Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Kızlar selam
Ben de 3 senelik evliyim. Yasim 35. 2 senedir deniyoruz. iki kere dusuk yaptim. Yarin Aydin Beyle tup bebek tedavisine baslayacagiz. Reglmin 2. gununde. Bzide aciklanamayan kisirlik varmis. Esimin ve benim testlerimiz normal cikti. Cok heyecanlaniyorum. Biz Amerika'da yasiyoruz. Sadece 2 ayligina bu is icin geldik. Aydin Beyle basari orani nedir? Bir de Memorial'dan Cem Demirel ile gorustum. Umarim ilk denemede tutar.

Kizlar
icinizde ilk tup bebek denemsinde hamile kalan var mi? Ikinici demi sans daha yuksek?
ben aydın beyde tedavi gördüm ilk denememdi,şuan transferim yapıldı ve bekliyorum sonucumu,ama şunu söylemek isterimki doktordan ve hemşirelerden çok memnun kaldım,sonucu negatif olursa bile hiç düşünmeden yine 2. yi orada devam ederim...

hayırlısı olsun canım ,psikolojik olarak zor bir süreç,benim bugün 4. günüm ama sanki kasıklarım ağrıyor,adet olcakmışım gibi hissediyorum,moralim bozuk yani biraz..

sakın olumsuz birşey düşünme negatif şeyler çağırma lütfen bence başka şeyler düşünmeye çalış ve kendini dinleme en iyisi kitap oku film seyret ama kendini dinleme pozitif ol ki sonuçunda pozitif olsunn

olumlu düşün diosun,tam transfer günüm kimseye söylemediğim halde pat die misafirim geldi,ister istemez istediğim gibi geçmedi ilk 3 günüm yatamadım,dinlenemedim falan filan,ne bekleyim ben şimdi,olacağı varsa her türlü olur diye düşünüyorum ama olmayacağı varsada kimse gelmez gelmez transfer günü gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…