inşallah hepimiz için hayırlı olur arkadaşlar,bugün adet oldum cumartesi başlatırlar heralde benide,ilk günkü tedavim nasıl başlayacak şimdi benim???:18:Deniko hayırlı olsun tedavin sen de Aydın Bey'e gdiyorsun di mi ? Seninle aramızda 4 gün falan var galiba, benim de iğnelern 8. günü bugün önce senin sonucunu kutluycaz o zaman, sonra benim, sonra belizin, sonra da pretty nin var mı atladığım kimse acaba varsa kusura bakmayın nolur ya tüm yazılanları okuyamıyorum ya da gözen kaçırabiliyorum bazen..
Prettycim senin de tedavin hayırlı uğurlu olsun canım işalla sen de pozitf sonuç alır bebişine kavuşursun, kafana takılanlar olursa buradan sor elimizden geldiince yardımcı oluruz canım bol şans..
Selam kızlar..
Öncelikle pakizeyim ve sudenaz ikinizin de sonucunun negatif olmasına çok üzüldüm. Ama belizz e olan şey galiba size de oldu zaten Aydın Bey de sölemişti di mi çok yumurta toplanınca rahim biraz yorulduğundan tutunma o deneme için zorlaşabiliyor diye ben çok eminim ve inanıyorum ki dondurulmuşlarınızdan birisi bebişiniz olacak üçünüzün de..
Bejan seninde sonucuna çok üzüldüm canım.. dondurulmuşum yok diye üzülme taze taze denersin sen de boşver gelsin de bebişlerimiz ister taze ister dondurulmuş yolla gelsin, gücünü topla tekrar denersin canım yılmak yok :)
Laviniaw senin test sonucun ne oldu ? Umarım pozitiftir bi de sen üzme bizi :) bu ne ya hakikaten bu nisan ayı hep negatifler üstüste geldi ama meliss de büyük bombayı patlattı bir yandan tekrar tebrik ederim seni melisçim sağlıkla dünyaya gelsin kuzucuk inş.:)) mayıs ayı daha güzel olacak inş..
Ben de dün asm suadiyedeydim. Doğum kontrol haplarım bitmişti ve reglimin 3. günüydü (2,5 da sayılır aslında) Ebru hanım muayene etti gonal-f e başlattı beni dün. Benim süreç te başladı yani artık herşey güzel gider umarım..
pakizem,sudenaz nasılsınz kızlar görüşemz olduk...
çünkü asm de
yalnız şunu anlamıyorum..madem çok yumurta ile bu sonuç çıkacağını biliyorda neden bir ay sonraya atmıyor..sonuçta yumurtaların toplandığı ay yerleştirme olcak diye bir mecburiyet yok..en azından bunu önerebilirdi..tam transfere girerken söyledi olamama ihtimalini..benim ilk değilki, bide böyle bakalım diyecek lüksüm yok..artık 5. denemem şansa bırakmak istemiyorum,sonuçta nasip tabikide ama en azından bilim açısından herşey kafada soru işareti kalmadan yapılsın...
2 gün önce aradı aydın bey ,amerikadan dönmüş...yapalım donmuşları şansın yüksek dedi...yok dedim,önce tüplerdeki soruna emin olalım,gerekiyosa aldırayım dedim...(tedavi sırasında sıvı var demişti ama buna rağmen transfer oldu)peki o zaman rahim filmi çektir emin olalım dedi..okeyledik..bu öneriyide ben yaptım yani...gerçi yaz bitince çektiricem duruma göre gerekiyorsa aldırıp öyle başlıycam..
canım biraz kızgın olmanı anlayabiliyorum, ama mystry nickli arkadaşımızın da 21 adet yumurtası toplanmıştı ve ilk deneme pozitif sonuç almıiştı. hatta şimdi 4,5 aylık bi oğlu var.yani bunu doktorlar bile bilemiyor. bazen işte çok yumurta toplanması problem yaratabiliyor. sıvı konusuna gelince aydın bey sıvı miktarını fazla bulsaydı eminim ameliyatı önerirdi. iki arkadaşımızda sıvı birikmesi görülmüştü ve aydın bey ameliyatı önermişti. miktarı az olunca mutlaka ameliyat olmanı önermemiştir.
doktorlar olasılık hesabı yaparak hareket ediyorlar. ama bu konular bazen bu hesaba uymuyor. sen haklı olarak işini garanti altına almak istiyorsun. bu konuda sana tamamen katılıyorum. bence de rahim filmini çektir ve öyle devam et. hatta gerekirse sıvı olayını hallet.
inşallah hepimiz için hayırlı olur arkadaşlar,bugün adet oldum cumartesi başlatırlar heralde benide,ilk günkü tedavim nasıl başlayacak şimdi benim???:18:
canım hayırlı olsun tedavin ..inşallah mayıs ayındakilerden pozitif sonuç alırız..çünkü asm den pozitif sonuç duymaya ihtiyacım var..malesef laviniaw ın sonucuda negatif oldu...
yalnız şunu anlamıyorum..madem çok yumurta ile bu sonuç çıkacağını biliyorda neden bir ay sonraya atmıyor..sonuçta yumurtaların toplandığı ay yerleştirme olcak diye bir mecburiyet yok..en azından bunu önerebilirdi..tam transfere girerken söyledi olamama ihtimalini..benim ilk değilki, bide böyle bakalım diyecek lüksüm yok..artık 5. denemem şansa bırakmak istemiyorum,sonuçta nasip tabikide ama en azından bilim açısından herşey kafada soru işareti kalmadan yapılsın...
2 gün önce aradı aydın bey ,amerikadan dönmüş...yapalım donmuşları şansın yüksek dedi...yok dedim,önce tüplerdeki soruna emin olalım,gerekiyosa aldırayım dedim...(tedavi sırasında sıvı var demişti ama buna rağmen transfer oldu)peki o zaman rahim filmi çektir emin olalım dedi..okeyledik..bu öneriyide ben yaptım yani...gerçi yaz bitince çektiricem duruma göre gerekiyorsa aldırıp öyle başlıycam..
sudenazcım melise katılıyorum tamamen bu işler hiç belli olmuyor bazen çok yumurtası toplanıp da o ayki transferinden şıp diye hamile kalanlar da var aramızda melisin dediği gibi bi şekilde olasılık tahminlerini yapıyorlar mutlaka onlar da transferi çeşitli nedenlerle iptal olan ertelenen de çok kişi var ona bakarsan önemli bir neden olmadıkça iptal etmiyorlar, şansın yüksek olduunu düşünüyorlarsa transferi yapıyorlar demek ki. Sen kendini artık garantiye almak istiyorsun ve çok çok da haklısın bence şu tüp konusunun üstüne eğil. Dediğin gibi bu konuda sana katılıyorum aslında öneri senden önce dr.dan gelmeli diye düşünüyorum. İşte bu noktada bilinçli bir hasta olup önemli noktaları hatırlatmanın faydası oluyor. Tüplerdeki sıvı belk de basitçe hallolur ya inş. da öyle olur alınmalarına gerek kalmaz diyorum. Alınsa da dünyanın sonu değil tabii tüp bebek yoluyla eminim kavuşursun sen de bebişine.. Bol şans canım bundan sonrası için
Ben de bu akşam 22.30 da çatlatma iğnemi yaptım OPU m çarşamba sabahı yapılacak.
merhaba kader ortağı arkadaşlarım ben de 3,tedavime başlayacağım asm de dondurulmuş koyulacak ayın 20 sinde çağırdılar galiba bu ayın 23,de transfer olacak çok stresliyimhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/sm_confused.gif ilki tuttu düştü ikincisi tutmadı şimdi üçüncüde sıra bakalım ne olacak aslında ben hep şöyle söylerim keşkehttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/a015.gif 12 gün bekleme sürwesinde beni uyutsalar tahlil günü uyandırsalar hiç olmazsa o stresi çekmem bilmiyorum allah bizim durumumuzda olan tüm herkese yardımcı olsun inş. bizi bizden başka kimse anlamazhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/girl_bye.gifhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/girl_bye2.gif
canım hayırlı olsun tedavin ..inşallah mayıs ayındakilerden pozitif sonuç alırız..çünkü asm den pozitif sonuç duymaya ihtiyacım var..malesef laviniaw ın sonucuda negatif oldu...
canım giremedim epey oldu..evime döndüm,uzun bir temizlik sürecinden sonra kendime geldim...sen ne yaptın?
bende iyim canım adet olmayı bekliyorum henüz başlamadık...senn söylediklerine katılıyorum canım cok haklısın benmde kafamda sorular var inş. hepimiz için güzel şeyler olur
Arkadaslar hepinize merhaba.Ben asm.de Aydın hocaya gİdİyorum, tup bebek tedavisi için.21 yumurta toplanmıstı.kalitelı olan yumurta sayım 12 ye dustu.5 mart tarnsferim oldu.İlk denemem negatif ile sonuçlandı.2. denemem 7 mayısta gerceklesti...16 mayısta sonucum belli oldu veeeee hamİleyİmm..Siızlerde ümitsizliğe kapılmayın...aydın hoca bu işin piiri bence....sabredin bebişleriniz sizi bir yerde bir zaman bekliyor...
Gerçekten çok güzel bir duygu,senin adına çok sevindim böyle haberler okuyunca daha bir ümitleniyorum.bende hala ignelerimi vurulma aşamasındayım bu ay sonunda kismetse bende senin gibi yazarım buraya hamileyim diye:):81:
Arkadaslar hepinize merhaba.Ben asm.de Aydın hocaya gİdİyorum, tup bebek tedavisi için.21 yumurta toplanmıstı.kalitelı olan yumurta sayım 12 ye dustu.5 mart tarnsferim oldu.İlk denemem negatif ile sonuçlandı.2. denemem 7 mayısta gerceklesti...16 mayısta sonucum belli oldu veeeee hamİleyİmm..Siızlerde ümitsizliğe kapılmayın...aydın hoca bu işin piiri bence....sabredin bebişleriniz sizi bir yerde bir zaman bekliyor...
bugün ilk iğnemi yapacağm 2. tüpbebek maceram başlıyr Rabbim emeklerimizi boşa cıkrmasn inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?