kızlar merhaba, size bişey sormak istiyorum..
benim kuzenim tüp bebek yaptırdı da anne gayet sağlıklı babadan problemimiz vardı
bugün 12. günü hamilelik testinde beta hcg 0.1 çıkmış varmı etrafınızda değerleri böyle çıkıpta sonradan bu hormonu yükselen ?
Yardımın için çok sağol allah yüzünüzü güldürsün inşallah
neden kimseler yok ya.......................
mrb canım yazdıklarınıza bakıyıyorum lakin biraz rahatsızım geç yzdım...tedavi sürecini yani arasını açmayın...vakit kaybetmeden başlayın......çok çekmiş biri olarak tavsiyem.....ben 3. iğnemi oldum yarın kontrölüm var nolurrrrr dua edin çok ihtiyacım var.....artık olsun rabbim nolurrrr.........
okuduğum kadarıyla herkesten bi takım tahliller istenmiş.benim ilk denememde kan tahlili yaptırdığımı hatırlıyorum bi tek.sorun eşimde olduğu içinmi istemediler.kafam karıştı yaa
Canım zaten senden aldıkları kandan bütün tahlillerini yaparlar.
Hormonlar falan filan hep kandan bakılıyor.
Sen şimdi hangi asamadasin??
Sorun ne sizde???
Tahlil sonucalrini aldınız mı???
ben daha 2.tedavime başlamadım.yer araştırıyorum.okuduklarımdan sonra bu endişeye kapıldım.çok saol verdiğin cvp için.bizde eşimde sorun
Ben bugün umut tüp bebeği de aradım bilgi almak için ve hastanın yaşına ve sorununa göre tahliller istiyoruz dedi
İlk tedavinde kime gitmiştin????
Aydın arıcıya gittin mi????
Gebelik mı oluşmadı???
Ben de sadece benim durumum zor sanırdim.
Allah gönlünüze göre versin...
Ben bugün umut tüp bebeği de aradım bilgi almak için ve hastanın yaşına ve sorununa göre tahliller istiyoruz dedi
Bana soruyorsan eğer henüz ben tedaviye başlamadın araştırıyorum
ben daha 2.tedavime başlamadım.yer araştırıyorum.okuduklarımdan sonra bu endişeye kapıldım.çok saol verdiğin cvp için.bizde eşimde sorun
İlk tedavinde kime gitmiştin????
Aydın arıcıya gittin mi????
Gebelik mı oluşmadı???
Ben de sadece benim durumum zor sanırdim.
Allah gönlünüze göre versin...
amin.aydın beye gitmedim.aslında onu düşünüyodum gittiğim merkeze göre biraz daha masraflıydı.ama şimdi ona gitmek istiyorum.ilk tedavimi umut tüp bebek merkezinde yaptırdım.aslında çok yüksek olmasa da değerim her yaptırdığımda artıyodu en sonunda düştü olmadı ne yazık ki..
Himmmm
Anladimmm canimmm
Allah hakkında hayirlsini versin.
Gönlüne göre insallah tez zamanda...
amin cümlemize inş.sen ne aşamadasın
rahim filmi ne durumlarda çekiliyo zor bişeymiş sanırım merak ettim deDün gittim, iki tane folikul gördü, dogum kontrol hapı verdi, yumurtalarını dinlendiricez dedi.
21 gun kullanıp gidicem tekrar,duruma göre bakıp şartlar uygun olursa iğneye baslicakmisiz.
Duru
mum bu başka hiç bisi bilmiyorum, fsh hormonum 25lerde:18:
Evet normel ama ben şu bakımdan yorum yapidim durumuma ben eskiden 27ila 29gün arasında oluyordum hep hiç geçmezdi dr bana artık yumurtlaman düzene girdi dediği aydan sonra 31ila 34gün arasında oluyordum yine eski hale dönünce 2aydır hormonlarım'in yine bozulduğunu düşündüm ayrıca diyet yapmama rağmen kilo da veremiyorum bu da tsh hormonu bozulunca kilo veremiyorum ben
rahim filmi ne durumlarda çekiliyo zor bişeymiş sanırım merak ettim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?