Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

slm kızlar...bugün aydın beyle dondurulmuş tedaviye start verdik...estrofeme başladım..ayın 19 unda randevum var..rahim kalınlığına göre transferim belli olacak..rabbim inşallah bu sefer kucağımıza almayı nasib eder...

amin canım,ALLAH yardımcınız olsun.emriyoların hayırlı sağlıklı bebekler olarak dönsün sana.

kızlar bat 12 aralık ama ben bu aydan hiç ümitli değilim çünkü eşim o dönemde yurtdışındaydı ve ben aldığım hormon ve iğnelerle (klomen ve ovitrelle) kaldım bu ay doktorla konuştum eşimin her zaman yanımda olamadığını söyledim bi de ikimizin de psikolojisi bozuldu artık... aşılama dedi doktor ama önce rahim filmi dedi. şimdiye kadar her klomen kullandığımda çoğul gebelik demişti doktor ama olmadı. aşılama için önce rahim filmi çekilecek ardından sorun varsa laparoskopi ve sonra aşılama. aşılamanın da şansı yüzde 15 miş. yani 10 kişiden birinin utuyo acaba diyorum direkt tüp bebeğe mi geçsek? benim durumumda olup direkt tüp bebeğe geçen var mı aranızda?

merhaba canım,öncelikle tedavisiz kolayca bebeğine kavuşmanı diliyorum.daha 2 gün var adetine belli olmaz oluverir inşallah.yaşını bilmiyorum yaşın ileriyse sonra üzülmemek adına aşılama ile zaman kaybetme derim.hayırlısıyla olsun canım.

( adet oldum. 2 gün erken oldum çatlatma iğnesinden sonraki 15. gün olmam gerekiyodu. yani şimdiye kadar hep öyle oldu. şimdi 2gün erken oldum. 5 olgunlaşmış yumurta ve ardından hüsran olunca bence kesin tüplerde sorun var. tüp bebek en iyisi. bu haftaiçi için aydın beyden randevu aldım görüşmeye gidicez. yaşım 28 cnm. şansım ne kadar sence?

üzülme canım,daha önünde uzun zaman var gibi görünüyor bebek sahibi olmak için,35 yaş sonrası tehlikeli diyorlar.ama sen yinede doktorla görüştüğünde yumurtalık rezervlerinin kontrol edilmesini istediğini söyle istersen.yumurttalık rezervlerini gösteren testler var.sen rahim filmi çektirmedinmi?orda tüpler rahim yumurtalıklar hepsi kontrol ediliyor.birde kürlerden yapmıyorsan onları yapmanı tavsiye ederim,mesela çatlatma iğnesi yerine hayıt kürünü tavsiye ederim.inşallah Aydın bey sana ii şeyler söyler,zaten çok ii birisi seni üzeceğini zannetmem.hayırlı haberlerini bekliyorum.

kızlar tüp bebek için asm ilk denemede tek embriyo mu koyuyor? ben ikiz istiyorum yaaa

nhs nasılsın? görünmüyorsun?merak ettim seni.ömer beye gidecektin,neler yaptın?nasıl gidiyor?

iyiyim arısütü aldım sabahları içiyorum polen bal keçiboynuzu pekmeziyle karıştırtım reglimi bekliyorum solgarın ürünlerinide aldım ömer beye prş gidicem regli olmayı bekliyorum sen ne yaptın istanbulda kaç gün kalıcaksın

Arkadaşalr merhaba, ben de dün 2. Tüp denemesi için aydın beyle görüştüm. Sormayı unuttuğum bazı sorular var size sorsam yardımcı olabilir misiniz? Bende polikistik over eşimde de sperm morfoloji bozukluğu var. O yüzden puregon düşük doz tedavi uygulayacak doktor. Aralık adetimle başlıyorum. Hoca bu ay türkiyedeymiş. O yüzden tüm kontrollerimi kendisi mi yapar onu merak ediyorum.
2- laboratuvar da ımsı kullanılıyor mu? Emriyolu kim başarılı tecrübeli birisi mi?
3- transfer sonrası hastanede ne kadar süre istirahat edebiliyoruz? Hemen kaldırıp eve mi gönderiyorlar. Ben şehir dışından geleceğim için biraz dinlenip kalkmak istiyorum.
4- tek emriyo mu çift emriyomu onu kararsızlığın yaşıyorum. önceki hastalar
5-pcos olup da düşük doz puregon kullanarak tedaviye başlayanlar yumurta kalitesi nasıldı? Bazıları bu durmda boş folikülle karşılaşmış.
6- rapor veriliyor mu? Ve devlet kurumlarda alınan raporların geçerliliği var mı?

merhaba sorularına bildiğim kadar cevap vermeye çalışıcağım
transfer sonrası 2 saat kadar hast kalıyorsun, 35 yaş altı ilk 2 denemede tek embriyor üçüncü denemeden sonra 2 embriyo konuluyor,bence pcosluydum ama kilo problemim olduğu için yüksek dozla ilaca başlamışlardı zaten sürekli takip ettikleri için ilaç az gelirse ona göre arttırılar, türkiyede olduğu zaman kendisi ilgileniyor operasyonlarıda kendisi yapıyor ımsı konusunda emin değilim açıkcası

1. eğer türkiyedeyse hepsine kendi giriyor
2. ımsı var..ben geçenki denemede istedim.kullandılar..ama toplamadan sonra söylemen lazım..embriyologlarına çok güveniyorum...bende çok başarılıydılar..
3. 1 saat dinlendiriyorlar.
4. yaşın 35 altıysa 2. denemede tek koyuyor.
5. pcos değilim ama banada düşük doz uygulandı..ve iyi kalidete embriyolar oldu
6. rapor vermiyorlar...ssk da geçmiyor..ama dışardan aldığın rapor geçiyormu emin değilim..

amin canım,ALLAH yardımcınız olsun.emriyoların hayırlı sağlıklı bebekler olarak dönsün sana.

inş canım allah gönlüne göre varsın

sağolun kızlar..aminnnn

tedavin hayırlı olsun canım inş. busefr olur...akıl vermek gibi olmasında selati tefriciye duasını oku canım dua et bolca

sağol canım..tefriciyeyi yeni bitirdim...başka dualara başladım..bende zaten duanın gücüne çok inanıyorum..zaten yapacak başka neyimiz varki..rabbimden istiycez...seninde dualarını bekliyorum

kızlar tüp bebek için asm ilk denemede tek embriyo mu koyuyor? ben ikiz istiyorum yaaa

4 negatif tüp denemesi geçirmiş biri olarak tek olsun benim olsun diyorum...sende takılma lütfen şu ikiz meselesine...rabbim önce ol desin sonra sağlıklı ,hayırlısını nasib etsin...

ayrıcada malesef ilk denemede kesinlikle tek embriyo koyuyorlar...rabbim sana ikiz verecek olduktan sonra tek embriyoylada ikiz kalınabilir merak etme

çok teşekkür ederim kızlar. Benimde aklımda hiç asm yoktu hatta umut için karar vermiştim diyebilirim. Tesadüfen gittik. Kararımı değiştirdim asm den yana. Inşallah doğru kararı vermişimdir.

slm canım,merak etmiştim tşk yazdığın için.senin ne zaman adet olman gerekiyor?zamanı geçmedimi?hamilelik olabilirmi? ben 17 sinde geleceğim nasip olursa,Aydın bey söyleyecek programı.ama 17 sinde dönmeyi düşünüyorum,kontroller gün aşırı olursa gelip gideceğim,hergün derse kalacağım.sen gitmişsin Aydın beye hergünmü çağırıyor gün aşırımı?

çok teşekkür ederim kızlar. Benimde aklımda hiç asm yoktu hatta umut için karar vermiştim diyebilirim. Tesadüfen gittik. Kararımı değiştirdim asm den yana. Inşallah doğru kararı vermişimdir.

canım hayırlı olsun tedavin inşallah hayırlı sağlıklı bebeklerin olur,bende kararsızdım ama Aydın beyde karar kıldım,bu kararımda bu ay burda olmasının etkiside büyük,inşallah hakkımızda hayırlısı.sen ne gün başladın tedaviye?

canım merhaba,işler biraz yoğun benim bu ara tedaviye başlıycam diye toparlamaya çalışıyorum ondan yazamadım sana,mesaj hakkım yokmuş yeni olduğum için.yazmamın mahzuru yoksa neler cevabını burdan yazabilirim.ama endişelenme stres yapma bizim için en önemlisi bu,öpüyorum seni.

kızlar liste yapıyorum yanlışım eksiğim varsa düzeltirmisiniz; 1)nhs-serbest deniyor 2)baharb-? 3)sudenaz222-19 Aralık randevu 4)angel-light-angel-23 aralık randevu 5)hurre-17 aralık randevu :)hepimiz için hayırlı olsun çabalarımız hayırlı sağlıklı bebekler olarak bize dönsün,hepinizi öpüyorum kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…