Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

nhscim,giremedim nete ondan dolayı yazamadım,ben bu ay tüp bebeğe hazırlık yapıyorum,aralıkta tüp bebek düşünüyorum,kanda baktırdım hamileliğe çıkmadı.ama belirtilerden dolayı kafam karışmıştı. lekelenmede olunca acaba demiştim.lekelenme 2 gün gibi sürdü,sonra normal adetim oldu.bu arada eşimle asmde denemeye karar verdik,hayırlısı inşallah hepimiz için.senin için doktor ne diyor, sen ne zaman başlayacaksın?yanlış bilmiyorsam adetini düzenleyip tedaviye başlayabiliyorlar.birde bu bahsedilen kürlerden denemedinmi? yağmur sesinin bahsettiği bitki uzmanıyla görüşsen?ben aramayı düşünüyorum,senin yüzyüze görüşme imkanın var.beni habersiz bırakma lütfen.birde umudunu kaybetme ALLAH ol dedikten sonra herşey olur,biz kullar olarak elimizden geleni yapacağız diymi.öpüyorum seni.

merhaba bende ilaç alıcam regli için doktorla konuştum regliden sonra doğum kontorl hapına başlıycam ilaç bitince parça alıcaklar co-culter için ondan sonra tüp bebeğe başlıycaz benim ocakı bulucak çünkü muhasebeci olduğum için yılı sonu yoğun olurum izin için böyle bir yol izledim bakalım artık herşeyin hayırlısı o kürleri araştırmadım sadece arı sütü ve polenle ilgili şeyler okuyorum ama eminde olamıyorum allah gönlüne göre versin canım dualarımızı kabul etsin

amin canım,tabi tedavi sürecinde kafanında rahat olması gerekli,40 yaşımın hikayesi topiğini açan yağmur sesi var onu okudunmu?çok güzel yazmış 19 kasımda kızını kucağına almış hayırlısıyla.inşallah bizde böyle güzel haberlerimizi paylaşırız.bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağız inşallah canım benim.

şimdi ağlaya ağlaya okudum rabim bizede böyle bir umut ışığı yaksa şimdi araştırıyorum ömer nazarı ve mutlaka gidicem

canım benim,inşallah şifan ordadır,vesile olur inşallah.senden birşey rica edebilirmiyim,gittiğinde postayla gönderiyormu sorabilirmisin?

canım benim,inşallah şifan ordadır,vesile olur inşallah.senden birşey rica edebilirmiyim,gittiğinde postayla gönderiyormu sorabilirmisin?

tabiki sorarım istersen sana kargo yaparım eşim konuştu bana yakın olan yer deposuymuş prş cuma cmt hasta bakıyormuş bakırköydeymiş yeri haftaya cmt gidicem inş iyi olur sen telde konuşursun istersen sanada kargo yaparım

teşekkür ederim canım benim,telefonla ulaşmaya çalıştım,netteki telefonu açan farklı bir numara verdi ,birkaç kez aradım açan olmadı,bu nedenle sorarmısın demiştim.gittiğinde ömer hocaya direkt ulaşabileceğim bir numara varmı sende?

günaydın canım özelden sana cep telini yazıyorum prş-cuma-cmt muayene ediyorlarmış

sen başka hangi bitkilerii kullanmayı düşünüyorsun ben arı sütü polen kullanmayı düşünüyorum ama int araştırdım 780 tl dediler 480 de var karar veremiyorum sen kullanıyormusun yada nerden aldın birde hangi bitkileri kullanıyorsun ben hayıtı kullanmayı düşünüyorum

merhaba canım,nasılsın?ne yaptın cumartesi gidebildinmi?kürlerle ilgili şunu öğrendim;aynı anda 2 kür yapılmıyormuş.ben şu anda soğan kürü yapıyorum,sabahları aç karnına bal polen arısütü,çörek otu karşımı yapıyorum,akşam yatmadan önce 1 adet nar(rahim duvarını kalınlaştırıcı etkisi varmış) yemeye çalışıyorum.senin verdiğin fiyatlar çok yüksek bal polen arı sütü fiyatlarımı bunlar?ben küçük bir kavonozda alıyorum arı sütünü 20 tl bana 1 hafta yetiyor,balda aynı şekilde yarım kilo alıyorum 10 tl,100 gr polen 5 tl.birde bir jel varmış hamile kalmayı kolaylaştırıcı,yanlış anlamadıysam rahim ağzı sıvısı gibi birşey,spermler uzun yaşayabilsinler diyepaket şeklindeymiş içinde yumurtlama gününü belirleyen testler varmış,internette satılıyormuş.inşallah bu tedavim başarılı olurda almama gerek kalmaz,seninde tedaviye gerek kalmaz inşallah,birbirimize mutluluklarımızı müjdeleriz inşallah.öpüyorum canım,cevabını bekliyorum heyecanla.

merhaba bu cmt gidicem inşş ben ilaç aldım regli olmayı bekliyorum ondan sonra başlıycam bende nar suyu aldım onu içicem keçiboynuzu pekmezi aldım solgarın ürünlerinide alıcam baktım internetten arı sütü çok pahalı evet polen ucuz ist uygun fiyatlı arı sütü bulup alıcam yanlız otlara karar veremiyorum çöret otunu bal tarçını duydumda bu bayanın yazdığı diğer otları tam bilmiyorum yapıcam artık

yumurtlama günümü bbelirleyen testlerden eczaneden 3 tane aldım ben tam gününü bulamıyorum bakalım elimizden geleni yapıcaz bu ay kampa giriyorum bence sende al o testlerden işe yarıyor tam gününü bulursun inşş sende müjdeli haberlerle gelirsin psikolojimi düzeltmem gerek bu işler psikolojikte biliyorsun aileden hamile haberleri aldıkça psikolojim bozuluyor abimin eşi hamile gördükçe fena oluyorum rabbim çok büyük inş bizimde yüzümüzü güldürür bol bol dua et ben yasinde okuyorum sen de oku rabbim dualarımızı kabul etsin

amin canım,ben ayın 17sinde tedaviye başlamayı düşünüyorum bir terslik olmazsa,istanbula geleceğim yani,eğer uygun fiyatlı arı sütü bulamazsan ben burdan alıp getirebilirim sana.yağmursesinin bahsettiği otlarıda bulabilirim,ama ben ona yazdım neyi nasıl kullanacağım diye,o bana dönmemiş,bebeğinden dolayı vakit bulamıyordur herhalde.o bana dönerse,neyi nasıl kullanacağımızı yazarsa o otlarıda almayı düşünüyorum.o zaman onlarıda ayrıca görüşürüz.moral konusuna gelince ,kesinlikle en önemlisi moral.ben eşime ve aileme dedim beni strese sokacak hiçbirşey yapma diye,elimden gelenide sonuna kadar yapmaya kararlıyım,ha ALLAH nasip etmezse yapacak birşey yok,hayat arkadaşımızla mutlu mesut yolumuza devam etmeye bakacağız,diymi ama.hiç birşeyi kafana takma,hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimizi alacağız kucağımıza vazgeçmeyeceğiz bebeklerimizden,ALLAH ne zaman nasip ederse.aklına ne gelirse yaz paylaş sıkıntılarını içine atma rahat ol,öpüyorum görüşmek üzere.

teşekkür ederim eğer bulamazsam senden rica ederim 17 sinde aydın beye mi geliyorsun inşş güzel alırsın 2 ay bende bitkileri deniycem olmazsa yücel beye başlıycam yeniden bende inanıyorum eninde sonunda mutlu haberleri bizde vericez

arı sütünün markasını yazarmısın ben burda araştırıyım(kavanozun üstünde ne yazıyor)

arı sütünün markasını yazarmısın ben burda araştırıyım(kavanozun üstünde ne yazıyor)

nasip olursa aydın beye başlıycam.arı sütünün markasını bilmiyorum eve gidince bakayım,burda bir yetiştiriciden alıyorum,markası önemlimiymiş?birkaç yıldır polen bal alıyorduk memnunuz diye ondan aldım ama birkez markette görmüştüm yakındı fiyatı o aralardaydı,akşam marketede bakayım.şu marka ii bu marka ii diye birşey varmıymış?kafam karıştı.elimdeki bitiyor kalite farkı varsa kalitelisini alayım???????????

kafan karışmasın bizim burda markettede gördüm seninki iyidir diye sordum bende o markadan alıyım diye eşim bulmuş birkaç marka varmış hangisini istersin diye sordu karar veremedim solgarın ürünlerine baktım içerikleri güzel çokta pahalı değil biri 55 tl diğeri 44 alıcam sen omega 3-6-9 kullandın mı ben almayı düşünüyorum

akşam markete baktım,bal polen arı sütü karışımı 75 tl idi(fer marka)500 gr.mı.omega almadım,bana burda bir doktor vermişti,2 yada 3 çeşit onları almayı düşünüyorum.omega hangi marka düşünüyorsun?

solgarın ürünlerini alıcam omega 3-6-9 çörekotu bal tarçın karışımnı çok kullanan var olumlu şeyler yazmışlar çakşır kökünü alırken dikkat etmek gerekirmiş bayanlar için ayrı erkekler için ayrıymış hafta sonu aktardan alıcam hepsini ilaçlarıda tamamların bu aya bomba gibi giriyorum:)))))bakalım artık hayırlısı

evvveetttttttttttttttt harikasın başarmanın yarısı yola çıkmakmış kalan yarısıda bomba gibi çıkmaksa bu iş tamamdır.hiç doktorla uğraşmadan inşallah SPONTAN olsun hamileliğin.
çakşır otu demişsin neye yarıyor bir, ayrımını ben yapabilecekmiyim aktara güvenip yola devammı?birde arkadaşlık isteğini kabul etmeye çalıştım ama oldumu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…