Paylastiginiz deneyimler ve bilgiler icin cok tesekkur ederim. Yarin, eger genetik testte bir sorun cikmaz ise, transferim olacak. 8 tane 1. kalite yumurtam vardi dun, embriolog daha da artabilir sayisi demisti. Insallah bir soru cikmadan transferim olur. Amerika'dan 3 ay izinli geldigim icin zaten ben sureyi dinlenerek gecirecegim. Ama devamli yatakta yatamam, moralim daha cok bozuluyor devamli yatinca, kafama negatif dusunceler geliyor. Cok kendimi yormadan gunluk ritmimi agirlastirmayi dusunuyorum. Ancak buyuk bir sorunum var, kabizlik. Kuru incir ve suyu denedimbende fayda etmedi. Siz bu sorunun ustesinden nasil geldiniz? Progesteron jel bende bu sorunu yaratiyor ve transferden sonra kabiz olmamak sanirim cok cok onemliymis. Haslanmis misir su, kuru kayisi incir ve ilik su hepsini denedim. Lagman seviyesine gelmeden ne yapsam?
Bana dua edin, Embriyolarimda bir sorun cikmadan transferim olsun sonra da Allah'in izniyle hamile kalip bebegimi kucagima alayim. Cok heyecanliyim. Insallah hersey iyi ve hayirli olur. Bebegini kucagina alacak olan arkadaslara hayirli olsun , Allah anali babali buyutsun. Bizim gibi bekleyenler de biran evvel bebeislerine kavussun insallah.
mrb. kızlar pazar gunu test yaptırdım sonuç:184.89hamileymişim ama yarın yeniden yaptıracagm testi katlaması gerekiyrmuş dua edn lütfen...perty sen ne yapıyorsun canım
kızlar lütfen yardımcı olurmusunuz.. bende haftaya raporumla ilaçlarımı alacağım inşallah.ama nerede yapacağımıza karar veremedik.devlette ilkin düşündük ama tatil bizim için iyi dönem denk geldi devlette yapalım önce sonra olmazsa özelde yaparız diye düşünüyorduk.zeynep kamile gidiyom rapor için orda da 1 2 kez dışarda özelde yaptırıp gelenler var hamile kalanlar var tabi.a.s.merkezini de duydum iyi olduğunu tabi özel daha birebir ilgi gösteriyorlar .devlette o yok ve hangi doktor denk gelirse muayenye e o bakıyor.hekim seçemiyorsun .birde fiyatları hakkında bana bilgi verirmisiniz. rapor olunca kaç liraya mal oluyor.perşembeye randevu aldık görüşmek için.zamanım kalmadı aslında çünkü hafta sonu hastalanacağım diğer aya kalmasını istemiyorum.bir önce olmasını istiyorum.bu hastanenin olanakları nasıl yani gebe kalanların oranı nasıl. ve doktorları nasıl.memnunmusunuz.. bana bilgi verirmisiniz hastane hakkında..lütfen cevaplarsanız çok memnun olurum.umarım isteyen herkesin gönlündeki olur..
Gozun aydin. Iyi haberlere cok ihtiyacimiz vardi. Allah kucagina almayi nasip etsin. Darisi isteyenlerin hepsinin basina insallah.
sagol canım Rabbim isteyen herkese nasip etsn...bugun degerm katlamış453.05 2 hafta sonra ulroson kontrolum var kalp atışlarınıda duyarm inş.
sagol canım Rabbim isteyen herkese nasip etsn...bugun degerm katlamış453.05 2 hafta sonra ulroson kontrolum var kalp atışlarınıda duyarm inş.
gerçekten çok sevindim yaa,hayırlı olsun,ne güzel bir değer öyle o:)beni sormuşsun bende arada bir girip sessizce forumu okuyup kaçıyorum artık..tutmayınca mola verdim kendime,aslında hemen devam etmek istiyorum ama tatile çıkıyoruz,acaba tansferi mi tatilime göre ayarlayamazlarmı:)))sagol canım Rabbim isteyen herkese nasip etsn...bugun degerm katlamış453.05 2 hafta sonra ulroson kontrolum var kalp atışlarınıda duyarm inş.
gerçekten çok sevindim yaa,hayırlı olsun,ne güzel bir değer öyle o:)beni sormuşsun bende arada bir girip sessizce forumu okuyup kaçıyorum artık..tutmayınca mola verdim kendime,aslında hemen devam etmek istiyorum ama tatile çıkıyoruz,acaba tansferi mi tatilime göre ayarlayamazlarmı:)))
kan testinde 23.17 lik değerle hamile kaldığımı öğrendim,2 gün sonra katlaması gerekiyormuş yani 46-50 falan olmalıymış benim 2. değerim 35 çıktı,doktor kötü dedi çokta sağlıklı değil dedi,ama 2 gün sonra bidaha ölçelim 70-80 olursa devam ederiz dedi,ama benim 36 çıktı,yani biyokimyasal gebelikmiş,böylelikle sona erdi gebelik olayı işte...sagol canım Rabbim hepinize ysatsn benmkinide hayırlısıyla tamamına erdrsn...oh ne güzel tatiln tadını cıkar kötü düşünceleri at kafandn rahatla tedavine öyle basla dua etmeyi unutma ama senn degerni anlayamadm ben 35 yazmıştn sanırm o nasıl oluyo...?kib.
kan testinde 23.17 lik değerle hamile kaldığımı öğrendim,2 gün sonra katlaması gerekiyormuş yani 46-50 falan olmalıymış benim 2. değerim 35 çıktı,doktor kötü dedi çokta sağlıklı değil dedi,ama 2 gün sonra bidaha ölçelim 70-80 olursa devam ederiz dedi,ama benim 36 çıktı,yani biyokimyasal gebelikmiş,böylelikle sona erdi gebelik olayı işte...
Merhaba
Normal fiat 3600 tup bebek fiati, buna ultrason , muayene, yumurta toplama, ve transfer dahil. Arti ilaclari oduyorsun. Ilaclar herkes icin degisikoluyor. 1500-3000 arasi tutuyor. Aydin bey cokcok iyi , nazik, sevecen birisi ama Aydin Bey yokken Ebru hanim diye birisi bakiyor. Ebru hanim sert, antipatik. Benim dun transferimi o yapti,. Konusmasi falan bile azarlar gibi. Aydin Bey haftaya geliyor (her ayin 1 haftasi Amerika'da oluyor). Aydin bey cok cok ilgili ve bilgilidir. Ben bir ara gunde 2 kere arayip soru souyordum. Adam herseferindebuyuk bir sabirla her soruna cevap verir. Aydin Bey'i ve ASM'yi kesinlikle tavsiye ederim. Ama Ebru'ya dikkat:)Persembe Ebruyla gorusecegindne moralin bozulmasin sakin. Devleti hic bilmiyorum. Biz direkt ozele gittik. Bilgisi olan arkadas var ise sana yazarlar buradan. Kolau gelsin , hayirlisi olsun
slm kızlarrrrrrrrrrrr....baya uzun zaman oldu girmeyeli...kendimi işe kaptırdım unutmaya çalışıyorum....
merak ettim ve bizim şansızlığımız ard arda pozitif sonuçlarla yıkılmış..sizin adınıza çok mutl oldum..sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah...
ben eylül de rahim filmi çektiricem sonucuna göre dondurulmuşa başlıycaz...
ne durumdasın merak ettim,hiçbişi yazmamışsında,Cok sevindim. Insallah saglikla sihhatle buyur. Haberdar et bizi de.
bugun bebişimn kalp atışlarını duyduk Rabbim tamamına erdirrr inş.isteyen herkeze de bu duyguyu yasatsn Rabbim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?