Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

şimdi canım benden 28 yumurta toplanmıştı..karında şişlik olmadı ama sancılarım oldu elbet...yumurta toplamadan önce haplarımı aldım..yumurta toplamaya eşofman la gittim zaten extra bişey götürmedim gerekt yok..hastanede kalmam 1 saati geçmemiştir...kanama çok az oldu buda normal zaten..ertesi gün işe gidebilirsin o kadar zorlıycak bişey değil...

Çok teşekkür ederim.. Az önce yaptım çatlatma iğnemi de.. Haydi bakalım hayırlısı:)

selam arkadaşlar

bende 2. deneme için merkez araştırıyorum
sizlere sormak istediğim birşey var
tedavinizde hangi ilaçları kaç kutu kullandınız acaba
bende sorun yok
tahmini fiyat araştırması yapıyorum

merhaba,
Öncelikle Polikistik Over olduğumu belirteyim. Bu yüzden çok uzun süre ilaç kullandım. benimle kıyaslaman pek sağlıklı olmayabilir. Senin daha az gidebilir-ya da sen de bi ilaca gerek duyulmayabilir..
Ancak yine de reçeteleri taradığımda yaklaşık sonuç şu;

1-öncelikle pek adet olamadığım için (pco çünkü) 1 kutu adet söktürücü FARLUTAL
2-Adetin 2. günü doğum kontrol hapı MICROGYNON (1 KUTU)
****Bundan sonraki Adetin ilk günü kontrole gitmeye başlıyorsun ve esas ilaçlar başlıyor;
4-ELEVİT Tablet(Folik asit vb vitamin içerikli) 1 kutu
5- GONAL F sabah iğneleri ( Yumurtaların büyümesini destekliyor) 5 KUTU
6-CETROTİDE akşam iğneleri ( Yumurtanın kafaya göre çatlamasını engelliyor) 13 KUTU
7- ESTROFEM 1,5 kutu gidecek gibi -günde 2 kez tablet ( rahim duvarı inceydi-onun için verildi bana)
8- OVİTRİLLE çatlatma iğnesi ( yumurta toplamadan 33-36 saat önce )
*** yumurta toplamadan sonra ilaçlar değişiyor
9-RULİD tablet -sadece 4 gün içiyorsun 1 KUTU
10- PREDNOL tablet- sadece 4gün içiyorsun 1KUTU
11- CORASPİN Tablet 1KUTU ( kan dolaşımını düzene sokmak içinmiş )
12- MİNOSET Tablet 1KUTU ( Ağrın olursa diye)
13- PROGYNEX İğneleri 4 KUTU ( 20 AMPÜL) Gebelik testine kadar kullanılacak-kalçadan herhangi bir hastanede-reçete ile yapılan bir iğne.
.......
Transfer sonrası ne olur... Allah kerim.. İnşallah Embriyo tutunabilir bana sıkıca..

HEPİMMİZİN YÜZÜ GÜLER İNŞALLAHHH

bende pko yok ama ilk tedavimde 7 güm gonal f 300 kullanıp sonra 150 ye düşmüştü
buna ragmen 17 yumurtadan 11 olgun çıktı
ilaca göre düşük gibi biraz(

cevap için sağolun
bu listede ekonomiyi zorluycak gonal f ve cetrotide var galiba
maddi manevi zor işler bunlar
allah hepimize güç versin

merkezde rapor geçmediği için hangi ilaçları kullanıyolar nasıl bi yol izleniyo öğrenmek istedim
imkanım yeterse gitmeyi düşünüyorum

allah yardımcımız olsun

Son düzenleme:
kızlarrr 3. denememe başlıyorum,bugün adet oldum,yine asm de başlıyorum,hakkımızda hayırlısı olsunnn

pretty selam bende 3.denemeye basladım.bugün ilk iğnemi vurdum.doktorun kım?ben daha once 2kez ebru hanımla tedaviyi oldum.şu son ıkı gorusmemde Aydın bey yokmus onunla oldu.salı gunu kontrol var Aydın beye aldım.Bu kez Aydın beyle deneme ıstıyorum.hayırlısı bakalım.

merhaba arkadaşlar buradaki herkes asmde aydın bey de tüp yaptırmış insanlar sanırım ben de asm ye çok yakın bir yerde oturuyorum. şuanda zeynep kamil hastanesine gidiyorum ilk aşılama sonucum negatif oldu haziran da ikincisi yapılacak. eğer o da tutmazsa tüp bebeğe geçeceğiz. ben şimdiden merkez araştırmaya başladım. devlette yaptırıyorum aşılama tedavimi tüp bebeğe geçerken rapor da bir sorun olmasın diye. tüp bebekte de zeynep kamil den alacağım raporu ama rapor çıktıktan sonra merkez seçme konusunda serbest oluyoruz. zeynep kamilde de yaptırabilirim ama özel merkezleri de düşünebilirim.
ilaçları devlet ödeyeceği için sizler hastaneye ne kadar ücret ödüyorsunuz bilgi verebilirmisiniz?
ayrıca istanbul-anadolu yakasında başka tavsiye edebileceğiniz merkez var mı?

benim gebe kalsam bile risklerim var doğuştan rahim anomalim var aynı zamanda gebelik sonrası bir riskli gebelik uzmanına da ihtiyacım var :)
bu arada 1 kez gebe kaldım 1 sene önce ama 8 haftalık düştü malesef

yakın zamanda tüp bebek yaptıran arkadaşların gebe olanların hikayelerini merak ediyorum benim gibi rahminde yapısal problem olan varmı arkadaşlar?

hadi hayırlısı bakalım,ilk 2 denememdede aydın bey vardı şansıma ,3. denememdede yine aydın beyle devam ediyorum,ben çok memnunum,memnun olduğum için devam ediyorum zaten,ebru hanımdada muayene oldum aydın bey olmadığı zamanlarda,ama sadece ilaç dozlarımı belirledi ve muayenelerimin birkaçını yaptı,yumurta toplama ve transferlerime aydın bey girdi,karşılaştıkmı acaba hastanede:)

Merhaaba, bende Aydın beye gittim, cok ii cokta ilgili.
İlk denememdi ama olmadı bende yumurta yetmezliği yani erken menepoz var.
Olmadı.
Peki sakıncası yoksa senin neyin var??
Bende sadece benim durumumda tup bebek tutmaz saniyodum.
Ama bu sefer ki son olur ve bebeğini kucağına alırsın insallah.

Asm de benim gibi yumurta rezerv azlığı olupta tedavi gören, veya basarıya ulaşan var mı????
Hadi bana umut olun((

canım bende de yumurta rezervi az.ama bu son FSH hormon testim iyi cıktı.yarın opu var.sanki ilk miş gibi heyecanlıyım.daha önce 2 denemeyi ebru hanımla yapmıstım.İnşallah bu sefer olur.

pretty yarın opum var.bende bu denememi aydın beyle yapıyorum.inşallah olumlu olur. valla bilmiyorum belkide karsılastık tanısmak isterim canım:)

canım bende de yumurta rezervi az.ama bu son FSH hormon testim iyi cıktı.yarın opu var.sanki ilk miş gibi heyecanlıyım.daha önce 2 denemeyi ebru hanımla yapmıstım.İnşallah bu sefer olur.

Ayyy canimmmmm güzel haberlerini bekliyorummmm
Bak heycanlandim
Allahimmmm insallah hayirlisiyla olur bu sefer.
Peki fshini nasıl düşürdün???

Son düzenleme:
pretty yarın opum var.bende bu denememi aydın beyle yapıyorum.inşallah olumlu olur. valla bilmiyorum belkide karsılastık tanısmak isterim canım:)
saat kaçta opu oldun?senin opu olduğun gün yan odada transfer için bekliyordum büyük ihtimal,dün saat 10.30 gibi benim transferim gerçekleşti,en baştaki odadaki senmiydin??

Ayyy canimmmmm güzel haberlerini bekliyorummmm
Bak heycanlandim
Allahimmmm insallah hayirlisiyla olur bu sefer.
Peki fshini nasıl düşürdün???

mübecce canım dün transferim oldu.ama pek umudum yok.grade2 6hücreli tek embrıyo transfer edıldı.Rabbimden umıt kesılmez.subat ayında 2.denemem olmustu.10gün sogan suyu içtim 15.güne tamamlamadım bile.1kac günde incir suyu kürü var ya onu yaptım. suyu cok tatlı geldıgı ıcın sonraları sadece yedim.bılmıyorum onların etkisi oldumu.opuyorum canım..

saat kaçta opu oldun?senin opu olduğun gün yan odada transfer için bekliyordum büyük ihtimal,dün saat 10.30 gibi benim transferim gerçekleşti,en baştaki odadaki senmiydin??

geç oldu biraz ama kusura bakma canım dıger topıkte tebrik ettim transferini ama bide burdan yazıyım.İnşallah meleğin sana tutunmustur canım.güzel haberlerini beklıyorum...benim opu saatim 9-9bucuk gıbı ordaydım.kapıdan girince en sondaki odadaydım :) ay keske tanısmıs olsaydık yaa..dünde transfer oldum ama kısmet bakalım...

transferinde hayırlı olsun ben beklemedeyim artık pazar günü herşey belli olacak artık,lavaboya giderken bakmıştım,odada sadece eşin vardı sende işlemdeydin herhalde:)en zor kısmıda şu beklemek işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…