Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

benim 10.günü test sonucum5.34 çıkmıştı sonra az miktarda yükseldi ama olmadı ne yazık ki.sanırım kuzenin sonucu negatif

Allah hakkında hayırlısını versin...
İnsallah hayirlisiyla bebeğine kavuşursun...
Bı bakmisin ki bebeğin kucağında

okuduğum kadarıyla herkesten bi takım tahliller istenmiş.benim ilk denememde kan tahlili yaptırdığımı hatırlıyorum bi tek.sorun eşimde olduğu içinmi istemediler.kafam karıştı yaa

Canım zaten senden aldıkları kandan bütün tahlillerini yaparlar.
Hormonlar falan filan hep kandan bakılıyor.
Sen şimdi hangi asamadasin??
Sorun ne sizde???
Tahlil sonucalrini aldınız mı???

Canım zaten senden aldıkları kandan bütün tahlillerini yaparlar.
Hormonlar falan filan hep kandan bakılıyor.
Sen şimdi hangi asamadasin??
Sorun ne sizde???
Tahlil sonucalrini aldınız mı???

ben daha 2.tedavime başlamadım.yer araştırıyorum.okuduklarımdan sonra bu endişeye kapıldım.çok saol verdiğin cvp için.bizde eşimde sorun

ben daha 2.tedavime başlamadım.yer araştırıyorum.okuduklarımdan sonra bu endişeye kapıldım.çok saol verdiğin cvp için.bizde eşimde sorun

Ben bugün umut tüp bebeği de aradım bilgi almak için ve hastanın yaşına ve sorununa göre tahliller istiyoruz dedi

Ben bugün umut tüp bebeği de aradım bilgi almak için ve hastanın yaşına ve sorununa göre tahliller istiyoruz dedi

İlk tedavinde kime gitmiştin????
Aydın arıcıya gittin mi????
Gebelik mı oluşmadı???
Ben de sadece benim durumum zor sanırdim.
Allah gönlünüze göre versin...

Gebelik mı oluşmadı???

Gebelik mı oluşmadı???

amin.aydın beye gitmedim.aslında onu düşünüyodum gittiğim merkeze göre biraz daha masraflıydı.ama şimdi ona gitmek istiyorum.ilk tedavimi umut tüp bebek merkezinde yaptırdım.aslında çok yüksek olmasa da değerim her yaptırdığımda artıyodu en sonunda düştü olmadı ne yazık ki..

Himmmm
Anladimmm canimmm
Allah hakkında hayirlsini versin.
Gönlüne göre insallah tez zamanda...

amin cümlemize inş.sen ne aşamadasın

Dün gittim, iki tane folikul gördü, dogum kontrol hapı verdi, yumurtalarını dinlendiricez dedi.
21 gun kullanıp gidicem tekrar,duruma göre bakıp şartlar uygun olursa iğneye baslicakmisiz.
Durumum bu başka hiç bisi bilmiyorum, fsh hormonum 25lerde:18:

rahim filmi ne durumlarda çekiliyo zor bişeymiş sanırım merak ettim de

canım TSH hormonun en son kaç çıktı ?? bende de tsh sorunu 2.5 altına düşmüyo malesef buda gebeliğe engelmiş ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…