Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

SLM BAYANLAR.BU AKŞAM SAAT 9 DA CUMHURBAŞKANIMIZA TWİTRDAN TÜP BEBEKTE UYGULANAN İKİ EMBRİYO UYGULAMASI VE RAPOR ŞARTLARI YÜZÜNDEN YAŞADIĞIMIZ ZORLUKLARI YAZICAZ.NE KADAR ÇOK KİŞİ OLURSAK O KADAR DİKKAT ÇEKERİZ.LÜTFEN DESTEK VERİN HEP BERABER SORUNLARIMIZI YAZARSAK BU UYGULAMALADA DÜZELTME YAPILABİLİR.LÜTFEN DESTEK VERN

merhaba ben kendi kendime regli olamıyorum hep geçiyor test yaptım hamilelik yoktu o yüzden ilaç alım farlutal adet olmayı bekliyorum cmt günü gelir %100 ondan sonra bitkisel yoldan deniycem bir-iki ay bakalım artık hayırlısı aydın bey gün aşırı çağırıyor kontrollere adetin 3 günü başlıyor tedaviye aslında aydında olduğunu söylesen orda bir doktora kontorllerini olsan yumurtanın sayısını ve çapını ölçüyorlar ona göre ilacın dozunu ayarlıyorlar git gel zor olmuycak mı yinede sen bilirsin tabi burda kalma olanağın varsa aydın beyin görmesi daha iyi ama en iyi kararı sen veririsin hakkında hayırlısı sen tedavi olurken bitkisel birşeyler deniycekmisin[/QUOTE]
acaba demiş ve umutlanmıştım,neyse bir daha ki bebişli olsun inşallah.benim meselede Aydın bey ben takip edeceğim dedi,ama demesede ben onun takip etmesini istiyorum,Aydın bey için asm yi tercih ettik.yorulcaz mutlaka sonucu olumlu olsunda.kal derse kalıcam ama dediğim gibi gün aşırı derse gidip geleceğim.bizim bebekler nazlı bebekler,daha dünyaya gelmeden yoruyorlar bizi.tedavide sadece arı sütü-polen-bal-çörek otu karışımına devam etmeyi düşünüyorum.stres yapmaya başladım(kötüyümmmmm

Allah dualarını kabul etsn canım ben hep dua ediyorum...ismini anarak dua etmek daha makbulmuş sudenaz arkadaşıma diye dua ediyorum hatta inş. hayırlısıyla olur bukez

sağol canım benim..
bu arada ismim Elif

bizede edermisin isim olarak,çok ihtiyacımız var

tabikide canım..tüm tedavidekiler duamdasınız..rabbim inşallah bu tedavilerimizde evladımızı kucağımıza bağışlar..

çok teşekkür ederim kızlar. Benimde aklımda hiç asm yoktu hatta umut için karar vermiştim diyebilirim. Tesadüfen gittik. Kararımı değiştirdim asm den yana. Inşallah doğru kararı vermişimdir.

rica ederiz..bende umut taki 2 negatiften sonra buraya yöneldim..orasıda çok iyi bir merkez ama malesef bana yaramadı..hatta ASM de yaptığım son deneme negatif olmasına rağmen şuana kadar yaptırdığım en başarılı denemeydi...

eline sağlık canım

acaba demiş ve umutlanmıştım,neyse bir daha ki bebişli olsun inşallah.benim meselede Aydın bey ben takip edeceğim dedi,ama demesede ben onun takip etmesini istiyorum,Aydın bey için asm yi tercih ettik.yorulcaz mutlaka sonucu olumlu olsunda.kal derse kalıcam ama dediğim gibi gün aşırı derse gidip geleceğim.bizim bebekler nazlı bebekler,daha dünyaya gelmeden yoruyorlar bizi.tedavide sadece arı sütü-polen-bal-çörek otu karışımına devam etmeyi düşünüyorum.stres yapmaya başladım(kötüyümmmmm[/QUOTE]

merhaba
sakin ol lütfen inş güzel sonuçlarla dönüceksin ben inanıyorum bende ömer beyi aradım çok yoğunlar randevuyu ocak ayına vermek istediler çok rica ettim öğle tatilnide gidicem araya alıcaklar gelince sonuçları yazarım solgarın ürünlerinide dün aldım hepsini yapıcam artık hayırlısı sende kafana takma lütfen ve olumlu şeyler düşün kü sonuç POZİTİF olsunn

merhaba
sakin ol lütfen inş güzel sonuçlarla dönüceksin ben inanıyorum bende ömer beyi aradım çok yoğunlar randevuyu ocak ayına vermek istediler çok rica ettim öğle tatilnide gidicem araya alıcaklar gelince sonuçları yazarım solgarın ürünlerinide dün aldım hepsini yapıcam artık hayırlısı sende kafana takma lütfen ve olumlu şeyler düşün kü sonuç POZİTİF olsunn[/QUOTE]

randevu alabilmene sevindim inşallah hayırlı haberlerle dönersin ve şifan burdandır.ALLAH'ım aratmadan sunuversin inşallah.

eline sağlık canım [/QUOTE]

sağolasın canım,inşallah listede güller açsın,hepimizin kucağı hayırlı sağlıklı bebeklerle dolsun.

randevu alabilmene sevindim inşallah hayırlı haberlerle dönersin ve şifan burdandır.ALLAH'ım aratmadan sunuversin inşallah.[/QUOTE]

çok kalabalıktı bekledim biraz akapunktur yaptı bende olan hastalıkları söyledi hormonların çok bozuk bebek durmaz dedi ilaç verdi 3 ay kullan düzene girsin dedi regli olamadığı söyledi 3 sonra gel dedi alıcam bugün ilaçları kullanıcam artık

çok kalabalıktı bekledim biraz akapunktur yaptı bende olan hastalıkları söyledi hormonların çok bozuk bebek durmaz dedi ilaç verdi 3 ay kullan düzene girsin dedi regli olamadığı söyledi 3 sonra gel dedi alıcam bugün ilaçları kullanıcam artık[/QUOTE]

günaydın canım,dün bekledim ama tahmin ettim beklediğini.çok şaşırdım,sen hiçbirşey demedenmi anladı hepsini?hadi inşallah burdandır şifan.bitkileri sordunmu onlara devam edeyimmi diye?görüşmek üzere öpüyorum.

tabiki ederim rabbim sizlerinde yüzünü güldürsn inş. sizde bana dua edin bebeğim sağlıklı ve hayırlı olsun...[/QUOTE]

ALLAH razı olsun,etmezmiyiz hiç, dua herşeyimiz.ALLAH istedikten sonra herşey olur imkansızlar bile.RABBİM bebeklerini hayırlı ve sağlıklı etsin annesiyle babasıyla hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu ömürleri olsun.istemişken hepsini isteyelim dimi

günaydın canım,dün bekledim ama tahmin ettim beklediğini.çok şaşırdım,sen hiçbirşey demedenmi anladı hepsini?hadi inşallah burdandır şifan.bitkileri sordunmu onlara devam edeyimmi diye?görüşmek üzere öpüyorum.[/QUOTE]

günaydın

ben hiçbirşey söylemeden hepsini söyledi hormonların bu kadar yüksekken çocuğun olmaz düşürmemiz gerek dedi bebek durmaz dedi önce onları düşürelim dedi 3 tane ilaç verdi sabah öğle akşam içicem bir çay verdi günde 2 bardak içicem başladım bugün içiyorum solgarın ürünlerinide içiyorum arı sütü ve keçiboynuzu balıda yiyorum bide nar suyu içiyorum inş fazla gelmez bir iki gün içicem sorun olursa solgarı bırakıcam ama şimdilik sıkıntı yaratmıyor aydın beyle görüşünce gelişmeleri yazarsın merak ediyorum

günaydın

ben hiçbirşey söylemeden hepsini söyledi hormonların bu kadar yüksekken çocuğun olmaz düşürmemiz gerek dedi bebek durmaz dedi önce onları düşürelim dedi 3 tane ilaç verdi sabah öğle akşam içicem bir çay verdi günde 2 bardak içicem başladım bugün içiyorum solgarın ürünlerinide içiyorum arı sütü ve keçiboynuzu balıda yiyorum bide nar suyu içiyorum inş fazla gelmez bir iki gün içicem sorun olursa solgarı bırakıcam ama şimdilik sıkıntı yaratmıyor aydın beyle görüşünce gelişmeleri yazarsın merak ediyorum[/QUOTE]
ömer beyden sadece safran tabletlerini alayım diyordum,muayene olmak daha ii bu durumda.en azından stresime ii gelebilir.muayene ücretleri,ilaçlar sana ne kadara mal oldu? Aydın bey inşallah güzel şeyler söyler,gelişmeleri hemen yazarım,bana dua et ne olur.görüşürüz.

Slm bayanlar.hepinize kolaylıklar ve sağlıklı bebekler versin rabbim.bu merkezi aklıma düşüren baharcığımada slmlar:)ben merkezle ilgili sorularımı sudeye sordum sağolsun yanıtladı da aranızda ist.dan gidiş geliş yapan varmı servisle onu sorucaktım ben taaa bahçelievlerdeyim:)servis mecidiyeköyden kalkıyomuş galiba bu durumda olanlar yazabilirmi çok zor oluyomu mesafe uzak ama benim takıldığım şubat ayında gidip gelmek daha zor olucak.bir fikri olan varmı(galiba kimse ist.dan servisle gitmiyo ama şansımı deneyeyim ben:))

ömer beyden sadece safran tabletlerini alayım diyordum,muayene olmak daha ii bu durumda.en azından stresime ii gelebilir.muayene ücretleri,ilaçlar sana ne kadara mal oldu? Aydın bey inşallah güzel şeyler söyler,gelişmeleri hemen yazarım,bana dua et ne olur.görüşürüz.[/QUOTE]

muayene ücreti 100 tl verdim ilaçlarda 99 tl tuttu 3 tablet verdi 1 de çay içicem onun int sitesinden ilaçlarını içeriğini okudum bana çok uygun inş iyi gelir hep dua ediyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…