Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Sevgili findikk,

Seni ve eşini canı gönülden kutlarım, allah sağlık ve sıhatle kucağınıza da almayı nasip etsin. Rabbim tüm isteyenleri ve beni sevindirsin inşallah.
Bilgiler için çok teşekkür ediyorum. Peki sen ikisini de Aydın Beyde mi denedin?

merhaba canım,bence aydın beylede görüş ona göre karar verirsin.aydın bey samimi sorularına cevap veren biri.benim tedavim başarısız oldu sonucu bildirmek için aradım,daha sonra aydın bey beni aradı neler yapabileceğimizi konuştuk.arı sütü polen bal hayıt kürü nar suyu vs den bahsettim.yapabilirsin ama aşırıya kaçma dedi(bağışıklık sistemini fazlaca güçlendiriyorlarmış)birde bunlardan mucize bekleme yardımcı diye düşün dedi.laboratuvarının çok iyi olduğunu düşünüyorum.görüştüğünde daha iyi anlarsın söylediklerimi.herşey hayırlısıyla gönlüne göre olsun.öptüm.

Tesekkur ederim canim
Evet dondurulmuslarla Aydın Bey'de denedik. Benim yumurtalarim 5. gun donduruldu, genetik test yapildi. İlkinde benim vucudumda luteal faz yetmezligi cıktıgı icin dusuk yaptım. Yani yumurtalar, rahim cok iyi durumdaydi ama vucut bebekleri gelistirecek hormonu uretmedi. İkincisinde ayni sorunla karsılasmamak icin progesteron ve estrojen tedavisi uygulandi. Hergun 5 tane estrofem, 2 tane progesteron jel ve her aksam progesteron igne oldum. Tam 2 ay boyunca. Bebek kendi plasentasını olusturana kadar ilkindeki deneyim tekrarlanmasin diye. Progesteron ignelerinden oturamiyordum, zaten izleri kaldı hep. Ama olsun herseye deger. Bu sevinci insallah sizler de yasarsiniz.

slmcanım... bende 3.denemem olacak aydın bey de favorilerim arasın da bir de hastane nasıl ilgi falan...siz memnun musunuz...teşekkürler şimdiden

Canım çok teşekkür ederim, inşallah allah hepimizin gönlüne göre versin.

Aydın Bey ile 25 Şubatta randevum var, bu işler kısmet tabi. İyi bir doktor olmasından çok, iyi bir insan olması da çok önemli benim için. Dün bir doktora gittim inanılır gibi değildi. 2012 de 4-5 tüp bebek deneriz ben pek olacağını sanmıyorum o zaman seni kıbrısa donasyon için göndeririz dedi. Kendisi görüştüğü 6. doktordu ve sadece dün gittiğim sözde doktor böyle bir cümle kurdu, resmen aşağıladı beni. Diğer 5 doktor hiç bir şekilde bu kadar umutsuz olduğumu söylemedi.
Şimdi kime inanacağımı hiç bilmiyorum. Kafam çok karışık bildiğim bişey varsa o da donasyon düşünmediğim.

slmcanım... bende 3.denemem olacak aydın bey de favorilerim arasın da bir de hastane nasıl ilgi falan...siz memnun musunuz...teşekkürler şimdiden

Biz Aydın Beyden de ekibinden de cok memnun kaldik. Hersey hem cok profesyonel hem de samimi. Ayrica fiati diger bircok buyuk hastaneye gore daha uygun. İlk gorusmeden de para almiyorlar. O yuzden gidip bir konusup tanismanizi tavsiye ederim.

Canim senin sorunun neki donasyon onerdiler? Hem 4-5 deneme yaptıktan sonra.... Dmekki deneme yapabiliyorsun yani sansin var. Baska hicbşr doktor boyle birsey soylemediyse bosver gitsin. Bazi doktorlar sadece para tuzagi. Acaba bu insan Acibademde doktorluk mu yapiyor. Oyle bir hikaye duymustum cunku Acıbadem ve Kıbrıs baglantisi hakkinda. Anlasmalı calısıyorlarmıs.

Birgül Sarıkamış diye bir kadın. Kadıköy Şifa ve Amerikanla çalışıyor, acıbademle bir bağlantısı yok bildiğim kadarıyla. Son derece ukala ve son derece sevimsiz bir kadın. Bana biraz paragöz bir kadın gibi geldi.
Valla benim sorunum sebepsiz intertilite diyorlardı. 8 ay önce tedaviye başlamaya karar verdik ve öncesinde tüm hormon testlerim, rahim filmi, eşimin spermiyogramı herşey çok güzel çıkmıştı. Doktorlar hiç bir sorun yok dediler. Bu testler ve rahim filminden sonra tedaviye başladık.
2 defa klomen denedim
1 defa aşılama yapıldı ve 1 defa da tüp bebek, maalesef hepsi olumsuz sonuçlandı. Tüp bebek denememizi Aralık ayında yaptık, tabi olumsuz olunca ben çok üzüldüm. Gerçi tüp bebek denemesinde sadece 4 tane yumurta verdim ama 2 tanesi 1. kalite dedi emriyolog. Sonra bitkisel bişeyler denemek istedim aktar bana hayıt suyu önerdi ama önce FSH değerinize tekrar bir baktırın kullanmaya öyle başlayın dedi. Ocak ayı adetimin 2. günü FSH testimi yaptırdım sonuç 25,5 çıktı, oysa 8 ay önce FSH değerim 5,3 çıkmıştı. 37 yaşındayım jinekoloğum bu değer senin için çok yüksek, beklemeden tekrar tüp bebek yapman lazım dedi. Geçen tüp bebek yaptırdığım doktordan pek memnun kalmadım maalesef tedavi aşamasında beni bir hayli hırpaladı. Hiç konuşmayan ve hiç açıklamaya yapmayan biri, bu tavrı beni çok olumsuz etkiledi o yüzden 2. denememi başka bir doktorda yapmaya karar verdim.
Sonra Aydın Bey'in ismini duydum ama öncesinde başka doktorlardan da randevu aldım ve görüşmelere gittim. En son şu Birgül denen kadına gittim işte. O da saçma sapan bir sürü şey söyledi, en sonunda da donayson yaparız sana dedi.
Umut Tüp Bebekten Süleyman Bey ile de görüştüm, eşimde bende çok beğendik Süleyman Bey'i ama labaratuarı nasıldır bilmiyorum. Eğer Aydın Beyden olumlu bir enerji alamazsam, Süleyman Bey de yapabilirim. En son Aydın Bey ile randevum var, bakalım en son o ne diyecek. Ona göre bir karar verip mart ayında 2. tüp bebeği deneyeceğim. Kısmet tabi, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
İnşallah bu uğraşlarımın sonucunda bende bebeğimi kucağıma alırım

Bildigim kadariyla once FSH yi dusuren ilaclar veriliyor, tup bebek tedavisine sonra baslaniyor. Zaten Aydın Bey ve diger doktorlar (kiminle baslamak istersen) seni en ince ayrintisina kadar anlatirlar. Ama daha evvel tup bebek denemis birisi olarak sunu kesinlikle oneririm; "moralini her zaman yuksek tutmaya calis. Zevk aldigin ne var ise (sinema, arkadas sohbeti vs) hepsini bol bol yap. Tek dusundugu ve kanalize oldugun bu tedavi olmasin. Es destegi cok onemli.Bu is hem maddi hem de manevi olarak zor ve tabiiki en zor kismini kadinlar cekiyor. Kiminle baslarsan basla, tedavi suresince kendini rahatlatacak (yoga yapan cok var) yontemler bulmani tavsiye ederim. Stres bu is ustunde cok olumsuz tesir yaratiyor. Hele ki bizim gibi sebepsiz infertilite ise. Kimbilir belkide sebeplerden birisi strestir. Sana kolay gelsin, umarim en sonunda bebeg(ler)ini kucagina saglikla ve mutlulukla alirsin.

Biz Aydın Beyden de ekibinden de cok memnun kaldik. Hersey hem cok profesyonel hem de samimi. Ayrica fiati diger bircok buyuk hastaneye gore daha uygun. İlk gorusmeden de para almiyorlar. O yuzden gidip bir konusup tanismanizi tavsiye ederim.

slm canım...inşlh salı yada çarşamba aydın beyle görüşmye gidicam bakalım hayırlısı..olumlu olursa eğer nisan gibi deneriz heralde....RABBİM CÜMLEMİZİN MURADINI VERSİN
.............AÇIKLAMAN İÇİN DE AYRICA TEŞKRLER

Çok teşekkür ederim canım, çok yardımcı oldun bana. Çok haklısın bu tedavide en büyük düşman stres bence de. Olabildiğince stresten uzak kalmaya çalışıyorum şimdiden.
Kendine dikkat et, yardımların için tekrar teşekkürler.

Sevgiler,

banada aynı cümleleri kuran bir doktor oldu,senin doktorun adı selim mi?

arkadaşlar.... neler yapıosunuz.tedavisi devam eden yada başlayacak olanlar paylaşalım yaşananları..lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…