kızlar dün 2. tesimi yaptım yazamadım..çok şükür herşey yolunda...
11. gün 398.8
13. gün 894.7 çıktı..
Allah nasib ederse ayın 18 inde görmeye gidicem....
hürre heyecanla senin haberini bekliyorum....
merhaba
o testlerden aldım ama bu kadar eren yumurtluycağımı bilmiyordum dönemi kaçırdım hayatımda 21 günde regli olmadım ki:)))) bu ay kaçırmıycam inşşş lütfen rahat ol az kaldı çok yorma bence kendini hızlı değil yavaş yavaş yürü bence inşş güzel haberler alıcaz 2012 herkese super bir yıl olucak inanıyorum benn
11. gün 398.8
13. gün 894.7 çıktı..
11. gün 398.8
13. gün 894.7 çıktı..
kısmetse ben de yarın asm yolcusuyum. inşallah bi aksilik çıkmazsa tedavime başlayacağız.
11. gün 398.8
13. gün 894.7 çıktı..
kısmetse ben de yarın asm yolcusuyum. inşallah bi aksilik çıkmazsa tedavime başlayacağız.
sonucun muhteşem,çoook sevindim,ALLAH'ım sağlıkla vakti geldiğinde eşinle beraber kucağına almayı nasip etsin,paylaşımını görünce çok heyecanlandım,dün bakmıştım vaktin olmadığını düşünmüştüm yazmak için.gönlünden geçenleri RABBİM hayırlısıyla nasip etsin sana.hıımmm bu arada bizi sakın bırakayım deme o bebişler birazda bizimmmmmbana gelince çok çok çok gerginim,ablam 1 gün önce yaptıralım testi diyor,cesaret edemiyorum ((
maşaallah cnm sıkı sıkı tutunmuşlar sana kuzuların .Allah tamamına erdirsin cnm çok güzel değerlerin...
maşşallah canım negüzel inş. sıkı sıkı tutunurlar sana pıt pıt kalp atışınıda duyarsn dikkat et kendine...
sudenaz ALLAH tamamına erdirsin cnm hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavruşlarını.çok sevindim inanki .bizi habersiz bırakma sakın ,bizi unutma canım.
bu arada ayın 18 inde ilk ultrason randevum var...tekmi çiftmi görücez..inşallah pıt pıt larıda duyarım...
tek yada çift ALLAH gönlüne göre versin ama yeterki sağlıklı olsunlar,ne büyük heyecan diymi pıt pıtları duymayı beklemek:)
arkadaşlar dün akşam ilk ignemi yaptım, hayırlısı olsun inşallah. günübirlik gidip gelmek çok zor ve yorucu oldu ama inşallah sonu güzel olur. bu arada aydın bey 28 inden itibaren yokmuş, büyük ihtimal benim transferime giremeyecek. ebru hanım nasıldır?
arkadaşlar dün akşam ilk ignemi yaptım, hayırlısı olsun inşallah. günübirlik gidip gelmek çok zor ve yorucu oldu ama inşallah sonu güzel olur. bu arada aydın bey 28 inden itibaren yokmuş, büyük ihtimal benim transferime giremeyecek. ebru hanım nasıldır?
hayatım kan verdim bekliyorum 16.30 gibi çıkacak sonuç ama çok umudum kalmadı dün akşam idrar testi yaptık negatif çıktı(
hayırlısı idrar testleri doğru çıkmıyor ki bence umudunu kaybetme allah büyük sonucunu yazarsan sevinirim aklım sende kaç kere baktım bugun yazdın mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?