Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

canım TSH hormonun en son kaç çıktı ?? bende de tsh sorunu 2.5 altına düşmüyo malesef buda gebeliğe engelmiş ..

Ben ilk yaptırdığında tsh 5civarıydi prolaktin de 48di dostinex diye ilaç kullandım düzelmişti ama sadece tsh sorunun varsa dahiliyeye gönderiyorlar beni de gondericekti sonraki teste normel çıkınca gerek kalmadı

selam kızlaar.bende ASM'de 2kez tüp bebek denemesi yaptırdım.aralık ve şubat ayında. doktorum ebru hanımdı.gayet şirin bi hanım.her konuda yardımcı oluyorlar sagolsunlar. Ama kısmet değilmiş olmadı.benim sorunum yumurta rezervi azlıgı.zaten 2 adet yumurtam olmustu.1ini transfer edıp dıgerını dondurduk. 2.sinde de pek umut yoktu zaten donmus embrıyo ama gelişimi yavaştı. şimdi dogum kontrol hapı kullanıyorum.mayıs 20si gibi adet olurum muhtemelen bu ayki adetimle tekrar baslıcam kısmetse.Ama bu sefer Aydın beye görünmeyi planlıyorum.Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. iyi akşamlar:)

bende aydın hocanın hastasıyım..bugun sonucumu öğrendim 3. deneme pozitif..ama umarım devam eder gebeliğim..

bende aydın hocanın hastasıyım..bugun sonucumu öğrendim 3. deneme pozitif..ama umarım devam eder gebeliğim..

Bu arada sizin sorun neydi öğrene bilirmiyim bir mahsuru yoksa bende bir hafta 10gün sonra görüşmeye gitmeyi düşünüyorum ve medicine ile asm görüşme yapıp birine karar vermem gerekiyor ama istatistikleri araştırıyorum daha çok yani hangi sorun ile gidenler hamile kalıyor gibi

benim bır kızım var normal yollarla oldu...ondan sonra cocuğumuz olmadı.her ikimizinde bir sorunu yok..biz direkt tüp bebeğe karar verdik..rahim flmi falan çektirmedik..ama aydın hoca prof..biliyosun..ebru hanım çok bilmiyorum..hangi statüde olduğunu..gidersen bence aydın hoca ile görüş mutlaka

Çok teşekkür ederim evet bende aydın beye gitmek istiyorum benim sorunum pko eşiminde varikosel sorunu var yani bundan dolayı

Kızlar merhaba..

Ben de Aydın Hoca'ya gidiyorum.. Bir ümit..İğneler hayatımın bir parçası olmuş durumda.. Bu cumartesi ya da gelecek pazartesi yumurta toplama işlemi yapılacak hayırlısıyla..

Nedense olmayacak gibi geliyor... Bugün 13.iğnemi yaptım.. çok yavaş ilerliyor.. Pcos (polikistik over s) olduğu için "çok sabırlı olman gerekiyor" diyor Aydın Bey.. Beni bu sık hastane zi-

yaretlerine dayanıklı kılan canım doktorum Aydın Arıcı'dır.. Bir tane kendisi..Çok sempatik,pozitif enerji veriyor.. Her gittiğimde omzuna yaslanıp ağlayasım geliyor

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. benim aldığım ilaçlar 2.200tl'yi buldu... daha da alıcam.. Pozitif sonuç alanları gönülden tebrik ediyorum.. Eşinizi bilemem ama.. Bence kadınların bu

çilesi tek başına yüklendiği koca bir dağ gibi.. ben kendim ferhat oldum,inşallah Şirin'ime kavuşurumm

Benim ilk denemem. Aydın arıcıya gidiyorum, bugun bakacak yumurtam olmuş mü die.
Benim de sorunum yumurta rezerv azlığı((
Hayırlısından güzel sonuclar alırız insallah

kızlar herkese merhabalar,bende 3. deneme olarak asm ye yine bu ay yani haftaya başlıyorum,aydın beyin amerika programı hakkında bir bilgisi olan varmı???

kızlar herkese merhabalar,bende 3. deneme olarak asm ye yine bu ay yani haftaya başlıyorum,aydın beyin amerika programı hakkında bir bilgisi olan varmı???

ben randevu alıcaktım ama 29una verebıldıler.sanırım o zamana kadar yok.ben yarın ebru hanımla gorusucem.muhtemelen 20si gibi adet olucam yıne ılk muayenem de ebru hanımla olur ama ben ayın beyle devam etmek ıstıyorum..

selam canım..yumurtalarının geç büyümesini takma kafana ...ben çok takıyodum..pco olmamasına rağmen inanılmaz yavaş ilerliyolardı...benim en erken iğnelerim 16 günde bitiyordu...tabi bu durum maddiyetı çok etkiliyor..benim 3000 i geçmişti ilaçlarım...Aydın bey banada sabretmemi söylemişti :) sabrettik çok şükür muradımıza erdik...sizlerde erersiniz inşallah...

Canim oncelikle tesekkur ederim, cevaplaman moral oldu bana
Sonunda mutlu olmaniza da cok sevindim hayirli olsun, darisi basimiza insallah ....
sormak istedigim bazi seyler var,musait olunca cevaplayabilirseniz cok sevinirim;
1- ilaclar karinda sislik yapmismiydi
2-yumurta toplamadan onceki gun. ilaclarini. almismiydin(igne haric)
3- yumurta toplamaya giderken yaninda birseyler goturmusmuydun(pijama-yiyecek-terlik vb..)
4-hastane de kac saat. kalmistin-kanama oluyor mu
5-ertesi gun iste zorlanir miyim-rapor talep edeyim mi?
Durdukca aklima geliyor bu. sorular.hemsireleri de. haftasonu rahatsiz etmek. istemiyorum..
sabriniz icin. tesekkurleerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…