mrb hürre başarısız denemeniz için ben ve eşim çok üzgünüz. dualarımız sizinle.
com vitex hakkında forumda aratırsan bir çok mesaj ve bilgi mevcut ben aşağıda bir link atmaya çalıştım umarım başabilmişimdir.
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...si/484803-quotcom-vitexquot-kullanan-var.html
Kızlarrr ne oldunuz nerelerdesiniz?ses seda kalmadııııı?[/QUOTE
nasılsın ben aynıyım bekliyorum hala regli olmadım 7 şubata kadar bekliyip test yapıcam belki mucize olmuştur ne dersin ?
nasılsın ben aynıyım bekliyorum hala regli olmadım 7 şubata kadar bekliyip test yapıcam belki mucize olmuştur ne dersin ?
Selam Kizlar
Ben Gecen haziran'da Aydin Bey'e gitmeye basladim. Sebepsiz infertilite. İlk denemem olumsuz oldu. 5AA iki embriyo transfer edildi. Transferin 7. gununde kanama dolayisiyla dusuk yaptim. 2 ay bekledik. Agutosta yine transferim oldu. Bu sefer 4AA 4 AB ile umudumuz fazla yoktu zira daha kaliteli yumurtalarla dusuk yapmistim. Ama bir tanesi tuttu:) Simdi 20 haftalik hamileyim. Nasipse insallah kizim olacak. Buraya size moral vermek icin yaziyorum. Ben 4 dusuk. 1 dis gebelikten sonra bu zaman ulasabilsim. Aydin Bey ve ekibi cok usta, basarili ve ilgili. Siz de sakin umudunuzu ve gucunuzu kaybetmeyin. Denemekten de vazgecmeyin. Benim yasim 35. Yumurtalarima genetik tani yapildi, 5. gun transferi oldum. Buraya cok sik gelmiyorum ama sormak istedikleriniz var ise cevap vermeye calisirim. Hepinize kolay gelsin. Darisi hepinizin basina, hayirlisiyla Allah isteyen herkese bu sevinci nasip etsin.
Merhabalar,
Doğal yolla hamile kaldım fakat 9.haftada düşük yaptım, sonrasında 1 negatif aşılama, 1 negatif tüp bebek denemem var. Sebepsiz infertilite teşhisi kondu, yaşım 37. En son baktırdığım FHS değerim 25,5 gibi yüksek bir değer çıktı, acele etmem gerek. Fazla vaktim yok. Yeniden bu süreci yaşamak beni çok korkutuyor ama 1 kez daha tüp bebek denemek istiyorum. Aydın Arıcı ismini duydum merak ettim, çok iyi bir doktor olduğunu söylediler, merkezde çok iyi dediler. Ben İstanbulda yaşıyorum. Önerir misiniz? Benim daha önceki doktorumla iletişim sorunları oldu, yeni bir doktor arayışındayım. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkürler,
Teşekkürler
Merhabalar,
Doğal yolla hamile kaldım fakat 9.haftada düşük yaptım, sonrasında 1 negatif aşılama, 1 negatif tüp bebek denemem var. Sebepsiz infertilite teşhisi kondu, yaşım 37. En son baktırdığım FHS değerim 25,5 gibi yüksek bir değer çıktı, acele etmem gerek. Fazla vaktim yok. Yeniden bu süreci yaşamak beni çok korkutuyor ama 1 kez daha tüp bebek denemek istiyorum. Aydın Arıcı ismini duydum merak ettim, çok iyi bir doktor olduğunu söylediler, merkezde çok iyi dediler. Ben İstanbulda yaşıyorum. Önerir misiniz? Benim daha önceki doktorumla iletişim sorunları oldu, yeni bir doktor arayışındayım. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkürler,
Teşekkürler
nerelerdesin hadi cevapla beniiiii
merhaba canım,ben asmde tedavi gördüm.iyi olduklarını düşünüyorum.merkezin iyiliği mutlaka çok önemli ancak senin panik olmaman çok daha önemli 1 sene önce yüksek fsh ile deneme yaptım hayatımın hatasıydı,1 yumurtam gelişti ve kalitesiz çıktı.bu tarihten 7 ay sonra denedim 7 folikülüm gelişti.fsh çok değişken 7 folikülüm geliştiğinde fsh 10 du.yüksek fsh ile deneme çok yanlış ama sağolsun doktorlar ticari düşünüp yapıyorlar.benim asmde gördüğüm kan tahlili yapmıyorlar,ben test yaptırmadan gittim onlarda yapmadı biz öylesine başladık,2 folikül gelişti 2 side kaliteliydi 1 i döllendi transfer oldu ama sonuç negatif oldu.şimdi asmye gitsem adetimin 2. günü fsh baktırırım tedaviye öyle başlarım,sanada tavsiyem budur.asmde tedavide 2 yumurtamın olmasının nedeninin fsh yüksekliği olduğunu düşünüyorum.fsh düşük olduğunda daha fazla folikül gelişiyor.birde fsh yı düşürdüğü söylenen hayıt kürü var,bu kürü yapıp her ay fshya baktırıp en uygun ayında başlayabilirsin.sana okumanı önereceğim topikler var;38 yaş üstü hanımlar buraya,40 yaşımın hikayesi.çok faydalanacağını düşünüyorum.ALLAH yardımcımız olsun.tedavin şimdiden hayırlı olsun.
merhaba aslında benim durum karışık biliyorsun geçen ay 21 günde regli oldum bu ay hala bekliyorum 7 ocakta regli oldum 7 şubata kafar bekliycem çokta umutlanmıyorum bende düzensizlik olduğu için ama yinede hiç belli olmaz sen ne zaman geliceksin ist
Benden gittigimde ilk is kan testi istediler, kapsamli. HIV den, kan sayimindan, sariliga kdr bakildi. Bende FSH 1.47 cikti. 14 tane yumurta toplandi. Ama eger transfer zamaninda kan tahlilinden bahsediyorsaniz o bana da yapilmadi. Tedaviye baslanmadan kan testi yapildi. Transfer zamanida mi kan testi yapiliyormus?
hayır canım belliki yaşın genç,ben senin kadar genç olmadığım için fsh yüksek,ilk tedaviye başlarken kan tahliliyle fsh ya bakılabilirdi demiştim.
merhaba seninde kandilin mübarek olsun bence baharı bekleme ve ilaçlara başla bir an önce bir günlüğüne gelip git muayene olsan ilaçlarıb bittikçe ben sana yollrım bu dönemi neden değerlendirmiyorsun bugün ömer beye eşim gitti oda muayene oldu benim durumumu hatırlattı ilaçlara devam etsin demiş(ben biraz kestim regli olmadık ya hamileysem diye sorun olmaz ilaçları içsin demiş) bir ay sonra gelsin demiş ayağın altından ayda bir iğne yapıyormuş hamile kalmak için int okumuştum doktora sormuş eşim evet demiş ayda bir iğne inş hamile kalıcak eşin demiş bilmiyorum ama ben güveniyorum en azından regli oldum o bile benim için başarı 7 sini bekliyorum test yapıcam eğer yoksa ilaçlara devam öbür ayda iğne için gidicem eğer olmazsa mayıs gibi tüp bebek düşünüyorum senin içinde lütfen önce ömer beye tedavi ol ondan sonra tüp bebeği düşün ne kaybedersin günübirlite olsa gelip gidebilirsin
Selamlarp bebek icin gittim. ,
Benimde tup denememden evvel 3 tane dusugum oldu. 1 tane normal yolla hamilelik, 1 tane ilac sonrasi, bir tanesi de 1. tup bebek denemesi. Ben Amerika'da yasiyorum. Aydin Bey'i bana Amerikadaki doktorum onerdi. Dunyaca unlu oldugunu, cok iyi bir doktor ve biliadami oldugunu soyledi. Ben Istanbul'a sadece tup bebek icin gittim ve kendimce arastirdim. Memorialdan Cem Demirel, Bahceciden Mustafa Bahceci ile gorustum. Aydın Bey!de karar kildim. Kararimin uc sebebi vardi. 1-Aydın Bey'in unu ve bu konudaki basarisi, 2- Ekibinin (embriologlari, lab. calisanlari, hemsireleri), 3- Aydın Bey'in kendi kisiligi. Ben hicbir randevumda 5 dakikadan fazla bekletilmedim. Sordugum sorulara cevap aldım. Telefon ve emaillerime mutlaka ayni gun icerisinde donus oldu. Tek eksi tarafi Aydın Bey her ay 1 hafta Amerika'ya gider. Eger transferin o zamana denk gelirse transferini Aydin Bey degil Ebru Hanim yapar. İkinci olumsuz olabilecek taraf ise, transferlerin ve yumurta toplamalarin Gebze deki hastanede oluyor olmus olmasi. Bazilari icin mesefa sorun teskil edebiliyor.
Benim tavsiyem, nasilsa ıstanbuldaymissin, birkac doktorla gorusup oyle karar vermen. Bazen birsinin cok begendigi, cok iyi anlastigi bir doktor otekinde ayni psikolojiyi uyandirmiyor. Ve Bu surecte doktora guven cok onemli. Ben kendi adima Aydin Bey'i tavsiye ederim. İlk gorusme ucretsizdir. Bir randevu alip gidip kendisiyle konusmani tavsiye derim.
Baska sorun varsa lutfen cekinme sor. Bu zamnlarin nasil oldugunu cok iyi biliyorum. Kolay gelsin
merhaba canım,ben asmde tedavi gördüm.iyi olduklarını düşünüyorum.merkezin iyiliği mutlaka çok önemli ancak senin panik olmaman çok daha önemli 1 sene önce yüksek fsh ile deneme yaptım hayatımın hatasıydı,1 yumurtam gelişti ve kalitesiz çıktı.bu tarihten 7 ay sonra denedim 7 folikülüm gelişti.fsh çok değişken 7 folikülüm geliştiğinde fsh 10 du.yüksek fsh ile deneme çok yanlış ama sağolsun doktorlar ticari düşünüp yapıyorlar.benim asmde gördüğüm kan tahlili yapmıyorlar,ben test yaptırmadan gittim onlarda yapmadı biz öylesine başladık,2 folikül gelişti 2 side kaliteliydi 1 i döllendi transfer oldu ama sonuç negatif oldu.şimdi asmye gitsem adetimin 2. günü fsh baktırırım tedaviye öyle başlarım,sanada tavsiyem budur.asmde tedavide 2 yumurtamın olmasının nedeninin fsh yüksekliği olduğunu düşünüyorum.fsh düşük olduğunda daha fazla folikül gelişiyor.birde fsh yı düşürdüğü söylenen hayıt kürü var,bu kürü yapıp her ay fshya baktırıp en uygun ayında başlayabilirsin.sana okumanı önereceğim topikler var;38 yaş üstü hanımlar buraya,40 yaşımın hikayesi.çok faydalanacağını düşünüyorum.ALLAH yardımcımız olsun.tedavin şimdiden hayırlı olsun.
sudenaz nasılsın canım duydunmu pıt pıt ları ....?
kızlar merhaba,nasılsınız?nerelerdesiniz?sudenaz, serpil,nhs hepinizi çok merak ediyorum,gelişmeleri yazmamışsınıznhs beni merak etmişsin,iyiyim ben elhamdülillah,sağlıklı bebeğimi kucağıma aldığımda dahada iyi olacağım ALLAH'ın izniyle,hepimiz gibi sen ne yaptın bu ay kaçırmıyoruz diymi güzel yumurtamızı hayırlısıyla olumlu haberler vereceksin inşallah bize,HEPİNİZİ ÖPÜYOR VE HABERLERİNİZİ BEKLİYORUM
Sevgili Hurre çok teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için, çok yardımcı oldun ve tabi soracağım başka şeylerde olacak sana. Vaktini almak istemem ama tecrübeli birine danışmak isterim.
Ben bir aşılama ve ilk tüp bebek denememi Prof.Dr. Faruk Buyru da yaptım. Eminim hoca olarak iyidir ama insan olarak hiç iyi iletişim kuramadık kendisiyle ikinci denemeyi kesinlikle kendisiyle yapmayı düşünmüyorum, o yüzden yeni bir doktor arayışına gittim.
Aydın Arıcı şuan Amerikadaymış 25 Şubat'a randevu aldım. Daha erken olamıyor maalesef, randevuları dolu.
Bu arada Prof. Dr. Cihat Ünlü ile görüştüm, pek memnun kalmadım, sanırım listemden Cihat Bey'i eleyeceğim. Cumartesi günü Umut Tüp Bebek merkezi Süleyman Tosun ile görüştüm, o doktora içim ısındı eşimde beğendi orada deneyebilirim diye düşünüyorum. Yarın da Cem Demirel de randevum var. En son Süleyman Bey ile görüşeceğim.
Benim için Gebze de olması sorun teşkil etmiyor, yeterki iyi ve güvenilir biri olsun. Zaten kontrolleri Suadiye de yapıyormuş. Ben Aydın Bey'in tüp bebekte yeni bir sistem uyguladığını okudum, embriyoları 8 kat büyüterek bakıyorlarmış. O da sorunlu olan embriyoları daha net görmelerine yarıyormuş.
Şuan benim için en önemli şey, iyi ve insani yönleri olan bir doktor, geçen denememde piskolojim çok bozulmuştu.
Peki senin tüp bebek denemen nasıl sonuçlandı? Aydın Bey'in tedavisi umarım başarılı sonuç vermiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?