Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

benimde sorunum o malesef.öngörüşme için suadiyeye gidicez eğer aklımıza yatar başlarsam takipler suadiyede oluyo ama bütün işlemler gebzede.o yüzden vazgeçmek üzereyim.servisleri varmış ama oda mecidiyeköyden kalkıyo hertürlü uzak bana..gelip beni evden alırlarmı acaba

canımmm,bugün sana yazmayı düşünüyordum sen önce davrandın.yılbaşı olduğu için girmemişsindir diye düşünmüştüm.ALLAH senden binlerce kez razı olsun.hep yanımdasın,yüzyüze görüşmedik ama seni çok seviyorum ve varlığını arıyorum.RABBİM hepimize yardım etsin kuçaklarımızı hayırlı sağlıklı bebeklerle doldursun.ne olur benim için dua etmeye devam et tutunsun bebeğim bana.özelden ismini yazarsan bana dualarımı nhs olarak değilde isminle edebilirim.inşallah en kısa zamanda hamileyim çığlıklarını duyabiliriz burdan.öpüyorum kocamannnnn.

kızlar merhaba,

lütfen yardım edin ya yardımınıza ihtiyacım var. aydın bey adetinin 2. günü gel tedaviye başlayalım dedi. bizim sitede bir arkadaş o da tüp bebek yaptırdı adetinin 2. gününden itibaren 10 gün boyunca her gün iğneye gitmiş sonra yumurta toplama işlemi olmuş ve 5. gün embriyolarını yerleştirmişler. aydın bey'in tedavisi de bu şekilde mi? 10 gün boyunca gidip gelmem mi gerekiyo? ben çalıştığım için izin almam gerekli de o yüzden şimdiden yazıyorum. müdür biraz kıl da :) bu iğneler ne zaman yapılıyo gebzede? sabah mı? izin için soruyo bu kılkuyruk ya

merhaba

iğneleri kendin göbekten yapıcaksın eğer kalçadan verirsede sana yakın bir hast yaptırabilirsin izin almana gerek yok sadece gün aşırı yumurtaların çapını ölçmek için çağırıyor bence iznini transferden sonra kullanmalısın

içini ferah tut olumlu şeyler düşün ve kendini dinleme lütfen inş bebişin seninle hep dua ediyorum seninde bana dua ettiğini biliyorum vakti zamanı geldiğinde bitde bu mutluluğu yaşıyacağız test tarih ne zaman bence öncesinde idarda test yapma kafanı bulandırma en iyisi birde kuru kayısı ye kabızlık sorunu olmasın özelden yazıyorum ismimi

o zaman ben de günaşırı diye mi izin alsam... ADAM BENDEN CEVAP BEKLİYO YA...

canım arkadaş kendi yapamamış galiba..göbek iğneleri onlar hergün vurcaksın ama kendin..çok basit zaten...aydın beyede ilk gidişinin 3 gün sanrası veriyor randevu..sonra 2 günde 1 ..yumurtalarının verdiği cevaba göre devam ediyor..bunun bir standartı yok yani...ama sabahları gebzeleye gidemiyorsan öğleden sonraları diğer şubelerine gidersin...

bende o sekılde duydum ama suadıye bıle ters otobusle evıme cok uzak burayada cok ıyı dıyorlar ama bakalım hayırlısı olsun sız nerde oturuyorsunuz benım ıkıncı denemem olacagı ıcın dogru yerı secmek ıstıyorum ama yol yuzunden olumsuz olmasındanda korkuyorum dogrusu

taaaa bahçelievler ben eğer gidersem suadiyedeki kontroller hiç önemli değilbişekilde giderim.opuda öyle ama transfer sonrası belki bir gün orda kalırımyani otelde yada öğretmen evinde diye düşündüm.ama gelişte kendime ait araç olmadığı için kara kara düşünmüyo değilim.ama benim başka bir arkadaşım eskişehirden gidiyo burdaki bir arkadaşta izmirden gelip gitmişti onlarda var mesela.dediğim gibi beni transfer sonrası beni eve bırakırlarsa giderim
randevum var ama ben başka merkezlerle görüşüyorum eğer aklıma yatan başka yer olursa giderim çünkü yeri çok önemli ve istanbul trafiğini çeken bilir..

taaaaa eskişehirden gelip gidecem. Kısmetse 11 inde tedavim başlayacak. Işyerinden izin almam çok çok sıkıntılı. Devlet memurlarının şehir dışına hastaneye gitmesi yasak. Ayarlamaya çalışıyorum herşeyi. Sabah 6 otobüs öğlen 2 otobüsü yapcam. Akşam 6,30 da evimde olacam inşallah.istanbuldan gözünüzde büyütmeyin o yüzden. Bi de adamalr gelip alıyorlar. Beni izmit terminalinden aldılar mesela. Evet yol uzun ve yorucu olacak. Transferden sonra da 1 gece gebze de yatar ertesi gün dönerim diyorum.
Daha önceden transferi olan arkadaşlar transferden sonra hastane de ne kadar yatırıyorlar?

cnm hadi az kalmış başlamana senin görüşlerin benim için çok önemli.inş. bu yollar, çektiklerin hepsi son olur kucağına alırsın bu tedavide bebeğini hepimiz için duam bu.

transferden sonra 1 saat yatırıyorlar ....

Cevabın için teşekkürler arkadaşım. Peki yakında bir otel ya da pansiyon var mı kalınabilinecek? Otelin hastanesi var biliyorum ama o da çok pahalı.

Kızlar sanırım bizim tüp bebek işi de kesinleşti eşim'e asm'de spermiyoğram testi yaptırdık bugün sonucu aldık ve ml 2.7ml hareketsiz%63 ileri hızlı hareketli %0 şimdi tüp bebek tedavisi için başlamadan önce yaptırmam gereken testler neler hormon testi en son mart ayında yaptırdım smear 1.5sene oldu ve hsg çektirmedim tüp tedavisi ücreti içinde çekiyorlar mi yada başka hastanede mi çektirsem

Cevabın için teşekkürler arkadaşım. Peki yakında bir otel ya da pansiyon var mı kalınabilinecek? Otelin hastanesi var biliyorum ama o da çok pahalı.

canım bende başka şehirden geliyorum..akrabalarda kalıyorum..bilmiyorum malesef yakınlarında varmı diye? ama arayıp onlara sorarsan yardımcı olurlar bence..yada netten araştırcaksın

doktorunun vermesi gerekiyo neleri yapıcağını...istediği testleri dışarda yaptırıp sonuçlarını götürürsün..

Sağol canım ama ön görüşme yapsam ücretli mi acaba benim kadın doğum dr en son mart ayında hormon tahlili yaptı 3defa yaptırdı sadece onu da dr.lar kabul etmiyormuş yakın zamanda yapılması gerekiyormuş ön görüşme ücretsiz işe eğer bi ara giderim görüşmeye

Kızlar yaa pozitif sonuç alanlar lütfen bana yaşınızı sorununuzu ve kaçıncı denemede hamile kaldığınızi yazarmisiniz bende gerçekten aydın beye gitmeyi çok istiyorum bu topigi baştan sona okumak mümkün değil hiç de pozitif sonuç alanı görmedim bunun için bu dr sayesinde bebeğine kavuşanlar bana yazar mi
Ben 21yaşındayim 2senedir bebek için uğraşıyorum eşimde varikosel ameliyati sonrası sayının çok fazla azalması

ŞUDENAZ son kaçgün kaldı test için cuma günü mu yapıcaktin

ön görüşme ücretsiz..randevu alırken ön görüşme için olduğunu söylemen gerek..

ben burayı baştan beri okudum,hamiş kalan çok fazla...emin ol hepsinin yaşı senden büyük...tüp bebekte şansının yüksek olduğunu düşnüyorum..

evet cuma yaptırıcam son 2 gün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…