benimde bugn transferm oldu 3 yumurta toplanmıştı 2si konldu biri gelişimini durdrmuş bugun 4. gunumdu ve 6 hucreliymiş pek şanslı değilm ama Allah isterse herseklde olur daha önceki tedavmde 8 yumurta toplnmıştı ve 3.gunmde 7 8 hucreliydi Rabbim emeklerımızı boşa cıkrmsn inş. guzel sonuçlar alırz sen iğne kullanıyrmus proneks
grubumuzda pekçok bebeğimiz var arkadaslarımız dogumdan sonra ciddi anlamda bebeklerine yogunlaştıgından yazamıyorlar ama bizim iletişimimiz devam ediyor
transferden sonra bana iğne yazmışlardı ama artık bıktım iğneden diye isyan ettim hemşirelere onlarda jel kullanabilirsin aynı etkide dediler jel kullanıyorum + vitamin+36 saatte bir alınan bir hap
yok kullanmıyorum ne içinmiş o
aynen bende kalcadan iğne kullanıyorum pregestrn iğnesi vitmn coraspirini 36 saatte...kalcaya yapısan bir bant estrofem rahime tutunmayı kolaylastrıyor östrejn hormonu sanırım demekki gerek görmediler cnm inş. guzel sonuçlar alırz
inşallah canım yaa,bi karnım ağrıyo bi ağrımıyo,bi umutlanıyorum bi umutsuzluğa kapılıyorum,şu test günüm gelsede bi kurtulsam artık ,yoruldum beklemekten
Ne zaman test gunun?
pazar gününe verdi doktor ama ben cuma yapmayı düşünüyorum,transferim 31 mayıstı..varsa çıkar heralde,yada cumaya kadar adet olmadan durabilirsem
Cok az kalmis. Ha geyret, sabret 2 gun daha. Insallah pozitif olur sonucu.
yok kız yapmadım daha,pretty yaptin mi test?
yok kız yapmadım daha,sanki biraz korkuyom:18:ama bugün bir hışımla yapabilirimde bilmiom karar veremedim,ama en geç yarın yaparım pazara zaten bırakmam..
bende yaptım idrar testi negatif çıktı:2Hayirlisiyla insallah pozitif olacak. Haberdar et , ben de merak ediyorum:) Beklemek cok zor! Sen cok iyi sabretmissin. Obur sayflarda okuduguma gore bazilari 9. gunde basliyorlarmis test yapmaya:)
bende yaptım idrar testi negatif çıktı:2yüzden kan testimi bekliyorum şimdi
kan testimi verdim bakalım saat 6 da alıcammmm....
kan testimi verdim bakalım saat 6 da alıcammmm....
canımmmm hayırlısı. Cok cok cok sevındım. Allah tamamına erdırsın. Harıka haber!kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.kızlaaar hamileyimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?