Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Merhaba sevgi bende 3 deneme yaptiridm asm de sukurler olsun 3. de dondurulmuslarla hamile kaldim. Senin gibi kabiz oluyordum aksamlari marul ve kabak iyi geldi. sebze yedim surekli simdi tam kayisi mevsimi bol bol kayisi yiyorum bana iyi geliyor kabizlik icin. Bide ben cok su ictim simdide o sekilde devam ediyorum. Transfer sonrasi ben hic dinlenmedim canim. Transfer gunu sadece evdeydim. ertesi sabah ise gittim. Tabi dikkat ettim kendime kosmadim cok ayakta durmadim ama hic yatmadim. ilk iki denemede evde yatmistim ama olmamisti. Umarim emeklerin bos acikmaz evine bebeginle birlikte donesin.

mrb. kızlar pazar gunu test yaptırdım sonuç:184.89hamileymişim ama yarın yeniden yaptıracagm testi katlaması gerekiyrmuş dua edn lütfen...perty sen ne yapıyorsun canım

COLOR="#0000FF"]alyacım, umarım emeklerin boşuna gitmez ,
EŞİNE BABALAR GÜNÜNDE ÇOK GÜZEL VE ANLAMLI BİR HEDİYE VERİRSİN...
ama sonuç ne olursa olsun pes etme devam et... RABBİM yar ve yardımcın olsun...
HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYCEM...[/COLOR][/B]

teşekkr ederm canım Rabbım hepimizn emeklerını boşa cıkarmasn pazar gunu test yaptrdm 184.89 cıktı salı tekrarlayacgm inş. katlar

mrb. kızlar pazar gunu test yaptırdım sonuç:184.89hamileymişim ama yarın yeniden yaptıracagm testi katlaması gerekiyrmuş dua edn lütfen...perty sen ne yapıyorsun canım

Gozun aydin. Iyi haberlere cok ihtiyacimiz vardi. Allah kucagina almayi nasip etsin. Darisi isteyenlerin hepsinin basina insallah.

Merhaba
Normal fiat 3600 tup bebek fiati, buna ultrason , muayene, yumurta toplama, ve transfer dahil. Arti ilaclari oduyorsun. Ilaclar herkes icin degisikoluyor. 1500-3000 arasi tutuyor. Aydin bey cokcok iyi , nazik, sevecen birisi ama Aydin Bey yokken Ebru hanim diye birisi bakiyor. Ebru hanim sert, antipatik. Benim dun transferimi o yapti,. Konusmasi falan bile azarlar gibi. Aydin Bey haftaya geliyor (her ayin 1 haftasi Amerika'da oluyor). Aydin bey cok cok ilgili ve bilgilidir. Ben bir ara gunde 2 kere arayip soru souyordum. Adam herseferindebuyuk bir sabirla her soruna cevap verir. Aydin Bey'i ve ASM'yi kesinlikle tavsiye ederim. Ama Ebru'ya dikkat:)Persembe Ebruyla gorusecegindne moralin bozulmasin sakin. Devleti hic bilmiyorum. Biz direkt ozele gittik. Bilgisi olan arkadas var ise sana yazarlar buradan. Kolau gelsin , hayirlisi olsun

kızlar merhaba uzun zamandır yazmıyordum hepinize merhaba öncelikle güzel sonuç alanlara hayırlı olsun sorunsuz geçsin sağlıkla kucaklarınıza alın negatifler yıkılmasın dimdik dursun çünkü güzel günler hepimize yakın inşallah.............. 2. denememi yapıcam inşallah aydın arıcıda izmirdeyim daha önceki denememi izmirde smyrnada yaptırdım herşey iyi gidiyor derken negatif sonucu aldık bütün umutlar hayaller gitti 1 sene yapmadım normal denedim pre seed denedim:) olmadı işte kısmet değilmiş kız kardeşimde 2009 da aydın arıcıda yaptı ikizlerimiz var şimdi allah umarım banada kısmet eder ..... şimdi ağustos ayında düşünüyorum tabi çok stresliyim gerginim kafamda binlercee soru cevapsızz endişeler biraz sizlerle paylaşmak istedim insan tanımadığı kişilerle daha çok şey paylaşıp daha rahat olabiliyor bizde sorun eşimde morfoloji sayı harakett neyazıkki şimdi 6 ay önce sigarayı bıraktı şükürrr ilaçlar kürler vs. şimdi morfolojimiz % 6 oldu gerçi heran değişiklik gösterebiliyor en son yapılanda % 4 tü ama iyi en azından %0 dan % 1 den bu noktaya geldik sayıda fena değil şimdilik zaten 1 tane sağlıklı çıksa yeter diyorlarr.... sizlerde sorunlar neler eşinde sorun olan olumlu sonuç alan varmı yaşım 32 ama yumurta rezervim çok iyi doktor 22 yaşındaki birine eş değer yumurtaların demiştiii tabi geçen sene şu an ne alemde bilmiyorum yaş gidiyo durmuyor o yüzden iyice geç kalmadan tekrar denicez umarım bu kez başarırızz.... tabi olursada olmazsada allahtan o ol demeden olmuyor... sevgiler

sagol canım Rabbim isteyen herkese nasip etsn...bugun degerm katlamış453.05 2 hafta sonra ulroson kontrolum var kalp atışlarınıda duyarm inş.
gerçekten çok sevindim yaa,hayırlı olsun,ne güzel bir değer öyle o:)beni sormuşsun bende arada bir girip sessizce forumu okuyup kaçıyorum artık..tutmayınca mola verdim kendime,aslında hemen devam etmek istiyorum ama tatile çıkıyoruz,acaba tansferi mi tatilime göre ayarlayamazlarmı:)))

sagol canım Rabbim hepinize ysatsn benmkinide hayırlısıyla tamamına erdrsn...oh ne güzel tatiln tadını cıkar kötü düşünceleri at kafandn rahatla tedavine öyle basla dua etmeyi unutma ama senn degerni anlayamadm ben 35 yazmıştn sanırm o nasıl oluyo...?kib.

kan testinde 23.17 lik değerle hamile kaldığımı öğrendim,2 gün sonra katlaması gerekiyormuş yani 46-50 falan olmalıymış benim 2. değerim 35 çıktı,doktor kötü dedi çokta sağlıklı değil dedi,ama 2 gün sonra bidaha ölçelim 70-80 olursa devam ederiz dedi,ama benim 36 çıktı,yani biyokimyasal gebelikmiş,böylelikle sona erdi gebelik olayı işte...

anladım canm ben o degerde hamile sayıldıgını bilmiyordum...bugn idrarımı yaptıktan sonra peceteyle sildıgmle kırmızılık oldu bendede hemşireyi aradm aspirini kesmemi söyledi eger kanama cogalırsada iğnegı sabah aksm yapacakmışm nolur dua edn sevncm yrm kalmasn cok üzgunum çok haffte kasntı var acaba ondanmı oldu dıyorum Allah ım sen bize merhamet et dua etmektn baska caremz yok

canım öncelikle cevapladığın için çok teşekkür ederim.perşembe günü gittik görüştük.aynen senin dediklerini söyledi.bazen ben bazen aydın bey var dedi .temmuzun ilk haftası yokum dedi .görüşme fena dğildi.dondurma işlemi için ayrıyeten para veriliyormuş.seninde transferin hayırlı olsun umarım bebişini kucağına alırsın.ben şimdiden merak ederim yazarsın buaya inşallah hamileyim diye.senin ilk mi kaçıncısı benim ilk olacak 2 aşılama zeynep k. hastanesinde oldum ama olmadı.hakkımızda hayırlısı olsun.

bugun bebişimn kalp atışlarını duyduk Rabbim tamamına erdirrr inş.isteyen herkeze de bu duyguyu yasatsn Rabbim...

slm kızlarrrrrrrrrrrr....baya uzun zaman oldu girmeyeli...kendimi işe kaptırdım unutmaya çalışıyorum....

merak ettim ve bizim şansızlığımız ard arda pozitif sonuçlarla yıkılmış..sizin adınıza çok mutl oldum..sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah...

ben eylül de rahim filmi çektiricem sonucuna göre dondurulmuşa başlıycaz...

hg. canım nasılsın merak ettm seni ve pakizeyi Allah yardımcın olsun inş. bu sefer güzel sonuçlar alırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…