Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

sen milas tamı yaşıyorsun ..öyleyse çok güzel....canım benim annemlerin istanbulda evleri var..ben donmuş denedim biliyorsunuz o yüzden adetimin 14.günü ilk muayenem için geldim..20. günü transfer oldu...ilk muayeneden beri hiç dönmedim hala burdaym...ilk ultrasondan sonra döneceğim inşallah...

belirtileri yazdım canım hemen yukarıda

inşallah seninde güzel haberlerini alacağız
[/QUOTE]

ben sorarken sen yazmışsın belirtileri sağolasın,inşallah dualarınızla RABBİM banada isteyen herkezede nasip etsin.ben uçakla döndüm ablam burda oturuyor,ben sökede oturuyorum,sökeliyim.ablam bırakmadı test gününe kadar burda kalacağım.ablamda çok heyecanlandı hamilelik haberine,bodrumlu olduğunu duyunca gidelimmi beraber kahvaltı yaparız diyoooo)

herzaman beklerim canım ne demek başım üstüne benim eşimde aydın karpuzlulu ...ben aslen trabzonluyum :))
ablana da çok selam söyle...iyi bak kendine...sendende güzel haber bekliyoruz inşallah

canım keşke yardımcı olabilsem...3 sene önce bizde eşime yaptık ama hiç hatırlamıyorum...yalnız sen tüp bebek yapacaksın bunların pek önemi olmuoyr..zaten seçiyorlar..o yüzden çok takma..

hayatım sana en ii cevabı doktorun verir ama yanlış bilmiyorsam tüp bebekte 1 tane sağlam sperminiz olsa yetiyor,sorun etme bence.testlere göre varikosel ameliyatı çok işe yaramamış(genelde işe yaramıyor diyorlar).yaşın çok genç sende problem yoksa ilk denemende bile bebek sahibi olabilirsin.ALLAH kolaylıklar versin.

canım keşke yardımcı olabilsem...3 sene önce bizde eşime yaptık ama hiç hatırlamıyorum...yalnız sen tüp bebek yapacaksın bunların pek önemi olmuoyr..zaten seçiyorlar..o yüzden çok takma..

Bana kalsa hemen yaptırıcam ama eşimin dediği de ameliyati boşami olduk bekleyelim ilaç tedavisi deneyelim diyor bende değerler gıt giden düşüyor daha çok düşmesinden korkuyorum pazartesi eşimin dr gidicez ben yinede iltihap yada hormon sorunu olmasından süpeleniyorum bakalım bana kalsa hemen yaparım tüp bebeği

anladım canım..inşallah tedavisiz hemen kalırsın..ama mutlaka doktorunuza danışın..doğal yolla kalmak için yeterlimi diye?

Sağol canım ya evet dr ameliyat başarısız geçmiş dedi ben doktor sitesinde prof dr sordum ve bana hareket düşük olduğu için mikroenjeksiyon deneyin dedi

herzaman beklerim canım ne demek başım üstüne benim eşimde aydın karpuzlulu ...ben aslen trabzonluyum :))
ablana da çok selam söyle...iyi bak kendine...sendende güzel haber bekliyoruz inşallah

ablam bizi kahvaltıya götürecekti dışarıda yani,nasip olur belki birgüneşinle akraba olabiliriz dedelerim karpuzludansen kendine çok daha güzel bak kesinleşmiş çok canlılığın var.ALLAH yardımcın olsun canım benim.banada isim olarak dua et ne olur hayırlısıyla olumlu olsun sonucumöpüyorum.

anladım canım..inşallah tedavisiz hemen kalırsın..ama mutlaka doktorunuza danışın..doğal yolla kalmak için yeterlimi diye?

Artık doğal yolla olma şansı hiç yok eşim'in dediği bu şekilde de tutmazsa boşa uğraşmış boşa masraf yapmış oluruz dedi onun için biraz olsun ilaç ile düzeltmek istiyor ışte bana da eşim sor da bilenlerden biraz bilgi al dedi onun için sordum

canım eşinin mutlaka kendi doktoruna ve belkide başka bir üroloğa daha gitmesini öneririm,inşallah sıkıntılı bir durumu yoktur değerleri düşündürücü.

canım eşinin mutlaka kendi doktoruna ve belkide başka bir üroloğa daha gitmesini öneririm,inşallah sıkıntılı bir durumu yoktur değerleri düşündürücü.

Evet pazartesi günü gidicez eğer ki ilaç filan vermeden direkt tüp derse anadolu sağlık merkezinde bir üroloji dr da görüne biliriz aynı gün de aydın bey ile görüşme de yaparız sonra durumu göre tüp bebeğe geçeriz

o zman şöyle yap canım..burda kimse bilmez..

infertilite başlığından erkek infertilitesine gir..oraya konu olarak aç...ordakiler bu konuda daha tecrübeli

bakya nasıl tanıdık çıktık ederim tabi canım..rabbim kabul eder inşallah...

canım yaa cok sevindim inş.hayırlısıyla devamıda gelir birden aklıma kendi pozitif sonucumu ögrendiğim zaman geldi Rabbim sevincini yarım bırakmasn ikinci testide yaptınmı canım...?

bende hep dua ediyorum inşş rabbim dualarımızı kabul edicek şimdi int gördüm meryem suresini 41gün hiç ara vermeden okumak gerekiyormuş regli olsanız bile başka biri sizin yerinize deva edebiliyormuş

evet canım meryem suresi,4444defa tefriciye,hergün 100selavat getirene rabbim hem bu dunyadan hem öbür dünyadan 100 kapı acarmış ve dualarımızn kabul olması için sürekli tevbe istiğrraf etmemiz gerekiyo

sudenaz canım benim,gözün aydın.ALLAHıma şükürler olsun çoooook sevindim,rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin. bize çok büyük bi moral oldu yavruların.şimdi sıra hurrede sonra bende bize bol bol dua et canım, hamilelerin dualarını rabbim karşılıksız bırakmazmış biliyorumki ediyorsun .kendine ve yavrularına dikkat et bizi habersiz bırakma cnm.

canım yaa cok sevindim inş.hayırlısıyla devamıda gelir birden aklıma kendi pozitif sonucumu ögrendiğim zaman geldi Rabbim sevincini yarım bırakmasn ikinci testide yaptınmı canım...?

çok sağolun kızlar..Allah razı olsun...

alya canım yarın ikinci testi yapıcam...inşallah herşey yolunda devam eder...yarın yazarım tekrar...

serpil hep dualarımdasınız...inşallah sizlerdende güzel haberler alacağım...

canımm benim hala mesaj hakkım yokmuşşşşo kadar sevindimki anlatamam,insan buna sevinirmi özellikle de bebek isterkenama böyle çok sevinebiliyor,ALLAH daim etsin diyorum,inşallah gelecek dönemdeki hamileliğin öncü habercisidir,her duamdasın.yumurtlama zamanını gösteren testler varmış onlardan alabilirsin vee böylece gelecek güzel yumurtanı yakalamış olursunherşey çok güzel olacak ALLAH'ın izniyle.ALLAH'ım hayırlı sağlıklı bebeklerimize tez zamanda sağlıklı birşekilde kavuşmamızı nasip etsin inşallah.bana gelince gergin gergin dolanıyorum,kirpi gibiyim yanıma yaklaşana oklar fırlatıyorum...iğneye gideceğim,çıkıp yürüyerek gitsem daha iyi olurmu acepppp???????????

merhaba

o testlerden aldım ama bu kadar eren yumurtluycağımı bilmiyordum dönemi kaçırdım hayatımda 21 günde regli olmadım ki:)))) bu ay kaçırmıycam inşşş lütfen rahat ol az kaldı çok yorma bence kendini hızlı değil yavaş yavaş yürü bence inşş güzel haberler alıcaz 2012 herkese super bir yıl olucak inanıyorum benn

kızlar dün 2. tesimi yaptım yazamadım..çok şükür herşey yolunda...

11. gün 398.8
13. gün 894.7 çıktı..

Allah nasib ederse ayın 18 inde görmeye gidicem....

hürre heyecanla senin haberini bekliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…