Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

inşallah transferinde sorunsuz geçer...dualarımız seninle...yarın al bebişini gel ve hiç ayrılmayın bidaha....

canım az önce isim olarak nhs ye ve sana özel olarak dua ettim,bütün anne adayları için ayrıca dua ettim,RABBİM dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah.hepimize ALLAH'ım hayırlı sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.öpüyorum canım,yarın belki görüşürüz.

Allah razı olsun canım..güzel haberlerini bekliyoruz

hurre canım nasılsın?bugün transferin oldu dimi?nasıl geçti aynı saatlerde benimde yumurta toplamam vardı,ALLAH ım birbirine dua edenlerden razı olsun, rabbim yüzünü güldürecek inşallah rahat ol.bakalım benimkiler de döllenebilecekmi ?yarın saat 1 gibi beni arayacaklar durumu söylemek için.seninle aynı saatlerde ordaydık,yan odada transfer işlemi olucak bi bayan vardı bugün seslerini duydum sen olabilirmisin acaba?sana ve bebişine nice sağlıklı huzurlu yıllar diliyorum annesine sıkıca tututnsun hiç bırakmasın 9 ay boyunca.....

kızlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun. 2012 hepimizi yavrularımıza kavuştursun inşallah.Rabbim hepinizin gönlüne göre versin.2012 de evimiz bebek sesiyle dolsun,göğüslerimiz süt dolsun :)) yeni yılımız kutlu olsunnn...iyişeyler düşünelim herşey iyi olsun arkadaşlar.hepinize mutlu yıllar..

tşk ederim canım,iiyim,dinleniyor ve bana tutunsun diye dua ediyorum.duaların,desteğin için ALLAH razı olsun.inşallah seninkilerde sana yeni yıl hediyesi olacaklar,yarın ararlarsa,salı transferin olabilir 5. gün istemiyorsan.heyecanla bekliyorum aradıklarında hemen yazarsın diymi?bugün beni arayan herkes bebek isteyen bütün anne adaylarına dualar ettiler,RABBİM dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah.dualarımdasın her zaman.keşke görüşseydik,çok isterdim.beklerken çok gergindik,çeneme vurmuş olabilir,inşallah rahatsız etmemişizdir.biz girişte ilk odadaydık,11.30 da oldu transferim.inşallah bebeklerimiz hayırlısıyla tutunurlarsa annelerine ilk kontrolümüz yakın olacak,aynı güne denk getirebiliriz,görüşebiliriz o zaman ne dersin?çok güzel bir yeni yıl mesajı yazmışsın,dileklerin senide bulsun inşallah,hayırlı sağlıklı bebeklerinle,sevdiklerinle yuvan sağlık mutluluk huzur ve bereket dolsun inşallah,yeni yılın kutlu olsun.öpüyorum.

kızlarrr hepinizin yeni yılını kutluyorum,rabbim gönlümüzden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin hepimize.yuvalarımız sağlık huzur mutluluk bereket veeeee sağlıklı bebek kahkahalarıyla dolsun.sevdiklerimizle nice uzun yıllara...

hurre canım transferin hayırlı olsun..inşallah sıkı sıkı tutunurlar sana..

serpil canım inşallah sende güzel haberler alırsın...

bugün transferin 6. günündeyim... 4. günden itibaren sol kasığımda geçmeyen bir ağrı hatta bacağıma kadar vuruyor,uyuşma gibi bir his...inşallah bebişleri benimledir...

bu yılda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallah..rabbim yar ve yardımcımız olsun...

canım duaların için ALLAH razı olsun.inşallah hepimize RABBİM hayırlı sağlıklı bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.birbirimize en büyük desteğimiz dualarımız,ALLAH'ın izniyle bizde kavuşacağız bebeklerimize.ağrı konusundada bu dönemde böyle ağrıların olabileceğini söylemişlerdi transferden sonra ama çok şiddetliyse hastaneyi aramalısın bence.inşallah tutunma ağrılarıdır.şimdi senin rahmine bağlantı yapıyor,bağlantı çalışmaları sırasında damara denk getirirse kanama bile yapabiliyormuş,böyle birşeyin ağrısı olabilir.ilk 5 günde dolanıp kendine yer beğeniyor ve yerleşiyormuş.canlarım benim anneleriniz sizi çok büyük bir özlemle bekliyor sizde çabalayın hayata tutunmak için hep birlikte mutlu olalım.

aminnnn inşallah canım...yeterki içerde çalışsınlar ben her ağrıya razıyım

arkadaslar yanlıs anlamazsanız bısey sormak ıstıyorum benımde 5 yıldır olmuyor sebepsız yere bır cok tedavı artı tup bebek denemem olumsuz oldu tekrar tup bebek ıcın hastane arıyorum yazıların hepsını okuyamadım cok sayfa vardı benım sorumm hastane evıme uzak ıstanbul cakmakta annemlerde kalacagım tedavı sonrası mesafe sorun olurmu sızce cevap verırsenız sevınırım tesekkur ederımm

:49 sude kaç günün kaldı

Bende sırf onun için girdim bugün meraktan kaç gün var ve ne gibi zorluklar çektin geçmişi okuma fırsatım yok
kızlar son 6 gün..ama muhtemelen önümüzdeki cuma yaptıracağım...yapabilirsin dediler...

buarada ben aşırı belirti hissediyorum..bendemi gariplik var yaaa...
aslında tazelerle yapmış olsam takmıycam belirtileri çünkü çoğu hormon iğneleri ve yumoş toplamanın etkisi oluyor...şimdi donmuş denemem bu çok rahat bir vücutla transfer oldum...ilk günden karın altında gurul gurul sesler geliyordu çok garip sonrasında hafif kasık ağrıları...en önemlisi 4. günde başlayan aşırı sol kasık ağrısı hala devam ediyor ve sol bacağımın iç kısmında uyuşma hissi veriyor...sağ kasığım nadir ağrıyor...bel ağrım çok aşırı ama onu yatmaya yoruyorum...göğüslerimi hiç hesaba katmıyorum çünkü daha transfere girmeden davul gibi olmuşlardı muhtemelen ilaçlardan....ha bide bir iki kere sol elime titreme aldı

herhalde bu belirtileri hiç duymamışınızdır..bu gidişle ben kalıplaşmış gebelik belirtilerine yenilerini ekliyorum...

kızlar bu hisleri ilk kez yaşıyorum..çokta heyecanlıyım...diğer taraftan sürekli karşılaştığım negatif gerçeği...

inşallah bu sefer gerçektir hepsi...bebişlerim benimledir inşallah

inşallah hayırlı bir yer bulursun kendine...canım ben çok duydum transfer sonrası hemen yolculuk yapan..ama doktorlar 2 saatten fazlasını önermiyorlar...

serpilll canım yazmadın?

slm hurreciğim,iğnelerden dolayı kabızlık sorunu yaşadım karnım çok ağrıdı,benim sol yumurtalığım rahim duvarının ötesinde olduğu için ulaşması zor olmuş ağrının sebebide o sanırım.dün akşam üzerinden sonra çok ağrım oldu ,kasıklarımda (yumurtalıklarım da)bugün çok ağrım vardı.şuan daha iyiyim. bu arada bugün sabah 11de aradılar 12 tane iyi kalitede yumurta toplandı ALLAHIMa a çok şükür 9tanesi döllenmiş,yarın yine arayacaklar bölünmeleri için bilgi verecekler ne olur hurreciğim dua et bana herşey yolunda gitsin.RABBİM seninde yardımcın olsun sen benden da tecrübelisin beni bilgilendirirsin .senin ,sudenazın ,ismini sayamadığım herkesin hepimizin ALLAH yardımcısı olsun ve rabbim ol deyiversin.buarada bende girişte 2.odadaydım demekki ogün seninle yanyanaymışız keşke görseydim seni ,senin sesini tam net duyamadım zaten, hemşire sana bişeyler anlatıyordu onları net duydum inşallah olumlu sonuçlar alırızda dediğin gibi aynı güne getiririrz randevularımızı.çok öpüyorum .

canımmm çok ama çok sevindim,yazmayınca endişe etmiştim,tabii sevgili bebişlerine çok sevindim,ağrılarına üzüldüm
geçmiş olsun,inşallah çabuk geçer rahat olursun transferde.ALLAH'ım gönlüne göre versin canım benim,transfere gireceğin saat belli olduğunda ayrıca yazarsın,sen transfere girmeden ayrıca dua ederim.rahat ol çok kolay oluyor ağrı olmuyor,sadece bir sürü kişi sana bakıyor onun rahatsızlığı oluyor,yoksa işlem rahat.inşallah ilk kontrolümüze birlikte geliriz.bu arada çenemle seni rahatsız etmediğime sevindimöpüyorum seni güzel anne adayı.

merhaba

iyi olmana çok sevindim cmt sabah 09.50 de uyandım ve aklıma sen geldin 10 gibi transferi vardı diye dua ettim sana herkese inşş güzel haberler vericeksin yürekten inanıyorum rabbim inşş herkesin duasını kabul eder ve isteyen herkese bu mutluluğu yaşatır

inş.inş. canm kendini dinleme diycem ama imkansız olduğunu biliyorum.inş.ikiside seninle kuzuların heyecanla bekliyoruz sonucunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…