yarın yumurta toplama islemim var:18::18:
yarın transferim var çok heyecanlıyımmm:)))mrb canımnasılsın transfern yapıldımı...?
yarın transferim var çok heyecanlıyımmm:)))[/QAllah yardımcn olsun dualarım sennle inş. güzel sonuçlar alırsın benmde carsamba gunu belli olacak kac tane yumurta oluştu sende benm yumurta sayım az
yarın transferim var çok heyecanlıyımmm:)))[/QAllah yardımcn olsun dualarım sennle inş. güzel sonuçlar alırsın benmde carsamba gunu belli olacak kac tane yumurta oluştu sende benm yumurta sayım az
Benim 18 yumurtam vardı dün aradılarında 13 unun yaşadığını soylediler .bunlardan 5 i de olgunmus sanırım yarın ne derler bilmiyorum,transfer esnasında çok acı duyuyormusun acaba?
Benim 18 yumurtam vardı dün aradılarında 13 unun yaşadığını soylediler .bunlardan 5 i de olgunmus sanırım yarın ne derler bilmiyorum,transfer esnasında çok acı duyuyormusun acaba?
merhaba canımbenim transferim çok güzel geçmişti hiç canım acımadı çok su içmiştim o biraz zorladı kararında su için bence aydın bey transfer sırasında çok rahatlattı beni hatta başladınız mı dedim bitmek üzere dedi bence rahat olmalısın ve hastanade kalabildiğin kadar kal inşş olumlu sonuçlarla dönersiniz
merhaba canımbenim transferim çok güzel geçmişti hiç canım acımadı çok su içmiştim o biraz zorladı kararında su için bence aydın bey transfer sırasında çok rahatlattı beni hatta başladınız mı dedim bitmek üzere dedi bence rahat olmalısın ve hastanade kalabildiğin kadar kal inşş olumlu sonuçlarla dönersiniz
Transferim çok sukurki bitti,hiçte korktuğum gibi değilmiş.seninde söylediğin gibi o kadar çok şu içmişimki transfer esnasında zor tuttum kendimi:) ben gözümde çok büyütmüşümki beni masaya yatırdıkları anda bir başladım ağlamaya:)dilek hemşireden ve aydın beyden allah razı olsun ben kendime gelene kadar işlemi tamamladılar:)bu kadarmıydı dedim ve çıktık.ama sanırım bende ohhs başlangıcı varmış,napcam bilmiyom
Transferim çok sukurki bitti,hiçte korktuğum gibi değilmiş.seninde söylediğin gibi o kadar çok şu içmişimki transfer esnasında zor tuttum kendimi:) ben gözümde çok büyütmüşümki beni masaya yatırdıkları anda bir başladım ağlamaya:)dilek hemşireden ve aydın beyden allah razı olsun ben kendime gelene kadar işlemi tamamladılar:)bu kadarmıydı dedim ve çıktık.ama sanırım bende ohhs başlangıcı varmış,napcam bilmiyom
geçmiş olsun canım inş. sıkı sıkı tutunur bebişlern transfer sonrası hastanede kalınmıyrmu 1 gun feln
geçmiş olsun canım inş. sıkı sıkı tutunur bebişlern transfer sonrası hastanede kalınmıyrmu 1 gun feln
1 gün için gerek duymuyorlar.1 veya 2 saat transferden sonra hastanede kalıyorsun sonrada istediğin zaman çıkıyorsun.
canım inşşş olumlu sonuçlarla dönersin o kadar ihtiyacım var pozitif yazısı okumaya allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
ben aydın beyde tedavi gördüm ilk denememdi,şuan transferim yapıldı ve bekliyorum sonucumu,ama şunu söylemek isterimki doktordan ve hemşirelerden çok memnun kaldım,sonucu negatif olursa bile hiç düşünmeden yine 2. yi orada devam ederim...Kizlar
icinizde ilk tup bebek denemsinde hamile kalan var mi? Ikinici demi sans daha yuksek?
Ikimzin kide tutar insallah pretty!Ben yarin baslayacagim tedaviye
hayırlısı olsun canım ,psikolojik olarak zor bir süreç,benim bugün 4. günüm ama sanki kasıklarım ağrıyor,adet olcakmışım gibi hissediyorum,moralim bozuk yani biraz..
olumlu düşün diosun,tam transfer günüm kimseye söylemediğim halde pat die misafirim geldi,ister istemez istediğim gibi geçmedi ilk 3 günüm yatamadım,dinlenemedim falan filan,ne bekleyim ben şimdi,olacağı varsa her türlü olur diye düşünüyorum ama olmayacağı varsada kimse gelmez gelmez transfer günü gelirsakın olumsuz birşey düşünme negatif şeyler çağırma lütfen bence başka şeyler düşünmeye çalış ve kendini dinleme en iyisi kitap oku film seyret ama kendini dinleme pozitif ol ki sonuçunda pozitif olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?