Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

kızlar merhaba benimde 10 aralıkta transferim oldu 2 tane 10 hücreli 1.kalite embriyo transfer edildi 3.denemem izmirden uçakla gidip geldim 2 haftada tam 12 kere uçtum :) umarım emeklerime değer bir sonuç alırım çok heycanlıyım şimdi tam bugün 1 hafta oldu ağrım var adet sancısı gibi daha öncekilerde hep yattım bunda çalıştım düşünmeyim diye eşimdeydi sorun ama bende daha fazlası çıktı 14.kromozomumda sorun çıktı homozigot mutant olduğumu öğrendim vs vs vs bekliyorum..

merhaba arkadaşlar,bende 20 Aralık salı aydın bey ile ilk tedavime başlıyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun.RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN...

anlaşılan ist.dan giden yok..ben randevu için aradığımda öngörüşme için suadiyeye verdiler .acaba orda sadece takipmi yapıyo.orda da hastanedemi yoksa kendi yerimi??öyleyse orda sadece takip yapıp opu transferi asm de yapıyodur. kızlaaaaaaaar bilgi verecek olan varmı..

hayırlısı olsun evet orda sadece kontrol.....operasyonlar gebzede ayrıca kontrole doktorlar nerdeyse ona göre yönlendiriyolar örneğin çarşamba ve cumaları suadiyedeler cumartesi ebru sabah gebze saat 2 den sonra suadiye de oluyor sormak istediklern olursa cevaplarım....

ya ben randevu alırken ist.dan gelicem dedim oda gebzeye gelmenize gerek yok suadiyeye gelin dedi. bende sevinmiştim kışın ortasında o kadar yolu gitmiycem diye..neyse söyliyeyim bari takiplerimi orda yapsınlar en azından..yoksa dünya yol.tabi eğer orda başlarsam .daha öngörüşme için gidicem.öff keşke yaz olsaydı ..neyse teşekkürler cevapladığın için:)

merhaba canım,öncelikle 1 hafta sonra hayırlı haberlerini alırız inşallah.ağrılarını düşünme bu şekilde olduğunu söylüyorlar.bende dün başladım,hayırlısıyla olur inşallah bu kez.bende Aydın'dan gidip geliyorum.senin sorununu Aydın bey mi buldu?nasıl tesbit edildi?

merhaba canım,ben dün başladım tedaviye Aydın'dan gelip gidiyorum.Aydın bey sadece gebzede bakıyor diye biliyorum.ulaşımıda sorun etme yardımcı oluyorlar çok ii bir organizasyonları var,servis saatleri ve yerleri ile ilgili kitapcık var bende yazabilirim sana.şimdiden hayırlı olsun canım.

merhaba arkadaşlar,bende 20 Aralık salı aydın bey ile ilk tedavime başlıyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun.RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN...

hayırlı olsun tedavin canım,çabaların sana sağlıklı hayırlı bebekler olarak geri dönsün inşallah.RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN.

hayırlı olsun tedavin canım,çabaların sana sağlıklı hayırlı bebekler olarak geri dönsün inşallah.RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN.

çok teşekkür ederim sevgili hurre uzun zamandır sessiz sedasız üye olmadan takip ediyordum bu topiği,tedavim yaklaşınca üye olup bende yazmaya karar verdim.bu benim ilk denemem çok heyecanlıyım ,korkuyorum ,hislerim,duygularım, karmakarışık .....dualarımdasınız...

selam kızlar..sabah randevum vardı AYdın beyde...ben donmuş deniyceğim için ilk kontrolümdü. bugün adetimin 14. günü rahim kalınlığı 8 mm olmuş..çok iyi dedi..bir daha gitmeme gerek yokmuş...ayın 26 sında transfer tarihi verdiler...rabbim hiçbirimizin emeklerini karşılıksız bırakmasın..

bikaç kişi daha var sanırım tedaviye başlayan..hepinizin tedavisi hayırlı olur inşallah..

hadi gözün aydın olsun cnm .bu belirsizlikte sıkıyo insanı.inş. bu defa olucak dualarımdasın:)

merhaba tedavin hayırlı olsun aydın bey ne dedi herşey yolunda inşşş güzel gelişmeler olucak öyle hissediyorum bende ilaçları içiyorum tadı biraz kötü ama ne yapalım katlanıyoruz regli oldum yumurtlama günümü bekliycem artık gelişmeleri yazarsın görüşürüz

Hayır canım ben ilk negatif denemeden sonra tüm genetik testlerimi yaptırdım (KARYOTİP ANALİZ ) orda çıktı ....ama ben bugün negatif sonucumu aldım malesef regl oldum hayırlısı aydın bey çok iyi bir doktor ben geçen gün tüö genetik testlerimi bir genetikçiye göndermiştim hematolog ile birlikte incelemişler benim otoimmüm oranım malesef çok yüksek yani bağışıklık sistemim güçlü hematolog bana siz bu durumda gebe kalamazsınız dedi çünlü vucudunuz embriyoyu yabancı madde olarak kabul eder ve onunla savaşır dedi....doktorunuz bunu görmedimi dedi bana gördü tekrar test yaptık negatif çıkmıştı dedim ama malesef bu test yalancı sonuçlar veriyormuş yani bir kaç kez bakılması gerekmiş....şimdi pazartesi tüm testler baştan yapılcak çünkü herşey çok yii giderken birden tersine dönüyor anlıyorum zaten olmayacağını çünkü sancılar çok şiddetli oluyor....

slm sudenaz seni takip ediyordum, inşallah bu sefer rabbim emeklirini karşılıksız bırakmaz sağlıklı bebişlerin olur.bende bugün gittim aydın bey'e akşam başladım iğnelerime.allah yardımcımız olsun

hayırlı olsun tedavin.inş. zorlanmam daha gitmedim görüşmeye 28ine gün verdiler yoğunluktan.teşekkürler cnm..

merhaba kızlar ben de bu cumaya randevu aldım ilk için. neler yapılıyo ilk görüşmede neler isteniyo? bana yardım ederseniz sevinirim.

hadi gözün aydın olsun cnm .bu belirsizlikte sıkıyo insanı.inş. bu defa olucak dualarımdasın:)

Allah razı olsun canım çok sağol

senin tedavinde hayırlı olsun canım...çok sağol amin inşallah..

merhaba kızlar ben de bu cumaya randevu aldım ilk için. neler yapılıyo ilk görüşmede neler isteniyo? bana yardım ederseniz sevinirim.

randevuda ne kadar testin varsa götür..onları tek tek inceleyip not ediyor...durumunuzu konuşuyosunuz...size neyin uygun olduğunu anlatıyor...varsa eksik yapılması gereken bişey onları istiyor..muayenede yapıyor (bana ilk görüşmede yapmıştı) bu kadar..ama vakit ayırıyor ve çok güler yüzlü...inşallah hayırlı olur canım

şeker yüklemesi, tsh, hemoglobin istedi.

aydın bey çok sempatik güleryüzlü bir adam kafamdaki herşeyi sordum hepsine de cevap verdiç ama ben polikistik overliyim ya onu söylemeyi unutmuşum glifor kullanıyoum hergün. bu yapılan şeker yüklemesinde sizce doğru yanıt alınabilir mi ilaç kullanıyorum sonuçtagerçi tahlilin yapıldığı gün içmedim ama aklımda soru işareti kaldı.

canım o zaman sonuçları verirken mutlaka bu durumdan bahset...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…