ben sorarken sen yazmışsın belirtileri sağolasın,inşallah dualarınızla RABBİM banada isteyen herkezede nasip etsin.ben uçakla döndüm ablam burda oturuyor,ben sökede oturuyorum,sökeliyim.ablam bırakmadı test gününe kadar burda kalacağım.ablamda çok heyecanlandı hamilelik haberine,bodrumlu olduğunu duyunca gidelimmi beraber kahvaltı yaparız diyoooo)
Kızlar benim durumum hakkında tekrar bilgi vermek istiyorum eşim varikosel ameliyati oldu yaklaşık 6ay önce ve bende 1seneden fazla süredir kontrol altındayım ve pko hastasıyım eşim'in ameliyat öncesi 2.70cc ph9 ml19milyon hareket a+b%55 morfoloji normel%94 2-3lökesıt
ameliyat sonrası ilk test
1.5cc ph7 Ml10milyon hareket a+b%35 (hızlı hareket %0)ve morfoloji%25 17milyon lökosıt
Ameliyat sonrası 2. Test
2.10cc ml2.300 milyon hareket a+b%45 (hızlı %25) morfoloji%98 7-8 lökosıt ve son test işe asm hastanesi kruger yöntemi ile
Ph8.5(bu tüp bebek de önemli mi biraz yüksek çıktı ve tüm terlerde yüksek)
Likefaksiyon 1saat
Vizkolite VIZKÖZ
1.5ml
Ml2.7milyon totel hareket%37
Hızlı hareket %0
Yavaş hareket%26
Yerinde hareket%11
Hareketsiz%63
Morfoloji kruger %0
Sperm dışı hücre 0.1milyon
Hazırlık sonrası
Hacim 0.5
Sayı 3.1milyon
Totel hareket %57
Hızlı hareketli%3
Yavaş hareketli%32
Yerinde hareketli%22
Hareketsiz %45
Tpmss (milyon) 46.500 (bu ne demek bilen varsa bana anlatır mi)
Düşünceler: yapılan detaylı morfolojik incelemede %25 akrozomal şekil bozukluğu, %25 stoplazmik droplet, %25 akrozomal vakuol ve %20 dag defekt dikkat çekmektedir.
Ve ben 21 yaşındayim sizce bu değerler nasıl tüp bebek tutma ihtimali varmı bu şekilde kafam çok karışık ilaç ile düzelme olurmu?
Kızlar benim durumum hakkında tekrar bilgi vermek istiyorum eşim varikosel ameliyati oldu yaklaşık 6ay önce ve bende 1seneden fazla süredir kontrol altındayım ve pko hastasıyım eşim'in ameliyat öncesi 2.70cc ph9 ml19milyon hareket a+b%55 morfoloji normel%94 2-3lökesıt
ameliyat sonrası ilk test
1.5cc ph7 Ml10milyon hareket a+b%35 (hızlı hareket %0)ve morfoloji%25 17milyon lökosıt
Ameliyat sonrası 2. Test
2.10cc ml2.300 milyon hareket a+b%45 (hızlı %25) morfoloji%98 7-8 lökosıt ve son test işe asm hastanesi kruger yöntemi ile
Ph8.5(bu tüp bebek de önemli mi biraz yüksek çıktı ve tüm terlerde yüksek)
Likefaksiyon 1saat
Vizkolite VIZKÖZ
1.5ml
Ml2.7milyon totel hareket%37
Hızlı hareket %0
Yavaş hareket%26
Yerinde hareket%11
Hareketsiz%63
Morfoloji kruger %0
Sperm dışı hücre 0.1milyon
Hazırlık sonrası
Hacim 0.5
Sayı 3.1milyon
Totel hareket %57
Hızlı hareketli%3
Yavaş hareketli%32
Yerinde hareketli%22
Hareketsiz %45
Tpmss (milyon) 46.500 (bu ne demek bilen varsa bana anlatır mi)
Düşünceler: yapılan detaylı morfolojik incelemede %25 aksoyomal şekil bozukluğu, %25 stoplazmik droplet, %25 akrozomal vakuol ve %20 dag defekt dikkat çekmektedir.
Ve ben 21 yaşındayim sizce bu değerler nasıl tüp bebek tutma ihtimali varmı bu şekilde kafam çok karışık ilaç ile düzelme olurmu?
canım keşke yardımcı olabilsem...3 sene önce bizde eşime yaptık ama hiç hatırlamıyorum...yalnız sen tüp bebek yapacaksın bunların pek önemi olmuoyr..zaten seçiyorlar..o yüzden çok takma..
hayatım sana en ii cevabı doktorun verir ama yanlış bilmiyorsam tüp bebekte 1 tane sağlam sperminiz olsa yetiyor,sorun etme bence.testlere göre varikosel ameliyatı çok işe yaramamış(genelde işe yaramıyor diyorlar).yaşın çok genç sende problem yoksa ilk denemende bile bebek sahibi olabilirsin.ALLAH kolaylıklar versin.
herzaman beklerim canım ne demek başım üstünebenim eşimde aydın karpuzlulu ...ben aslen trabzonluyum :))
ablana da çok selam söyle...iyi bak kendine...sendende güzel haber bekliyoruz inşallah
anladım canım..inşallah tedavisiz hemen kalırsın..ama mutlaka doktorunuza danışın..doğal yolla kalmak için yeterlimi diye?
Artık doğal yolla olma şansı hiç yok eşim'in dediği bu şekilde de tutmazsa boşa uğraşmış boşa masraf yapmış oluruz dedi onun için biraz olsun ilaç ile düzeltmek istiyor ışte bana da eşim sor da bilenlerden biraz bilgi al dedi onun için sordum
canım eşinin mutlaka kendi doktoruna ve belkide başka bir üroloğa daha gitmesini öneririm,inşallah sıkıntılı bir durumu yoktur değerleri düşündürücü.
o zman şöyle yap canım..burda kimse bilmez..Artık doğal yolla olma şansı hiç yok eşim'in dediği bu şekilde de tutmazsa boşa uğraşmış boşa masraf yapmış oluruz dedi onun için biraz olsun ilaç ile düzeltmek istiyor ışte bana da eşim sor da bilenlerden biraz bilgi al dedi onun için sordum
ablam bizi kahvaltıya götürecekti dışarıda yani,nasip olur belki birgüneşinle akraba olabiliriz dedelerim karpuzludan sen kendine çok daha güzel bak kesinleşmiş çok canlılığın var.ALLAH yardımcın olsun canım benim.banada isim olarak dua et ne olur hayırlısıyla olumlu olsun sonucum öpüyorum.
kızlar Allah razı olsun hepinizden...çok şükür bugünleride gördüm...5 denemem de ilk pozitifimi aldım...11. gün değerim 398.8 çıktı...inşallah herşey böyle yolunda devam eder...rabbim sizlere ve isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah...dualarımdasınız her zaman...
bende hep dua ediyorum inşş rabbim dualarımızı kabul edicek şimdi int gördüm meryem suresini 41gün hiç ara vermeden okumak gerekiyormuş regli olsanız bile başka biri sizin yerinize deva edebiliyormuş
kızlar Allah razı olsun hepinizden...çok şükür bugünleride gördüm...5 denemem de ilk pozitifimi aldım...11. gün değerim 398.8 çıktı...inşallah herşey böyle yolunda devam eder...rabbim sizlere ve isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah...dualarımdasınız her zaman...
canım yaa cok sevindim inş.hayırlısıyla devamıda gelir birden aklıma kendi pozitif sonucumu ögrendiğim zaman geldi Rabbim sevincini yarım bırakmasn ikinci testide yaptınmı canım...?
sudenaz canım benim,gözün aydın.ALLAHıma şükürler olsun çoooook sevindim,rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin. bize çok büyük bi moral oldu yavruların.şimdi sıra hurrede sonra bende bize bol bol dua et canım, hamilelerin dualarını rabbim karşılıksız bırakmazmış biliyorumki ediyorsun .kendine ve yavrularına dikkat et bizi habersiz bırakma cnm.
canımm benim hala mesaj hakkım yokmuşşşşo kadar sevindimki anlatamam,insan buna sevinirmi özellikle de bebek isterken ama böyle çok sevinebiliyor,ALLAH daim etsin diyorum,inşallah gelecek dönemdeki hamileliğin öncü habercisidir,her duamdasın.yumurtlama zamanını gösteren testler varmış onlardan alabilirsin vee böylece gelecek güzel yumurtanı yakalamış olursun herşey çok güzel olacak ALLAH'ın izniyle.ALLAH'ım hayırlı sağlıklı bebeklerimize tez zamanda sağlıklı birşekilde kavuşmamızı nasip etsin inşallah.bana gelince gergin gergin dolanıyorum,kirpi gibiyim yanıma yaklaşana oklar fırlatıyorum...iğneye gideceğim,çıkıp yürüyerek gitsem daha iyi olurmu acepppp???????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?