kızlar Allah razı olsun hepinizden...çok şükür bugünleride gördüm...5 denemem de ilk pozitifimi aldım...11. gün değerim 398.8 çıktı...inşallah herşey böyle yolunda devam eder...rabbim sizlere ve isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah...dualarımdasınız her zaman...
diğer topcte okudum hamileymiş sudeçok sevindim yaa
canlarımmmm az önce ismini bildiklerimin ismiyle bilmediklerime genel olarak dua ettim.RABBİM hepimize hayırlı sağlıklı bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin.
sudenazcığım bende seninkadar heyecanlıyım ALLAHım muradını versin yavrularının sana tutunduklarının haberini al.rabbimin mübarek kıldığı herne var ise onun yüzü suyu hörmetine yavrularını kucağına almayı nasip etsin inşallah.benimde bugün sabah 10:30da tek embriyo transferi yapıldı.hayırlı haberini bekliyorum cnm.
bende hep dua ediyorum inşş rabbim dualarımızı kabul edicek şimdi int gördüm meryem suresini 41gün hiç ara vermeden okumak gerekiyormuş regli olsanız bile başka biri sizin yerinize deva edebiliyormuş
kızlar Allah razı olsun hepinizden...çok şükür bugünleride gördüm...5 denemem de ilk pozitifimi aldım...11. gün değerim 398.8 çıktı...inşallah herşey böyle yolunda devam eder...rabbim sizlere ve isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah...dualarımdasınız her zaman...
çok sevindim canım tebrikler inşş sorunsuz kucağıda almayı rabbim nasip eder sıra hürrede ondan da işş güzel haberler alıcazzz
inşallah 12 sinde bende böyle sevinebilirim.ne olur benim için dua et,çokkk gerginimmm.senin daha önce tranferin olmuştu diymi?neler yaşamıştın?benim çarşamba akşamdan beri adet ağrısı gibi ağrım var,korkutuyor beni
lütfen pozitif düşün zaten hamilelik belirtileride regli belirtileri gibi oluyormuş (öyle okuyorum henüz tadamadım bu mutluluğu) benim hiç ağrım hiçkanamam olmamıştı ama sonuç olumsuzdu çok ağrısı olup kanaması olupta pozitif sonuç alan var benim bu arada vucudumda süvülce gibi bireyler çıktı sırtımda karnımda kollarımda hemen karaciğerime baktırdım kan verip ilaçlar ağır geldi bana bitkisel olan testler bozuk çıktı ilaçları azaltıcam
inşallah sen bizim gibi gün saymak zorunda kalmadan öğrenirsin bebeğinle olduğunu:)ilaçlarla sorun yaşamana üzüldüm,ömer beyle görüştünmü bu sivilceleri?olması gereken bir durum olabilirmi?seninki gibi bir durum değil ama yaşadığım birşeyi seninle paylaşmak istiyorum.soğan kürü tavsiye ettiler bana,başladım 5-6 gün sonra belimde karnımda bacaklarımda çok kötü ağrı başladı,birde birsürü sivilceler(bana fazla miktarda akıntı olacağını söylemişlerdi ama bende fazla akıntı olmadı)oldu.hemen bıraktım,ablam kızdı bıraktım diye olması gereken budur belkide dedi.diğer ay ben yine başladım bu kez eşimle beraber,tekrar benzer sıkıntılar(eşimdede sivilceler çıktı benim gibi).bıraktığımızda herşey normale döndü.seninkiyle eşleştirmiyorum yanlış anlama,senin kullandıkların daha güçlüdür,ama sanki vücüdün cevap veriyor gibi.ben kürlerin çok faydası olduğunu düşünüyorum,arı sütü polen bal çörekotunu hiç bırakma derim.çörekotunun ölümden gerisine derman olduğunu söylüyorlar.ömer beye gittinmi görüştünmü yazarmısın bana merak ediyorum birde gittiğin tıp doktoru ne dedi?
sude seni online görüyorum cnm çooooooooook sevindim çok şükür.rabbim verdi sabrının karşılığını çok şükür cnm.Allahım kucağına almayı ve sağlıkla huzurla büyütmeyide nasip etsin cnm..artık hamile topiclerinde göreyim şu kızı deyip duruyodum hep..darısı benim ve tüm isteyenlerin başına :
Sude çok çok çoook sevindim rabbim tamamına erdirsin gerçekten çok sevindim adına rabbim diğer bekleyenlere de nasip etsin bu duyguyu bizim için de umut oldun heyecanını biraz bastir senle konuşalım yine neler yaptım ve hiç belirtin oldu mu gibi
çok sevindim canım tebrikler inşş sorunsuz kucağıda almayı rabbim nasip eder sıra hürrede ondan da işş güzel haberler alıcazzz
sudenaz çok tebrik ederim. o kadar doluyum ki, bu mutlu haberi alınca gözlerimden yaşlar boşandı. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. darısı benim gibi bekleyen tüm arkadaşlarımla bana olsun.
çok çok çok ama çok çok sevindim,benim sonucummuş gibi sevindim.RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,sevdiklerinle,eşinle sağlıkla büyütürsün inşallah,çokkk keyifli bir hamileliğin olsun.darısı bizim hepimizin başına olsun inşallah.sen hamilesin ve RABBİM'izin yanında çok kıymetlisin,senin duaların çok kıymetli,bizim için isimlerimizle ayrı ayrı dua edermisin hayırlı sağlıklı bebeklerimiz olsun diye.öpüyorum kocamannnnn.
sude nasılsın heyecanın yatıştımı biraz :)değerin ikisininde tuttuğunu gösteriyo maşallah .bişey sorucam takibi nasıl yapıcaksın aydın beye devammı?
evet canım değerim yüksek ama hiç belli olmaz tabi ikiz olursa çok sevinirim....
heyecan şimdi pazar gününe kaldı...inşallah o günde güzel haber alacağım...
şimdi ben bodrum da yaşıyorum...o yüzden dönücem ama ilk ultrason randevusuna Aydın beye gidicem..yani keseyi ve kalp atışını görüp öyle evime dönücem..ordada benim güvendiğim bir jinekolog var orda devam edicem...
evet canım değerim yüksek ama hiç belli olmaz tabi ikiz olursa çok sevinirim....
heyecan şimdi pazar gününe kaldı...inşallah o günde güzel haber alacağım...
şimdi ben bodrum da yaşıyorum...o yüzden dönücem ama ilk ultrason randevusuna Aydın beye gidicem..yani keseyi ve kalp atışını görüp öyle evime dönücem..ordada benim güvendiğim bir jinekolog var orda devam edicem...
inş. böyle güzel devam eder herşey heyecan bitmiyo ki 9 ay boyunca hep bi endişe içinde olursun .çok emek vererek kavuştun yavrularına hepimizde öyle oluruz eminim.
biliyosun ben hep uzak olduğu için aklıma takılıyo.birde rapor olmayışı tabi.amaan neyse sen şimdi hem kendin hem bebeklerin hemde bizim için dua et olurmu...çok ihtiyacım var buna
şu anda milasdayım sudenaz:)dün akşam döndüm,transferin 5. günü.sen istanbuldamısın?12 gün istanbuldamı kaldın?birde bu 12 günde neler yaşadın belirtiler varmıydı?çok mu sordummmmm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?