Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

iy
merhaba benim yumurta üretiyorum ama geç büyüyorlar ilaç dozunu çok veriyorlar o zaman büyüyor 10 tane toplandı her denememde ama hiç dondurulmuşum olmuyor ayrıca tutunamam probleminde var co-culter banada önerdiler ama yaptırmadım henüz co-culterde labarotuar çok önemliymiş şansı arttırdığını okudum

memnun kaldım aslında ama 2 olumsuz denememden sonra orası bana olumsuzluk çağrıştırıyor,sanki yine olmayacakmış gibi geliyor...

merhaba 2 olumsuz denemeden sonra aydın bey sana yol göstermedi mi sorunun ne olduğu tespit edilmedi mi bence tüp bebek yaptırmadan önce bütün testlerini yaptır öyle tüp bebek yaptır doktorların sorunları deneme yanılma yöntemiyle bulmalarında çok kızıyorum çok ilaç alıyoruz vucudumuza birde ucuz bir tedavi değil ki

bende test istedim henüz gerek yok dedi doktor,senin rahiminde herhangi bir sorun görmüyorum dedi,genetik testleri ve diğer testleri 2. taze denemeden sonra eğer yine tutmazsa yapalım dedi,sana çok masraf olur gerek yok dedi,bende ne yapacağıma karar veremedim,ki ne testi yaptırcağımı bile bilmiyorum ,hatta geride asm de 3 adet dondurulmuş olmasına rağmen,aydın beyde zaten dondurulmuşlarla devam etme fikrinde değildi,yavaşmışlar,taze yapalım dedi...

neden donmuşları önermedi...?senin donmuşların mı yavaş gelişiyor anlamadım...bende çok yumurta ürettiğim için tazelerle değilde donmuşlarla şansımın yüksek olduğunu söyledi...3 gün önce donmuş transferim oldu...hatta hemşire dediki bu aralar donmuşlarla hep güzel haber alıyoruz inşallah seninde tutar dedi...

demin okuyodum yücel beye gidiyosun dimi?şu rahime çizik atma olayı varmış denendimi sende.co-cultur de tutunma için şansı arttıryomuş evet.hakkında hayırlısı..

embriyoların gelişimi durduysa niye dondurdular peki.o zaman dondurmak için para vermeseydin sende..birde biçok merkez daha başlamadan bütün testleri istiyolar.nasıl senden ikinciyide yapalım olmazsa isteriz demişler şaşırdım doğrusu.

dondurulmuşlarla şansın yok demedi sadece ilk iki transferimde yerleştirilenlere göre daha yavaş bölünmüşler,yinede tutabilirlermiş,tercihi bana bırakıyor yani,2 defa transfer oldum,biri taze 2. si dondurulmuş,her ikisindede kimyasal gebelik yaşadımve korkuyorum aynı şey olacak diye, o yüzden taze deneyip şansımı yüksltmek istiyorum sanki

5 adet donduruldu,2+5 şeklinde ,2 si daha iyidi kalan 3 ü biraz daha yavaşmış,test konusundadabenimde bir fikrim yok,aydın bey %99 rahiminde bir sorun olmadığını düşünüyorum histereskopiye gerek yok dedi,

demin okuyodum yücel beye gidiyosun dimi?şu rahime çizik atma olayı varmış denendimi sende.co-cultur de tutunma için şansı arttıryomuş evet.hakkında hayırlısı..

merhaba yücel beyi arayıp sordum çizik atma olayını zaten co-culter yaparken yapılıyor dedi ama kanıtlanmış bir durum yok dedi

canımmmm,az önce öğrendim 1 tanesi döllenmiş yarın transfer edilecek,ne olur dualarına devam et,dualarımız sayesinde oldu.RABBİM en kısa zamanda seninde yüzünü güldürsün,ALLAH'ım hepimizin kucaklarını hayırlı sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah.ne olur hepiniz dua edin benim için.

benimkilerde sanırım öyle...benim embriyolar 5. gün donduruldu ama donduruldukları zaman 4. günde olması gereken şekildeymiş tam blast değillermiş..o yüzden bir gün önce çözdüler 6. gün transferi oldu ama 5 günlerindeki gibilermiş..yani benimkilerde yavaş bölünüyor...ben bu kısma çok takılmıyorum...burda ne kötü embriyolarla hamiş kalanları gördüm..rabbim vercek olduktan sonra veriyor...bence sen donmuşlarını yabana atma derim..tabi yine senin tercihin..inşallah hayırlısı olur...

inan hep aklımdasın inşşş bu sefer yüzün gülücek inancını kaybetme hep dua ediyorum dün gecede ettim gözlerim doldu inan yeni yıla bebeğinle giriceksin inşşş

serpilcim,dualarınız sayesinde çok rahat geçti toplama işlemim,bir tanesi döllenmiş nasip olursa yarın saat 10 da transferim var,seninde yumurta toplaman var sanırım.ALLAH'ım kolaylıklar versin sana ve hepimize inşallah ALLAH'ım emeklerimizi boşa çıkarmasın.dualarım hepimiz için.

nhs tutunma probleminin olduğu nasıl tespit edildi?

yücel bey iki tane 5 gün embriyosu nakletti ve durumlarının çok iyi olduğunu bu embriyoları başka birine nakletsek kesin hamile kalırdı senden pozitif sonuç bekliyordum çok şaşırdım dedi
herşeyş yaptılar herşeye baktılar artık başka birşey kalmadı dedi

inan hep aklımdasın inşşş bu sefer yüzün gülücek inancını kaybetme hep dua ediyorum dün gecede ettim gözlerim doldu inan yeni yıla bebeğinle giriceksin inşşş

ALLAH razı olsun canım benim,benimde hep dualarımdasın.inşallah bebeklerimiz tutunur büyür hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir.yüzlerimizi güldürürler.inan beraber gün saymayı çok çok çok isterim,yaşadıklarımızı paylaşmayı çok isterim.dünyaya geldiklerinde onları görüştürmeyi çok isterim.RABBİM hepimize yardım etsin inşallah,hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimizle kuçaklarımızı doldursun.öpüyorum seni kocaman,görüşmek üzere.

inşallah transferinde sorunsuz geçer...dualarımız seninle...yarın al bebişini gel ve hiç ayrılmayın bidaha....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…