ön görüşme ücretsiz..randevu alırken ön görüşme için olduğunu söylemen gerek..
ben burayı baştan beri okudum,hamiş kalan çok fazla...emin ol hepsinin yaşı senden büyük...tüp bebekte şansının yüksek olduğunu düşnüyorum..
evet cuma yaptırıcam son 2 gün...
Inşallah pozitif sonucu alirsin heyecan ile bekliyorum bilgiler için de çok sağol dediğim gibi sayfalar çok ilerlemiş ben de 1aydır takip ediyorum bu sayfayı
Dr pazartesi günü gördüm hastası ile kolidor da konuşuyordu çok sıcak kanlı biri birde sarı kıvırcık saçlı bir dr vardı yanında o mu ebru hanım
kızlar embriyolarımın 05.01.2012 perşembe saat 10 ila 12 arası taransferi yapılacak.hurre,sudenaz,nhs ve diğer arkadaşlar bana dua edin.Allahım hepimizin yardımcısı olsunn.çok heycanlıyım yaaa ,,,,
kızlar embriyolarımın 05.01.2012 perşembe saat 10 ila 12 arası taransferi yapılacak.hurre,sudenaz,nhs ve diğer arkadaşlar bana dua edin.Allahım hepimizin yardımcısı olsunn.çok heycanlıyım yaaa ,,,,
Kızlar ben bir de birşey duydum size de söylemek istedim 40 gün hiç ara vermeden meryem süresini olursanız bebeğinizin size gelmesi daha kolay olur ben de ayın 23'ünde başlıcam adetli iken bir başlarında rica edicem ve şubat ayında tüp bebek yaptırırsam tam tranfser günlerinde bitmiş olucak denenmiş birşey okuyan herkesin bir kaç ay içersinde bebeği oldu
kızlar yarın benim için son nokta büyük gün....:26:
Allahın izniyle sonucumu öğrenicem...
sizlerin dualarını istiyorum...
rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallahhh...
kızlar yarın benim için son nokta büyük gün....:26:
sizlerin dualarını istiyorum...
rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallahhh...
[sıze=3]kızlar yarın benim için son nokta büyük gün....:26:
Sizlerin dualarını istiyorum...
Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallahhh...[/sıze]
sudenaz seni bekliyorum. Inşallah bebeğin seninledir. Inşallah canım. Bu bana da acayip moral ve güç verecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?