Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

mrb canım....Rabbim inş. bu sefer emeklerini boşa cıkarmaz asm yi düşünüyorsun yine umudu kaybetme bol bol dua et beni biliyorsun cok karamsar ve umutsuzdum ama4-5 senedr hiç bukadar istekli dua etmemiştm gercekten dua nın yeri cok büyük ilk denemmde şansım dha coktu ama olmamıştı şimdi şansım azdı ama oldu ALLAH a şükürler olsun...inş. aynı mutluluğu sende yaşarsn ve bütün isteyenlr

merhaba ben daha önce 2011 ocak ayında Adın beyle tedaviye başladım 1 taze 2 dondurulmuş transferim oldu ve bir kere kimyasal gebelik yaşadım. Şimdi 2. tur denememize başladık ve pazartesi yumurtalarım toplandı.
Benım sorunum sebepsiz olduğu için bu sefer genetik test yapılacak embriyolara fakat 2 tip test varmış biri 8 kromozn a bakılan fish birede 46 kramoona bakılan 24 sure. fiyatlar çok farklı tabii.Benim merak ettiğim aranızda bu testlerden yaptıran var mı?

Merhaba arkadaşım, ben çocuğuma Aydın bey sayesinde kavuştum. Kendisi şeker gibi bir insan, üstelik hocaların hocası yurtdışından gelmiş bir hoca. Kesinlikle tek geçerim :)

Herkese merhaba arkadaşlar, ben ikinci çocuk için Aydın bey a tekrar tedaviye başlayacağım.Umarım bunda da aynı mutluluğu yaşarım :)

olacakolacak arkadaş,
bende aydın bey ve ebru hanım sayesinde ilk bebeğime kavuştum,
ikiknci bebeğimi de nasip olursa dondurulmuşlarımla tekrar aydın beyde yaptıracağım ama henüz erken çünkü oğluşum MEHMET IŞIK henüz3,5 aylık teyzeleri....
aydın bey çok iyi bir hekim, hiç bir doktora güvenmediğim kadar ona güvendim arkadaşlar...

Nurben maşallah Allah bağışlasın hayırlı evlat etsin...
biz burada tanısıp arkadaslıgımızı dostluga çeviren 11 arkadas mümkün oldugunca sık görüşüyoruz, hastanede bebeklerimizi ziyaret ediyoruz çam sakızı hediyemizi veriyoruz, ev ziyaretleri yapıyoruz, dışarda buluşuyoruz,bebeklerin doğum günü partilerini yapıyoruz...dostlugumuzdan arkadaslıgımızdan aydın beyin bile haberi var.
birbirini anlayan birbirine destek olan 11 kocaman yürek şu anda sadece 3 ümüz anne degiliz 2 arkadasımız hamile hatta birinci hamileliğini tüp bebek yöntemiyle yaşayıp ikiz bebeği olan ve şu anda sürpriz 3. bebeğe hamile bir arkadasımız var... biz neden burada yazmayı bıraktık??
çünkü insanlar mutluluklarımızı paylaşamadı bir gün ben bir arkadasımız dogum yapıyor dedim ve tek bir insan bile bununla sevinemedi bu beni ve arkadaslarımı çok yaraladı ve artık biz burdan fazla birşey paylaşmıyoruz.. şu an doğmuş 7 tane bebegimiz var 3 tanede yolda:))
Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.

utkumm, öncelikle dileğine yürekten katılıyorum arkadaşım....

senin mutlulugunu da, üzüntünüde paylaşmayan arkadaş olmaz, bence olamaz...
senin demenle 7 tane bebek sahibi olmuş arkadaş var, benim zamanımda ise bir sürü arkadaşımız vardı....
zaten Aydın Bey'ide bana tanıdıklarım önermişlerdi ki ben yine de araştırdım ve en iyisini yaptım biliyorum....

bu arada hala aydın bey'e ebru hanıma, ve demet hemşireme doğum sonrası yüzyüze teşekkür edemedim en kısa zamanda gebze asm'ye babamızın işleri halledip gidicez İNŞALLAH....
NOT: benide bebek görmeleriniz ev partilerinize çağırırsanız gelmek çok isterim tabi izmit civarında olursa...

sağol canım benim...senin adına çok mutluyum..bende zaman azaldıkça heyecan artıyor...önümüzdeki adetim bayrama denk geliyor..o yüzden bi sonraki döneme bıraktım..bayramdan hemen sonra aydın beyi arayacağım...artık hakkımızdı hayırlısı neyse o olsun inşallah...

ne güzel size maaşallah...Allah hepinizinkini sağlıkla büyütmenizi nasib etsin inşallah...ben ASM den olumlu sonuç alınca umutlanıyorum ve bu haberleri duymak istiyorum...konuyu tam nedir bilmiyorum ama bence pozitif sonuçlara bi üzüntü olacağını düşünmüyorum...

kimi topiçlerde artık hamile kalındıktan sonra yaşananlar abartılarak sürekli teşhir edilince hoş olmayabiliyor.....artık bu tip konular ilgili topiçlerde devam edilmeli...bu mutluluğu paylaşamamak değil bence...çünkü siz doğum heberine kimse cevap vermedi diye yaralandınız ama tedavi sırasında bunu duyupta ah bende böyle olabilecekmiyim diyerek strese giren yoldaşlarımız ne kadar yaralanmıştır acaba??? bu taraftanda düşünmek lazım....

ama lütfen sonuçlarımızı bildirelim,,özelliklede pozitif olanları....umuda ihtiyacımız var...

Allah hepimizin yolunu aydınlık etsin....kucaklarımızı hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah...

sende sağol canım dualarım sennle...

evet canım sana katılıyorum cok haklısn

size zahmet bu forum sayfasında yazılanları baştan itibaren okuyun ancak o zaman ne demek istediğimi anlayabilirsiniz
çünkü ne hikmetse insanlar takip ediyordu, okuyordu ve çok ilgilerini çekiyordu bazen yazarken alt kısımda pekçok ziyaretçi ve sessiz seyirci oluyordu ama demekki hepsi dediğiniz gibi düşünüyordu

Arkadaşım ben 8 yıllık evliyim ve hiç kimsenin dogum haberiyle strese girmedim, hamilelik haberiyle strese girmedim o yüzden ne demek istediğin konusunda bahsettiğin kişilerle empati kuramadım okuyunca.
eger buraya giripte topiğin tamamını, yazılanları okuyanlar ve bu kadar olumsuzluk yaşanmasına rağmen hamile kalınabilecegini ve bebeklerini kucaklarına alabileceklerini bir örneği ile görüp ümitlenmek yerine strese giriyorsa kanaatimce acilen psikolojik yardım almalı
ayrıca ben doğum haberine kimse cevap vermedi diye yaralanmadım, kimse bu haberle sevinmedi diye yaralandım."Allah analı babalı büyütsün" demek zor olmamalı Eğer insan başkalarının mutluluğuyla mutlu olamıyorsa, kıskançlık ve haset denen iki düşman yanındadır.

Utkumm, canım ben de anlamadım umut olması icin haber duymak isteyip nasıl haber alınca da strese giriliyor ve yaralaniliyor:))
Neyseee

inan bu kadar tepki göstermene hem çok şaşırdım hem çok üzüldüm..sanırım bir sinirle okuduğunu tam anlayamadın..ben sizlerden ve kendimden bahsetmedim...sonuçta hepimiz bu yolda bişeyler yaşıyoruz,bi çok acılar çekiyoruz,çokça fedakarlıklar veriyoruz ve bu yolda herkesin hikayesi çok farklı...ben bu siteye 5 yıldır üyeyim...5 yıldır bu forumlarda biçok şeye şahit oldum...geçen sene ASM ye başlayınca bu topiçi baştan sona kadar okudum..okurken yeri geldi ağladım,yeri geldi sevindim...

ama belirttiğin gibi kimseyi kıskanmadım ve kimsenin kıskandığınıda düşünmüyorum çünkü biz başkalarının evlatlarını kıskansaydık hiç uğraşmaz gider evlatlık başvururuz...

benim belirtmek istediğim şey çok farklıydı...ben şuan 5. denemeye başlıyorum ve her denememe farklı psikoloji içerisine giriyorum...bazısında buralarda sürekli girip yazışıyorum..bazı denemede tedavi boyunca siteye hiç girmiyorum...kendimce bişekilde hazırlanmaya çalışıyorum...

tedavi görenler topikleri tedavi boyunca yaşananları paylaştığımız topikler tabiki sonuçları yazacağız,doğum haberide dahil....benim bahsettiğim; arada tedavi görenler yazışırken, meleğine kavuşmuş olupta devam edenlerde sürekli yazıştıklarında illaki bir stres yaşanır...bence yapabilen varsa (ki ben pek yapamıyorum) tedavi boyunca hiç girmesin bu siteye...tedavi sırasındada strese giriyoruz..onun belirtisi var benim yok,onun değeri yüksek benim az,neden v.s. v.s.

sen kendi üstüne alınmışsın (ben strese girmedim dediğin için) ama ben senin yazdığın için ve bu topik için yazmadım...ben 5 senede tedavilerle ilgili bi dolu topiçe abone oldum ve genel anlamda söyledim...çünkü buraları sadece cevap yazanlar okumuyor,yazmayanlarda hatta üye olmayıp takip edenlerde var yani ne kadar insana hitap ediyoruz...ve herkesin kişiliği, anlayış şekli farklıdır...bu şekilde düşünenler vardır dedim...ben şahsen böyle düşünmüyorum zaten....ama böyle kişide burda çok gördüm hatta tartışanlara bile şahit oldum..kimler için konuştuğunu bilmediğim için nacizane tecrübeme dayanarak fikrimi söyledim...bu anlayışta olabilirler...

ben sizin yaşadıklarınızı anlattığınız kadar biliyorum ki eminim anlatmadığınız bi sürü şeyde olmuştur...sizde benim nerelerden buralara geldiğimi bilemezsiniz....ben ilerde anne olmayacağımı 17 yaşında kanserin kıyısından dönerek öğrendim ve bekardım...ben bunun yükünü bekarlığımdan beri çekiyorum..evlenirken bile bu düşüncenin stresini yaşadım ve yala daha yaşıyorum...bunları burada anlatmıyorsam eğer yazarak tekrar üzülmemek içindir...

demek istediğim o ki herkesin kendine göre yaşadıkları farklı ve anlayış biçimleri farklıdır...bu konuda kimseyi yargılayamayız...kimseninde bizimle aynı görüşte olmasını bekleyemeyiz...

aynı doktorun hastaları olarak bana bu denli kızgızca cevap vermenede çok üzüldüm....biraz uzun bi cevap oldu ama kusura bakmayın artık...

Utkumm, canım ben de anlamadım umut olması icin haber duymak isteyip nasıl haber alınca da strese giriliyor ve yaralaniliyor:))
Neyseee

sanırım tam anlayamadınız sizde....ve şunu belirteyim kendi düşüncem değil..bu yüzden olabilir diyorum..

haberin alınmasının strese soktuğunu söylemedim...sonuçtan sonra 9 ay boyunca ( veya herhangi bir süre boyunca) yaşananların sürekli yazılmasından bahsettim...yaralanma kelimesini arkadaşınız kullandığın için söyledim...sonuçta tedavi görenler topiki burası dimi...şimdi burda pozitif sonuçtan sonra sürekli şu cümlelerle karşılaşmaktan bahsediyorum...

.....kalp atış sesinin duydunmu
......senin ultrason tarihin ne zaman
.....2 li 3 lü testler yaptınınzmı
.....bebişinize neler aldınız
.....benim bugün midem bulanıyor sizin nasıl
.....nelere dikkat etmeliyim
.....cinsiyet baktınızmı
......isimlerini ne vereceksiniz

daha bi dolu sayabilirim...şimdi bunların ümitle ne alakası var...ben tamamen bu içerikten bahsettim....olması gerekenler ise..tedavinizin gidişatı...bu zamana kadarki yaşadıklarınız...şahit olduğunuz mucizevi haberler...sonuçlarınız...kalan diğer şeyler için zaten bir sürü topik var..

bende yaşasam haykıra haykıra yazmak isterim ama yapamam...kimbilir nasıl bir psikolojiyle açıp okuyanlar var...giderim hamilelerin topiklerine girerim...

özelliklede belirttim kimsenin pozitif sonuçlara doğum sonuçlarına üzülceğini düşünmüyorum...

Allah herkesinkini analı babalı büyütsün...Allah olmayanlara versin inşallah...

tüp bebek merkezleri topiçlerinin arasında en çok yazılan topiç burası..ve benim ilgimi bu çekmişti..dedimki buraya ne çok rağbet var demekki iyi yer burası ve girdim baştan itibaren bir hevesle okumaya başladım (bir zahmet okuyun diyosunya bilmeden ben okudum )ve hiç aklımda yokken (umut tüp bebekte devam ediyordum) yazılanlara bakarak burada tedaviye başladım...hatta ilk yazdığım mesajdada belirtmiştim sizin yazılarınız beni etkiledi diye...sonra evet baktım sadece tedavi sırasındakiler yazışıyoruz..eee tedaviler bitti ve aynı dönemdeki çoğu arkadaş bende dahil malesef olumsuz sonuç aldık üst üste...takip edenler bilir...kendi adıma konuşayım zaten o kadar ümitliyken büyük bir yıkım yaşamışım...günlerce kendime gelememişim...daha sonrasında sadece konuştuğum sonuç bekleyenlere bakmak için girdim,yazdım ve bitti...artık devir kendini yenileme toparlama bi sonrakine hazırlanma devri..ve aylarcada siteye giredim..şimdi ben yeniden başlıycam 1 ay sonra o yüzden bakıyorum son zamanlarda ne sonuçlar çıkmış ama yok yani kimseler yazmamış...bu benimde moralimi çok bozuyor..bende şunu düşünüyorum demekki ASM ye eskisi kadar rağbet yok...tedavi olmuyorsa burda kim yazışcakki....

offffffffff offfffffff umarım 1 aya burda başlıycak birileri bulurm...

Son düzenleme:
Sudenaz bende sana hitaben yazmamıştım sadece o bahsettiğin insanlara hitaben yazmıstım.
Rabbim tekrar yaşatmasın o kötü günlerini. İnşaallah isteyen herkes hayırlısı ile bebek sahibi olur. Hoşçakal

Sudenaz bende sana hitaben yazmamıştım sadece o bahsettiğin insanlara hitaben yazmıstım.
Rabbim tekrar yaşatmasın o kötü günlerini. İnşaallah isteyen herkes hayırlısı ile bebek sahibi olur. Hoşçakal

Ayrıca burası ASM' ye rağbeti ve Aydın ARICI'nın başarısını ölçecek bir yer değil, bu sadece bir forum ve burda yazılanları insanlar kendi gözüyle görüp mukayese etmeli bir muayene randevusu alıp görüşme yapmalı diye düşünüyorum. Bende tedavim öncesinde pek çok hastane (doktor) ile görüştüm en son burada karar kıldım.

seni çok iyi anlıyorum arkadsım gercek ten bu imtihan cok agır kimi zaman bambaşka biri oluyosun ben mesala öncedn hamile haberi duymak istemiyordum,bi ortamda otururken bebekle ilgili hamilelikle ilgili şeyler duymak istemiyordm kesinlikle kıskanclıgımdan değil seviniyordum bu haberlrle ama içimde hep bi burukluk yanlız kaldıgım zamanlar bizm nedn olmuyo olmayacakmı diye üzülüyordm yada birinn hamile oldugunu duydugum zamn eşime söyleyemiyordm.. ben bu btopikten ayrlamıyorum sizin mutlu haberlerinizi bekliyorum sabırsızlıkla...

evet problem olmamasına sevindim...iyi dileklerin için çok sağol...

bu söylediklerini bende çok yaşıyorum malesef....hatta çok yakın bir arkadaşım korunurken hamile kaldı..cesaret edipte bi türlü bana söyliyemedi..üzülürüm diye...dediğin gibi aslında çok seviniyorum ama içimdeki o boşlukta bi taraftan sızlıyor....

zaten annelik asla kıskanılacak bir duygu değil,asla olamazda....yaşanılası bir duygu bizde yaşamak için çaba sarfediyoruz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…