evet bayadır kimsecikler yazmamış....bende bi aksilik çıkmazsa aralıkta dondurulmuşlarla 5. yi deneyeceğim...nedense eşim bu denemeden hiç olmadığı kadar umutlu bende bi o kadar umutsuz...Allah hepimizin yardımcısı olsun....
Merhaba arkadaşım, ben çocuğuma Aydın bey sayesinde kavuştum. Kendisi şeker gibi bir insan, üstelik hocaların hocası yurtdışından gelmiş bir hoca. Kesinlikle tek geçerim :)
Herkese merhaba arkadaşlar, ben ikinci çocuk için Aydın bey a tekrar tedaviye başlayacağım.Umarım bunda da aynı mutluluğu yaşarım :)
Nurben maşallah Allah bağışlasın hayırlı evlat etsin...
biz burada tanısıp arkadaslıgımızı dostluga çeviren 11 arkadas mümkün oldugunca sık görüşüyoruz, hastanede bebeklerimizi ziyaret ediyoruz çam sakızı hediyemizi veriyoruz, ev ziyaretleri yapıyoruz, dışarda buluşuyoruz,bebeklerin doğum günü partilerini yapıyoruz...dostlugumuzdan arkadaslıgımızdan aydın beyin bile haberi var.
birbirini anlayan birbirine destek olan 11 kocaman yürek şu anda sadece 3 ümüz anne degiliz 2 arkadasımız hamile hatta birinci hamileliğini tüp bebek yöntemiyle yaşayıp ikiz bebeği olan ve şu anda sürpriz 3. bebeğe hamile bir arkadasımız var... biz neden burada yazmayı bıraktık??
çünkü insanlar mutluluklarımızı paylaşamadı bir gün ben bir arkadasımız dogum yapıyor dedim ve tek bir insan bile bununla sevinemedi bu beni ve arkadaslarımı çok yaraladı ve artık biz burdan fazla birşey paylaşmıyoruz.. şu an doğmuş 7 tane bebegimiz var 3 tanede yolda:))
Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.
mrb canım....Rabbim inş. bu sefer emeklerini boşa cıkarmaz asm yi düşünüyorsun yine umudu kaybetme bol bol dua et beni biliyorsun cok karamsar ve umutsuzdum ama4-5 senedr hiç bukadar istekli dua etmemiştm gercekten dua nın yeri cok büyük ilk denemmde şansım dha coktu ama olmamıştı şimdi şansım azdı ama oldu ALLAH a şükürler olsun...inş. aynı mutluluğu sende yaşarsn ve bütün isteyenlr
Nurben maşallah Allah bağışlasın hayırlı evlat etsin...
biz burada tanısıp arkadaslıgımızı dostluga çeviren 11 arkadas mümkün oldugunca sık görüşüyoruz, hastanede bebeklerimizi ziyaret ediyoruz çam sakızı hediyemizi veriyoruz, ev ziyaretleri yapıyoruz, dışarda buluşuyoruz,bebeklerin doğum günü partilerini yapıyoruz...dostlugumuzdan arkadaslıgımızdan aydın beyin bile haberi var.
birbirini anlayan birbirine destek olan 11 kocaman yürek şu anda sadece 3 ümüz anne degiliz 2 arkadasımız hamile hatta birinci hamileliğini tüp bebek yöntemiyle yaşayıp ikiz bebeği olan ve şu anda sürpriz 3. bebeğe hamile bir arkadasımız var... biz neden burada yazmayı bıraktık??
çünkü insanlar mutluluklarımızı paylaşamadı bir gün ben bir arkadasımız dogum yapıyor dedim ve tek bir insan bile bununla sevinemedi bu beni ve arkadaslarımı çok yaraladı ve artık biz burdan fazla birşey paylaşmıyoruz.. şu an doğmuş 7 tane bebegimiz var 3 tanede yolda:))
Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.
sağol canım benim...senin adına çok mutluyum..bende zaman azaldıkça heyecan artıyor...önümüzdeki adetim bayrama denk geliyor..o yüzden bi sonraki döneme bıraktım..bayramdan hemen sonra aydın beyi arayacağım...artık hakkımızdı hayırlısı neyse o olsun inşallah...
ne güzel size maaşallah...Allah hepinizinkini sağlıkla büyütmenizi nasib etsin inşallah...ben ASM den olumlu sonuç alınca umutlanıyorum ve bu haberleri duymak istiyorum...konuyu tam nedir bilmiyorum ama bence pozitif sonuçlara bi üzüntü olacağını düşünmüyorum...
kimi topiçlerde artık hamile kalındıktan sonra yaşananlar abartılarak sürekli teşhir edilince hoş olmayabiliyor.....artık bu tip konular ilgili topiçlerde devam edilmeli...bu mutluluğu paylaşamamak değil bence...çünkü siz doğum heberine kimse cevap vermedi diye yaralandınız ama tedavi sırasında bunu duyupta ah bende böyle olabilecekmiyim diyerek strese giren yoldaşlarımız ne kadar yaralanmıştır acaba??? bu taraftanda düşünmek lazım....
ama lütfen sonuçlarımızı bildirelim,,özelliklede pozitif olanları....umuda ihtiyacımız var...
Allah hepimizin yolunu aydınlık etsin....kucaklarımızı hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah...
ne güzel size maaşallah...Allah hepinizinkini sağlıkla büyütmenizi nasib etsin inşallah...ben ASM den olumlu sonuç alınca umutlanıyorum ve bu haberleri duymak istiyorum...konuyu tam nedir bilmiyorum ama bence pozitif sonuçlara bi üzüntü olacağını düşünmüyorum...
kimi topiçlerde artık hamile kalındıktan sonra yaşananlar abartılarak sürekli teşhir edilince hoş olmayabiliyor.....artık bu tip konular ilgili topiçlerde devam edilmeli...bu mutluluğu paylaşamamak değil bence...çünkü siz doğum heberine kimse cevap vermedi diye yaralandınız ama tedavi sırasında bunu duyupta ah bende böyle olabilecekmiyim diyerek strese giren yoldaşlarımız ne kadar yaralanmıştır acaba??? bu taraftanda düşünmek lazım....
ama lütfen sonuçlarımızı bildirelim,,özelliklede pozitif olanları....umuda ihtiyacımız var...
Allah hepimizin yolunu aydınlık etsin....kucaklarımızı hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah...
Arkadaşım ben 8 yıllık evliyim ve hiç kimsenin dogum haberiyle strese girmedim, hamilelik haberiyle strese girmedim o yüzden ne demek istediğin konusunda bahsettiğin kişilerle empati kuramadım okuyunca.
eger buraya giripte topiğin tamamını, yazılanları okuyanlar ve bu kadar olumsuzluk yaşanmasına rağmen hamile kalınabilecegini ve bebeklerini kucaklarına alabileceklerini bir örneği ile görüp ümitlenmek yerine strese giriyorsa kanaatimce acilen psikolojik yardım almalı
ayrıca ben doğum haberine kimse cevap vermedi diye yaralanmadım, kimse bu haberle sevinmedi diye yaralandım."Allah analı babalı büyütsün" demek zor olmamalı Eğer insan başkalarının mutluluğuyla mutlu olamıyorsa, kıskançlık ve haset denen iki düşman yanındadır.
Utkumm, canım ben de anlamadım umut olması icin haber duymak isteyip nasıl haber alınca da strese giriliyor ve yaralaniliyor:))
Neyseee
size zahmet bu forum sayfasında yazılanları baştan itibaren okuyun ancak o zaman ne demek istediğimi anlayabilirsiniz
çünkü ne hikmetse insanlar takip ediyordu, okuyordu ve çok ilgilerini çekiyordu bazen yazarken alt kısımda pekçok ziyaretçi ve sessiz seyirci oluyordu ama demekki hepsi dediğiniz gibi düşünüyordu
sanırım tam anlayamadınız sizde....ve şunu belirteyim kendi düşüncem değil..bu yüzden olabilir diyorum..
haberin alınmasının strese soktuğunu söylemedim...sonuçtan sonra 9 ay boyunca ( veya herhangi bir süre boyunca) yaşananların sürekli yazılmasından bahsettim...yaralanma kelimesini arkadaşınız kullandığın için söyledim...sonuçta tedavi görenler topiki burası dimi...şimdi burda pozitif sonuçtan sonra sürekli şu cümlelerle karşılaşmaktan bahsediyorum...
.....kalp atış sesinin duydunmu
......senin ultrason tarihin ne zaman
.....2 li 3 lü testler yaptınınzmı
.....bebişinize neler aldınız
.....benim bugün midem bulanıyor sizin nasıl
.....nelere dikkat etmeliyim
.....cinsiyet baktınızmı
......isimlerini ne vereceksiniz
daha bi dolu sayabilirim...şimdi bunların ümitle ne alakası var...ben tamamen bu içerikten bahsettim....olması gerekenler ise..tedavinizin gidişatı...bu zamana kadarki yaşadıklarınız...şahit olduğunuz mucizevi haberler...sonuçlarınız...kalan diğer şeyler için zaten bir sürü topik var..
bende yaşasam haykıra haykıra yazmak isterim ama yapamam...kimbilir nasıl bir psikolojiyle açıp okuyanlar var...giderim hamilelerin topiklerine girerim...
özelliklede belirttim kimsenin pozitif sonuçlara doğum sonuçlarına üzülceğini düşünmüyorum...
Allah herkesinkini analı babalı büyütsün...Allah olmayanlara versin inşallah...
Sudenaz bende sana hitaben yazmamıştım sadece o bahsettiğin insanlara hitaben yazmıstım.
Rabbim tekrar yaşatmasın o kötü günlerini. İnşaallah isteyen herkes hayırlısı ile bebek sahibi olur. Hoşçakal
Ayrıca burası ASM' ye rağbeti ve Aydın ARICI'nın başarısını ölçecek bir yer değil, bu sadece bir forum ve burda yazılanları insanlar kendi gözüyle görüp mukayese etmeli bir muayene randevusu alıp görüşme yapmalı diye düşünüyorum. Bende tedavim öncesinde pek çok hastane (doktor) ile görüştüm en son burada karar kıldım.
seni çok iyi anlıyorum arkadsım gercek ten bu imtihan cok agır kimi zaman bambaşka biri oluyosun ben mesala öncedn hamile haberi duymak istemiyordum,bi ortamda otururken bebekle ilgili hamilelikle ilgili şeyler duymak istemiyordm kesinlikle kıskanclıgımdan değil seviniyordum bu haberlrle ama içimde hep bi burukluk yanlız kaldıgım zamanlar bizm nedn olmuyo olmayacakmı diye üzülüyordm yada birinn hamile oldugunu duydugum zamn eşime söyleyemiyordm.. ben bu btopikten ayrlamıyorum sizin mutlu haberlerinizi bekliyorum sabırsızlıkla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?