 deneme yaptirdim. sunu soylemek isterim ki dogru yerdeyiz. Ben sizlerin aksine Ebru Hn in hastasiyim bana o kadar iyi moral ve pozitif enerji verdiki sayesinde ve rabbimin yardimiyla 3. denemede dondurulmuslarla pozitif sonucu aldim. henuz daha cok yeni ve simdide icimi baska endisler kapladi. Bana da dondurulmuslarla sansimizn daha yuksek oldugunu soylenmisti ve nitekimde oyle oldu. Uzulmekte cok haklisiniz ama nolur umutsuzluga kapilmayin. Hepimiz bir gun anne olacagiz insallah :) Insallah en kisa zamanda hamis haberlerinizi aliriz.
malesef negatiffffff...çok üzgünüm...4.dede başaramadım...
amin canim insallah :) Aydin Bey her ay seyahatte oldugu icin Ebru Hn ile basladim. Ilk gorusmeyide Ebru Hn ile yaptim bana cok guven verdi. fiyatlar ayni canim dr a gore degismiyor. Hastanenin fiyati sabit. Beni de arada Ebru hn olmadiginda Aydin Bey kontrol etti. Ikisi de gercekten isinin ehli cok iyi dr lar. Senin dondurulmuslarin vardi hatirladigim kadariyla. Insallah onlardan biri tutunacak sana :)gözünaydın tatkım allah tamamına erdersin inşallah
darısı başımıza
sana birşey sormak istiyorum sen neden ebru hanımı tercih ettin aydın bey varken birde ebru hanımın fiyatı farklı mı aydın bey den.
Tum arkadaslara merhaba
Ayşegül merhaba... öylesine geziyordumki seni gördüm bir merhaba demek istedim.. nasılsın canım? nasıl gidiyor bebekle alakalı yeni denemeler tedaviler varmı? sağlığın sıhhatin yerinde mi? diğer arkadaşlarıma da çok selam söylüyorum hepinizi öpüyorum...
merhaba arkadaşlar.
eskisi kadar vakit bulup giremesemde arasıra bizim küçük şirineyi uyutunca hemen kızlar ne yaptı diye hızlı bir şekilde okuyup çıkmak zorunda kalıyorum.yeni deneyip olumlu sonuç alamayan arkadaşlar üzüntünüzü sizinle aynı şekilde bizlerde yaşıyoruz.inşallah bundan sonra herşey çok daha güzel olur.ne kadar yorucu,yıpratıcı bir süreç olursa olsun bıkmadan usanmadan sonuna kadar devam edin.inanıyorumki herkes sonunda bu güzel duyguyu yaşayacak.
bende erken doğum yaptım.ayşeğül arkadaşım yazmış okuduysanız.32 haftalık 1.800 gr doğdu bebeğim.10 gün küvezde ara bakımda kaldı. ayın 9 da üç aylık olacak inşallah.şimdi sağlığı iyi allahıma şükürler olsun.herşey yavaş yavaş yoluna girdi.kötü günleri atlattık.anneliği inanın daha yeni yeni yaşamaya tatmaya başladım.tüp bebek süreci gerçekten çok zor arkadaşlar tedavi,hamilelik doğum hepsi ayrı başlı başına yıpratıcı
eski arkadaşlardan kimse yazmamış inşallah sizde güzel sonuçlar alanlar vardır aranızda.
ayşeğül canım seninlede görüşemedik sen nasılsın neler yapıyorsun.
merhaba arkadaşlar.
eskisi kadar vakit bulup giremesemde arasıra bizim küçük şirineyi uyutunca hemen kızlar ne yaptı diye hızlı bir şekilde okuyup çıkmak zorunda kalıyorum.yeni deneyip olumlu sonuç alamayan arkadaşlar üzüntünüzü sizinle aynı şekilde bizlerde yaşıyoruz.inşallah bundan sonra herşey çok daha güzel olur.ne kadar yorucu,yıpratıcı bir süreç olursa olsun bıkmadan usanmadan sonuna kadar devam edin.inanıyorumki herkes sonunda bu güzel duyguyu yaşayacak.
bende erken doğum yaptım.ayşeğül arkadaşım yazmış okuduysanız.32 haftalık 1.800 gr doğdu bebeğim.10 gün küvezde ara bakımda kaldı. ayın 9 da üç aylık olacak inşallah.şimdi sağlığı iyi allahıma şükürler olsun.herşey yavaş yavaş yoluna girdi.kötü günleri atlattık.anneliği inanın daha yeni yeni yaşamaya tatmaya başladım.tüp bebek süreci gerçekten çok zor arkadaşlar tedavi,hamilelik doğum hepsi ayrı başlı başına yıpratıcı
eski arkadaşlardan kimse yazmamış inşallah sizde güzel sonuçlar alanlar vardır aranızda.
ayşeğül canım seninlede görüşemedik sen nasılsın neler yapıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?