evet canım...ben pazartesi görüştüm ...nisandaki reglimde başlıcam...güzel ilgilendiler konştum ...içime sindi gibi...bakalımm bebişlerim gelsin yaaaaaaaaaaaaa
canım RABBİM yüzünü güldürsün inşallah hayırlı sağlıklı bebeklerini hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah.
merhaba nasılsın ne karar verdin bende galiba bir kaç aya kadar yaptırıcam tüp bebek olmuyor bu ayda regli olmadım ilaç aldım şimdi onunla regli olucam
merhaba,iyi olmaya çalışıyorum.bende adet olamadım bugün 5. gün geçeliçok gerdi beni.memoriale gidecektim bu ayda araştırdım görüştüm adetinizin 2. veya 3. günü gelin dediler.adet olamadım moralim çok kötü bu ay denemezsem işlerim başlayacak istanbula gelme şansım kalmayacak ne yapacağımı bilemiyorum ((((sen ömer beye gidecektin vazmı geçtin iğne diyordun?ilaç kullanarak adet olursan diğer ilaçlarla sıkıntı oluşturmasın?birde sana yaşını sorsam sorun değilse
canım sen bana memoriali tavsiye ettin diye hatırlıyorum ondan orayı araştırdım yanlışmı hatırlıyorum??????yücel bey brükselde sanırım diymi?birde ömer beyin ilaçlarını düzensiz kullanırsan sıkıntı yaşamazmısın?ömer beyi arayıp sıkıntından bahsetsen.
slm canım ...ben gidiyorum şu an doğum kontol hapı verdi....bitince bi sorunyoksa başlıycaz..ücretliyim 3900 + ilaçlar da1000ile 1500 arası imiş....tahliler orde 1300 civarı qmq devlette de yaptırabilirsin dedi dr başka bir ücret yok ...başarılar dilerim........Kızlarr Aydın Beyde tedavi olan yokmu şu andaaa..Fiyatlar nasılll?? Bilenler varsa acil yardım lütfenn pleaseeee
canım hayırlısı olsun.....ben de 15 nisan gibi gidicem....heyecanlıyım ...bakalım hakkımızda hayırlısıben de mayıs haziran gibi aydın beye gitmeyi düşünüyorum bir de eski nenehatun şimdiki adı ile medicine hospital hastanesine ikisine de gidip bir ön görüşme yapıp sonra karar vericem fakat ben çok tedirginim çok korkuyorum hiç aşılama da yaptırmadım eşim'in varikosel ameliyati sonrası değerleri kötüye gitti bu yüzden de direk tüp bebeğe geçiyoruz fiyata gelince ben asm aradım ve bana hastaneye 3.960tl ilaçlar da 1.5bin ila 3bin arası tutar dediler
canım hayırlısı olsun.....ben de 15 nisan gibi gidicem....heyecanlıyım ...bakalım hakkımızda hayırlısı
Peki tüm tahlilleri hazırlayıp mi ön görüşme için gitmeliyim yoksa önce ön görüşme yapıp duruma göre mi yapmalıyım tahlillerimi yani hormon hsg smear gibi tahliller birde yumurtlama düzenim bozuldu sanırım 3aydır tedavime ara verdim tekrar yumurtlamayı düzene sokmak gerekiyor mu yoksa direkt tüp'e geçilebilir mi
Kimsecikler yok sanırım biraz sorum olacaktı.cvplayabilecek olan varmı arkadaşlar?
Benim de soruların olucak ama kimse yok isterseniz sorun bildiğim kadarı ile yardımci olmaya çalışırım
BEN İLK DENEMEMİ başka bi merkezde yaptırdım.asm ile ilgili bilgi almak istiyorum her yönden.izmitten gelicem ben servisleri var sanırım ulaşımda sorun oluyomu?
Bildiğim kadar servisi var ama bende ilk defa yaptırıcam ve bu hastanede yaptırmak istiyorum ama henüz ön görüşmeye de gitmedim ama telefondan fiyat hakkında ve gerekli belgeler hakkında bilgi aldım sana önerim sende telefon aç ve bilgi al servis saatleri ve yerleri hakkında bilgi vericeklerdir sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?