Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

hayırlısı olsun,inşallah asm nin tüp bebek oranını birlikte yükseltiriz:)))

grubumuzda pekçok bebeğimiz var arkadaslarımız dogumdan sonra ciddi anlamda bebeklerine yogunlaştıgından yazamıyorlar ama bizim iletişimimiz devam ediyor

grubumuzda pekçok bebeğimiz var arkadaslarımız dogumdan sonra ciddi anlamda bebeklerine yogunlaştıgından yazamıyorlar ama bizim iletişimimiz devam ediyor

evet canım bugün burda yazışan arkadaşlarımız arasından heralde bu bebek 11. bebek oluyor. ve 17 sinde bi bebeğimiz daha gelicek. sonra temmuz da gelecek
oooo habire çoğalıyoruz

aynen bende kalcadan iğne kullanıyorum pregestrn iğnesi vitmn coraspirini 36 saatte...kalcaya yapısan bir bant estrofem rahime tutunmayı kolaylastrıyor östrejn hormonu sanırım demekki gerek görmediler cnm inş. guzel sonuçlar alırz

inşallah canım yaa,bi karnım ağrıyo bi ağrımıyo,bi umutlanıyorum bi umutsuzluğa kapılıyorum,şu test günüm gelsede bi kurtulsam artık ,yoruldum beklemekten

yok kız yapmadım daha,sanki biraz korkuyom:18:ama bugün bir hışımla yapabilirimde bilmiom karar veremedim,ama en geç yarın yaparım pazara zaten bırakmam..

Hayirlisiyla insallah pozitif olacak. Haberdar et , ben de merak ediyorum:) Beklemek cok zor! Sen cok iyi sabretmissin. Obur sayflarda okuduguma gore bazilari 9. gunde basliyorlarmis test yapmaya:)

bu arada koyu kahverengi akıntının koyu kıvamlısı gibi bişiler geldi bu sabah benden ,normalde adet günüm adet mi diye bekledim ama devamı gelmedi daha,bu ne olabilirki sizce şimdi,10. günüm bugüm pazar günüde test günüm,bilgisi oln varmı?doktorumu aramalımıyım acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…