Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

hayırlısı olsun canım ,psikolojik olarak zor bir süreç,benim bugün 4. günüm ama sanki kasıklarım ağrıyor,adet olcakmışım gibi hissediyorum,moralim bozuk yani biraz..

hayatım bence bebişin senle kasık ağrısı tutunduğuna işarattir bak görcen herşey olunca boşuna kendini üzme bebişin senle üzüldüğünde hisseder sonuçta pozitif olur benim takip ettiğim bir site var kimde kasık ağrısı olduysa hamiştiler ona göre

Ay inşallah öyledir ya,çok üzülüyorum çünkü.aynı adet ağrılarım gibi ağrıyor

Arkadaşlar ben şehir dışından gidicem eğer eşimle karar verirsek,en önemli konu ikimizde devlet memuruyuz,bu işin bize maliyeti ne kadar olur asm'de?orda ne kadar zaman kalmamız gerekecek?bu konuda bilgi verirseniz sevinirim?

3600 lira paket dedikleri. Yani ultrason kontrollerin, dolleme ve enjecksion islamlarin arti ilaclar 1500-3000 arasi. Tamamen yumurtaliklarinin ilaca verdigi tepoki ile alakali. dusuk doza tepki verirse ilac parasi dusuk oluyor. Embriyo dondurma ve genetik taniya ayrica para veriyorsun ama bu ikisini yapmak mecburi degil. gun asiri ultrason kontrollerin oluyor, reglnin 2.gununden yumurta toplamaya kadar. ki bu takribi 12-14 gun arasi suruyormus. Sonra toplanan yumurtalar 2-6 gun icerisinde sana enjekte ediliyor. yumurtalarin enjeksiyonundan sonra 2 gun dinlenmen oneriliyor zira yumurtalar tutunursa bu ikiz gun icerisinde tutunurmus. Sanirim bazi kartlara 3 taksit yapiyorlar. Taksit istemezseniz yumurta toplama gunu 2400 lira odeme yapiyorsunuz. gerisini de enjeksion yapildiginda oduyorsunuz.

anlaşıldıki epeyce masraflı bir süreç bizi bekliyor:)
3600+3000(ilaç) 6600 TL mı yani???gidiş geliş dahil 10000 olucak o zaman!!!

Son düzenleme:

Ilaclar daha az tutabilir. Ilaclarin ne kadar tutacagi tedavi surecinde belirlenen birsey maalesef bastan soyleyemiyorlar. Ama genelde 3000 bulmaz demisti Aydin Bey, kesin oolmamak ve kisiye gore degismekle birlikte. Nereden geldiginize de bagli tabii ama yumurta toplanana kadar gun asiri ultrason takibi olacagindan, en azindan o sure sanirim Istanbul ya da Gebze de kalmaniz gerekecek.

benim embriyo dondurmada dahil 6000 tuttu...14 mayısta tedaviye başladım 31 mayısta transferim oldu,o süre içerisinde 2-3 günde bir muayeneye çağırıyorlar ,diğer ayrıntıları arkadaş güzel açıklamış..

Anladım biraz daha deneyelim olmazsa doğal yolu, çünkü bu süreç epeyce pahalıya patlıcak gibi bize,ya tutmazsa birde o kadar masraftan sonra,olmazsa bir süre ilaç ondan sonrada aşılama deneyelim o hesaplı gibi
aslında ben rahim filmi çektirdim,sorun çıkmadı,eşimde varikosel vardı,ameliyat oldu değerler düzeldi,170 milyon sperm,yüzde 70 ileri hızlı hareketli,sadece morfolojisi yüzde 4,onada sorun olmaz dedi doktor ama,ameliyatdan sonra 9 ay oldu hala bişey yok ondan,tübbebeğe yönelelim dedim,aydın beyde en iyisiymiş,ama biraz daha sabredelim,rakamlar biraz fazla geldi:)
ben daha önce tiroidden guatr ameliyatı olmuştum,hormon testinde bi anormallik çıkmadı ama,yumurta çatlamayabilirmi acaba?

tutma oranı %40 dedi dr zaten,bunu göze alıp başlayacaksın canım,bende memurum girdik bu riske,transferimin 7. günü ama karnım ağrıyr tutmadı gibi yani,parayamı yansam geçirdiğim süreçteki psikolojiyemi yansam,gerçi daha belli değil ama..onun zamanı gelmişse sen kendini korusan bile olur,benim arkadaşım çok anlamıyorum ama tiroidim 30 iken hamile kaldım diyor,doktor bile şaşırdı diyor,varikosel olupta hamile kalan çok arkadaşım var,benim sorunum ise yumurtanın çatlamaması ,ama bu demek değilki hiç çatlamayacak,normal yollada olabilir,biz sadece işi hızlandırmak istedik,seninde bekleyecek zamanın varsa,durumunda normalse girme tabiki bu sürece,yıpratıcı bir süreç çünkü,birde uzaktan geliceksin daha da stresli olur senin için,iyi düşün doğru karar ver:)

saol canım, bendede tiroidden dolayı yumurta çatlamama olabilir,doktor ilaçla tedaviye başlıcaz dedi,adetimin 3.günü gel dedi,aşılamaya geçmicekmiş hemen,çatlatma iğnesi vurucak sanırım,açıkçası bende sabırsızım istiyorum hemen ama,şimdilik ilaçla deneyelim belki tutar:)

sana bol şans diliyorum inşallah tutarda böyle uğraşmazsın

benimde bugn transferm oldu 3 yumurta toplanmıştı 2si konldu biri gelişimini durdrmuş bugun 4. gunumdu ve 6 hucreliymiş pek şanslı değilm ama Allah isterse herseklde olur daha önceki tedavmde 8 yumurta toplnmıştı ve 3.gunmde 7 8 hucreliydi Rabbim emeklerımızı boşa cıkrmsn inş. guzel sonuçlar alırz sen iğne kullanıyrmusn proneks

fsh ne durumda canım ....?

KIzlar
Tedavinin 5.gunundyim. Sabah 9da bir igne aksam ayri bir igne oluyorum Ama yumurtsliklarimda sanci ve kasilma var. Daha yumurta toplamaya en az bir hafta var. Icinizde basina boyle birsey gelen var mi?Bu hafif sancilar ve kasilmalar normal mi?

pretty sen estrofem kullanıyormsn canm dr. bana vermedi kafm karıştı acaba bi yanlşlık olabilrmi

transferden sonra bana iğne yazmışlardı ama artık bıktım iğneden diye isyan ettim hemşirelere onlarda jel kullanabilirsin aynı etkide dediler jel kullanıyorum + vitamin+36 saatte bir alınan bir hap

pretty sen estrofem kullanıyormsn canm dr. bana vermedi kafm karıştı acaba bi yanlşlık olabilrmi

yok kullanmıyorum ne içinmiş o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…