Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

canımmmm hayırlısı. Cok cok cok sevındım. Allah tamamına erdırsın. Harıka haber!kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.
teşekkür ediyorum darısı senin başına canımm,aydın bey verdi mutlu haberi bana,test sonucumu yorumlayamamşıtım,onu aradım,tebrik ederim dedi:)ne güzel bişi yaa,inanamıyorum hala

hayatım gözün aydın değerin kaç çıktı rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin hamişlerin duası kabul olur bizede dua etmeyi unutmayın
amiiin hepimize,bugün herşey düne göre çok farklı,daha sabah umutsuzken şuanki halime bak ,inşallah sizin içinde öyle olur
evet bize de dua et. darisi hepimizn basina insallah!degerin kac

dualarım sizlerle arkadaşlar,asm ye güveniyorum ben....sizde güvenin..

kızlar cuma günü test yaptığımda değerim 23.75 çıktı,2 gün sonra yaptım yani bugün 35 küsür çıktı,doktorum normalden düşük dedi,2 gün sonra birdaha yap eğer yine çok artmadıysa,tüm ilaçlarını bırakabilirsin dedi,ne yani kimyasal gebelikmi yaşıyorum,daha önce yaşayan varmı???yatmalıyım sürekli acaba

inş. degern artar canım.benm ilk denemmde 269 cıkmıştı ertsi gun 179 a düştü ve 3 gunde bir düşmeye devmetti kimayasal gebelik oldugunu söyledlr...

inş. degern artar canım.benm ilk denemmde 269 cıkmıştı ertsi gun 179 a düştü ve 3 gunde bir düşmeye devmetti kimayasal gebelik oldugunu söyledlr...

Benim subat ayinda spontan gebelik ile 35 cikti. 4 gun sonunda regl oldum dustu. Insallah artar degerin. Benimkisi hic artmamisti, hep dusmustu. Seninkisi artmis en azindan. Pozitif dusunmeye calis. Herseyin hayirlisi!

Pretty ne oldu? En son haberler ne?

doktorum salı günü kan testi yaptır dedi,bugün birazdan evden çıkıcamda yaptırıcam,ama çokta umudum kalmadı yani,dondurulmuşlarla ne zaman başlsam diye düşünüyorum artık,biraz tatile gidip dinlensemmi ,yoksa durmadan devam mı etsem diye karar veremedim hala,sen ne durumdasın,ben kendimden sizlerin durumunu unuttum

Hayirlisi canim. Biliyorum cok cok zor, ben de yasamistim cunku bu sureci ama sen yine de moralini yuksek tutmaya calis. Baska seylerle ilgilenmekte fayda var.
Benim yarin yumurta toplamam var. Dun catlatma ignesi oldum. Sancim var ama sanki regl olcam gibi, acaba normal mi bilemiyorum. Bakalim kac yumurta cikacak? Dondurulmuslarla prosedur nasil? Yine bu igneler ilaclar oluyor mu? Ben delik desik oldum ignelerden.

ağrılar normal tabiki ben karnımın şişliğinden nefes alamıyordum okadar şişmiştim yani,aşağı yukarı muayeneden belli oluyor kaç yumurta olacağı ama tabi içleri dolumudur,hayırlısı olsun senin için,bende şuan asm den geliyorum
bugün kan değerimi ölçtürdüm 35 ten sadece 36 ya çıkmış,aydın bey biyokimyasal gebelik olduğunu onayladı yani,tüm ilaçlarımı kesmemi söyledi,dondurulumuşlarda iğne falan kullanmıyormuşsun,bi adetin 2. günü birde 12. günü rahim muayenesi yapıyorlarmış,sadece hap veriyorlarmış,18. günde transfer oluyormuş,hepsi bu kadar yani....

bu topikte oldukça yazdım,
bazıları hatırlar bazıları hatırlamaz....
polikistiktik over sendromu+ düşük spermiyogram
ve ardından aşılama ve devamında yapılan bir düşük
ve yapılan araştırmalar ardından tüp bebekte ilk karar verdiğim ilk durağım ASM,
Aydın Bey ve Ebru Hanım, sevgili hemşirem Demet.....
şimdi önce ALLAH'ımın sonrada onların sayesinde 19 gün sonra yani 4 temmuz 2011'de ALLAH'ın izniyle oğlumu
spinal sezeryan ile kucağıma alacağım....
herkese yürekten teşekkür ediyorum ve size bunu umut olsun diye yazıyorum,
asla umutsuzluğa kapılmayın ve bu yola devam edin, pes etmeyin....
çünkü o içinizdeki kıpırtı her şeye değer, kucağıma almayı henüz hayal dahi edemiyorum...
RABBİM siz yürekten evlat isteyen tüm anne ve babaların yar ve yardımcısı olsun....
doğuma girerkende (her ne kadar sezeryanda olsam) sizlere dua edicem arkadaşlar...

bu topikte oldukça yazdım,
bazıları hatırlar bazıları hatırlamaz....
polikistiktik over sendromu+ düşük spermiyogram
ve ardından aşılama ve devamında yapılan bir düşük
ve yapılan araştırmalar ardından tüp bebekte ilk karar verdiğim ilk durağım ASM,
Aydın Bey ve Ebru Hanım, sevgili hemşirem Demet.....
şimdi önce ALLAH'ımın sonrada onların sayesinde 19 gün sonra yani 4 temmuz 2011'de ALLAH'ın izniyle oğlumu
spinal sezeryan ile kucağıma alacağım....
herkese yürekten teşekkür ediyorum ve size bunu umut olsun diye yazıyorum,
asla umutsuzluğa kapılmayın ve bu yola devam edin, pes etmeyin....
çünkü o içinizdeki kıpırtı her şeye değer, kucağıma almayı henüz hayal dahi edemiyorum...
RABBİM siz yürekten evlat isteyen tüm anne ve babaların yar ve yardımcısı olsun....
doğuma girerkende (her ne kadar sezeryanda olsam) sizlere dua edicem arkadaşlar...

Canım benim, senden haber almak ne güzel. demek bebeğiniz geliyor, Tebrik ediyorum şimdiden Allah analı babalı büyütsün:)
çok öpüyorum seni, çok iyi bir anne olacaksın eminim

Kizlar dun 22 yumurta toplandi. Bugun 13 tanesi dollenmis. Daha kalitesi hakkinda birsey bilemiyorum, yarin ogrenecegim. Ama yumurta toplama isleminden sonra benim cok sancim oldu. Tuvalete giderken bile cok aci cektim halen de azalarak devam ediyor. Yarin yumurtalarimin kalitesini ogrencem, cumartesi de genetik kontrolleri yapilacak. kismetse pazartesi de transferim yapilacak. Insallah hersey yolunde gider. 5.gun transferinden sonra kac gun daha beklemem gerekiyor? Bir de acaba 3 degil5 de transfer edilince yumurta sayisinda azalma olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…