Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

inşallah hepimiz için hayırlı olur arkadaşlar,bugün adet oldum cumartesi başlatırlar heralde benide,ilk günkü tedavim nasıl başlayacak şimdi benim???:18:

merhaba kader ortağı arkadaşlarım ben de 3,tedavime başlayacağım asm de dondurulmuş koyulacak ayın 20 sinde çağırdılar galiba bu ayın 23,de transfer olacak çok stresliyimhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/sm_confused.gif ilki tuttu düştü ikincisi tutmadı şimdi üçüncüde sıra bakalım ne olacak aslında ben hep şöyle söylerim keşkehttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/a015.gif 12 gün bekleme sürwesinde beni uyutsalar tahlil günü uyandırsalar hiç olmazsa o stresi çekmem bilmiyorum allah bizim durumumuzda olan tüm herkese yardımcı olsun inş. bizi bizden başka kimse anlamazhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/girl_bye.gifhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/girl_bye2.gif

canım hayırlı olsun tedavin ..inşallah mayıs ayındakilerden pozitif sonuç alırız..çünkü asm den pozitif sonuç duymaya ihtiyacım var..malesef laviniaw ın sonucuda negatif oldu...

yalnız şunu anlamıyorum..madem çok yumurta ile bu sonuç çıkacağını biliyorda neden bir ay sonraya atmıyor..sonuçta yumurtaların toplandığı ay yerleştirme olcak diye bir mecburiyet yok..en azından bunu önerebilirdi..tam transfere girerken söyledi olamama ihtimalini..benim ilk değilki, bide böyle bakalım diyecek lüksüm yok..artık 5. denemem şansa bırakmak istemiyorum,sonuçta nasip tabikide ama en azından bilim açısından herşey kafada soru işareti kalmadan yapılsın...

2 gün önce aradı aydın bey ,amerikadan dönmüş...yapalım donmuşları şansın yüksek dedi...yok dedim,önce tüplerdeki soruna emin olalım,gerekiyosa aldırayım dedim...(tedavi sırasında sıvı var demişti ama buna rağmen transfer oldu)peki o zaman rahim filmi çektir emin olalım dedi..okeyledik..bu öneriyide ben yaptım yani...gerçi yaz bitince çektiricem duruma göre gerekiyorsa aldırıp öyle başlıycam..

pakizem,sudenaz nasılsınz kızlar görüşemz olduk...

canım giremedim epey oldu..evime döndüm,uzun bir temizlik sürecinden sonra kendime geldim...sen ne yaptın?

merhaba sana yürekten katılıyorum artık bizlerin şanstançok değişik tıbbı yöntemlere ihtiyacımız var birde önerinin bizlerden gelmesi bana doğru gelmiyor maddi bölümü bir yana manevi yıkımları toparlamak çok kolay olmuyor herşeyin hayırlısı allah herkesin gönlüne göre versin

merhaba arkadaşlar...
benim daha önce bir tüp bebek deneyimim olmuştu...
elimde kan sulandırıcı iğneler ve o transferden sonra rahime sıkılan jellerden kaldı...
ihtiyacı olanlara hiç bir ücret talep etmeden yollamak istiyorum...
eğer ihtiyacı olan varsa benimle özelden irtibirata geçebilir...

Son düzenleme:
inşallah hepimiz için hayırlı olur arkadaşlar,bugün adet oldum cumartesi başlatırlar heralde benide,ilk günkü tedavim nasıl başlayacak şimdi benim???:18:

prettycim sanırım artık tedaviye başlamışındır buraya çok sık girmediğimden sorunu yeni gördüm canım, sanırım sen çoktan ilk gün neler yapıldığını yaşayarak öğrenmişsindir bu arada :)) tüp bebek tedavisi tamamen kişiye hatta çifte özel planlanan bir tedavi ama yine de ben sana genel hatlarından bahsedeyim bi fikrin olsun sanırım sen d.k. hapı içmiştin bu topikteki arkadaşların çoğu da ben de dahil olmak üzere d.k. hapı içtik ama aramızda içmeyenler de oldu haptan sonraki adetinin 2. veya 3. günü yumurtaların sayısını arttıran ve hacmini büyüten iğnelere başlarsın (gonal-f veya puregon olabilir, başka iğneler de olabilir dr. en doğrusunu seçecektir zaten hiç kurcalama) aynı gün sen ve eşin 3 günlük bir antibiyotiğe başlarsınız. Bu arada elevit (vitamin) ve bazen coraspin (herkese olmayabilir)verebilir dr. günlük içmen için hatta elevite tedaviden önceki süreçte başlamak daha da iyi olur. Bundan sonra günaşırı veya 2-3 günde bir ultrason kontrolleri olur bu kontrollerde yumurtaların sayısı, hacmi ve endometriumun kalınlığı değerlendirilir ilaç dozu ayarlanır. Adetin 7,8 veya 9. günü artık kişiye göre değişir sabahları yapacağın yumurta baskılayıcı iğnelere başlarsın (bu da cetrotide veya orgalutran veya başka bişi olabilir) kontroller devam eder dr. gerekli büyüklükte ve sayıda olduklarını düşününce tüm iğneleri keser ve akşam belirli bir saat vererek yumurta çatlatma iğneni verir (ovitrelle olabilir başka var mı bilmiyorum) bu iğnenin saatini asla kaçırmamalı tam saatinde yapmalısın çünkü tam 36 saat sonra yumurta toplama (OPU) işlemin yapılır.OPU dan önceki akşam saat 24.00 den sonra hiçbişi yiyip-içmemelisin. Sen OPU ya girince eşini de sperm örneği vermesi içi bir odaya alırlar, o da verdikleri kabın içersnde onlara teslim eder. OPU dan sonra hafif kanama, adet ağrısı gibi ağrın olabilr. o gün yatıp dinlenmende fayda var. Eğer çok ağrı ya da kanama olursa dr. unu ararsın ama genellikle olmaz. opu nun ertesi günü seni embriyolog arar ve kaç olgun yumurtan olduğunu söyler.2. günü genellikle embriyolar rahatsız edilmez ama duruma göre de dğişebilir tabii transferler2,3,4,5ve atta 6. günde yapılabilir. Dr. en doğru olana ekibiyle karar verecektir. Transfer yapıldıktan 12 gün sonra kanda b-hcg testi yaptırırsın ve inş. hamişlik haberini göbek atarak kutlarsın :))) Hayırlı olsun canım, pozitif sonuçlar olsun durumun hakkında bilgi ver bize ok ?

meryemce aklısın en zoru o bekleme süreci zaten allah hepimze kolaylık ve bol şans versin, emeklerimiz boşa çıkmasın inş. Sana da hayırlı olsun canım yeni sürecn, donmuşlarından biri ya da ikisi (kaç tane transfer edilecek bilemiyorum) bebişin olur inş. bol şans canım

Laviniaw a da çok üzüldüm, en kısa zamanda hayırlısıyla bebişine kavuşur umarım.. kendini bi an önce toparlamasını ve yılmamasını diliyorum..

bende iyim canım adet olmayı bekliyorum henüz başlamadık...senn söylediklerine katılıyorum canım cok haklısın benmde kafamda sorular var inş. hepimiz için güzel şeyler olur

bende iyim canım adet olmayı bekliyorum henüz başlamadık...senn söylediklerine katılıyorum canım cok haklısın benmde kafamda sorular var inş. hepimiz için güzel şeyler olur

Arkadaslar hepinize merhaba.Ben asm.de Aydın hocaya gİdİyorum, tup bebek tedavisi için.21 yumurta toplanmıstı.kalitelı olan yumurta sayım 12 ye dustu.5 mart tarnsferim oldu.İlk denemem negatif ile sonuçlandı.2. denemem 7 mayısta gerceklesti...16 mayısta sonucum belli oldu veeeee hamİleyİmm..Siızlerde ümitsizliğe kapılmayın...aydın hoca bu işin piiri bence....sabredin bebişleriniz sizi bir yerde bir zaman bekliyor...

Gerçekten çok güzel bir duygu,senin adına çok sevindim böyle haberler okuyunca daha bir ümitleniyorum.bende hala ignelerimi vurulma aşamasındayım bu ay sonunda kismetse bende senin gibi yazarım buraya hamileyim diye:):81:

hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum...

Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin canım inş.bizde yasarz bu duyguyu benm tekrar tekra rdeneme gibi bi şansım yok malesef oyuzden bu sansımı iyi degerlendrmek istiyorum umarım dediğin gibi iyi olur

hanımlar slm benimde trasferim oldu 2 tane 10 hücreli comp trasfer edildi sizce comp ne demek teşekkürler

Son düzenleme:
slm arkadaşlar ya ben sizlere birşey sorcam tedavi sonrası elinde ilaçı kalıp satmak isteyen arkadaşlarım varsa fiyatta anlaşırsak almak istiyorum ilgilenenler yazsa sevinirin ihtiyacım var

bugün ilk iğnemi yapacağm 2. tüpbebek maceram başlıyr Rabbim emeklerimizi boşa cıkrmasn inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…