Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

arkadaşlar beta hcg değerim 10.gün 28.95 12.gün 51.13 sizcede bu değerler biraz düşükmü aranızda değerlerini hatırlayan varmı?

hg. canım nasılsın merak ettm seni ve pakizeyi Allah yardımcın olsun inş. bu sefer güzel sonuçlar alırsın...

sağol canım benim iyiyim...çok yoğun çalışıyorum..o yüzden düşünmeye bile vaktim yok..

senin güzel haberine çok sevindim...kafan çok karışıktı ama artık herşey yolunda,inşallah hep youlunda devam eder...kendine ve minişine dikkat et..

arkadaşlar beta hcg değerim 10.gün 28.95 12.gün 51.13 sizcede bu değerler biraz düşükmü aranızda değerlerini hatırlayan varmı?

benim 10.gün 23.75 ti 12.gün az katladı 35 oldu sonrada düştü,senin değerin tam 2 ye katlamış güzel bence,ama doktor takibini isteyecektir mutlaka

merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır siteye giremedim.şu an istanbuldayım.transfetim olalı 5 gün oldu ayın 26 sında test yaptıracagım.bende aydın beyin hastasıyım.hepimize inş bebekler nasip olur.:93:

Herkese merhaba arkadaşlar, ben ikinci çocuk için Aydın bey a tekrar tedaviye başlayacağım.Umarım bunda da aynı mutluluğu yaşarım :)

slm uzun zamandır kimse yazmamış eposta bebegin kaç ysında ne zaman baslıyorsun?dondurulmusun var mı?

Merhabalar, kusura bakma lütfen çok internette gezen biri değilim arada giriyorum. Güzel kızım şuan 1,5 yaşında, yumurta rezervim azdı ondan dondurulmuş embriyom yoktu. Bu ay tedaviye başlıyorum Aydım bey le, malum yaş ilerlemeden kardeş yapmalı bir an önce :)

Negüzel içten dilekler :) Allah herkese bu mutluluğu nasip eder ihşallah...

evet bayadır kimsecikler yazmamış....bende bi aksilik çıkmazsa aralıkta dondurulmuşlarla 5. yi deneyeceğim...nedense eşim bu denemeden hiç olmadığı kadar umutlu bende bi o kadar umutsuz...Allah hepimizin yardımcısı olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…