sağolun kızlar..aminnnn
sağol canım..tefriciyeyi yeni bitirdim...başka dualara başladım..bende zaten duanın gücüne çok inanıyorum..zaten yapacak başka neyimiz varki..rabbimden istiycez...seninde dualarını bekliyorum
Allah dualarını kabul etsn canım ben hep dua ediyorum...ismini anarak dua etmek daha makbulmuş sudenaz arkadaşıma diye dua ediyorum hatta inş. hayırlısıyla olur bukez
slm canım,merak etmiştim tşk yazdığın için.senin ne zaman adet olman gerekiyor?zamanı geçmedimi?hamilelik olabilirmi?ben 17 sinde geleceğim nasip olursa,Aydın bey söyleyecek programı.ama 17 sinde dönmeyi düşünüyorum,kontroller gün aşırı olursa gelip gideceğim,hergün derse kalacağım.sen gitmişsin Aydın beye hergünmü sen
merhaba ben kendi kendime regli olamıyorum hep geçiyor test yaptım hamilelik yoktu o yüzden ilaç alım farlutal adet olmayı bekliyorum cmt günü gelir %100 ondan sonra bitkisel yoldan deniycem bir-iki ay bakalım artık hayırlısı aydın bey gün aşırı çağırıyor kontrollere adetin 3 günü başlıyor tedaviye aslında aydında olduğunu söylesen orda bir doktora kontorllerini olsan yumurtanın sayısını ve çapını ölçüyorlar ona göre ilacın dozunu ayarlıyorlar git gel zor olmuycak mı yinede sen bilirsin tabi burda kalma olanağın varsa aydın beyin görmesi daha iyi ama en iyi kararı sen veririsin hakkında hayırlısı sen tedavi olurken bitkisel birşeyler deniycekmisin
sağolun kızlar..aminnnn
sağol canım..tefriciyeyi yeni bitirdim...başka dualara başladım..bende zaten duanın gücüne çok inanıyorum..zaten yapacak başka neyimiz varki..rabbimden istiycez...seninde dualarını bekliyorum
Allah dualarını kabul etsn canım ben hep dua ediyorum...ismini anarak dua etmek daha makbulmuş sudenaz arkadaşıma diye dua ediyorum hatta inş. hayırlısıyla olur bukez[/QU bizede edermisin isim olarak,çok ihtiyacımız var
Allah dualarını kabul etsn canım ben hep dua ediyorum...ismini anarak dua etmek daha makbulmuş sudenaz arkadaşıma diye dua ediyorum hatta inş. hayırlısıyla olur bukez
bizede edermisin isim olarak,çok ihtiyacımız var
çok teşekkür ederim kızlar. Benimde aklımda hiç asm yoktu hatta umut için karar vermiştim diyebilirim. Tesadüfen gittik. Kararımı değiştirdim asm den yana. Inşallah doğru kararı vermişimdir.
kızlar liste yapıyorum yanlışım eksiğim varsa düzeltirmisiniz; 1)nhs-serbest deniyor2)baharb-? 3)sudenaz222-19 Aralık randevu 4)angel-light-angel-23 aralık randevu 5)hurre-17 aralık randevu :)hepimiz için hayırlı olsun çabalarımız hayırlı sağlıklı bebekler olarak bize dönsün,hepinizi öpüyorum kızlar.
merhaba ben kendi kendime regli olamıyorum hep geçiyor test yaptım hamilelik yoktu o yüzden ilaç alım farlutal adet olmayı bekliyorum cmt günü gelir %100 ondan sonra bitkisel yoldan deniycem bir-iki ay bakalım artık hayırlısı aydın bey gün aşırı çağırıyor kontrollere adetin 3 günü başlıyor tedaviye aslında aydında olduğunu söylesen orda bir doktora kontorllerini olsan yumurtanın sayısını ve çapını ölçüyorlar ona göre ilacın dozunu ayarlıyorlar git gel zor olmuycak mı yinede sen bilirsin tabi burda kalma olanağın varsa aydın beyin görmesi daha iyi ama en iyi kararı sen veririsin hakkında hayırlısı sen tedavi olurken bitkisel birşeyler deniycekmisin
sağol canım benim..
bu arada ismim Elif
tabikide canım..tüm tedavidekiler duamdasınız..rabbim inşallah bu tedavilerimizde evladımızı kucağımıza bağışlar..
merhaba
sakin ol lütfen inş güzel sonuçlarla dönüceksin ben inanıyorum bende ömer beyi aradım çok yoğunlar randevuyu ocak ayına vermek istediler çok rica ettim öğle tatilnide gidicem araya alıcaklar gelince sonuçları yazarım solgarın ürünlerinide dün aldım hepsini yapıcam artık hayırlısı sende kafana takma lütfen ve olumlu şeyler düşün kü sonuç POZİTİF olsunn
sağolun kızlar..aminnnn
Allah dualarını kabul etsn canım ben hep dua ediyorum...ismini anarak dua etmek daha makbulmuş sudenaz arkadaşıma diye dua ediyorum hatta inş. hayırlısıyla olur bukez[/QU bizede edermisin isim olarak,çok ihtiyacımız var
tabiki ederim rabbim sizlerinde yüzünü güldürsn inş. sizde bana dua edin bebeğim sağlıklı ve hayırlı olsun...
çok kalabalıktı bekledim biraz akapunktur yaptı bende olan hastalıkları söyledi hormonların çok bozuk bebek durmaz dedi ilaç verdi 3 ay kullan düzene girsin dedi regli olamadığı söyledi 3 sonra gel dedi alıcam bugün ilaçları kullanıcam artık
ömer beyden sadece safran tabletlerini alayım diyordum,muayene olmak daha ii bu durumda.en azından stresime ii gelebilir.muayene ücretleri,ilaçlar sana ne kadara mal oldu? Aydın bey inşallah güzel şeyler söyler,gelişmeleri hemen yazarım,bana dua et ne olur.görüşürüz.[/QUOTE]günaydın
ben hiçbirşey söylemeden hepsini söyledi hormonların bu kadar yüksekken çocuğun olmaz düşürmemiz gerek dedi bebek durmaz dedi önce onları düşürelim dedi 3 tane ilaç verdi sabah öğle akşam içicem bir çay verdi günde 2 bardak içicem başladım bugün içiyorum solgarın ürünlerinide içiyorum arı sütü ve keçiboynuzu balıda yiyorum bide nar suyu içiyorum inş fazla gelmez bir iki gün içicem sorun olursa solgarı bırakıcam ama şimdilik sıkıntı yaratmıyor aydın beyle görüşünce gelişmeleri yazarsın merak ediyorum
tabiki ederim rabbim sizlerinde yüzünü güldürsn inş. sizde bana dua edin bebeğim sağlıklı ve hayırlı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?