bu söylediklerini bende çok yaşıyorum malesef....hatta çok yakın bir arkadaşım korunurken hamile kaldı..cesaret edipte bi türlü bana söyliyemedi..üzülürüm diye...dediğin gibi aslında çok seviniyorum ama içimdeki o boşlukta bi taraftan sızlıyor....
zaten annelik asla kıskanılacak bir duygu değil,asla olamazda....yaşanılası bir duygu bizde yaşamak için çaba sarfediyoruz...
Rabbim inş. hayırlısıyla yaşatır sana da bu duyguyu...aynı şekilde benm de görümcem hamileyken herkez bildiği halde kimse söylemmemişti sonra bigün otururken konusu gecti ben saşırmıştm görümcemde sen bilmiyomuydun dedi buda kötü bi durum olmuştu üstelik görümcem bildiği halde, benim kızım olursa tuanna koyacagım dediğim ismi kızına koydu cocukluktan beri hayelimdi hala kırgınlıgım gecmiş değil bunn gibi birçok şey yaşıyo insan Allah kimsenn boynunu bükük bırakmasın
amin canım.........
bende bugün ASM yi aradım...bugün adetimin 5. günü doğum kontrol hapına başlattı...ilk adetimin 2. günü burdaki bir jinekoloğa gidip rahim kalınlığına,kist olup olmadığına baktırıp haber vericem..uygunsa asıl ilaçlarıma başlıycam...donmuş olduğu için çok eziyet çekmiycem Allahtan....inşallahta son olur...dualarını eksik etme...kendine çok iyi bak...
merhaba inşş sağlıklı bebeğini kucağına alırsın hep takip ediyorum sizleri bende 3 asm de 4 başka bir merkezde yaptırdım son şansımın co-culter olduğunu söylediler 5 tüp bebeğimide co-culterle yaptırıcam inşş rabbim bizlerede bu mutluluğu yaşatıcak biraz sabır ve dualarınızı eksik etmeyin lütfen
amin canım.........
bende bugün ASM yi aradım...bugün adetimin 5. günü doğum kontrol hapına başlattı...ilk adetimin 2. günü burdaki bir jinekoloğa gidip rahim kalınlığına,kist olup olmadığına baktırıp haber vericem..uygunsa asıl ilaçlarıma başlıycam...donmuş olduğu için çok eziyet çekmiycem Allahtan....inşallahta son olur...dualarını eksik etme...kendine çok iyi bak...
canım benimde 5. olacak bu..inşallah bu 5. denemelerimiz son denemelerimiz olur ve bizde hayırlısıyla bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız...
anladığım kadarıyla ASM de 3 tane başarısız denemen olmuşşş..onlar nedenini bulamadılarmı? yada bu yüzden diye bişey dendimi? sorun neymiş?
hadi hayırlısı canım inş. busefer olur... yine ilaç kullanacakmısın donmuşların varya oyüzden soruyrm dualarım sennle sende kedine iyi bak
merhaba
asm 1 deneme yaptırdım şuan brüksel tüp bebek merkezindeyim orda da 1 başarısız uygulamam oldu ama oraya devam etmeyi düşünüyorum çünkü 5 gün transferi yaptılar ve detaylı araştırma yaptılarkan pıhtılaşması çıktı t rahim çıktı histeroskopi yapıldı şuan söylenen co-culterden başka çarem olmadığı 0cak gibi onu deniycem bakalım artık
merhaba arkadaşlar,
öncelikle ALLAH hepimizin dualarını kabul etsin ve hayırlı sağlıklı bebeklerimize biran önce kavuştursun bizi.
aralıkta tedaviye başlamayı düşünüyorum,istanbulda en ii merkez asmmi?bana yardımcı olabilirmisiniz?
birde nhs ye sormak istiyorum,co-culter nedir?yeni bir yöntemmi?
teşekkür ederim canım,sen asmden brüksele geçmişsin yanlış bilmiyorsam,asmden memnun kalmadınmı?ben 40 yaşındayım rezervin düşük diyorlar,bundan dolayı bu işde en başarılı merkezi bulmaya çalışıyorum,bana yardımcı olabilirmisin?
vakit kaybetmemem gerektiğini biliyorum,bundan dolayı en iisini bulmaya çalışıyorum,senin yazdığın mantıklı,brüksellede görüşme yaparak karar vermek daha akıllıca,muayene ücretleri,tüp bebek ücretleri ne kadar?bana bilgi verebilirmisin?
teşekkür ederim canım,sen asmden brüksele geçmişsin yanlış bilmiyorsam,asmden memnun kalmadınmı?ben 40 yaşındayım rezervin düşük diyorlar,bundan dolayı bu işde en başarılı merkezi bulmaya çalışıyorum,bana yardımcı olabilirmisin?
her ikinizede teşekkür ederim nhs ve alya.hamile olmana çok sevindim canım benim RABBİM günü geldiğinde sağlıklı birşekilde kucağına almayı nasip etsin.kaç haftalık hamilesin?hamilelerin duası daha çok geçermiş benim için dua edermisin?sıkıntılıyım bugün,ben aralıkta tedaviye başlayacaktım,bu ayki adetim dün başlamalıydı dün birkaç damla geldi bugün yok?????????????????????allak bullak oldum.bugün doktora gideceğim bakalım ne diyecek,soğan kürü yapmıştım etkilemiş olabilirmi?rahim duvarını inceltiyor diyorlar????ALLAH'ım bana ve ihtiyacı olan herkese yardım et.
her ikinizede teşekkür ederim nhs ve alya.hamile olmana çok sevindim canım benim RABBİM günü geldiğinde sağlıklı birşekilde kucağına almayı nasip etsin.kaç haftalık hamilesin?hamilelerin duası daha çok geçermiş benim için dua edermisin?sıkıntılıyım bugün,ben aralıkta tedaviye başlayacaktım,bu ayki adetim dün başlamalıydı dün birkaç damla geldi bugün yok?????????????????????allak bullak oldum.bugün doktora gideceğim bakalım ne diyecek,soğan kürü yapmıştım etkilemiş olabilirmi?rahim duvarını inceltiyor diyorlar????ALLAH'ım bana ve ihtiyacı olan herkese yardım et.
dün doktora gittim,hamilelik yok,kist yok,herşey normal dedi doktor ama sadece lekelenme var ped bile kullanmama gerek yok o kadar az yanibunun sebebini açıklayamıyor,bugün devlet hastanesine gideceğim birde.daha önce hamile kalmıştım ve 9. haftada kalbi durmuştu.o zamanda çok uykum oluyordu başımı kaldıramıyordum,şimdi yine aynı bugün 10 da zor kalktım aklım uykuda,psikolojikmi acaba?birde dün akşam doğum kontrol hapına başladım,off ne yapacağım ben ((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?