kızlar ben bugün kan testi yaptım.sunucum NEGATİF... OLMADI
inşallah sizler iyi haber haber alırsınız
çok üzüldüm kızlar sonuçlarınıza
malesef negatiffffff...çok üzgünüm...4.dede başaramadım...
Merhaba canım, senden haber almak ne güzel:)merhaba arkadaşlar.
eskisi kadar vakit bulup giremesemde arasıra bizim küçük şirineyi uyutunca hemen kızlar ne yaptı diye hızlı bir şekilde okuyup çıkmak zorunda kalıyorum.yeni deneyip olumlu sonuç alamayan arkadaşlar üzüntünüzü sizinle aynı şekilde bizlerde yaşıyoruz.inşallah bundan sonra herşey çok daha güzel olur.ne kadar yorucu,yıpratıcı bir süreç olursa olsun bıkmadan usanmadan sonuna kadar devam edin.inanıyorumki herkes sonunda bu güzel duyguyu yaşayacak.
bende erken doğum yaptım.ayşeğül arkadaşım yazmış okuduysanız.32 haftalık 1.800 gr doğdu bebeğim.10 gün küvezde ara bakımda kaldı. ayın 9 da üç aylık olacak inşallah.şimdi sağlığı iyi allahıma şükürler olsun.herşey yavaş yavaş yoluna girdi.kötü günleri atlattık.anneliği inanın daha yeni yeni yaşamaya tatmaya başladım.tüp bebek süreci gerçekten çok zor arkadaşlar tedavi,hamilelik doğum hepsi ayrı başlı başına yıpratıcı
eski arkadaşlardan kimse yazmamış inşallah sizde güzel sonuçlar alanlar vardır aranızda.
ayşeğül canım seninlede görüşemedik sen nasılsın neler yapıyorsun.
ben de kendimden bahsedersem, dondurulmuşla yaşanan kimyasal gebelikten sonra Aydın Bey bir ay ara vermemizi istedi ve tekrar regl olup başlayacaktım ama beklenen regl gelmedi ve hamile olduğumu öğrendim:)) geçen hafta ancak keseyi görebildik tabi sabırsız davranıp erken gidersek olacağı oydu:))
Aydın Bey döndükten sonra bi kontrol daha yapıcak. ve yolunda giderse ASM de farklı bi doktora aktarır. öyle işte :)) biraz şok edici oldu ama kısmet işte ne zaman ne olacağı belli olmuyor
kendinize iyi bakın
malesef negatiffffff...çok üzgünüm...4.dede başaramadım...
canım çok üzüldüm.bu ay sen ben ve pakizeyim maalesef iyi haberler almadık.kısmet değilmiş.zor tabi 4.deneme ,ama pes etmemek lazım.bak benim 3 denemem ve bi tane dondurulmusum yokaydın beyle görüştüm genetik test istedi.verdim bu ayın 25 de test sonucu belli olcakmış.simdilik yumurtalar toparlansın diye dogum kontrol hapı kullanacam ayın 10 dada yumurta baskılaması için göbekten igne olan lucrini kullanmamı istedi.sonraki adette de test sonucuna göre tekrardan başlıyacgız.bu tedavi süreci uzun proktol denen süreçmiş.artık sonuç almak istiyorum maddi manevi yıprandık hepimiz 2011 bitmeden inaşşahhhhh hepimiz bebek haberini veririz canım..
Allah yardımcın olsun canım dr. senden neden genetik test istedi?
Amin alyacığım hepimize yardımcı olsun.Genetik testleri genelde 3 denemden sonra öneriyorlar.emriyolar neden tutunmuyor diye onu araştırması için isteniliyor.eger kromozonlarda herhangi bişey varsa ona göre tedavi yöntemin ilaç değişikliğine yapılıyor.bakalım bende sonucu bekliyorum hayırlısı artık...
inş.güzel sonuçlar alırsın canım bende 2009 da biyokmyasal gebelik yasadım internettn bir dr. trombofili paneli ve kromozom analizi yaptırmamı söylemşti aydın bey gerk görmedi ben yaptırmak istiyorum eger öyle bir sorun varsa boşa ugraşmış olacagım ama randevu alamıyorum oyuzden sordum nekadar tuttu fiyatı
canım çok üzüldüm.bu ay sen ben ve pakizeyim maalesef iyi haberler almadık.kısmet değilmiş.zor tabi 4.deneme ,ama pes etmemek lazım.bak benim 3 denemem ve bi tane dondurulmusum yokaydın beyle görüştüm genetik test istedi.verdim bu ayın 25 de test sonucu belli olcakmış.simdilik yumurtalar toparlansın diye dogum kontrol hapı kullanacam ayın 10 dada yumurta baskılaması için göbekten igne olan lucrini kullanmamı istedi.sonraki adette de test sonucuna göre tekrardan başlıyacgız.bu tedavi süreci uzun proktol denen süreçmiş.artık sonuç almak istiyorum maddi manevi yıprandık hepimiz 2011 bitmeden inaşşahhhhh hepimiz bebek haberini veririz canım..
merhaba benimde 3 başarısız tüp bebeğim ve dondurulmuş yumurtam yok benden genetik test istemedi aydın bey kafam çok karışık bana bir nedende söylemiyorlar en çokta nedenini bilmemek kötü kaliteli yumurta üretemiyorum tamam bunu biliyorum ama bir çözümüde yok sadece tüp bebek deneyerek şansımı deniyorum buda aklıma yatmıyor sen mi istedin genetik tanı acaba aydın beyden randevu alıp bunları sormam tüp bebekten önce mutlaka birşeyler olmalı sürekli araştırıyorum
ben de kendimden bahsedersem, dondurulmuşla yaşanan kimyasal gebelikten sonra Aydın Bey bir ay ara vermemizi istedi ve tekrar regl olup başlayacaktım ama beklenen regl gelmedi ve hamile olduğumu öğrendim:)) geçen hafta ancak keseyi görebildik tabi sabırsız davranıp erken gidersek olacağı oydu:))
Aydın Bey döndükten sonra bi kontrol daha yapıcak. ve yolunda giderse ASM de farklı bi doktora aktarır. öyle işte :)) biraz şok edici oldu ama kısmet işte ne zaman ne olacağı belli olmuyor
kendinize iyi bakın
kendinize iyi bakın
Tebrik ediyorum melisssss, haberini almıştım zaten çok çok sevindim Allah tamamnına erdirsin canım
senin adına çok sevindim melisciğim:81:.tebrik ederim.allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinhep böyle güzel haberler alırız inşallah.
Amin canım, inşallah en kısa zamanda senden de haberler gelecek
Teşekkür ederim canım, inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız:) küçük şirineni öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?