Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Inşallah pozitif sonucu alirsin heyecan ile bekliyorum bilgiler için de çok sağol dediğim gibi sayfalar çok ilerlemiş ben de 1aydır takip ediyorum bu sayfayı
Dr pazartesi günü gördüm hastası ile kolidor da konuşuyordu çok sıcak kanlı biri birde sarı kıvırcık saçlı bir dr vardı yanında o mu ebru hanım

güzel dileklerin için çok sağol canım...

ebru hanım sarışın değil..kısa boylu kumral

merhaba

nasılsın canım herşey yolunda mı girmedin 2 gündür seni merak ettim test tarihin ne zaman?

kızlar embriyolarımın 05.01.2012 perşembe saat 10 ila 12 arası taransferi yapılacak.hurre,sudenaz,nhs ve diğer arkadaşlar bana dua edin.Allahım hepimizin yardımcısı olsunn.çok heycanlıyım yaaa ,,,,

kızlar embriyolarımın 05.01.2012 perşembe saat 10 ila 12 arası taransferi yapılacak.hurre,sudenaz,nhs ve diğer arkadaşlar bana dua edin.Allahım hepimizin yardımcısı olsunn.çok heycanlıyım yaaa ,,,,

dualarmızı seninle inşş rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın

Rabbim inşallah meleğinı sana kavuşturucak dualarim seninle

Kızlar ben bir de birşey duydum size de söylemek istedim 40 gün hiç ara vermeden meryem süresini olursanız bebeğinizin size gelmesi daha kolay olur ben de ayın 23'ünde başlıcam adetli iken bir başlarında rica edicem ve şubat ayında tüp bebek yaptırırsam tam tranfser günlerinde bitmiş olucak denenmiş birşey okuyan herkesin bir kaç ay içersinde bebeği oldu

canım dualarımız seninle...inşallah sorunsuz alırsın bebişlerini ve hiç ayrılmazsınız...

tabikide oku canım...faydası olur zararı olmaz..rabbim kabul etsin inşallah

kızlar yarın benim için son nokta büyük gün....:26:
Allahın izniyle sonucumu öğrenicem...
sizlerin dualarını istiyorum...
rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallahhh...

kızlar yarın benim için son nokta büyük gün....:26:
sizlerin dualarını istiyorum...
rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallahhh...

sudenazcığım bende seninkadar heyecanlıyım ALLAHım muradını versin yavrularının sana tutunduklarının haberini al.rabbimin mübarek kıldığı herne var ise onun yüzü suyu hörmetine yavrularını kucağına almayı nasip etsin inşallah.benimde bugün sabah 10:30da tek embriyo transferi yapıldı.hayırlı haberini bekliyorum cnm.

[sıze=3]kızlar yarın benim için son nokta büyük gün....:26:
Sizlerin dualarını istiyorum...
Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallahhh...
[/sıze]

sudenaz seni bekliyorum. Inşallah bebeğin seninledir. Inşallah canım. Bu bana da acayip moral ve güç verecek.

Dondurulmuşlar topiğinden bir arkadaşımız Sudenaz'la telefonla görüşmüş,ondan aldık müjdeli haberiii

Allah yüzünü güldürdü,sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.

Darısı tüm isteyenlere inşallah.

kızlar Allah razı olsun hepinizden...çok şükür bugünleride gördüm...5 denemem de ilk pozitifimi aldım...11. gün değerim 398.8 çıktı...inşallah herşey böyle yolunda devam eder...rabbim sizlere ve isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah...dualarımdasınız her zaman...

sude seni online görüyorum cnm çooooooooook sevindim çok şükür.rabbim verdi sabrının karşılığını çok şükür cnm.Allahım kucağına almayı ve sağlıkla huzurla büyütmeyide nasip etsin cnm..artık hamile topiclerinde göreyim şu kızı deyip duruyodum hep..darısı benim ve tüm isteyenlerin başına:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…