- 6 Nisan 2008
- 669
- 80
- 118
canım o zaman sonuçları verirken mutlaka bu durumdan bahset...
merhaba canım tedavin nasıl gidiyor merak ettim seni gelişmeler nasıl
kızlar yarın transferim var saat 1 de.....hepinizin dualarını bekliyorum...bana dua edene rabbim kat kat fazlasını verir inşallah...
bu arada aydın bey yarın yokmuş..transferime ebru hanım girecek...ilk kez işlem yaptırcam kendisinde..hayırlısı olur inşallah
merhaba canım,iyisindir inşallah.benim 2 yumurtam gelişti,inşallah hayırlısıyla olur bu kez.benim için dua edermisinsen ne yapıyorsun yumurtayı takip ettirerekmi deneyeceksin?
hadi hayırlısı olsun cnm. inş.12 gün sonra güzel haberlerini alırız.rabbim sağlıkla önce karnına sonra kucağına nasip etsin yavrularını..ya bu aydın bey ya tamamen gitsin yada hiç gitmesin bu ne yaa:)
çok sağol canım..inşallahhh hayırlısı olur...Aydın bey izinliymiş bugün :)
kızlar bugün 5BB ve 4AB kalitelerinde 2 emriyo transfer edildi...transferimi ebru hanım yaptı..iyi geçti herşey..inşallah sonundada yüzümüz güler...
slm sudenaz rabbim bütün isteyenlerle birlikte senin ,benim ,hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. ALLAHım 12 gün sonra senin mutlu haberlerini duyursun bize ,yavruşların sıkıca tutunsunlar sana inşallah.bugün bende sabah 9da ordaydım ,banada ilk kez ebru hanım baktı ,gayet samimi ve güler yüzlüydü.bu ara kendine dikkat et .Allahım yardımcın olsun.....kızlar bugün 5BB ve 4AB kalitelerinde 2 emriyo transfer edildi...transferimi ebru hanım yaptı..iyi geçti herşey..inşallah sonundada yüzümüz güler...
Tam birşey anlamıyorum ama inşallah 12gün sonra burdan sevinç cümlelerini okuyup mutlu oluruz
slm sudenaz rabbim bütün isteyenlerle birlikte senin ,benim ,hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. ALLAHım 12 gün sonra senin mutlu haberlerini duyursun bize ,yavruşların sıkıca tutunsunlar sana inşallah.bugün bende sabah 9da ordaydım ,banada ilk kez ebru hanım baktı ,gayet samimi ve güler yüzlüydü.bu ara kendine dikkat et .Allahım yardımcın olsun.....
sağolun kızlar..Allah razı olsun....
serpilcim ben öğleden sonra transfer oldum...bende ilk defa ebru hanımla bir işlem yaptırdım..evet çok iyiydi..çok destek oldu...inşallah elide uğurlu gelir..rabbim onları bana bağışlar..
inşallah sende hayırlısıyla tedavini bitirir bebeklerine kavuşursun canım...
canım ben iyiyim ilaçlara devam ediyorum hep dua ediyorum allah isteyen herkese nasip etsin inşşş güzel haberler vericeğine inanıyorum doktora gitmedim henüz
kızlar yarın transferim var saat 1 de.....hepinizin dualarını bekliyorum...bana dua edene rabbim kat kat fazlasını verir inşallah...
bu arada aydın bey yarın yokmuş..transferime ebru hanım girecek...ilk kez işlem yaptırcam kendisinde..hayırlısı olur inşallah
canım bebeklerin hayırlı ve sağlıklı olurlar inşallah.:)inşallah tutunurlar yazacaktım.bebeklerin diye yazıverdim.tutunmuşmu bu yaramazlar ne?))hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.dün bende ordaydım.deskde bir anne adayına bilezik takıyorlardı(saat 9 gibi)senmiydin acaba?orda herkese bakıyorum acaba topikten biri varmı diye:)öpüyorum herkesi.
kızlar ilk transferde 2 tane koyulabiliyomu ilk denemede. ??? bi de cinsiyet seçimi olabiliyo mu asm'de? yumurta toplama kolay bişey mi? anestezi kullanılıyo mu? transferde anestezi kullanılıyo mu? zor bir işlem mi?
çok soru sordum ama pek bilgim yok tüp bebek ile ilgili. yarıdmcı olursanız sevinirim.
ALLAH razı olsun canım benim,ALLAH dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin.yumurtan gelişmeye başlamıştır,inşallah ilaçlar etkisini hemen gösterir,en kısa zamanda olumlu haberlerini alırız.benim perşembe günü yumurtam alınacak.tek yumurta işlem yapılacak,biri daha hızlı gelişince farklı büyüklüklerde oldular dün ebru hanım baktı tek yumurta gibi düşün dedi.bu akşam çatlatma iğnemi yapacağım,perşembede alacaklar.inşallah sağlıklı bebek olarak döner bana.öpüyorum canım,görüşmek üzere.
ALLAH razı olsun canım benim,ALLAH dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin.yumurtan gelişmeye başlamıştır,inşallah ilaçlar etkisini hemen gösterir,en kısa zamanda olumlu haberlerini alırız.benim perşembe günü yumurtam alınacak.tek yumurta işlem yapılacak,biri daha hızlı gelişince farklı büyüklüklerde oldular dün ebru hanım baktı tek yumurta gibi düşün dedi.bu akşam çatlatma iğnemi yapacağım,perşembede alacaklar.inşallah sağlıklı bebek olarak döner bana.öpüyorum canım,görüşmek üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?