Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

kızlar ben bugün kan testi yaptım.sunucum NEGATİF... OLMADI
inşallah sizler iyi haber haber alırsınız

malesef negatiffffff...çok üzgünüm...4.dede başaramadım...
çok üzüldüm kızlar sonuçlarınıza hayırlısı diyelim yola devam edelim.ben bi sonraki dondurulmuş denemesinde olumlu sonuç alacağınıza yürekten inanıyorum

Merhaba canım, senden haber almak ne güzel:)
Tebrik ediyorum seni ve eşini. Allah analı babalı büyütsün. şirinenizle bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah.

Son düzenleme:
ben de kendimden bahsedersem, dondurulmuşla yaşanan kimyasal gebelikten sonra Aydın Bey bir ay ara vermemizi istedi ve tekrar regl olup başlayacaktım ama beklenen regl gelmedi ve hamile olduğumu öğrendim:)) geçen hafta ancak keseyi görebildik tabi sabırsız davranıp erken gidersek olacağı oydu:))
Aydın Bey döndükten sonra bi kontrol daha yapıcak. ve yolunda giderse ASM de farklı bi doktora aktarır. öyle işte :)) biraz şok edici oldu ama kısmet işte ne zaman ne olacağı belli olmuyor
kendinize iyi bakın

tebrikler canım Allah hayırlısıyla kucagna almayı nasp etsn bizde birgün bu mucizeyi yaşarz inş...

malesef negatiffffff...çok üzgünüm...4.dede başaramadım...

canım çok üzüldüm.bu ay sen ben ve pakizeyim maalesef iyi haberler almadık.kısmet değilmiş.zor tabi 4.deneme ,ama pes etmemek lazım.bak benim 3 denemem ve bi tane dondurulmusum yokaydın beyle görüştüm genetik test istedi.verdim bu ayın 25 de test sonucu belli olcakmış.simdilik yumurtalar toparlansın diye dogum kontrol hapı kullanacam ayın 10 dada yumurta baskılaması için göbekten igne olan lucrini kullanmamı istedi.sonraki adette de test sonucuna göre tekrardan başlıyacgız.bu tedavi süreci uzun proktol denen süreçmiş.artık sonuç almak istiyorummaddi manevi yıprandık hepimiz 2011 bitmeden inaşşahhhhh hepimiz bebek haberini veririz canım..

Allah yardımcın olsun canım dr. senden neden genetik test istedi?

Allah yardımcın olsun canım dr. senden neden genetik test istedi?

Amin alyacığım hepimize yardımcı olsun.Genetik testleri genelde 3 denemden sonra öneriyorlar.emriyolar neden tutunmuyor diye onu araştırması için isteniliyor.eger kromozonlarda herhangi bişey varsa ona göre tedavi yöntemin ilaç değişikliğine yapılıyor.bakalım bende sonucu bekliyorum hayırlısı artık...

merhaba benimde 3 başarısız tüp bebeğim ve dondurulmuş yumurtam yok benden genetik test istemedi aydın bey kafam çok karışık bana bir nedende söylemiyorlar en çokta nedenini bilmemek kötü kaliteli yumurta üretemiyorum tamam bunu biliyorum ama bir çözümüde yok sadece tüp bebek deneyerek şansımı deniyorum buda aklıma yatmıyor sen mi istedin genetik tanı acaba aydın beyden randevu alıp bunları sormam tüp bebekten önce mutlaka birşeyler olmalı sürekli araştırıyorum

inş.güzel sonuçlar alırsın canım bende 2009 da biyokmyasal gebelik yasadım internettn bir dr. trombofili paneli ve kromozom analizi yaptırmamı söylemşti aydın bey gerk görmedi ben yaptırmak istiyorum eger öyle bir sorun varsa boşa ugraşmış olacagım ama randevu alamıyorum oyuzden sordum nekadar tuttu fiyatı

merhaba arkadaşım benim kardeşim yaptırdı genetik test kocaeli ünüversitesinde eray beye gittil 1401 tl muayene ücreti verdik ve tüm testleri genetikte dahil ücretsiz yaptırdık ssklı olarak

canım benimde bir denemem uzun protokol olmuştu..inşallah bu son seferin olur...bende ilk defa dondurulmuş deneyeceğim..ama en erken kasım gibi olur...ben 2. denemeden sonra genetik test yaptırdım...bir sorun çıkmadı...seninde temiz çıkar inşallah...

merhaba son negatif görüşme için gittiğimde aydın bey bütün tüp bebek denemelerime tek tek baktı,sonra kromozon testini kendisi önerdi.bende de en fazla 7 yumurta olusuyordu ve çogu bölünmüyordu son 3 yumurtadan birinin kromozon bozukluğu olduguınu söylemişti.geri kalan 2 yumurtayıda verdi ama onlarında bölünmeleri pek ii değildi riske atmamak için 2 gün transfer edildi.maalesef tutmadı.aydın beyde kalite konusunu görmek için testi istedi.genetik test için hem esim hem ben verdim kanı.430-tl tuttu ykb sigortasıda bir kısmını karsılıyor.1 ay sürüyor,çünkü dısarıya gönderiyorlarms.bence sende konus iste bakalım ne diyecek.sonuc itibariyle sende 3 negatif gecirdin normal olarak 2-3 negatiften sonra istiyorlar..umarın iyi çıkar testlerimiz

ayn bey amerikadaymış kafamdaki soruları mail attım cevap bekliyorum ona göre bir yol çizicez inş iyi haberler alırız bu mutluluğu hepimiz tadarız pakize ve suenazdan umutluydum onların sonuçlarınada çok üzülüm burda artık hamile haberleri olumak istiyorum biraz sevinelim hep bereber

Tebrik ediyorum melisssss, haberini almıştım zaten çok çok sevindim Allah tamamnına erdirsin canım

senin adına çok sevindim melisciğim:81:.tebrik ederim.allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinhep böyle güzel haberler alırız inşallah.

Tebrik ediyorum melisssss, haberini almıştım zaten çok çok sevindim Allah tamamnına erdirsin canım

Amin canım, inşallah en kısa zamanda senden de haberler gelecek

senin adına çok sevindim melisciğim:81:.tebrik ederim.allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinhep böyle güzel haberler alırız inşallah.

Teşekkür ederim canım, inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız:) küçük şirineni öpüyorum...

Selam kızlar..
Öncelikle pakizeyim ve sudenaz ikinizin de sonucunun negatif olmasına çok üzüldüm. Ama belizz e olan şey galiba size de oldu zaten Aydın Bey de sölemişti di mi çok yumurta toplanınca rahim biraz yorulduğundan tutunma o deneme için zorlaşabiliyor diye ben çok eminim ve inanıyorum ki dondurulmuşlarınızdan birisi bebişiniz olacak üçünüzün de..
Bejan seninde sonucuna çok üzüldüm canım.. dondurulmuşum yok diye üzülme taze taze denersin sen de boşver gelsin de bebişlerimiz ister taze ister dondurulmuş yolla gelsin, gücünü topla tekrar denersin canım yılmak yok :)
Laviniaw senin test sonucun ne oldu ? Umarım pozitiftir bi de sen üzme bizi :) bu ne ya hakikaten bu nisan ayı hep negatifler üstüste geldi ama meliss de büyük bombayı patlattı bir yandan tekrar tebrik ederim seni melisçim sağlıkla dünyaya gelsin kuzucuk inş.:)) mayıs ayı daha güzel olacak inş..
Ben de dün asm suadiyedeydim. Doğum kontrol haplarım bitmişti ve reglimin 3. günüydü (2,5 da sayılır aslında) Ebru hanım muayene etti gonal-f e başlattı beni dün. Benim süreç te başladı yani artık herşey güzel gider umarım..

Son düzenleme:
Mayıs ayı hepimize güzel şeyler getirecek, Allahın iznile hiç merak etmeyin teker teker herkes müjde verecek burada. Mayıs sonu gibi bende Aydın beye gidecegim inşallah.
bu arada gurubumuzdaki annelerin, anne adaylarının ve annelik özlemi çekenlerin anneler günü kutlu olsun. bir sonraki anneler gününe burdaki herkes anne olmuş olarak girsin:)

şubat ayında bir girişimde bulundum doğum knt hapı kullandım tedaviye başlamak üzereyken bıraktım,şimdi yine cesaretlendim ve adet olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için.bu hafta içi başlarım büyük ihtimalle.ilk denemem olacak,o yüzden hangi aşamalardan gececegimi bilemediğim için biraz tedirginım.kendimle birlikte herkese bol şans diliyorum.allah yardimcimiz olsun arkadaslar

Deniko hayırlı olsun tedavin sen de Aydın Bey'e gdiyorsun di mi ? Seninle aramızda 4 gün falan var galiba, benim de iğnelern 8. günü bugün önce senin sonucunu kutluycaz o zaman, sonra benim, sonra belizin, sonra da pretty nin var mı atladığım kimse acaba varsa kusura bakmayın nolur ya tüm yazılanları okuyamıyorum ya da gözen kaçırabiliyorum bazen..
Prettycim senin de tedavin hayırlı uğurlu olsun canım işalla sen de pozitf sonuç alır bebişine kavuşursun, kafana takılanlar olursa buradan sor elimizden geldiince yardımcı oluruz canım bol şans..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…