Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Sude çok çok çoook sevindim rabbim tamamına erdirsin gerçekten çok sevindim adına rabbim diğer bekleyenlere de nasip etsin bu duyguyu bizim için de umut oldun heyecanını biraz bastir senle konuşalım yine neler yaptım ve hiç belirtin oldu mu gibi

çok sevindim canım tebrikler inşş sorunsuz kucağıda almayı rabbim nasip eder sıra hürrede ondan da işş güzel haberler alıcazzz

canlarımmmm az önce ismini bildiklerimin ismiyle bilmediklerime genel olarak dua ettim.RABBİM hepimize hayırlı sağlıklı bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin.

diğer topcte okudum hamileymiş sude çok sevindim yaa

sudenaz çok tebrik ederim. o kadar doluyum ki, bu mutlu haberi alınca gözlerimden yaşlar boşandı. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. darısı benim gibi bekleyen tüm arkadaşlarımla bana olsun.

bende hep dua ediyorum inşş rabbim dualarımızı kabul edicek şimdi int gördüm meryem suresini 41gün hiç ara vermeden okumak gerekiyormuş regli olsanız bile başka biri sizin yerinize deva edebiliyormuş

serpilcim,hayırlı olsun tranferin.ALLAH'ım yüzünü güldürsün hayırlısıyla.bugün isminle dua ettim senin için bebeğin için.dün eve dönme çabalarım vardı,yazdıklarını okuyamadım ama bugün ettim duamı ve herzaman dualarım hepimiz için.şimdi bol bol su zamanı,dikkat etme zamanı...öpüyorum güzel anne adayını.

bende hep dua ediyorum inşş rabbim dualarımızı kabul edicek şimdi int gördüm meryem suresini 41gün hiç ara vermeden okumak gerekiyormuş regli olsanız bile başka biri sizin yerinize deva edebiliyormuş

ALLAH razı olsun canım benim,verecek olan ALLAH,istemenin yoluda dualarımız meryem suresi,ibrahim suresi,Zekeriya aleyhisselam'ın duası,tefriciye,100 kişiye okutulan 3 ihlas 1 fatiha süreleri,hatimler,birbirimize ettiğimiz dualarımız v.b.RABBİM dualarımızı hayırlısıyla biran önce kabul etsin inşallah.dualarımızda hep beraber olmak dileğiyle,öpüyorum.

çok çok çok ama çok çok sevindim,benim sonucummuş gibi sevindim.RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,sevdiklerinle,eşinle sağlıkla büyütürsün inşallah,çokkk keyifli bir hamileliğin olsun.darısı bizim hepimizin başına olsun inşallah.sen hamilesin ve RABBİM'izin yanında çok kıymetlisin,senin duaların çok kıymetli,bizim için isimlerimizle ayrı ayrı dua edermisin hayırlı sağlıklı bebeklerimiz olsun diye.öpüyorum kocamannnnn.

çok sevindim canım tebrikler inşş sorunsuz kucağıda almayı rabbim nasip eder sıra hürrede ondan da işş güzel haberler alıcazzz

inşallah 12 sinde bende böyle sevinebilirim.ne olur benim için dua et,çokkk gerginimmm.senin daha önce tranferin olmuştu diymi?neler yaşamıştın?benim çarşamba akşamdan beri adet ağrısı gibi ağrım var,korkutuyor beni

lütfen pozitif düşün zaten hamilelik belirtileride regli belirtileri gibi oluyormuş (öyle okuyorum henüz tadamadım bu mutluluğu) benim hiç ağrım hiçkanamam olmamıştı ama sonuç olumsuzdu çok ağrısı olup kanaması olupta pozitif sonuç alan var benim bu arada vucudumda süvülce gibi bireyler çıktı sırtımda karnımda kollarımda hemen karaciğerime baktırdım kan verip ilaçlar ağır geldi bana bitkisel olan testler bozuk çıktı ilaçları azaltıcam

inşallah sen bizim gibi gün saymak zorunda kalmadan öğrenirsin bebeğinle olduğunu:)ilaçlarla sorun yaşamana üzüldüm,ömer beyle görüştünmü bu sivilceleri?olması gereken bir durum olabilirmi?seninki gibi bir durum değil ama yaşadığım birşeyi seninle paylaşmak istiyorum.soğan kürü tavsiye ettiler bana,başladım 5-6 gün sonra belimde karnımda bacaklarımda çok kötü ağrı başladı,birde birsürü sivilceler(bana fazla miktarda akıntı olacağını söylemişlerdi ama bende fazla akıntı olmadı)oldu.hemen bıraktım,ablam kızdı bıraktım diye olması gereken budur belkide dedi.diğer ay ben yine başladım bu kez eşimle beraber,tekrar benzer sıkıntılar(eşimdede sivilceler çıktı benim gibi).bıraktığımızda herşey normale döndü.seninkiyle eşleştirmiyorum yanlış anlama,senin kullandıkların daha güçlüdür,ama sanki vücüdün cevap veriyor gibi.ben kürlerin çok faydası olduğunu düşünüyorum,arı sütü polen bal çörekotunu hiç bırakma derim.çörekotunun ölümden gerisine derman olduğunu söylüyorlar.ömer beye gittinmi görüştünmü yazarmısın bana merak ediyorum birde gittiğin tıp doktoru ne dedi?

arısütü-bal-çörekötü-polen karışımına devam ediyorum ama 3 ilaç vermişti 2 sinine ara verdim 1 ini alıyorum rahim kalınlaştırıyormuş doktora söylemedim bitkisel ilaç aldığımı kesin ondan çünkü yeni testlerimde sorun yoktu bu ay bozuldu karaciğer testlerim bakalım artık hayırlısı sende stres yapma lütfen herşey iyi olucak inşş

sudenaz çok tebrik ederim. o kadar doluyum ki, bu mutlu haberi alınca gözlerimden yaşlar boşandı. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. darısı benim gibi bekleyen tüm arkadaşlarımla bana olsun.

çok sağolun kızlar....ben duaların güzüne çok inananlardanım...bende çok dua bekledim,istedim,ne duyduysam okudum..rabbim boş çevirmedi...sizleri çinde ediyorum,etmeyede devam edicem..rabbim en kısa zamanda sizlerede bu güzel haberi almayı nasib etsin inşallah...

sude nasılsın heyecanın yatıştımı biraz :)değerin ikisininde tuttuğunu gösteriyo maşallah .bişey sorucam takibi nasıl yapıcaksın aydın beye devammı?

sude nasılsın heyecanın yatıştımı biraz :)değerin ikisininde tuttuğunu gösteriyo maşallah .bişey sorucam takibi nasıl yapıcaksın aydın beye devammı?

evet canım değerim yüksek ama hiç belli olmaz tabi ikiz olursa çok sevinirim....

heyecan şimdi pazar gününe kaldı...inşallah o günde güzel haber alacağım...

şimdi ben bodrum da yaşıyorum...o yüzden dönücem ama ilk ultrason randevusuna Aydın beye gidicem..yani keseyi ve kalp atışını görüp öyle evime dönücem..ordada benim güvendiğim bir jinekolog var orda devam edicem...

belirti çok kızlar...daha transferin ertesi gün karın altından gurul gurul sesler geliyordu en önemlisi transferin 4. günü akşamdan başlayıp gecelere kadar süren sol kasık ağrısı ama çok değişik bir şeydi uyuşma gibi bacağımada vurmustu ağrısı...bu sol taraftaki ağrı hiç geçmedi..sağ kasığım ara ara sancılanıyordu..karın alt bölgesi sıcaktan yanıyor gibi oluyor bazen...transferin 6. günü sol tarafımdan biri etimi cimdiriyo gibi olmuştu...adet sancılarıda oldu zaman zaman...gaz bombası gibiydim halada öyleyim..

göğüslerimi hesaba katmıyorum çünkü transfere girmeden davul gibi olmuşlardı ilaçlardan...bel ağrımda çok vardı ama onuda çok yatmaya bağladım...

bişiy daha var dün farkettim..gerçi hiç ciddiye almadım...dün akşamdan beri ağızdan gaz çıkarıyorum..geğirmek değilde hava çıkıyor...çok ilginç ama sürekli yapıyorum...bugün annemle sonucu beklerken orda krize girdim sürekli ağızdan gaz geliyor..ilk defa dedim anneme..ne dese beğenirsiniz...ben bütün hamileliklerimi böyle anlıyordum bendede sürekli ağızdan gaz çıkıyordu dedi kalakaldım..

bunları sırf merak ettiğiniz için yazdım..lütfen kendinizde bunları aramayın..gördük burda hiç hissetmeyenlede kalabiliyor....

inş. böyle güzel devam eder herşey heyecan bitmiyo ki 9 ay boyunca hep bi endişe içinde olursun .çok emek vererek kavuştun yavrularına hepimizde öyle oluruz eminim.
biliyosun ben hep uzak olduğu için aklıma takılıyo.birde rapor olmayışı tabi.amaan neyse sen şimdi hem kendin hem bebeklerin hemde bizim için dua et olurmu...çok ihtiyacım var buna

şu anda milasdayım sudenaz:)dün akşam döndüm,transferin 5. günü.sen istanbuldamısın?12 gün istanbuldamı kaldın?birde bu 12 günde neler yaşadın belirtiler varmıydı?çok mu sordummmmm)

sağol canım...dualarım her daim sizlerle...

şu anda milasdayım sudenaz:)dün akşam döndüm,transferin 5. günü.sen istanbuldamısın?12 gün istanbuldamı kaldın?birde bu 12 günde neler yaşadın belirtiler varmıydı?çok mu sordummmmm)

sen milas tamı yaşıyorsun ..öyleyse çok güzel....canım benim annemlerin istanbulda evleri var..ben donmuş denedim biliyorsunuz o yüzden adetimin 14.günü ilk muayenem için geldim..20. günü transfer oldu...ilk muayeneden beri hiç dönmedim hala burdaym...ilk ultrasondan sonra döneceğim inşallah...

belirtileri yazdım canım hemen yukarıda

inşallah seninde güzel haberlerini alacağız

Kızlar benim durumum hakkında tekrar bilgi vermek istiyorum eşim varikosel ameliyati oldu yaklaşık 6ay önce ve bende 1seneden fazla süredir kontrol altındayım ve pko hastasıyım eşim'in ameliyat öncesi 2.70cc ph9 ml19milyon hareket a+b%55 morfoloji normel%94 2-3lökesıt
ameliyat sonrası ilk test
1.5cc ph7 Ml10milyon hareket a+b%35 (hızlı hareket %0)ve morfoloji%25 17milyon lökosıt
Ameliyat sonrası 2. Test
2.10cc ml2.300 milyon hareket a+b%45 (hızlı %25) morfoloji%98 7-8 lökosıt ve son test işe asm hastanesi kruger yöntemi ile
Ph8.5(bu tüp bebek de önemli mi biraz yüksek çıktı ve tüm terlerde yüksek)
Likefaksiyon 1saat
Vizkolite VIZKÖZ
1.5ml
Ml2.7milyon totel hareket%37
Hızlı hareket %0
Yavaş hareket%26
Yerinde hareket%11
Hareketsiz%63
Morfoloji kruger %0
Sperm dışı hücre 0.1milyon
Hazırlık sonrası
Hacim 0.5
Sayı 3.1milyon
Totel hareket %57
Hızlı hareketli%3
Yavaş hareketli%32
Yerinde hareketli%22
Hareketsiz %45
Tpmss (milyon) 46.500 (bu ne demek bilen varsa bana anlatır mi)
Düşünceler: yapılan detaylı morfolojik incelemede %25 akrozomal şekil bozukluğu, %25 stoplazmik droplet, %25 akrozomal vakuol ve %20 dag defekt dikkat çekmektedir.
Ve ben 21 yaşındayim sizce bu değerler nasıl tüp bebek tutma ihtimali varmı bu şekilde kafam çok karışık ilaç ile düzelme olurmu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…