ben yazdan sonra düşünüyorum yer araştırıyorum.sen öğrendiğin bilgileri benimle de paylaşırsan sevinirim.peki neden bu hastanede yaptırmak istiyosun?mevlam yardımcımız olsun
birde tüp bebek aşaması hakkında senin bildiğin konular hakkında bana detaylar verirmişin yani yumurta toplama işlemi heryerde anestezi altında mi oluyor çok uzun sürek baygın kalınıyor mu kilo aldırıyor mu ben 1sene klomen tedavisi gördüm ve bu ilaçlar bende hiç kilo yapmadı ama tüp tedavisi kilo yapıyor diyorlar karın'dan iğne vurmak kolay oluyor mu beni en çok korkutan şey kendime iğne yapmak zorunda kalmam becerebilirmiyim hiç bilmiyorum
canım benim hiç korkma bende çok korkarak gittim ama hiç korkulacak bişey yokmuş.ben şubat ayında tüp bebek yaptırdım.ilk başta tahlil sonuçlarını al eşinle birllikte randevu aldıktan sonra gidin tüp bebek merkezine adetinin 2.günü gitmen gerekiyo tabi.daha sonra doktor seni takibe alacak yumurtlama takibine iğne verecek ama iğneler saç teli kadar ince inan bana hiiiç hissetmiyosun sinek ısırığı bile değil yani.daha sonra yumurtaların gelişip büyüyo seni anesteziyle uyutuyolar kalktığında hiç bişey hissetmiyosun ben 5 dk yatıp sonra kalkıp eve gelmiştim evdede hiç ağrın olmuyo.bi kaç gün sonrada seni arıyolar embriyolarınız hazır ttansfer yapabiliriz diye.gidiyosun doktorun alttan muayene yapar gibi koyuyo bebişlerini işte bu kadar basit.. eskiden çok zormuş tüp bebeği 3 ayda yaparlarmış şimdi 2 haftada şipşakbenim negatifle sonuçlandı dondurulmuşlarla tekrar deneyecez Rabbim kucağımızı boş bırakmaz inşallah tez vakitte hayırlı evlatlar veririr hepimize ....ben 4 yıllık evliyim 3 senedir bebeğimin hasretini çekiyorum Allahım yardım etsin..
birde tüp bebek tedavisinde rahim filmi çekmiyolar bunu aşılamada istiyolar tüp bebekte zaten rahimin içine koyuyolar..
Inşallah istemezler ben telefondan bilgi aldım da rahim filmi de vardı saydıkları tahliller içinde ondan dolayı ben hiç çektirmedim aşılama da yaptırmadım ama 1sene pko tedavisi gördüm 6aydır da bıraktım
Benim hormon tahlillerin'in üzerinden 8ay geçti yani tekrarlamam gerekiyor rahim filmim yok smear yenilemem gerekiyor fakat ben bunları önce dr görüşmesi yapıp sonra tahlillerimi yaptırım diyorum bunun içinde mayıs ayında görüşme yapsam sonra istenen tahlilleri yapsam olmazmı yada önce tahlilleri yaptırıp mi gitmeliyim aslinda çok sakinim ama başlamadan bilinçli olmak istiyorum yardımların için çok sağol rabbim umarım daha fazla bekletmey
anladım canım ozaman yaptırısın istemişler zaten neden bıraktınki tedavini
o zaman sen ilk önce görüşmeye git ondan sonra testte tahlile başla onların istedikleri testleri yaparsın kafana göre yapmamış olursun..
Eşim de varikosel çıktı ameliyat oldu 3ay sonraki teste değerler çok kötü çıktı ve tüp bebek yapma karari alınca ben ara vermek istedim boşa masraf olmasın diye hem zaten hormonlar düzene girmişti ve normel yumurtlamam oluyordu ama son 2aydır yine eskisine döndüm yani hormonlar yine bozuk sanırım tedavi iyiye gittiği zamanlar 31günde adet görüyordum şimdi yine eskisine döndüm 28güne düştü
Allah kolaylık versin canım .. adetim 28 güne düştü demişsin 21 26 gün arası normal diyo doktorlar
mrb canım yazdıklarınıza bakıyıyorum lakin biraz rahatsızım geç yzdım...tedavi sürecini yani arasını açmayın...vakit kaybetmeden başlayın......çok çekmiş biri olarak tavsiyem.....ben 3. iğnemi oldum yarın kontrölüm var nolurrrrr dua edin çok ihtiyacım var.....artık olsun rabbim nolurrrr......Evet normel ama ben şu bakımdan yorum yapidim durumuma ben eskiden 27ila 29gün arasında oluyordum hep hiç geçmezdi dr bana artık yumurtlaman düzene girdi dediği aydan sonra 31ila 34gün arasında oluyordum yine eski hale dönünce 2aydır hormonlarım'in yine bozulduğunu düşündüm ayrıca diyet yapmama rağmen kilo da veremiyorum bu da tsh hormonu bozulunca kilo veremiyorum ben
Rabbim inşallah aratmam ve bebeğin bu ay seninle olur dualarim seninle... Tedaviyi aydın beyde görüyorsun anladığım kadar peki mennun musun sana yaklaşımı iyi mi doktor yada hastane personeli birde verilen fiyat dışında başka masraf çıkarıyorlar mi? Benim eşim ağustos ayında ameliyat oldu ve bir aksilik çıkmazsa haziranda tüp bebek yaptırıcaz hayırlısı ilemrb canım yazdıklarınıza bakıyıyorum lakin biraz rahatsızım geç yzdım...tedavi sürecini yani arasını açmayın...vakit kaybetmeden başlayın......çok çekmiş biri olarak tavsiyem.....ben 3. iğnemi oldum yarın kontrölüm var nolurrrrr dua edin çok ihtiyacım var.....artık olsun rabbim nolurrrr.........
Rabbim inşallah aratmam ve bebeğin bu ay seninle olur dualarim seninle... Tedaviyi aydın beyde görüyorsun anladığım kadar peki mennun musun sana yaklaşımı iyi mi doktor yada hastane personeli birde verilen fiyat dışında başka masraf çıkarıyorlar mi? Benim eşim ağustos ayında ameliyat oldu ve bir aksilik çıkmazsa haziranda tüp bebek yaptırıcaz hayırlısı ile
Rabbim inşallah aratmam ve bebeğin bu ay seninle olur dualarim seninle... Tedaviyi aydın beyde görüyorsun anladığım kadar peki mennun musun sana yaklaşımı iyi mi doktor yada hastane personeli birde verilen fiyat dışında başka masraf çıkarıyorlar mi? Benim eşim ağustos ayında ameliyat oldu ve bir aksilik çıkmazsa haziranda tüp bebek yaptırıcaz hayırlısı ile
Merhaba! Ben dün Aydın ariciyla görüştüm.. Seninde bu msjini görünce bisiler yaziyim istedim..
Çok ilgiliydi hemşireler, en önemlisi Aydın arıcı superdi.
Tek tek herseyi dinledi, cevapladı, hiç acele etmedi sırada ki hastayı almak için.
Tabii benim durumum biraz farklı, cocuk olması çok zor, insallah sonucu da güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?