slm kizlar bende ebru hanimin hastasiyim benim ki uzun protokol dogum kontrol haplarim bitince baslicak tedavim..herkes icin hayirlisi olsun
hepimiz aynı yolda ve aynı aşamadayız sanırım hayırlısı olsun esraersoy aynı soru benimde aklıma takılıyor hemşire aynı şeyi bana da söyledi sanırım başka ilaç vermicekler ultrasonla tekrar kontrol edip iğne tedavisine başlayacaklar gibi geliyor ama bakalım benim 15 gün sonra randevum sanırım sen benden önce başlamışsın ilaca sen daha önce gideceksin bizide bilgilendirirsin herkesin yolu açık olsun
Tedavin hayırlı olsun bende aydın bey'e gittim bana da doğum kontrol verdi bitince 4.gün çağırdı bundan sonrası ne olacağını biliyormusun yani yine söktürücü verip adet mi beklicez yoksa direk tedavi mi başlayacak bana bizim adetle işimiz yok dedi hemşiresi çok merak ediyorum ve sizin sorunda pko mu genelde yumurtlama sorunu olanlara doğum kontrol ile başlıyoruz dedi doktor
Ben 2kutu ilaç kullanıcam yani benim gideceğim gün 8ağustos'a denk geliyor ramazana denk geldiği için bir ay ertelemek istedim hemşire de olur dedi yani bir kutu bitince 7gün ara verip 2.kutuya başlıyacagim direk başlarsalar yine ramazana denk geliçek ama olsun hayırlısı böyleymiş derim. Yani siz benden daha önce gidersiniz gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim sizin randevu hangi güne denk geliyor
canim banada aynisi soyledi benim onceki denemelerimde ilerlemeyen gebeliklerim var.pko yok cok sukur.bana da aynisi dedindi dogum kontrol hapi bitince 4.gun dendi bende cok merakediyorum acikcasi.banada adet le isimiz yok dendi.bizim sorun erkek faktoru.hayirli olsun canim.benim bu gunden haric 9 tane dogum kontrol ilacim kaliyor senin kac tane kaldi.ona gore birbirimize bilgi veririz
benim randevum 16 temmuzda hemşire öyle hesaplamıştı ogüne aldık randevuyu , ramazanın bereketi hayırlı olur inşallah bu aşamaya uzun sürede geldiğim için erteleyemiyorum
umarım gelişmeler olur bende sizinle paylaşırım
Benim ilk kutu pazar günü bitiyor aya bir hafta ara verip 2.kutuyu kullanıcam şöyle anlatım ben gidince bana söktürücü ve doğum kontrol verildi söktürücüyü içtim 2.günü başladim ilaca bizim her ikisi de benim kistim oluşmuştu bu doktora gittiğimde yırtılma yapmış dedi birde çok sayıda yumurta oluşmuş onun için bastırmalari gerekiyormuş
kizlarrrrrrrrr nerelerdesiniz.yokmu baska tedavi olan birlikte paylasalim bu sureciii
merhaba
ben şimdi Ebru hanımın yanından geldim
Bugün tedavimin 5. günü, sen ne durumdasın ?
ben henuz cok basindayim.pazartesi ignelere basliyorum ins.benim dogum kontrol ilacim vardi o biticek cok sukur.ins ikimizin tedaviside guzel ilerler.memnunmusun ebru hanimdan.
Aydın bey için orayı tercih etmiştim ama izin dönemine denk geldi. Gerçekci bir kadın en azından diğerleri gibi boş hayaller vaad etmedi, tüm gerçekliğiyle olayı ortaya seriyor. Biz daha az kişi gidiyordur, butik bir hastane diye düşünmüştük ama çok yoğun, diğerleri gibi koşuşturma içindeler. Ben daha fazla zaman ve ilgi beklemiştim. Bulamadım, ama ekip için güzel şeyler duydum, embriyolog için özellikle. Burda kararlıyım olana kadar burda devam edicem. İnşallah çok aksi bir şey olmaz. Senin tedavinde hayırlı olsur inşallah. Ben haftaya transfer olurum sen başlarken. Gelişmelerden haber edersen sevinirim.
bende aydin bey icin tercih etmistim benim onceki tedavilerimde ilerlemeyen gebelik var.dusuklerde felan cok iyi bir doktor oldugunu okudum oyle karar verdim.ama ebru hanima yonlendirildim ekip halinda calisiliyormus zaten.pazartesi gunu aydin beyle basliyorum tedaviye ebru hanim yokmus.ins haberder ederim tabiki.sende gelismelrini bildirirsen cok memnun olurum her gun girip bakicam buraya.iyi aksamlar
arkadaşlar ikinize de tedavinizde başarılar dilerim. ben de ocak ayında 2. tedavimi aydın beyin hastası olarak yaptırdım. çok şükür şuanda 6 aylık hamileyim. inşallah sizde benim gibi pozitif sonuç alırsınız. transferimi ebru hanım yapmıştı. ufuk bey de çok iyi bir emriyolog bence. dogru yerdesiniz. ben de istanbul un o en kar yağışlı günlerinde eskişehirden gelip gittim. çok şükür rabbim emeklerimin karşılığını verdi. inşallah siz de yavrularınızla ayrılırsınız hastaneden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?