amiiiiin,ne güzel bişi ya,allah ağustos ayında banada yaşamayı nasip etsin,dondurulmuşlarla tekrar denemeyi düşünüyorumda...
hg. canım nasılsın merak ettm seni ve pakizeyi Allah yardımcın olsun inş. bu sefer güzel sonuçlar alırsın...
arkadaşlar beta hcg değerim 10.gün 28.95 12.gün 51.13 sizcede bu değerler biraz düşükmü aranızda değerlerini hatırlayan varmı?
sonucun ne oldu merak ettimde....merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır siteye giremedim.şu an istanbuldayım.transfetim olalı 5 gün oldu ayın 26 sında test yaptıracagım.bende aydın beyin hastasıyım.hepimize inş bebekler nasip olur.:93:
sonucun ne oldu merak ettimde....
benimde negatifti ama pes etmek yok,eylül ayındayeni bir tedaviye tekrar başlamak istiyorum,dondurulmuşlar var,bakalım hayırlısı olsun..sonucum negatif oldu canm.nasip böyleymiş
kizlar Aydin Bey nasil bir doktor?
cok hamile kalan arkadas oldumu?
sonuna kadar katılıyorum...Merhaba arkadaşım, ben çocuğuma Aydın bey sayesinde kavuştum. Kendisi şeker gibi bir insan, üstelik hocaların hocası yurtdışından gelmiş bir hoca. Kesinlikle tek geçerim :)
slm uzun zamandır kimse yazmamış eposta bebegin kaç ysında ne zaman baslıyorsun?dondurulmusun var mı?
bu topikte oldukça yazdım,
bazıları hatırlar bazıları hatırlamaz....
polikistiktik over sendromu+ düşük spermiyogram
ve ardından aşılama ve devamında yapılan bir düşük
ve yapılan araştırmalar ardından tüp bebekte ilk karar verdiğim ilk durağım ASM,
Aydın Bey ve Ebru Hanım, sevgili hemşirem Demet.....
şimdi önce ALLAH'ımın sonrada onların sayesinde 19 gün sonra yani 4 temmuz 2011'de ALLAH'ın izniyle oğlumu
spinal sezeryan ile kucağıma alacağım....
herkese yürekten teşekkür ediyorum ve size bunu umut olsun diye yazıyorum,
asla umutsuzluğa kapılmayın ve bu yola devam edin, pes etmeyin....
çünkü o içinizdeki kıpırtı her şeye değer, kucağıma almayı henüz hayal dahi edemiyorum...
RABBİM siz yürekten evlat isteyen tüm anne ve babaların yar ve yardımcısı olsun....
doğuma girerkende (her ne kadar sezeryanda olsam) sizlere dua edicem arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?