Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Rabbim inş. hayırlısıyla yaşatır sana da bu duyguyu...aynı şekilde benm de görümcem hamileyken herkez bildiği halde kimse söylemmemişti sonra bigün otururken konusu gecti ben saşırmıştm görümcemde sen bilmiyomuydun dedi buda kötü bi durum olmuştu üstelik görümcem bildiği halde, benim kızım olursa tuanna koyacagım dediğim ismi kızına koydu cocukluktan beri hayelimdi hala kırgınlıgım gecmiş değil bunn gibi birçok şey yaşıyo insan Allah kimsenn boynunu bükük bırakmasın

amin canım.........

bende bugün ASM yi aradım...bugün adetimin 5. günü doğum kontrol hapına başlattı...ilk adetimin 2. günü burdaki bir jinekoloğa gidip rahim kalınlığına,kist olup olmadığına baktırıp haber vericem..uygunsa asıl ilaçlarıma başlıycam...donmuş olduğu için çok eziyet çekmiycem Allahtan....inşallahta son olur...dualarını eksik etme...kendine çok iyi bak...

merhaba inşş sağlıklı bebeğini kucağına alırsın hep takip ediyorum sizleri bende 3 asm de 4 başka bir merkezde yaptırdım son şansımın co-culter olduğunu söylediler 5 tüp bebeğimide co-culterle yaptırıcam inşş rabbim bizlerede bu mutluluğu yaşatıcak biraz sabır ve dualarınızı eksik etmeyin lütfen

canım benimde 5. olacak bu..inşallah bu 5. denemelerimiz son denemelerimiz olur ve bizde hayırlısıyla bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız...

anladığım kadarıyla ASM de 3 tane başarısız denemen olmuşşş..onlar nedenini bulamadılarmı? yada bu yüzden diye bişey dendimi? sorun neymiş?

hadi hayırlısı canım inş. busefer olur... yine ilaç kullanacakmısın donmuşların varya oyüzden soruyrm dualarım sennle sende kedine iyi bak

merhaba
asm 1 deneme yaptırdım şuan brüksel tüp bebek merkezindeyim orda da 1 başarısız uygulamam oldu ama oraya devam etmeyi düşünüyorum çünkü 5 gün transferi yaptılar ve detaylı araştırma yaptılarkan pıhtılaşması çıktı t rahim çıktı histeroskopi yapıldı şuan söylenen co-culterden başka çarem olmadığı 0cak gibi onu deniycem bakalım artık

hadi hayırlısı canım inş. busefer olur... yine ilaç kullanacakmısın donmuşların varya oyüzden soruyrm dualarım sennle sende kedine iyi bak

canım ilaç derken..normal tedavide kullandığımız iğneler değil...rahim kalınlaşması için bi takım haplar kullanıcam...

sağol canım..eksik etme dualarını..kendine iyi bak..

anladım canım...inşallah herşey yolunda giderde sende bebişine kavuşursun..

merhaba arkadaşlar,
öncelikle ALLAH hepimizin dualarını kabul etsin ve hayırlı sağlıklı bebeklerimize biran önce kavuştursun bizi.
aralıkta tedaviye başlamayı düşünüyorum,istanbulda en ii merkez asmmi?bana yardımcı olabilirmisiniz?
birde nhs ye sormak istiyorum,co-culter nedir?yeni bir yöntemmi?

merhaba co-culter yapay rahim demek rahşmden parça alınıp bu sıvının içinde embriyolar oluşturuluyor sonra nakil yapılıyor embriyolara aynı otramdan aynı ortamam nakil olmuş oluyor bende tutunama sorunu var o yüzden doktorum öneriyor tabi ek maliyeti var ama kabul edicem başka çarem yok çünkü hangi merkeze gidersen git öncelikle tedavi öncesi testlerini çok iyi yaptırmalısın hakkında hayırlısı umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun

teşekkür ederim canım,sen asmden brüksele geçmişsin yanlış bilmiyorsam,asmden memnun kalmadınmı?ben 40 yaşındayım rezervin düşük diyorlar,bundan dolayı bu işde en başarılı merkezi bulmaya çalışıyorum,bana yardımcı olabilirmisin?

doktorlardan personelden mennun kaldım aydın bey süper biri ama birde şansımı yücel beyde denemek istedim en iyisine sen karar verirsin bence ikisinede muayene ol ve hangisi sana gücen veriyorsa orda yaptır ben yücel beyden fikir almak için gittim ve benden bazı testler istedi yaptırdıkça kan pıhtılaşması çıktı t rahim çıktı hepsini çözdük sonra tüp bebek yaptırdık birde ben 5 gün transperi istiyordum birlikte riske girdik bana dediler 5 güne gitmek risktir hiç yumurtada kalmıyabilir dediler ben kabul ettim ve çok iyi 2 yumurta naklettiler ama bende tutunma sorunu var olmadı senin ilk tüp bebeğin değil herhalde yanlış anlama ama vakit kaybetmemelisin

vakit kaybetmemem gerektiğini biliyorum,bundan dolayı en iisini bulmaya çalışıyorum,senin yazdığın mantıklı,brüksellede görüşme yaparak karar vermek daha akıllıca,muayene ücretleri,tüp bebek ücretleri ne kadar?bana bilgi verebilirmisin?

muayene ücreti brükselde 300 diye hatırlıyorum ilk görüşmeyede ücret alıyorlar asm ilk görüşmeye ücret almıyor eski bütün testlerini ve sonuçlarını götürmelisin yücel bey rahim filmi kan testleri mutlaka istiyor benim rahim filmim yoktu rahim filmi olmadan cevap veremem dedi tüp bebek brükselde 4200 tl di ilaçlar kişiden kişiye değişiyor benim 2000 civarında tuttu asm de 3600 diye işlem ücreti diye hatırlıyorum

mrb. canım ben 26 yasındayım benımde yumurta sayım azdı ASM tedavi gördüm ve hamileyim şimdi daha önce ankara da görmüştm tedavi sansım daha coktu ama olmamıştı bırazda nasıp tabı ama galiba asm iyi biryer ekipte cok önemli tabi Allah yardımcınız olsun...

merhaba internette araştırma yaparken gördüm lokal injury (rahimde yaralama) diye bir yöntem varmış embriyoların tutunma şansını arttırıyormuş bilgisi olan var mı acaba?

her ikinizede teşekkür ederim nhs ve alya.hamile olmana çok sevindim canım benim RABBİM günü geldiğinde sağlıklı birşekilde kucağına almayı nasip etsin.kaç haftalık hamilesin?hamilelerin duası daha çok geçermiş benim için dua edermisin?sıkıntılıyım bugün,ben aralıkta tedaviye başlayacaktım,bu ayki adetim dün başlamalıydı dün birkaç damla geldi bugün yok?????????????????????allak bullak oldum.bugün doktora gideceğim bakalım ne diyecek,soğan kürü yapmıştım etkilemiş olabilirmi?rahim duvarını inceltiyor diyorlar????ALLAH'ım bana ve ihtiyacı olan herkese yardım et.

sağol canım tabiki ederim hep dua ediyorum zaten Rabbim butun isteyenlere hayırlısıyla yasatsın inş.benim 26 hafta oldu soğan kuru bende yapmıştım öyle bişey olmadı canım dr. sonra yine yaz merak ettim...

moralini yüksek tutu lütfen inşş güzel haberlerle dönersin seni çok iyi anlıyorum bende sürekli çözüm arıyorum rabbim yardım edicek inş bol bol dua et

dün doktora gittim,hamilelik yok,kist yok,herşey normal dedi doktor ama sadece lekelenme var ped bile kullanmama gerek yok o kadar az yanibunun sebebini açıklayamıyor,bugün devlet hastanesine gideceğim birde.daha önce hamile kalmıştım ve 9. haftada kalbi durmuştu.o zamanda çok uykum oluyordu başımı kaldıramıyordum,şimdi yine aynı bugün 10 da zor kalktım aklım uykuda,psikolojikmi acaba?birde dün akşam doğum kontrol hapına başladım,off ne yapacağım ben((((((

merhaba aklıma takılanlar var en son ne zaman regli oldun ve kan testi yaptın mı hamilelik yeni ise ultrosonda görünür mü beliriler psikolojikte olabilir bende hala regli olmadım bekliyorum herzaman ki gibi kendi kendime regli olamıyorum ilaçta alınca 15 gün sonra regli oluyorum ne sıkıntılı bir dönem doğum kontrol hapıda içmek istemiyorum içmezsemde herşey allak bullak oluyor seni çok iyi anlıyorum allah yardımcımız olsun sen şimdi neden soğum kontorol hapına başladın tüp bebeğe başlıycakmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…