Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

canim bu sefer ins emriyolar saglikli cikar ve gelirsir.evet aydin beye bende sevindim.ins canim bende gun gectikce heyecan ve umutlarim cogaliyor.bende yurt disindan geldim annemlerde kaliyorum hastane yakin cok sukur.

gozun aydin canim ya ALLAH kucagina almayida nasip etsin duygularini paylastigin icin cok tsk ederim.kac tane transfer yapilmisti.

casmny canim emriyolarinin neden gelismedigi hakkinda bilgi vermemislermiydi.onceki tedavinde bu kez bir onlem alinicak mi.doktorun ne dedi.

casmny canim emriyolarinin neden gelismedigi hakkinda bilgi vermemislermiydi.onceki tedavinde bu kez bir onlem alinicak mi.doktorun ne dedi.

Yok canım hiç bir açıklama yapamadılar, bizden sperm fish testi falan istediler, pgt yapıcaz dediler. İkna olmadık, çünkü pgt yapılacak kadar embriyo kalmıyor bile. Neye bakacaklar. Bizde bir genetik uzmanına gittik ve embriyo gelişimiyle ilgili tüm genlere baktırdık. Hiç bir sonuç çıkmadı. Ebru hanım düşük dozla tedevi başladı, önceleri gonal f 300 le toplamda 3300 doz yapmıştık, şimdi 150 ile başladık bugün 187,5 yaptım, yüksek doz hormonun kaliteyi düşürebileceğini söylüyor. Bakalım bu denemeden sonra Aydın Bey ve ekibinin yorumu önemli. Burayı genetik uzmanı önerdi, bende o yüzden geldim bu tarafa, köprü trafiği bi taraftan sıcaklar bir tarafdan, gergin geçiyor. Eşim cuma gelecek ama nasıl gelecek Çorludan bilemiyorum. Otobüsler seferleri bile anadolu yakasına kaldırdı. Bir önceki denememde de kar bastırmıştı zincir takarak gitmiştik beylikdüzüne, sadece çorluya yakın diye tercih etmiştim oysa. Ondan önceki denememde de kaza yaptık canım, omurum kırıldı, bebek yerine sekiz tane çiviyle döndüm eve, bazen birşeylere karşımı geliyorum acaba, bunların hepsi bir mesajmı diye düşünüyorum. Otur oturduğun yerde çocuk yok sanamı diyor birileri bilmiyorum. Ama vazgeçemiyorum işte

neler yasamisin canim ya cok gecmis olsun..bu sefer ins hersey yolunda gider bir aksilik olmaz.ALLAH yardimcin olsun.bende izledim bu gun kopru durmus resmen.

bu kez guzel dusun guzel olsun canim.genlerde temiz cikmis cok sukur.belkide merkezden kaynaklanan bir sorundu.

sicaklarda cok yoruyoir insani.

Bu sefer güzel düşünüyorum ewet bebeklerimi alıp öyle gidicem evime, eşime doğum günü hediyesi olacaklar

gozun aydin canim ya ALLAH kucagina almayida nasip etsin duygularini paylastigin icin cok tsk ederim.kac tane transfer yapilmisti.

eşimin sperm morfoloji değeri%0 dı ben de de hafif polikistik over var.
2 emriyo transferedildi. aydın bey genelde 2 tane transfer yapmayı düşünür zaten. inşallah sizinde sağlıklı gelişir emriyolarda burdan mutlu haberinizi alırız.

İnşallah canım, pazartesi günü yumurtalarım toplanacak, yaklaşık 6 tane yumurta olacak, biri tutsun yeter, senin bebeklerin ikizmi bahar ne güzel hamilelik telaşı, hazırlıklar, darısı başımıza seni düşünüp moral buluyorum, inşallah bir ay sonra bizde senin gibi başka telaşlara giricez,

cok sagol canim.ins seninde dogum haberini aliriz burdan ins

canim yariladin cok sukur tedavini.benimde pazartesi randevum var.sabah saat 10 da.

slm canim bende seni merakediyordum seni destegini bilmek de cok guzel.ins hayirlsii ile sende baslarsin tedavine,

Inşallah çok sağol geçen gün yazdım da size gonderilmemis benim nette sorun oldu sanırım ben de ilk kutu pazar günü bitti ikinci kutuya pazar günü başliyicam bu hafta bakalım sonra ne olacak onu da senden öğrenicem inşallah pazartesi günü yaa bir şey daha diyicem ben ilk defa doğum kontrol hapı kullanıyorum da kullananlara sormuştum 2.3gün sonra adet görüyorlarmiş ben hala olmadım onu merak ettim ne zaman olucak acaba diye günümü beklersem en az 5gün var

cok sagol canim.ins seninde dogum haberini aliriz burdan ins

canım benim allahıma çok şükür 2. tedavimde herşey gönlüme göre oldu. aydın beyden de allah razı olsun yaklaşımı çok iyiydi. o karda kışta geldim gittim otobüslerle tuvaletlerde iğnelerimi yaptım yollarda falan baya tuhaftı buz kalıplarıyla yolculuk muavinlere dolaba koydurarak kocaelinden gebzeye aktarma falan derken. zordu ama herşeye değerdi. şimdi KAAN beyi bekliyoruz dört gözle rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin. sakın umutsuzluğa düşmeyin. benim 4 yıl sonra oldu. bol bol dua edin. sekine duasını tavsiye ederim. ben çok okudum. oğluşmla beni de unutmayın okurken. allah gönlünüzdekini versin.

bu asm çayırovada ki Anadolu Sağlık merkezi mi.
bizde oraya gitmeyi düşünüyorduk. evimizin hemen yakınında zaten. 2. aşılama da tutmadı. tüp bebek yaptıralım diyoruz. Öneriyormusunuz arkadaşlar orayı. Ve baharb bana özelden maddi olarak ne kadara mal olduğunu bildirebilirmisin.

canim benim de ilacim carsamba bitti.bende ilk defa kullandim hic bilmiyorum neler oldugunu bende adet olmadigim daha.hayirlisi bakalim pazartesiyi iple cekiyorum.

canim benim de ilacim carsamba bitti.bende ilk defa kullandim hic bilmiyorum neler oldugunu bende adet olmadigim daha.hayirlisi bakalim pazartesiyi iple cekiyorum.

Senin 4.gun pazar'a denk geldiği için 5.gün gidiyorsun sanırım dimi bende oldum canım ilaç pazar bitti ben cuma günü oldum yani 5.gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…