hayatım test sonucum çıktı negatif[/QUOT
çok üzüldüm inan ne dieceğimi bilmiyorum şimdi kim ne desede boş zaten rabbimin dediği olur hayırlısı böyleymiş allah büyük lütfen üzülme istanbuldaysan gitmeden ömer beyede uğrasana şifanın nerden geliceği belli olmaz zaten bekleme dönemine giriceksin sen bir konuş istersen rabbim eninde sonunda bizede yaşatıcak bunu inanıyorum umudununu yitirme lütfen
hayatım test sonucum çıktı negatif[/QUOT
çok üzüldüm inan ne dieceğimi bilmiyorum şimdi kim ne desede boş zaten rabbimin dediği olur hayırlısı böyleymiş allah büyük lütfen üzülme istanbuldaysan gitmeden ömer beyede uğrasana şifanın nerden geliceği belli olmaz zaten bekleme dönemine giriceksin sen bir konuş istersen rabbim eninde sonunda bizede yaşatıcak bunu inanıyorum umudununu yitirme lütfen
canım hayırlısı buymuş demekki,seninle aynı fikirdeyim,istanbulda değilim ama ömer bey için gelmeyi düşünüyorum,sana verdiği ilaçları ne kadar kullanacaksın?tekrar kontrole çağırıyormu?şimdi randevu almayı düşünüyorum
canım hayırlısı buymuş demekki,seninle aynı fikirdeyim,istanbulda değilim ama ömer bey için gelmeyi düşünüyorum,sana verdiği ilaçları ne kadar kullanacaksın?tekrar kontrole çağırıyormu?şimdi randevu almayı düşünüyorum
bana 3 ay sonra gel dedi ben birer kutu bitirdim 2 kutuları aldım içiyorum geç randevu veriyorlar bence rica edip öne almaya çalış inşş güzel olucak herşey lütfen üzülme
hurre canım benim şuan sana ne diyeceğimi bilemiyorum,çok üzüldüm inanki ALLAH yardımcın olsun.herşeyin bir zamanı var ,sakın umudunu kaybetme. bigün kavuşucaz yavrularımıza...hayatım test sonucum çıktı negatif
arkadaşlar dün akşam ilk ignemi yaptım, hayırlısı olsun inşallah. günübirlik gidip gelmek çok zor ve yorucu oldu ama inşallah sonu güzel olur. bu arada aydın bey 28 inden itibaren yokmuş, büyük ihtimal benim transferime giremeyecek. ebru hanım nasıldır?
hayatım test sonucum çıktı negatif
Nedense bu hastanede pozitif sonuç alan çok az benim de güvenim kalmıyor
canım benim kendini böyle negatife şartlama..sonuçta hepimizin sorunu farklı...birbirimizi kıyaslayamayız...bende en çok pozitif alınan hastanede 2. kez negatif aldım...bilemeyiz yani..nasib işi bu..
canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.üzülmemek mümkün değil ama ben hayırlı sağlıklı bebekler istiyorum bunun için gerekenleri yapmam gerekli diye düşünüyorum.bu denemem geçmişte kaldı önüme bakmalıyım diye düşünüyorum,dualarınızda beni unutmazsanız sevinirim,sizlerde benim dualarımdasınız.
Selam Kizlar
Ben Gecen haziran'da Aydin Bey'e gitmeye basladim. Sebepsiz infertilite. İlk denemem olumsuz oldu. 5AA iki embriyo transfer edildi. Transferin 7. gununde kanama dolayisiyla dusuk yaptim. 2 ay bekledik. Agutosta yine transferim oldu. Bu sefer 4AA 4 AB ile umudumuz fazla yoktu zira daha kaliteli yumurtalarla dusuk yapmistim. Ama bir tanesi tuttu:) Simdi 20 haftalik hamileyim. Nasipse insallah kizim olacak. Buraya size moral vermek icin yaziyorum. Ben 4 dusuk. 1 dis gebelikten sonra bu zaman ulasabilsim. Aydin Bey ve ekibi cok usta, basarili ve ilgili. Siz de sakin umudunuzu ve gucunuzu kaybetmeyin. Denemekten de vazgecmeyin. Benim yasim 35. Yumurtalarima genetik tani yapildi, 5. gun transferi oldum. Buraya cok sik gelmiyorum ama sormak istedikleriniz var ise cevap vermeye calisirim. Hepinize kolay gelsin. Darisi hepinizin basina, hayirlisiyla Allah isteyen herkese bu sevinci nasip etsin.
merhabakızlar merhaba,nasılsınız?nerelerdesiniz?sudenaz, serpil,nhs hepinizi çok merak ediyorum,gelişmeleri yazmamışsınıznhs beni merak etmişsin,iyiyim ben elhamdülillah,sağlıklı bebeğimi kucağıma aldığımda dahada iyi olacağım ALLAH'ın izniyle,hepimiz gibi sen ne yaptın bu ay kaçırmıyoruz diymi güzel yumurtamızı hayırlısıyla olumlu haberler vereceksin inşallah bize,HEPİNİZİ ÖPÜYOR VE HABERLERİNİZİ BEKLİYORUM
Rabbim sağlıcakla kuacgına almayı nasip etsn canım bende 6 yıldan sonra ASM de bu güzel duyguyu yaşadım şuan 34 haftalık hamileyim Allah nasip ederse benmde oğlum olacak benim anlamadığım kalite konusu bu 5aa,4aa,4ab bunları dr.mu söyledi size benim bu konuda bilgim yok...Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsn
kızlarrrrr dhea hakkında bilgisi olan varmı?birde com vitex diye bir ilaç hakkında bilgisi olan varmı?yardımınıza ihtiyacım varrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?