bende doktor arıyorum,asm de bir defa tüp bebek yaptırdım tutmadı,şimdi 2. denememi yapıcam acaba nerde başlasam diye düşünüyorum....
neden ikinciyi orda düşünmüyosun memnun kalmadınmı??
kızlaaar nerdesiniz.eskiler yeniler lütfen merkez hakkında olumlu olumsuz yaşadıklarınızı paylaşın benim gibi yeni başlıycakların kafasında binbir soru var.benim gibi yumurtlama problemi olanlar dr.size uygun tedaviyi nasıl uyguladı.ko-kültür yaptıran varmı aranızda....
dr.aramak tedaviden daha stersliymiş.
memnun kaldım aslında ama 2 olumsuz denememden sonra orası bana olumsuzluk çağrıştırıyor,sanki yine olmayacakmış gibi geliyor...
merhaba 2 olumsuz denemeden sonra aydın bey sana yol göstermedi mi sorunun ne olduğu tespit edilmedi mi bence tüp bebek yaptırmadan önce bütün testlerini yaptır öyle tüp bebek yaptır doktorların sorunları deneme yanılma yöntemiyle bulmalarında çok kızıyorum çok ilaç alıyoruz vucudumuza birde ucuz bir tedavi değil ki
bende test istedim henüz gerek yok dedi doktor,senin rahiminde herhangi bir sorun görmüyorum dedi,genetik testleri ve diğer testleri 2. taze denemeden sonra eğer yine tutmazsa yapalım dedi,sana çok masraf olur gerek yok dedi,bende ne yapacağıma karar veremedim,ki ne testi yaptırcağımı bile bilmiyorum ,hatta geride asm de 3 adet dondurulmuş olmasına rağmen,aydın beyde zaten dondurulmuşlarla devam etme fikrinde değildi,yavaşmışlar,taze yapalım dedi...
iy
merhaba benim yumurta üretiyorum ama geç büyüyorlar ilaç dozunu çok veriyorlar o zaman büyüyor 10 tane toplandı her denememde ama hiç dondurulmuşum olmuyor ayrıca tutunamam probleminde var co-culter banada önerdiler ama yaptırmadım henüz co-culterde labarotuar çok önemliymiş şansı arttırdığını okudum
bende test istedim henüz gerek yok dedi doktor,senin rahiminde herhangi bir sorun görmüyorum dedi,genetik testleri ve diğer testleri 2. taze denemeden sonra eğer yine tutmazsa yapalım dedi,sana çok masraf olur gerek yok dedi,bende ne yapacağıma karar veremedim,ki ne testi yaptırcağımı bile bilmiyorum ,hatta geride asm de 3 adet dondurulmuş olmasına rağmen,aydın beyde zaten dondurulmuşlarla devam etme fikrinde değildi,yavaşmışlar,taze yapalım dedi...
dondurulmuşlarla şansın yok demedi sadece ilk iki transferimde yerleştirilenlere göre daha yavaş bölünmüşler,yinede tutabilirlermiş,tercihi bana bırakıyor yani,2 defa transfer oldum,biri taze 2. si dondurulmuş,her ikisindede kimyasal gebelik yaşadımneden donmuşları önermedi...?senin donmuşların mı yavaş gelişiyor anlamadım...bende çok yumurta ürettiğim için tazelerle değilde donmuşlarla şansımın yüksek olduğunu söyledi...3 gün önce donmuş transferim oldu...hatta hemşire dediki bu aralar donmuşlarla hep güzel haber alıyoruz inşallah seninde tutar dedi...
embriyoların gelişimi durduysa niye dondurdular peki.o zaman dondurmak için para vermeseydin sende..birde biçok merkez daha başlamadan bütün testleri istiyolar.nasıl senden ikinciyide yapalım olmazsa isteriz demişler şaşırdım doğrusu.
demin okuyodum yücel beye gidiyosun dimi?şu rahime çizik atma olayı varmış denendimi sende.co-cultur de tutunma için şansı arttıryomuş evet.hakkında hayırlısı..
merhaba yücel beyi arayıp sordum çizik atma olayını zaten co-culter yaparken yapılıyor dedi ama kanıtlanmış bir durum yok dedi
inşşş canım bir tane olsun tam olsun benden 10 tane topladılarda ne oldu inş güzel sonuçlarla dönüceksin ben inanıyorum hep dua ediyorum hamilelerin duaları kabul olurmuşya sende hemen bana dua edersin birlikte gün sayarız inşşş
dondurulmuşlarla şansın yok demedi sadece ilk iki transferimde yerleştirilenlere göre daha yavaş bölünmüşler,yinede tutabilirlermiş,tercihi bana bırakıyor yani,2 defa transfer oldum,biri taze 2. si dondurulmuş,her ikisindede kimyasal gebelik yaşadımve korkuyorum aynı şey olacak diye, o yüzden taze deneyip şansımı yüksltmek istiyorum sanki
canımmmm,az önce öğrendim 1 tanesi döllenmiş yarın transfer edilecek,ne olur dualarına devam et,dualarımız sayesinde oldu.RABBİM en kısa zamanda seninde yüzünü güldürsün,ALLAH'ım hepimizin kucaklarını hayırlı sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah.ne olur hepiniz dua edin benim için.
hurre perşeme günü için Allahım kolaylıklar versin,Rabbim en kısa zamanda seni evladınla kavuştursun.emeklerin karşılıksız kalmasın,mutlu haberlerini bekliyorum ,allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah....
nhs tutunma probleminin olduğu nasıl tespit edildi?
inan hep aklımdasın inşşş bu sefer yüzün gülücek inancını kaybetme hep dua ediyorum dün gecede ettim gözlerim doldu inan yeni yıla bebeğinle giriceksin inşşş
inan hep aklımdasın inşşş bu sefer yüzün gülücek inancını kaybetme hep dua ediyorum dün gecede ettim gözlerim doldu inan yeni yıla bebeğinle giriceksin inşşş
saat 10 da transferim 10 da uygun olursan benim için dua edermisin.
serpilcim,dualarınız sayesinde çok rahat geçti toplama işlemim,bir tanesi döllenmiş nasip olursa yarın saat 10 da transferim var,seninde yumurta toplaman var sanırım.ALLAH'ım kolaylıklar versin sana ve hepimize inşallah ALLAH'ım emeklerimizi boşa çıkarmasın.dualarım hepimiz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?