Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

hadi hayırlısı olsun bakalım senin için,yumurta sayında çok iyiymiş maşallah:)5.güne kadar beklemelerinin nedeni en kaliteli en dayanıklı olanı seçmekmiş cnm,transferden sonrada 12 gün falan bekletiyorlar,ben 10. gün test yapmıştım...tüm işlemlerden sonra en zoruda beklemek:)

Allah sağlıcakla kucagına almayı nasp etsin canım bizmde dualarımz sennle inş. bizlerde yasarız bu duyguyu pazar gunu benmde hem adet hemde test gunum benm sansım az pek umudum yok ama Rabbım ıstedkten sonra her sekilde olur inş. emeklerımız boşa gitmez kib...Allah bebeğini analı babalı buyutmeyı nasip etsn

Arkadaşlar tedavimizin hayırlı olumlu sonuçlanması için allahın isimleri var "günlük" okunacak.sayıları yanında yazıyor sanırım ebced hesabına göre.iş yaparken bile okunabilir siz bilirsiniz

günlük okunacak

ya muhyi (68 kez)= can bağışlayan hayat veren.işlerin başarılı olması için
ya bedi (86 kez)= maddi manevi güzellik veren.allahın yardımına nail olmak için
ya mübdi (57kez) = varlıkları örneksiz yaratan.her işte muvaffak olmak için
ya vekil (66kez) =allahtan her türlü yardımı görmek için.
Ya latif (129kez) =dileklerin olması için
ya kayyum (156 kez) = allahın izniyle her isteği olur.
Ya semi (180kez) = işiten.duaların kabul olması için
ya bari (214 kez) = eşyayı herşeyin vucudunu birleşmesini uygun yaratan
ya rakib (312kez)= bütün varlığı gözeten,her işte allahın korumasında olmak için
ya hay (324kez) =diri.herşeye gücü yeten
ya halık(731kez) = varlığı yoktan vareden.üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmak,başarılı olmak için
ya veliyy 2116 kez = her işte allahın yardımı için
ya muti veren ihsan eden.bunun sayısını bulamadım

allah kabul etsin

slm arkadaşlar tüp bebek yaptırıcaz araştırma yapıyorum.yardımcı olabilirmisiniz
evet canım yardımcı olabilirim ama hangi konuda???doktorumu soruyorsan ekip olarak hepsi çok iyiler ,işini çok iyi yapıyorlar,hastane olarakta kaliteli bir hastane,negatif sonuç aldım ama yine oraya devam edicem....doktorumu aydın beyi asla bırakmam...

PGD testinden fiati dolayisiyla vazgectik. Bir de Aydin Bay pazar gunu gidiyormus. Yani yarin embriyolari transfer edecekler. Cok heyecanliyim:) Bana sans dileyin, dua edin benim icin. Insallah hayirlisiyla tutar bu sefer. Simdi en zor safhaya giriyoruz; beklemek!

aydın arıcının iyi olduğunu bende okudum.fiyatı konusunda bilgi sahibi olmak istiyorum.muayene ücreti ne kadar.bide ben kocaelinden gelicem servisi var diye okudum.bu konuda bi sıkıntı yaşamayız dimi.varmı öyle servisle gelen

İyi şanslar diliyorum umarım herşey yolunda gider, PGD gerçekten çok önemli ben de ilk denemede bilmiyordum ama işin içine girince ne kadar gerekli olduğunu anladım. vaz geçmeseniz iyi olurdu. evet külfetli ama inan sonradan deneme yanılma yoluyla sağlıklı embriyo bulma durumu olmayacaktı. ve inan o durum çok daha külfetli oluyor...umarım sağlıklı embriyolar transfer edilir ve mutlu sona ulaşırsın:))

Bir kere daha dusunup, Aydin Beyle de konustuk ve genetik test yapilmasina karar verdik. Bugun cikan genetik test sonucuma gore bende 46 xx 9pq bozuklugu varmis. Ama bu durumda transferim pazartesi olacak ve Aydin Bey olmayacak. Ebru hanim'i hic tanimiyorum.Ama burada yazilanlara gore insanlar kendisinden cok da memnun degillermis, asabi ve sert bir mizaci varmis. Cok iki arada bir derede kaldim. Genetik testsiz cumartesi Aydin Beyle mi; ki bendeki genetik 9pq duplikasyonundan dolayi dusukde olsa abortion riski var; ya da PGd genetik testi yapildiktan sonra hic tanimadigim Ebru Hanim'in transferimi? Bilemiyorum. Cok kafam karisti. Aydin bey testi tavsiye ediyor ama acikcasi ben de Ebru hanim'a guvenemiyorum. Ufff kizlar daha transfer olamdan stres oldum ben!Ne yapacagimi sasirdim

bana o testten hiç bahsetmediler ama,senin durumunu dışarıdan değerlendirdiğimde pgd testi yapılıp ebru hanımla transfer diyorum ben,ebru hanım için sert diyorlar ama aydın beyde ona çok güveniyor ve güvenle hastalarını emanet ediyor da diyorlar,niye riske atıcaksın durumunu,çokta anlamasamda bak sorununda varmış,bence testi yaptırıp ebru hanımla transfere gir derim.....genetik testi neye göre öneriyor doktor???merak ettim bana niye önermediler diye

Benim daha onceden 1 dusugum bir de kimyasal gebeligim vardi. Ikisi de spontan gelismis gebeliklerdi, yani tup asilama falan degildi. O yuzden genetik tani yapalim, tekrarlayan dusuklerde gerekiyor demisti Aydin Bey daha en bastan zaten. Sonra bu testi yaptirdik. Bu 9pq zimbirtisi cikti. Aydin Bey embriyolara test yapilmasini onerdi. Birazdan da embriyologu arayacam, bakalim 13 tane dollenmisin bolunmesi nasil gdiyor. Cunku bendeki dusuk ve kimyasal gebelikler buyuk ihtimalle bu embriyo bolunme sorunundan kaynaklaniyormus (9. kromozom bozukluguda buna bagli). Velhasil kelam, tekrarlayan dusuklerde genetik testi, hem kadina hem erkege oneriyorlar. biz 3 hafta evvel yaptirtmistik yeni cikti sonucu. Esimin ki tamamen normal. Sanirim Ebru Hanimla pzt olacak. Acaba transferini Ebru anim'in yaptigi baska kimse var mi grupta? Yoksa bu ayi tamamen atlayip, onumuzdeki ay dondurulmuslarla Aydin bey'i mi beklesem. Bu kromozom olayi cok sarsti beni, sakin ve mantikli dusunemiyorum.

Canım lütfen Ebru hanımı tanımıyorsun diye düşük yapma olasılığını mı göze alacaksın? ebru hanımın nasıl biri olduğu önemli değil önemli olan işini iyi yapması ki yapıyor da gerisini boşver ve mantığınla karar vermeye çalış. üzülmeni istemem. Aydın bey PGD önerdiyse bi bildiği vardır.

Melissss haklisin. Insan panik olunca bazen mantikli dusunemiyor. Bir de butun bu testlerin falan ustune bir de ohss baslangici olabilme durumu cikti. Karnimda hafif sanci, gaz ve sik tuvalete cikma sorunum var. Aydin Bey pzt bakalim, o zamana kadar test sonucu da cikar dedi. Bu hafta sonu bizim icin cok zor gececek. Allahtan embriyolarin hepsi, 13 tane, bolunmus bazilari 4 bazilari 3 hucreliymis. Yarin sabah daha net belli olacakmis kaliteleri. Insallah hersey yolunda gider. Bende olabilecek komplikasyonlarin buyuk kismi cikti Sonu iyi biter insallah. Yarin 1. kaliteden 8-9 yumurtam olur insllah ve genetikte de bir sorun cimaz. Dua edin bana.

Kizlar
Transfer sonrasi ozel bir seyler yiyip ictiniz mi?Ya da devamli yattiniz mi? 1 hafta banyo yapmayan varmis? Doktor ilk 2 saat oemli diyor ama hamis kalanlar ne yaptiniz bir bilgi verir misiniz?

Kizlar
Transfer sonrasi ozel bir seyler yiyip ictiniz mi?Ya da devamli yattiniz mi? 1 hafta banyo yapmayan varmis? Doktor ilk 2 saat oemli diyor ama hamis kalanlar ne yaptiniz bir bilgi verir misiniz?

merhaba sevgicaglayan ;
uzun süredir foruma giremiyordum, ne kadar yazmasamda forumu takip etmeye çalışıyorum. bende aydın beyle tüp bebek tedavisiyle şu an 20 haftalık hamileyim. Allah inş. hepimize kucağımıza almayı nasip eder. Ben transfer öncesi ve sonrası yediklerime dikkat etmeye çalışmıştım. ne kadar etkisi var tartışılır tabi ama içimin rahat etmesi anlamında kendimce uyguladım. Tabi Aydın bey abartma demişti :) transfer öncesi hergün adaçayı ve 1 bardak taze sıkılmış nar suyu içmiştim rahim duvarını güçlendirmek adına ; transfer sonrası kesinlikle bunları içmedim.(Östrojen ihtiva ettikleri için) Sonrasındada 1 hafta rapor almıştım işyerimden Aydın bey bunada gerek yok demişti dediğin gibi ilk 2 saat önemli diyor ; ilk 3-4 gün banyo yapmamıştım sonrasında da çok ılık suyla yıkanmıştım ,evin içinde yürüyüşler yapıyordum iğne vurulmaya giderkende zaten dışarı çıkıyordum ufak ve yavaş yürüyüşlerlede dolaşımla rahime giden kan miktarını arttırmak önemli diyolar. Hergün 1 parça ananas yemiştim oda kanın sulanmasına yardımcı olarak tutunmayı arttırıyomuş gerçi bunun için coraspin kullanıyoruz ama ben yinede C vitamini takviyeside olur die yiyodum. birde ekstra B12 vitamini içiyodum buda embriyonun bölünmesine yardımcı oluyomuş, bunu Aydın beye sormuştum vücut zaten B vitaminlerinin fazlasını atıyormuş zararı olmaz demişti ama aldığımız elevitin içindede var aslında ben yinede içmiştim. Antep fıstığı ve kabak çekirdeği yemiştim. taze sıkılmış portakal suyu ,kivi falan düzenli yiyordum C vitamini. Birde Böğürtlen yaprağı çayı içmiştim düşük riskini önlüyomuş die okumuştum ama sonra birkaç sitede doğuma yakın kullanılmalı die okuyunca da uzun süre devam etmedim. Tabi çay kahve kola gibi içeceklerden , katkı maddesi içeren yiyeceklerden uzak durmuştum halada devam ediyorum. hala taze sıkılmış meyve suyu tercih ediyorum. Benim transfer dönemim kış aylarına geldiği için kayısı kompostosunu meyve suyu haline getirip içiyordum kabızlığı önlemek adına birde Duphalac şurup kullanıyordum. incir ceviz badem fındık yemeyide ihmal etmedim . Allah yardımcımız olsun hepimize, sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Dualarım sizlerle ...sevgiler..

Mesajı ilettikten sonra aklıma geldide ekliyeyim dedim ; transfer günü giderken sadece duru suyla duş almıştım.(şampuan yada duş jeli kullanmamıştım) içeride önlük giyiyoruz ama yinede vücuduma herhangi bir koku bulaşmasın die ( çünkü embriyolar kokudan olumsuz etkilenebiliyolarmış) giyeceğim kıyafetlerimi deterjansız duru suyla yıKayıp ütülemiştim (hatta biraz abartıp ilk defa transfer günü giyeceğim eşofman takımı almıştım) .eşim bile yanımda olacak die parfüm deodorant traş losyonu sürmemişti. özellikle yanımda kimse sigara içmemişti. makyaj falanda yapmamıştım tabi Ben biraz fazla paranoya yapmıştım tabi ama içim rahat etsin die ... uygulanabilirliği tartışılabilir. tekrar sevgiler...

Canım benim, senden haber almak ne güzel. demek bebeğiniz geliyor, Tebrik ediyorum şimdiden Allah analı babalı büyütsün:)
çok öpüyorum seni, çok iyi bir anne olacaksın eminim
teşekkür ederim melissssss'cim...
darısı bu yolda emek veren tüm annelerin başına İNŞALLAH....
bu arada doğum izninde olduğum için nete girimiyorum, benim ve eşimin iş yerinde net olduğuiçin eve ihtiyaç duymamıştım açıkcası, şimdi annemlerden giriyorum... girdiğimde de genelde temmuz annelerinde yazıyorum, ama bu topiğide takip ediyorum...

alyacım, umarım emeklerin boşuna gitmez ,
EŞİNE BABALAR GÜNÜNDE ÇOK GÜZEL VE ANLAMLI BİR HEDİYE VERİRSİN...
ama sonuç ne olursa olsun pes etme devam et... RABBİM yar ve yardımcın olsun...
HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYCEM...

sevgicaglayan arkadaşım, bende transfer sonrası protein ağırlıklı beslenmiştim, et, kurufasulye nohut, yemiştim, iyi geliyor diye çekirdek ve canım tatlı birşey istedikçe yararlı ve şifa niyetine bildiğimiz hacdan gelen hurmalardan yemiştim, umreden gelen birilerinden falan bulabilirsen çok iyi olur arkadaşım...
bende transfer sonrası, ne kadar 2-3 saatlik bir süre verseler de ben 10 günlük rapor alıp evde yatmıştım, annecim yemeğimi yatağıma getirmişti ALLAH RAZI OLSUN... bol bol dinlenip, film seyredip kafamı rahat tuttum, ve hiç olmayacakmış gibi düşünmedim, hep olumluydum, ve yüzüm güldü... şimdi oğlum Mehmet Işık'ı 15 gün sonra hayırlısı ile kucağıma almayı bekliyorum... tüm bebek isteyen anne ve babalara RABBİM bu tatlı bekleyişi nasip etsin....
BU ARADA TÜM BABALARIN BABALAR GÜNÜNÜ CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM....

Paylastiginiz deneyimler ve bilgiler icin cok tesekkur ederim. Yarin, eger genetik testte bir sorun cikmaz ise, transferim olacak. 8 tane 1. kalite yumurtam vardi dun, embriolog daha da artabilir sayisi demisti. Insallah bir soru cikmadan transferim olur. Amerika'dan 3 ay izinli geldigim icin zaten ben sureyi dinlenerek gecirecegim. Ama devamli yatakta yatamam, moralim daha cok bozuluyor devamli yatinca, kafama negatif dusunceler geliyor. Cok kendimi yormadan gunluk ritmimi agirlastirmayi dusunuyorum. Ancak buyuk bir sorunum var, kabizlik. Kuru incir ve suyu denedimbende fayda etmedi. Siz bu sorunun ustesinden nasil geldiniz? Progesteron jel bende bu sorunu yaratiyor ve transferden sonra kabiz olmamak sanirim cok cok onemliymis. Haslanmis misir su, kuru kayisi incir ve ilik su hepsini denedim. Lagman seviyesine gelmeden ne yapsam?

Bana dua edin, Embriyolarimda bir sorun cikmadan transferim olsun sonra da Allah'in izniyle hamile kalip bebegimi kucagima alayim. Cok heyecanliyim. Insallah hersey iyi ve hayirli olur. Bebegini kucagina alacak olan arkadaslara hayirli olsun , Allah anali babali buyutsun. Bizim gibi bekleyenler de biran evvel bebeislerine kavussun insallah.

Kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun.Sevgiciğim yarın büyük gün senin için inş hayırlı olur canım .Bende temmuz ayında başlayacağım inş ASM de Aydın bey ile adapazarında oturuyorum sizlerinde tavsiyesi ile bu hastaneye karar verdim inş benim içinde ahyırlı olur bizde 2 yıla yakındır bebek istiyoruz ama doğal yoldan olmadı.Eşimde sayı şekil ve hareket sorunu var direk tüp bebek dediler

kızlar lütfen yardımcı olurmusunuz.. bende haftaya raporumla ilaçlarımı alacağım inşallah.ama nerede yapacağımıza karar veremedik.devlette ilkin düşündük ama tatil bizim için iyi dönem denk geldi devlette yapalım önce sonra olmazsa özelde yaparız diye düşünüyorduk.zeynep kamile gidiyom rapor için orda da 1 2 kez dışarda özelde yaptırıp gelenler var hamile kalanlar var tabi.a.s.merkezini de duydum iyi olduğunu tabi özel daha birebir ilgi gösteriyorlar .devlette o yok ve hangi doktor denk gelirse muayenye e o bakıyor.hekim seçemiyorsun .birde fiyatları hakkında bana bilgi verirmisiniz. rapor olunca kaç liraya mal oluyor.perşembeye randevu aldık görüşmek için.zamanım kalmadı aslında çünkü hafta sonu hastalanacağım diğer aya kalmasını istemiyorum.bir önce olmasını istiyorum.bu hastanenin olanakları nasıl yani gebe kalanların oranı nasıl. ve doktorları nasıl.memnunmusunuz.. bana bilgi verirmisiniz hastane hakkında..lütfen cevaplarsanız çok memnun olurum.umarım isteyen herkesin gönlündeki olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…