Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

canım benim transferimide ebru hanım yaptı ve sonuç pozitif....inşallah sanada uğurlu gelir...

hayatım test sonucum çıktı negatif

inanılmaz üzüldüm şuan...çok zor bu durum çok yaşadım..bana en iyi gelen şey tek başıma bir odada saatlerce ağlamak...sende kendini nasıl iyi hissetceksen öyle davran...kimsenin ne dediğini düşünmeden...çünkü sonunda rahatlayıp yeni planlar yapacaksın...

rabbim yar ve yardımcın olsun canım..en kısa zamanda bebişine kavuşmanı diliyorum...

Nedense bu hastanede pozitif sonuç alan çok az benim de güvenim kalmıyor

canım benim kendini böyle negatife şartlama..sonuçta hepimizin sorunu farklı...birbirimizi kıyaslayamayız...bende en çok pozitif alınan hastanede 2. kez negatif aldım...bilemeyiz yani..nasib işi bu..

canım benim kendini böyle negatife şartlama..sonuçta hepimizin sorunu farklı...birbirimizi kıyaslayamayız...bende en çok pozitif alınan hastanede 2. kez negatif aldım...bilemeyiz yani..nasib işi bu..

Oda kesinlikle doğru ama ben eğer ki ilk seferde tutturamazsam 3 4sene ara veririm maddi açıdan bundan dolayı da en iyi yer olsun istiyorum haklısın bahçeci umut da negatif almışsın sanırım bende baktım orda prof yok bir doç sanırım 2tane de op dr var ama asm de ki prof yani daha iyi dr ama bazı ihmaller olabilir de ben yinede karar vermeden içinin rahatlaması için başka hastaneler ile de görüşme yapıcam zaten bir iki ay erteledik eşime dr yeni bir ilaç verdi ve biraz daha bekleyin ilaç iyi gelirse ve değerler çıkmaya başlarsa aşılama da yapabiliriz

üzgünüm yine bir negatif haberiyle daha yüzleşiyoruz. malesef ilk günler insana çok zor geliyor. ben de ilk tedavimden sonra baya dağılmıştım. o yüzden bu sonucu alanları duyunca çok bunalıyor üzülüyorum. hurrecim inşallah bunda da vardır bir hayır; dilerim allah size en hayırlı zamanda yavrunuzu verir. kendine farklı amaçlar edinmeye çalış, çok hırpalama kendini. bu durum hepimizin başına gelebilir geliyorda.

canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.üzülmemek mümkün değil ama ben hayırlı sağlıklı bebekler istiyorum bunun için gerekenleri yapmam gerekli diye düşünüyorum.bu denemem geçmişte kaldı önüme bakmalıyım diye düşünüyorum,dualarınızda beni unutmazsanız sevinirim,sizlerde benim dualarımdasınız.

günaydın nasılsın uzun zamandır yazmıyorsun herşey yolunda mı toparlandın mı ?

Selam Kizlar
Ben Gecen haziran'da Aydin Bey'e gitmeye basladim. Sebepsiz infertilite. İlk denemem olumsuz oldu. 5AA iki embriyo transfer edildi. Transferin 7. gununde kanama dolayisiyla dusuk yaptim. 2 ay bekledik. Agutosta yine transferim oldu. Bu sefer 4AA 4 AB ile umudumuz fazla yoktu zira daha kaliteli yumurtalarla dusuk yapmistim. Ama bir tanesi tuttu:) Simdi 20 haftalik hamileyim. Nasipse insallah kizim olacak. Buraya size moral vermek icin yaziyorum. Ben 4 dusuk. 1 dis gebelikten sonra bu zaman ulasabilsim. Aydin Bey ve ekibi cok usta, basarili ve ilgili. Siz de sakin umudunuzu ve gucunuzu kaybetmeyin. Denemekten de vazgecmeyin. Benim yasim 35. Yumurtalarima genetik tani yapildi, 5. gun transferi oldum. Buraya cok sik gelmiyorum ama sormak istedikleriniz var ise cevap vermeye calisirim. Hepinize kolay gelsin. Darisi hepinizin basina, hayirlisiyla Allah isteyen herkese bu sevinci nasip etsin.

Rabbim sağlıcakla kuacgına almayı nasip etsn canım bende 6 yıldan sonra ASM de bu güzel duyguyu yaşadım şuan 34 haftalık hamileyim Allah nasip ederse benmde oğlum olacak benim anlamadığım kalite konusu bu 5aa,4aa,4ab bunları dr.mu söyledi size benim bu konuda bilgim yok...Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsn

aradaşlar ben de biliyorsunuz tedaviye devam ediyorum. önümüzdeki hafta toplanacak sanırım. ama özellikle 5. gün transferi istiyoruz. 5. gün de pazara gelirse 4. gün transfer yapacaklarmış. bu duruma çok kızdım. cumartesi aydın beyle görüşeceğim. böyle bir durumla karşılaşan var mı? bide 5. gün pazarsa neden 6. gün pazartesi transfer yapılmıyor?

kızlar merhaba,nasılsınız?nerelerdesiniz?sudenaz, serpil,nhs hepinizi çok merak ediyorum,gelişmeleri yazmamışsınıznhs beni merak etmişsin,iyiyim ben elhamdülillah,sağlıklı bebeğimi kucağıma aldığımda dahada iyi olacağım ALLAH'ın izniyle,hepimiz gibisen ne yaptın bu ay kaçırmıyoruz diymi güzel yumurtamızıhayırlısıyla olumlu haberler vereceksin inşallah bize,HEPİNİZİ ÖPÜYOR VE HABERLERİNİZİ BEKLİYORUM

kızlarrrrr dhea hakkında bilgisi olan varmı?birde com vitex diye bir ilaç hakkında bilgisi olan varmı?yardımınıza ihtiyacım varrrrrr

merhaba
yazmana sevindim evet merak ettim uzun zamandır yazmayınca ben çok kötü grip oldum büyük olasılıkla bu ayıda kaçırdık çalışmalar vardı ama çok umutlu değilim hayrılısı artık ist ne zaman geliceksin bence ömer beye gelmelisin ben iyi olacağını düşünüyorum

Embriyologlar verdi bu bilgiyi. transferden evvel yanimiza gelip yumurtalarimizin sagligi kalitesi vs hakkinda bilgi verdiler bir de bunlar bize verdikleri kagitlarda da yaziyordu.
İnsallah isteyen herkes saglikla cocuk sahibi olur.

kızlarrrrr dhea hakkında bilgisi olan varmı?birde com vitex diye bir ilaç hakkında bilgisi olan varmı?yardımınıza ihtiyacım varrrrrr

mrb hürre başarısız denemeniz için ben ve eşim çok üzgünüz. dualarımız sizinle.
com vitex hakkında forumda aratırsan bir çok mesaj ve bilgi mevcut ben aşağıda bir link atmaya çalıştım umarım başabilmişimdir.
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...si/484803-quotcom-vitexquot-kullanan-var.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…