Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

sonucun muhteşem,çoook sevindim,ALLAH'ım sağlıkla vakti geldiğinde eşinle beraber kucağına almayı nasip etsin,paylaşımını görünce çok heyecanlandım,dün bakmıştım vaktin olmadığını düşünmüştüm yazmak için.gönlünden geçenleri RABBİM hayırlısıyla nasip etsin sana.hıımmm bu arada bizi sakın bırakayım deme o bebişler birazda bizimmmmm bana gelince çok çok çok gerginim,ablam 1 gün önce yaptıralım testi diyor,cesaret edemiyorum((

inşallah canım benim, hepimiz için süper bir yıl olsun,hayırlı sağlıklı bebeklerimizi biran önce kucağımıza almamızı nasip etsin RABBİM.ablam birgün önce yaptıralım testi diyor?????????????

maşaallah cnm sıkı sıkı tutunmuşlar sana kuzuların .Allah tamamına erdirsin cnm çok güzel değerlerin...

maşşallah canım negüzel inş. sıkı sıkı tutunurlar sana pıt pıt kalp atışınıda duyarsn dikkat et kendine...

kısmetse ben de yarın asm yolcusuyum. inşallah bi aksilik çıkmazsa tedavime başlayacağız.

sudenaz ALLAH tamamına erdirsin cnm hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavruşlarını.çok sevindim inanki .bizi habersiz bırakma sakın ,bizi unutma canım.

maşaallah cnm sıkı sıkı tutunmuşlar sana kuzuların .Allah tamamına erdirsin cnm çok güzel değerlerin...

maşşallah canım negüzel inş. sıkı sıkı tutunurlar sana pıt pıt kalp atışınıda duyarsn dikkat et kendine...

sudenaz ALLAH tamamına erdirsin cnm hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavruşlarını.çok sevindim inanki .bizi habersiz bırakma sakın ,bizi unutma canım.

çok teşekkürler kızlar....aminnnn inşallah sizlerde bu sevinci yaşarsınız..takip edicem sizler....

hürre korkularını anlıyorum..bende son günlerde bir korku almıştıki sorma...ama bir o kadarda bir an önce öğrenmek istiyrdum...bende bir gün önce yaptım testi...sen bilirsin tabi...kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap

kısmetse ben de yarın asm yolcusuyum. inşallah bi aksilik çıkmazsa tedavime başlayacağız.

hadi bakalım canım hayırlı olur inşallah...güzel haberlerini bekliyoruz

bu arada ayın 18 inde ilk ultrason randevum var...tekmi çiftmi görücez..inşallah pıt pıt larıda duyarım...

arkadaşlar dün akşam ilk ignemi yaptım, hayırlısı olsun inşallah. günübirlik gidip gelmek çok zor ve yorucu oldu ama inşallah sonu güzel olur. bu arada aydın bey 28 inden itibaren yokmuş, büyük ihtimal benim transferime giremeyecek. ebru hanım nasıldır?

cnm hayırlı olsun inş. kaçla başlattı bide hangi iğneleri , ilaç verdi yazarsan bi ara çok sevinirim cnm..bu arada yanlış hatırlamıyorsam sudenazın transferide ebru hanım yapmıştı sonuç ortada:) yeterki Allah nasip etsin onlarda vesile oluyo...

canım hayırlı olur inşallah içini ferah tut,ALLAH kolaylıklar versin,kaç dozda başladın ?ebru hanım beni 1kez muayne etti yumurta takibime girdi ,onunda eli çok hafif güleryüzlü ,iyi düşün iyi olsun bende ayın17sinde kanda ilk sonucu öğrenicem.belki 10. gün yaptırırım testi en zoru bekleme süreci.....RABBİM isteyen herkesin kucağını doldursun.

hayatım kan verdim bekliyorum 16.30 gibi çıkacak sonuç ama çok umudum kalmadı dün akşam idrar testi yaptık negatif çıktı(

hayırlısı idrar testleri doğru çıkmıyor ki bence umudunu kaybetme allah büyük sonucunu yazarsan sevinirim aklım sende kaç kere baktım bugun yazdın mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…